2009 Mayıs Anneleri

kızlar ben yarın sabah hastaneye gideceğim şu diyet işi için dahileye görünmem gerek ya merak etmeyin .....

Of kızlar offff. Eşim kıyameti kopardı. Başlarım işlerine güçlerine. Hiçbişey senden önemli değil. Yeter artık canın çıktı yollarda. Kesinlikle bu haftadan sonra gitmeni istemiyorum dedi

Yarın konuş pazartesiden itibaren yoksun bilsinler diyo. Offf offff. Gider ayak sorun çıkacak şimdi. Arada kalıyorum ya kahretsin

pınarcım canım sıkma canını eşinde seni düşündüğü için istemiyor şuanda sen ve bebişin ve eşin önemli boşver işi bitanem a.s.

kızlar nasılsınız bugün dışarıya cıktım giremedim hiç şoyle bir baktım geçmişe ama Fulya için üzüldüm umarım yanlış birşey vardır ortada

Sizler nasılsınız bakalım Pınarcım bence söyle ayrıl işleri görülene kadar istrler sonra tanımazlar bile üzme kendini

canim ya sıkma canini..eşimde doktorumda izin vermiyor dersin olur biter..napalim..bugune kadar önlemlerini alsalardi..dün hamile kalmadin ya..koskoca 7 ay gecti..muhim olan sen ve bebegin..gereksiz yere strese sokma kendini..

pınarcım senin stres beni sardı inanki...

Mutahhara haklı doktor izin vermiyo de yoruluyorum dinlenmem

lazımmıs de.. Hiçbi sorun cıkmaz merak etme sorun çıkarıcak biri varsa oda sensin cnm daha önceden ayarlasalardı elemanlarını

sen takma kafana bence eşinide üzme haklı adam seni düşünüyo

günaydın kızlar
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sizler ve beişleriniz nasıl bakalım?
biz biraz yorgunuz pek uyuyamadık
akşam yine kramp girdi ayağıma
daha sık olmaya başladı
bakalım dr. ne diyecek
artık geceleri yatarken korkuyorum aynı şeyi yaşayacağım diye:çok üzgünüm:

günaydın canım günaydın kızlar
kramp durumu bu gece benide uyutmadı bende pzt gittiğimde sorucam bakalım ne dicek doktorcum
pınarcım canım üzülme sakın ayarlasalardı kendilerini bak şimdi bizim 2 haftamız varya izine sen pzt doktora git sana erken doğum tehlikesi diye rapor verecek işyerindekilerede dersin tehlikeliymiş artık çalışmam diye doktorum izin vermiyor dersin olur biter boşver onlar bizi bugüne kadar düşündümüki biz hep onları düşünüyoruz

kızlar günaydın geldik biz inş sakin bir gün olur işlerde yoğunlaştı bu ara ya herkes yavaş yavaş çıkıyor işten sanıırm aslı göznaydın ne güzle artık dinlenriisn evde

pınar canım ben ce eşin haklı ya bu zamanları bi daha yaşayamayacaksın o yüzden bence eşini dinle çünkü iş hayatı nankördür ve özellikle özel sektör sadece kendi çıkarlarını düşünür. eğer snein onlara ihtiyacın oldsaydı yada çalışmak zornd aolsaydın ve çıkarların aters düşseydi hemen çıkarırlardı bende 1.5 yıl çalıştım özelde çok iyi bilrim bu adamları

bende bir kaç gündür gerginim herşeyi kafama takar oldum şu günleri bir hayırlısıyla atlatsaydık neyse biraz moralsiziz ama inş düzeliriz gün içinde :çok üzgünüm:

günaydın canım evet az kaldı şükür çıkıcam ve dinlenicem işteki ortam çok sresliydi heleki şu son 3 ayım kabus gibiydi oğluşumu kurtarmam lazım bu durumdan pınara söylediklerinde haklısın ben çalışıcaktım öyle karar vemiştim sonra müdürüm olmaz dedi ilk tamam demişti çok nankörler çok bana zorla istifa ettittirdi allahdan sskmı ödiyecek te doğum paramı bari alıcam
sen neden gersinsin canım bak seninde az kalmış

beyazcım marlyıncım aslım günaydın hepinize nasılsınız kramp olayı dün bendede oldu yine çok ağrı veriyor uyuyamadım da((

günaydın kızlar...

valla bence de hiç bi iş kuzularımızdan daha değerli diil..
o yüzden vakti gelince bırakalım işi gücükaydirigubbakcemile3

Dün gece rüyamda nisanda doğum yapmış gördüm kendimi 30 nisan oğlum bembeyaz bişeydi normal doğum yaptım hemde çok güsel bir duyguygu ya acaba nisan annesimi olucam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…