2009 Mayıs Anneleri

kalmak isterdim ama az sonra toplantıya gitmem lazım kendinize iyi bakın kızlar fulyacım ya ne denir bilmiyorum ki inşallah bir yanlışlık vardır canım

kızlar doktorumu zaten arayacam randevu günü aldık ama saati konuşmadık
şimdi ikinci vir tuvaleti mi beklesem ?adama ne diyecem yawww ben tuvalete gittim peçeteye silinirken çok haifif kahve rengi leke gördüm mü diyecem ......aman yaa
annemde yok

fulyacım biz her zaman destekçiniz unutma bunusenağlama sen kendini üzmemey çalış bebişini düşün canım benim yaaaaa

Canım sakin ol önce bişey yoktur arada benimde hala oluyor bi yat sakinleş bekle bir yarım saat ayaklarını dik yat sonra tekrar tuvalete git bak varmı? yokmu?Varsa çoğalmış mı?Sonra dr ara çünkü sana sorcak ne zamandan beri falan?
Sadece dr wc de de hafif kahve leke geldi ne yapayım?O zaten yorum yapar ama yat beni dinle

Fulyacım bence önce bi sakinleş eşinin eve gelmesini bekle sakince konuş ve dinle
Kendini üzme bebiş herşeyden önemli.Herşeyi kafanda kurma
Allah sana ve bebeğine yardımcı olsun

ılgıncım sagol cnm

kıslar kızımın cicilerini koydum bi bakın ılgın teyzesi cok begendi

Ufffff ya fulya acayip bozuldum valla çok zor

ama hala görüşüyolarmı ondan emin ol bence!!!

Görüşmüyolarsa ki bence öledir kendiniz üzme derim ve fevri davranma

cok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın inanamıyorum

bu erkeklere cok kızyorum evlenmıişin cocugun olacak ve nelerde akılları yaaaa

[k] {n} [k];5453045 .!.:
ılgıncım sagol cnm

kıslar kızımın cicilerini koydum bi bakın ılgın teyzesi cok begendi

Canım çok güzel gülegüle kullansınlar..

Kız sen yatmıyo musun?Bende heh yatıyor diyorum.Çabuk yatağaklava:klava:kötükedihüso
Msn ha çok kıskandım benim yok bende bilmiyom zatensenağlamasenağlamasenağlama

tutkun09_turkiz@hotmail.com canım mail adresin şifreni özelden yazıcam şimdi değiştirirsin güle güle kullan ekliyorum listeye kızlar sizde ekleyin..

Fulyacım,Valla ne demem gerektiğini şaşırdım,eşinle ilgili mevzuyu yeni okudum,valla ben bu adamı parçalarım,sakın panik olma bitanem öncelikle bebeğini düşün,konuşmak istersen her zaman msn'den konuşabiliriz,
Rahim yumuşamasını nasıl anladı diye sormuşsun, vajinal muayene ile anladı cnm,doktor seni muayeneye almış anladığım kadarıyla eğer olsaydı o zaman söylerdi sana merak etme

Mimaresracım,geçmiş olsun,yediklerine bir süre dikkat edersen kalıcı bi sorun olmaz canım,geçmiş olsun

Tülaycım kardeşine çok geçmiş olsun,bi haber varmı?

Ojeliiiiiiiiiii,kız bayıldım ben yeğenine,41 kere masallaaaah

kızlar ben kaçıyorum artık fazla okuyamadım işler yoğunlaştı fulya ya üzüldüm inş doğru değildir birsen geçmiş olsun dinlen canım sende fazla yorma kendini tülaycım hayırlı haberler alıcaz inş hepinizi öpüyorum kızlar herkese iyi akşamlar

içimde garip bir sıkıntı var kızlar ya müdürmle konuştum pazarteside bir gelirsin dedi anlamadım kesildi konuşma müşteriler geldi ama ben gelmem pazartesi hem bana tazminat vermiyor hem bir sürü hakaret etti gelmem asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…