2009 Mayıs Anneleri

Burcu hoşgeldin canım. Nasılsın? Bebişin nasıl?

MARYLİN iyi akşamlar canım a.s.

Tülay'cım yarın güzel haberler gelicek hayırlısıyla inşallah...

Al bi sorunlu daha benim gibi. Offf bacım of kurtulamıcaz bunlardan :çok üzgünüm:

Sağol bitanem,iyiyim çok şükür,kasık ağrım var ama napalm doktora gitsem daha çok ayakta kalıcam diye gitmiyorum,daha cuma gittim zaten kan idrar tahlili yapıldı yine,gönderdi sonra,sen nasılsın?tontişin nasıl?

Tülaycım inş. güzel çıkar sonuçları dualarımız kardeşinle:Saruboceq:

merhaba kızlar toplantı bitti geldim hemen şu msn mi verdim ben ama bana toplu bi liste gelmedi

Allah iyilik versin bacım. Kasık ağrısı hepimizde oluyo zaten. Stres yapma. Güzelce dinlen...

Bende iyi sayılırım ya. Şu iş meselesini halledemedim. Mart ortasına kadar idare et dediler. Akşam eşim kesin kıyameti koparacak :çok üzgünüm:

evet pınarcım ya deli ediyorlar beni ya napıcaksın sen konuşabildinmi patronunla

Sanırım mart 15'e kadar burdayım bacım :çok üzgünüm:

Bende cuma gnü buradayım sanırım doktorum cuma günü olmıcakmış hastanede 1 günlüğüne ank gidecekmiş
EŞİN BU DURUMA NE DİCEK

kızlarr ya okudukça moralim bozuldu son sayfaları.
tam nazar değmesin diyoduk ki ilk dırımkızı sonrada fulyanın olayı çıktı.
drımkızı canım çok telaş yapma bendede oluyor ara ara ama drum bi sorun çıkmaz dedi.
kahverengi leke kırmızıya dönerse korkmak gerekiyor. ama senin için rahat edecekse drunu ara.
fulyacım eğer arkanda ailen ve ekonomik özgürlüğün varsa hiç taviz verme ve iyice aaraştır. Allah yardımcın olsun.

fulya cnm üzüldüm...akşam eşinle bir güsel konuşursun cnm inş yanlış anlaşılmalar vardır...olayı sakince değerlendir cnm...zor bi durum(

Tülaycım geçmiş olsun..inş sonuçlar güsel çıkar...

Birsencm inş senin de önemli bişey değildir..yatmaya devam....

Yeni anne ağrılar zaman zaman bizdede oluyo merak etme cnmmm...

Ben de kurabiye yaptım kıslaar onun pişmesini bekliyorum..tatlı bişeyler istemişti cnm..

merhaba kızlar toplantı bitti geldim hemen şu msn mi verdim ben ama bana toplu bi liste gelmedi

Selam canım hoşgeldin. MARYLİN'e gönderdiysen o çıktı. Ben sana tüm listeyi mesaj atarım şimdi. Sen eklersin herkesi...

Bende cuma gnü buradayım sanırım doktorum cuma günü olmıcakmış hastanede 1 günlüğüne ank gidecekmiş
EŞİN BU DURUMA NE DİCEK

Pazartesi yoksun yani. Cuma son?

Valla bilmiyorum. Ya kıyameti koparıcak yada sen bilirsin yorulan sensin dicek :çok üzgünüm:

Hoşgeldiniz kızlar...

FULYACIM OKUYUNCA GÖZLERİME İNANAMADIM CANIM YA ŞOK OLMUŞ VAZİYETTEYİM:1shok:
BİZİ HABERSİZ BIRAKMA CANIM LÜTFEN..ÜZÜLME DİYECEM AMA NE DERECE İYİ OLABİLİRSİN ORASI DA MEÇHUL TABİ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…