İyi akşamlar pınarcıma.s.Kızlar bende toparlanıyorum.Kaçayım artık. Herkese iyi akşamlar. Yarın kısmetse görüşmek üzere. Öpüyorum sizi ve kuzularınızı a.s.
oda takımını almayı çok istiyorum ama biraz zor gibi görünüyor. en azından şimdilik. sadece bakıyorumherkese günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize bizde defnemle uyandık işe geldik iştahımız açılmaya başladı :)))
cerencim oda takımı çok hoş almayı düşünüyormusun
bende bebişimin kıyafetlerini yıkamak için sabun tozu ve dalinin yumuşatıcısını aldım
yok canım yaa,malesef almadım ben oda takımın. nette gördüm fiyatı çok uygun geldi,sizinle paylaşayım dedim.günaydın ıgıncım günaydın emelcim günaydın marylincim şu fuarın ücretli olması benide sinir etti eniştem türk telekomda çalışıyor bakalım o davetiye bulacakmı ben birde cmt veya pazar gideyim diyorum son günlere doğru fiyatlar daha uygun oluyormuş diye duydum ama banada arkadaşlarım gitti ve ücretli demedikleri için bende çok şaşırdım açıkçası
emelim canım sen neden erken kalktın
cerenim mobilya çok güsel güle güle kullan
aaaa benim patiklerin aynısıdelikafadulden bende netten sipariş ettim. gelmesini bekliyorum. sen iki patiği bir şeker de mi kullanacaksın yoksa tek tek mi? bide patiklerin boyutu çok mu küçük? sipariş ettim ama görmek nasip olmadı.Ben aldım canım can süs diye bi yerden çok uygun fiyatları bana tanesi 75 kuruşa mal oldu.Bunun gibi iki patik olacak tülü mavi içine lavanta koyup mavi kurdeleyle bağlıycam bağladığım yere bide mavi emzik koycam sonra bu keseyi silikon tabancasıyla patiklere yapıştırcam canım.
[/URL][/IMG]
Canım hepsini cevapladım bakabilirsin hihoyyyt
Bende merak ettim yaaa msndede yok CADIARZU
pınarcım sağol canımSelam canım hoşgeldin. MARYLİN'e gönderdiysen o çıktı. Ben sana tüm listeyi mesaj atarım şimdi. Sen eklersin herkesi...
Pazartesi yoksun yani. Cuma son?
Valla bilmiyorum. Ya kıyameti koparıcak yada sen bilirsin yorulan sensin dicek :çok üzgünüm:
Hoşgeldiniz kızlar...
aman sorma yaa nazar değdirdim anneme okutayım ben vallahayawwww bengiiiiiiiiiii ne ağız var kız sendeeeeeeeeeeee
bengiciğim alınma sakın heee şaka yaptım sana
o şekerden kaynaklanıyormuş bana öyle söyledi kardeşim şeker yapıyormuş bende de var aynı sıkıntı. çok tuvalete gitmenin de bir nedeni şekermiş geçer dedi merak etme olur bunlar dedi
ayyy cerenciğim leke gibi bişey gördüm ama çok azzz
efam bastı işteee
kızlar o ağrım neymiş çözdüm yaaa vajinamın üzerinde ağrı oluyordu doktora gittiğimde söledim
önemli değil dedi kasığında değil vajinadaki damarlar genişlmeiştir dedi yukarı hafif ağrı yapar ama kaynağı kasıktand eğil dedi
inşallah ciddi bişey değildir canım ya sende ne çok çektin hamişlik boyunca! Sağsalim alırız inşallah bebişleri kucaklarımıza:Saruboceq:
arkadaşına da üzüldüm ya, Allah bebişlerinin yüzüne baksın inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?