2009 Mayıs Anneleri

öyleler canım çok nankör ve çıkarcılar valla canım ben de gerginim hem iş hem ev aile sıkıntıları var bu ara eşimle ben değil biziim dışımızda işte hepsi etkiliyor zaten günlük yaşamın streside eklenince inş ferahlarız biraz keşke tatile çıksak ya şöyle kır evi falan aha ah ne güzle olurdu

beyazcım marlyıncım aslım günaydın hepinize nasılsınız kramp olayı dün bendede oldu yine çok ağrı veriyor uyuyamadım da((

günaydın ılgıncım san çok oluyor kramp canım ya magnezyumu düzenli alıyormusun dikkat et kendine yağmur nasıl defne nasıl

Dün gece rüyamda nisanda doğum yapmış gördüm kendimi 30 nisan oğlum bembeyaz bişeydi normal doğum yaptım hemde çok güsel bir duyguygu ya acaba nisan annesimi olucam ben

hayırlara çıksın inş canım, inş normal olur doğumunda en sağlıklısı çünkü ben bazen çok düşünüyorum esmermi olcak beyaz tenlimi gözleri ne renk olucak sonrada aman diyorum sağlıklı olsunda çirkin olsun

KIZLAR GÜNAYDIN nasılsınız bugün.Ben sabah sanki camdan yapılmışımda kırılıyorum gibi acıyla uyandım.Bütün kemiklerim sanki kırılmıştı böyle bir acı ağlayacaktım öğleden sonra dr arıycam ben daha magnezyum kullanmıyorum heralde artık verir.o kadar süt içiyorum yoğurt peynir artık yetmiyor demekki.

marlyıncım günde iki bardak süt içiyorum bir kase yoğurt yiyorum kaşar peyniri tüketiyorum magnezyumumuda içiyorum ama yinede oluyor canım doktorum olmasını engelllemez ama azaltır demişti zaten

tutkuncum günaydın canım geçmiş olsun tatlım bebekler büyüdükçe bizim vücudumuzdan alıyorlar ihtiyaçlarını biz bu sefer güçsüz kalıyoruz bebişlerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil

marlyıncım yağmurumu evde bıraktım geldim (( defnemde heryerde benimle zor bir durum sabah serviste gelirken onu düşündüm kızım benim defnemde gelince ikisinle bir nasıl ilgileneceğim sevgiye ilgiye aç bırakmam inşallah dedim birden duygulandım valla çalışınca zor oluyor kızlar dün annemlerden almak için gittim beni görünce nasıl sarıldı anlatamam bebek gibi oluyor yanındayken saçını okşuyorum öpüyorum yatıyor kucağıma

[/B]
evet canım bu aylardan sonra ortaya çıkıyor magnezyum eksikliğinden :1hug:
benımde bu sabah oldu bacagımı uzatayım derken kasılıp kaldım magnezyumdan buyuk ıhtımal ama bende ıcemıyorum o ılacı cok ıgrenc yaaa
Dün gece rüyamda nisanda doğum yapmış gördüm kendimi 30 nisan oğlum bembeyaz bişeydi normal doğum yaptım hemde çok güsel bir duyguygu ya acaba nisan annesimi olucam ben

ne guzel ruya görmuisun canım zaten buyuk bır kısmımız nısanda anne olcaz hatta benım normldede nısan 20 gıbı sezeryanla alınca 38. haftam oluyor belkıde mart annesı bıle olabılırım ikizler sayesınde ama ınsallah zamanını bekler yaramazlar erken gelıcekler dıye ck korkuyorum

bır magnezyum vakası evet canım ılac ıcmedıgımızden oluyor ama benım mıdem kaldırmıyor o ıgrenc ılacı yaa

hepinize günaydın canlarımmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben iyiyim oğlumda iyi çok şükür...kaydirigubbakcemile3
sizde iyisiniz umarımsengözlerimebaksanab
aklım dün fulyada kaldı ya ne yaptı acaba çok merak ettim onu:1no2:

günaydın canım iyi olmanıza çok sevindim a.s. fulyayı bende merak ediyorum kızlar inşallah iyidir

tutkun canım alsan sende msnnn...
Sibikocum aldı bana valla sağolsun

Canım çok güzel gülegüle kullansınlar..
tutkun09_turkiz@hotmail.com canım mail adresin şifreni özelden yazıcam şimdi değiştirirsin güle güle kullan ekliyorum listeye kızlar sizde ekleyin..
çok sağol canım şu msn e girmeyide öğreneyim artık yandınız benden

Ah bu müdürler bırak üzme kendini
ben geldim uyudum geldim ama biraz öncede tuvalete gittim bişey yokk
Sana dedim yat dinlen geçer iyi canım sevindim geçtiğine

sen kur pembe transparan geceliklerle hayalleri ...PERHİZDEYİZ

Canım ya tahmin ettim oda seni düşünüyor bişey olur diye korkuyor bide bu mdr lerinin rahatlığından kaynaklanıyor sakin ol şartlarını yani tazminatını falan konuş artık dr izin vermiyor işe gitmemi eşimde bu sebeple korkuyor kusura bakmayın de.Artık bişey diyemez.şimdi dr a at topu kırgınlık olmaz oda anlıycağını anlar zaten.

rüyan çok güzel canım ne mutlu

doğrusun bittik ama olsun ben onun bir agusuna bile çekerim bunları.kız kıyamadım kızının gül yüzüne ablada olucak ya şimdi sevgi paylaşımı onun içinde zor

hiç içmedim benim bulantı-yanma-kusmalarda devam inşallah içebilirim.kız bi dDırım vakası daha oturun bakalım daha erken

Günaydın ojeli hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim bende çok merak ettim acaba ne yaptı rahatsızlanmasa bari

Herkese günaydınlar kızlar... Hepiniz sağolun ya. Dün gece hiç uyuyamadım valla. Çok taktım kafama. Henüz gelmedi patron. Gelsin de söyleyeyim kurtulayım. Aman sanki sadaka isteyeceğim adamdan. Ben aylar öncesinden söylemişim. Tazminatta hakkım. Konuşacağım bugün. Eğer surat falan yaparlarsa da kendileri bilirler. Şurda 2 gün daha çekerim. Sonrada yokum zaten. Dediğiniz gibi nankör bu özel sektör. İki gün sonra unuturlar. Bi gün bana kimse yeri doldurulamaz değil demişti. Şimdi anlasın o sözü... Bi gelsede konuşsam rahatlasam...

ben geldim uyudum geldim ama biraz öncede tuvalete gittim bişey yokk

ImageShack - Image Hosting :: gbi004.jpg göbüşüm kızlarr

kusura bakmayın kızlar bi arkadaşımla msn den konuşuyordum 3 ay oldu doğum yapalı kızın kocasını işten çıkarmışlar doğumdan hemen sonra odur budur iş bulamıyormuş ...çok üzgün yaa

Canım çok şükür tahmin ettiğimiz gibi bişey çıkmadı göbüşte benimki gibi maşşallah.Arkadaşının kocasınada rabbim yardımcı olsun inşşallah.Bebek bereketiyle gelir demişler.

Canım bencede hiç sıkılma bi seferde söle doktorum uygun görmedi devam etmemi böyle bi durumda riske alama eşimde buna onay vermiyo de.Hiç arada kaldım diye üzülme boşver..

Ahhhh o izin günleri bizede gelseeeee.Bencede özel sektörde ne yaparsan kıymetin bilinmiyo hiç takma pınarcım.

beyazcım marlyıncım aslım günaydın hepinize nasılsınız kramp olayı dün bendede oldu yine çok ağrı veriyor uyuyamadım da((

Günaydınlar kızlar

Ay bende oğlumu gördüm emzirmeye çalışıyodum beceremiyodum elimden kaydı bi ara tekrar kucağıma aldım sonra emzirebildim çok garipti çok duygulandım valla hala etkisindeyim.

Ay yavrum ya bu çocukların geleceği için çalışıyoruz ama nasıl olcak bende çok endişeliyim psikologlar geçirecek kaliteli 1 saatin bile yeterli olduğunu söylüyolar ama hakkımızda hayırlısı..

Günaydın cerencimmmm aynen benimde aklım fulyada dün akşam hep düşündüm napıcak bu kız diye.senağlamasenağlama

pınarcım günaydın canım emin ol stres yaptığına değmeyecek özel sektör insanı hem kullanıyor hemde yıpratıyor işine gelmeyincede kapının önüne koyuyor boşver tatlım zaten aylar öncesinden bilinen birşey işten ayrılacağın hiç takma patronun gelince konuş tatlım

ah canım ya çok zor işin ama annen yanında ya bu çok güzel bir şey
önemli olan güzle vakit geçrimek defne doğunca biraz zorlanırsın ama olsun en güzel mutluluk onlar hem hiç bir şey dört dörtlük olmuyor hayatta ne yapalım elimizden gelenin en iyisini yaparız onalarda büyüyünce bizimle inş gurur duyar

canım alsında sen çok dikkat de ediyorsun beslenmene belki vücut yapısı ile falan alakalıdır

geçmiş olsun tutkun bebişler iyice büyüdü valla bende allahtan yok ya kramp falan şimdiye kadar sadece bir defa oldu bende hergün mutlaka süt içiyorum peynir ve yoğurt hep zaten sen magnezyum al canım mutaka doktora sor tabi önce

hoşgeldin ojeli nasılsın valla bende merak ettim ya çokda üzüldüm

marlyıncım bünyem ile alakalı olabilir canım kan seviyemde düşük zaten annemin yakın olması çok güzel yoksa ben çalışamazdım kızımı emanet edemezdim başkasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…