Of kızlar offff. Eşim kıyameti kopardı. Başlarım işlerine güçlerine. Hiçbişey senden önemli değil. Yeter artık canın çıktı yollarda. Kesinlikle bu haftadan sonra gitmeni istemiyorum dedi
Yarın konuş pazartesiden itibaren yoksun bilsinler diyo. Offf offff. Gider ayak sorun çıkacak şimdi. Arada kalıyorum ya kahretsin
selam kızlar nasılsınız kımsecıkler kalamdımı yoksam
BEN VARIM BACIMM TEK BAŞIMA YETERMİYİM SANA :jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol:
ooo yetmezmısın bıde prensesın var tam benlık
ozaman gel ısırayımm bitane tombişş yanaklarındannn ŞenizŞeniz
Of kızlar offff. Eşim kıyameti kopardı. Başlarım işlerine güçlerine. Hiçbişey senden önemli değil. Yeter artık canın çıktı yollarda. Kesinlikle bu haftadan sonra gitmeni istemiyorum dedi
Yarın konuş pazartesiden itibaren yoksun bilsinler diyo. Offf offff. Gider ayak sorun çıkacak şimdi. Arada kalıyorum ya kahretsin
of kızlar offff. Eşim kıyameti kopardı. Başlarım işlerine güçlerine. Hiçbişey senden önemli değil. Yeter artık canın çıktı yollarda. Kesinlikle bu haftadan sonra gitmeni istemiyorum dedi
yarın konuş pazartesiden itibaren yoksun bilsinler diyo. Offf offff. Gider ayak sorun çıkacak şimdi. Arada kalıyorum ya kahretsin
günaydın kızlar
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sizler ve beişleriniz nasıl bakalım?
biz biraz yorgunuz pek uyuyamadık
akşam yine kramp girdi ayağıma
daha sık olmaya başladı
bakalım dr. ne diyecek
artık geceleri yatarken korkuyorum aynı şeyi yaşayacağım diye:çok üzgünüm:
kızlar günaydın geldik biz inş sakin bir gün olur işlerde yoğunlaştı bu ara ya herkes yavaş yavaş çıkıyor işten sanıırm aslı göznaydın ne güzle artık dinlenriisn evde
pınar canım ben ce eşin haklı ya bu zamanları bi daha yaşayamayacaksın o yüzden bence eşini dinle çünkü iş hayatı nankördür ve özellikle özel sektör sadece kendi çıkarlarını düşünür. Eğer snein onlara ihtiyacın oldsaydı yada çalışmak zornd aolsaydın ve çıkarların aters düşseydi hemen çıkarırlardı bende 1.5 yıl çalıştım özelde çok iyi bilrim bu adamları
bende bir kaç gündür gerginim herşeyi kafama takar oldum şu günleri bir hayırlısıyla atlatsaydık neyse biraz moralsiziz ama inş düzeliriz gün içinde :çok üzgünüm:
Günaydın ılgıncım sanırım bu kram hepimizin ortak derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?