2009 Mayıs Anneleri

FULYACIM OKUYUNCA GÖZLERİME İNANAMADIM CANIM YA ŞOK OLMUŞ VAZİYETTEYİM:1shok:
BİZİ HABERSİZ BIRAKMA CANIM LÜTFEN..ÜZÜLME DİYECEM AMA NE DERECE İYİ OLABİLİRSİN ORASI DA MEÇHUL TABİ..

Sen bugün çok yoğundun heralde bacım ya?

siyah zarif göstermiş cnm :roflol:sen bide çıplak görr öle çekemiyom çünki çatlaklarım varr

Olsun canım. Çatlak matlak dert değil bunlar. Allah sağlık versin, huzur versin...

KIZ KOCA GÖBİŞ BİRSENNNNNNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile3
İYİMİSİN CANIM UMARIM ÖNEMLİ BİRŞEYİN YOKTUR...

iyiyim pıstığımmmmmmmmm çok şükür böle biran stres yaptım bennn ondan daraldımm

bu arada dün kocişe zorla faceyi öğretiyordum .......bu devirde pc kullanmayı bilmeden olmaz diyordum adama facesinide msn ben açtım ..........eyimi ettim hahhaaaa

nihayet akşam oldu kızlar ben gicem birazdan öpüyorum hepinizi ve göbişleri cuma günüde işteyim pat gelmicem doğum iznine ozaman çıkıcam yaşasın 2 gün kaldııııııııııııııııııııııııııııı

Birsencim,ne güzel iyiydin sen yavs,nazarmı deydi?bence hemen ara sor doktoruna telefonda,gel derse gidersin canım,sonuçları bizede haber ver,bu arada göbüşünede maşallaah
,

cnm biraz önce gittim tuvalete bişey yok devamı olursa tabiki arayacam
kasık ağrımda o kanamam olduğu dönemdeki gibi değil değiişik yani öle çokda değil telaşa vermeyem şimdi ortalığı

SORMAYIN CANLAR YA... EVET YOĞUNDUM BİR GÖZATAYIM DEDİM. FULYAYI GÖRDÜM ŞOK GEÇİRDİM...:1shok:

Sorma bacım hepimiz aynı durumdayız valla şok olduk :1shok:

Hadi gözün aydın canım. Güzelce dinlenirsin artık...

güle güle cnm evde gireceksin dimi nete cnm

Kızlar bende toparlanıyorum.Kaçayım artık. Herkese iyi akşamlar. Yarın kısmetse görüşmek üzere. Öpüyorum sizi ve kuzularınızı a.s.

bende iyiyim canım. Aman sen iyi olda.sevindim valla.dikkat et kendine...
Fulyaya üzüldüm bende ya..

sorma yaa,valla kötü şeyler söyleyeceğim geliyor ama sonuçta fulyanın bebeğinin babası kıza kıyamıyorum dahada üzülecek diye..Allah sabır versin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…