içimde garip bir sıkıntı var kızlar ya müdürmle konuştum pazarteside bir gelirsin dedi anlamadım kesildi konuşma müşteriler geldi ama ben gelmem pazartesi hem bana tazminat vermiyor hem bir sürü hakaret etti gelmem asla
Burcu hoşgeldin canım. Nasılsın? Bebişin nasıl?
MARYLİN iyi akşamlar canım a.s.
Tülay'cım yarın güzel haberler gelicek hayırlısıyla inşallah...
Al bi sorunlu daha benim gibi. Offf bacım of kurtulamıcaz bunlardan :çok üzgünüm:
Sağol bitanem,iyiyim çok şükür,kasık ağrım var ama napalm doktora gitsem daha çok ayakta kalıcam diye gitmiyorum,daha cuma gittim zaten kan idrar tahlili yapıldı yine,gönderdi sonra,sen nasılsın?tontişin nasıl?
Tülaycım inş. güzel çıkar sonuçları dualarımız kardeşinle:Saruboceq:
evet pınarcım ya deli ediyorlar beni ya napıcaksın sen konuşabildinmi patronunla
merhaba kızlar toplantı bitti geldim hemen şu msn mi verdim ben ama bana toplu bi liste gelmedi
Bende cuma gnü buradayım sanırım doktorum cuma günü olmıcakmış hastanede 1 günlüğüne ank gidecekmiş
EŞİN BU DURUMA NE DİCEK
kızlarr ya okudukça moralim bozuldu son sayfaları.
tam nazar değmesin diyoduk ki ilk dırımkızı sonrada fulyanın olayı çıktı.
drımkızı canım çok telaş yapma bendede oluyor ara ara ama drum bi sorun çıkmaz dedi.
kahverengi leke kırmızıya dönerse korkmak gerekiyor. ama senin için rahat edecekse drunu ara.
fulyacım eğer arkanda ailen ve ekonomik özgürlüğün varsa hiç taviz verme ve iyice aaraştır. Allah yardımcın olsun.
fulya cnm üzüldüm...akşam eşinle bir güsel konuşursun cnm inş yanlış anlaşılmalar vardır...olayı sakince değerlendir cnm...zor bi durum(
Tülaycım geçmiş olsun..inş sonuçlar güsel çıkar...
Birsencm inş senin de önemli bişey değildir..yatmaya devam....
Yeni anne ağrılar zaman zaman bizdede oluyo merak etme cnmmm...
Ben de kurabiye yaptım kıslaar onun pişmesini bekliyorum..tatlı bişeyler istemişti cnm..
ben geldim uyudum geldim ama biraz öncede tuvalete gittim bişey yokk
ImageShack - Image Hosting :: gbi004.jpg göbüşüm kızlarr
Maşşallah canım. Valla tahminimden küçük. Nerdeyse benimki bu kadar. Çok iyisin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?