2009 Mayıs Anneleri

Birsen yaa niye öyle düşünüyon boşversene doktorun rahatı senin bebeklerinden önemli değil en azından bi telefonla sor bence

Kızlar bende toparlanıyorum.Kaçayım artık. Herkese iyi akşamlar. Yarın kısmetse görüşmek üzere. Öpüyorum sizi ve kuzularınızı a.s.
İyi akşamlar pınarcıma.s.

oda takımını almayı çok istiyorum ama biraz zor gibi görünüyor. en azından şimdilik. sadece bakıyorum (
yok canım yaa,malesef almadım ben oda takımın. nette gördüm fiyatı çok uygun geldi,sizinle paylaşayım dedim.

aaaa benim patiklerin aynısıdelikafadulden bende netten sipariş ettim. gelmesini bekliyorum. sen iki patiği bir şeker de mi kullanacaksın yoksa tek tek mi? bide patiklerin boyutu çok mu küçük? sipariş ettim ama görmek nasip olmadı.

gidenlere güle güle diyorum iyi aksamlar...............

yeni anne cnm ben çok efamlı biriyim asla ihmal etmem ararım tabiki ama gelen giden bişey yok

en ufak şeyde ararım ben yakasınıı bırakmam öteki doktorla ameliyatteyken konuştum
ama azcık serin kanlı olayım isityorum geçen hafta perşembe geldim yanından .........

pınarcım sağol canım
yawwww bengiiiiiiiiiii ne ağız var kız sendeeeeeeeeeeee
aman sorma yaa nazar değdirdim anneme okutayım ben vallaha
bengiciğim alınma sakın heee şaka yaptım sana

yok birsencim alınmam da sen nasıl oldun hey Allah'ım her şey ve herkes öyle iyiydi ki bi anda anlamadım ben de ama senin o gülen fotoğrafını görünce iyidir diye düşünüyorum o kadar pozitif ki. of ya düzelecek bence en yakın zamanda her şey sen fazla hareket etmiş olabilir misin acaba ??
bu arada yeni annecim gelmiş hoş gelmiş ne zamandır ben görmüyordum nasılsın bbiş nasıl

bugünü diyetsiz geçirdim veletler pıtır pıtır ama dün küsütüler bana aaaaaaaa olmazki ama ben yapacam diyetimi izin vermiyolar ......tabi erkek adamlarla bünyelerine ter diyet miyet

bengiciğim ben sadece geçen hafta perşmebe günü yoruldum
onun harici hiç dışarı bile çıkmadım ben evde odalar arası dolandım
bugün sabahtan beri yatak odasında koca yatağın ortasında laptopum ve ben varız hep yatıyom yani yemeğe mutfağa geçiyom ide tuvalete işte...............

umarım bişeycik yokkk bebeklerim büyüyor ondan

bişey daha soracam herkes gibiyor ama bende böle gece uyurken ateş basması oluyor ama birden hemen ter geliyor arkasından kalbim sırtımda gibi küt küt atıyo doktora gittiğimde yoktu

ben de bugün aldım kardeşimden diyetimi bakalım nasıl olacak? ama yaparım herhalde diyorum oğlum için her şey :)

o şekerden kaynaklanıyormuş bana öyle söyledi kardeşim şeker yapıyormuş bende de var aynı sıkıntı. çok tuvalete gitmenin de bir nedeni şekermiş geçer dedi merak etme olur bunlar dedi

bebekler de baskı yapıyor canım ya çok evham yapma... gerçi sana diyorum da bunları okusa bizimkiler bunları kendine söyle derler de yine de pozitif düşünmekte yarar var di mi ama

ayyy cerenciğim leke gibi bişey gördüm ama çok azzz

efam bastı işteee
kızlar o ağrım neymiş çözdüm yaaa vajinamın üzerinde ağrı oluyordu doktora gittiğimde söledim
önemli değil dedi kasığında değil vajinadaki damarlar genişlmeiştir dedi yukarı hafif ağrı yapar ama kaynağı kasıktand eğil dedi

kusura bakmayın kızlar bi arkadaşımla msn den konuşuyordum 3 ay oldu doğum yapalı kızın kocasını işten çıkarmışlar doğumdan hemen sonra odur budur iş bulamıyormuş ...çok üzgün yaa

inşallah ciddi bişey değildir canım ya sende ne çok çektin hamişlik boyunca! Sağsalim alırız inşallah bebişleri kucaklarımıza:Saruboceq:
arkadaşına da üzüldüm ya, Allah bebişlerinin yüzüne baksın inşallah!

cnm ben çekeyim rağzıyım yeterki kuzular iyi olsun ne kaldıki sağ sağlim şurada 65 günü geçirsek valla göbek atacam doğuma giderken
ilk baraj 32 hafta sonra 36 hafta

merhaba kizlar a.s.

tülaycim kardesine cok cok gecmis olsun..inşaAllah sonuclar iyi cikar canim..

fulyacim şok oldum resmen umarim yanliş anlama felandir..inan ne diyecegimi bilemiyorum

birsencim bi daha gelmez inşaAllah akintin canim..

pinarcim iş konusunu halledememişsin..bence içinden ne geliyorsa ve eşin ne diyorsa onu yap..evdeki huzurun milletin hatrindan daha önemli..

nasılsınız kızlar kimse kalmamış tabi,işlerden bir türlü fırsat bulup giremedim şimdi geçmişiokudum fulyacıminşallah bir yanlış anlama falan vardır canım veya kötü bir şakadır inşallah bebişini düşün güzelim.birsencim senden baya stres yaşamıssın inşallah bir daha gelmez bana gelincede kızımı çoközledim yasenağlama haftaya kadar nasıl bekliycem bilmiyorum bu hafta aşının 2.dozunu olmam lazım ama iş yerinden nasıl izin alıcam bilmiyorum offf off kalçalarımda hala ağrıyor bugün dahada kötüydü neyse çıkayım bende arkadaşlar hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın:teytey:

MARYLİN SANA ÖZELDEN MSNİMİ ATTIM SENDE BANA LİSTEYİ GÖNDERİRİSİN DİMİsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…