Dün gece rüyamda nisanda doğum yapmış gördüm kendimi 30 nisan oğlum bembeyaz bişeydi normal doğum yaptım hemde çok güsel bir duyguygu ya acaba nisan annesimi olucam ben
günaydın canım evet az kaldı şükür çıkıcam ve dinlenicem işteki ortam çok sresliydi heleki şu son 3 ayım kabus gibiydi oğluşumu kurtarmam lazım bu durumdan pınara söylediklerinde haklısın ben çalışıcaktım öyle karar vemiştim sonra müdürüm olmaz dedi ilk tamam demişti çok nankörler çok bana zorla istifa ettittirdi allahdan sskmı ödiyecek te doğum paramı bari alıcam
sen neden gersinsin canım bak seninde az kalmış
beyazcım marlyıncım aslım günaydın hepinize nasılsınız kramp olayı dün bendede oldu yine çok ağrı veriyor uyuyamadım da((
Dün gece rüyamda nisanda doğum yapmış gördüm kendimi 30 nisan oğlum bembeyaz bişeydi normal doğum yaptım hemde çok güsel bir duyguygu ya acaba nisan annesimi olucam ben
benımde bu sabah oldu bacagımı uzatayım derken kasılıp kaldım magnezyumdan buyuk ıhtımal ama bende ıcemıyorum o ılacı cok ıgrenc yaaaevet canım bu aylardan sonra ortaya çıkıyor magnezyum eksikliğinden:1hug:
KIZLAR GÜNAYDIN nasılsınız bugün.Ben sabah sanki camdan yapılmışımda kırılıyorum gibi acıyla uyandım.Bütün kemiklerim sanki kırılmıştı böyle bir acı ağlayacaktım öğleden sonra dr arıycam ben daha magnezyum kullanmıyorum heralde artık verir.o kadar süt içiyorum yoğurt peynir artık yetmiyor demekki.
seherim günaydın canım nasılsın tatlım:))))) mecburen içmemiz gerekiyor baksana hepimizde kramp kasılma
hepinize günaydın canlarımmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben iyiyim oğlumda iyi çok şükür...kaydirigubbakcemile3
sizde iyisiniz umarımsengözlerimebaksanab
aklım dün fulyada kaldı ya ne yaptı acaba çok merak ettim onu:1no2:
Sibikocum aldı bana valla sağolsuntutkun canım alsan sende msnnn...
çok sağol canım şu msn e girmeyide öğreneyim artık yandınız bendenCanım çok güzel gülegüle kullansınlar..
tutkun09_turkiz@hotmail.com canım mail adresin şifreni özelden yazıcam şimdi değiştirirsin güle güle kullan ekliyorum listeye kızlar sizde ekleyin..
Ah bu müdürler bırak üzme kendiniiçimde garip bir sıkıntı var kızlar ya müdürmle konuştum pazarteside bir gelirsin dedi anlamadım kesildi konuşma müşteriler geldi ama ben gelmem pazartesi hem bana tazminat vermiyor hem bir sürü hakaret etti gelmem asla
Sana dedim yat dinlen geçer iyi canım sevindim geçtiğineben geldim uyudum geldim ama biraz öncede tuvalete gittim bişey yokk
sen kur pembe transparan geceliklerle hayalleri ...PERHİZDEYİZbengiciğim ben sadece geçen hafta perşmebe günü yoruldum
onun harici hiç dışarı bile çıkmadım ben evde odalar arası dolandım
bugün sabahtan beri yatak odasında koca yatağın ortasında laptopum ve ben varız hep yatıyom yani yemeğe mutfağa geçiyom ide tuvalete işte...............
umarım bişeycik yokkk bebeklerim büyüyor ondan
bişey daha soracam herkes gibiyor ama bende böle gece uyurken ateş basması oluyor ama birden hemen ter geliyor arkasından kalbim sırtımda gibi küt küt atıyo doktora gittiğimde yoktu
Canım ya tahmin ettim oda seni düşünüyor bişey olur diye korkuyor bide bu mdr lerinin rahatlığından kaynaklanıyor sakin ol şartlarını yani tazminatını falan konuş artık dr izin vermiyor işe gitmemi eşimde bu sebeple korkuyor kusura bakmayın de.Artık bişey diyemez.şimdi dr a at topu kırgınlık olmaz oda anlıycağını anlar zaten.Of kızlar offff. Eşim kıyameti kopardı. Başlarım işlerine güçlerine. Hiçbişey senden önemli değil. Yeter artık canın çıktı yollarda. Kesinlikle bu haftadan sonra gitmeni istemiyorum dedi
Yarın konuş pazartesiden itibaren yoksun bilsinler diyo. Offf offff. Gider ayak sorun çıkacak şimdi. Arada kalıyorum ya kahretsin
rüyan çok güzel canım ne mutluDün gece rüyamda nisanda doğum yapmış gördüm kendimi 30 nisan oğlum bembeyaz bişeydi normal doğum yaptım hemde çok güsel bir duyguygu ya acaba nisan annesimi olucam ben
doğrusun bittik ama olsun ben onun bir agusuna bile çekerim bunları.kız kıyamadım kızının gül yüzüne ablada olucak ya şimdi sevgi paylaşımı onun içinde zormarlyıncım günde iki bardak süt içiyorum bir kase yoğurt yiyorum kaşar peyniri tüketiyorum magnezyumumuda içiyorum ama yinede oluyor canım doktorum olmasını engelllemez ama azaltır demişti zaten
tutkuncum günaydın canım geçmiş olsun tatlım bebekler büyüdükçe bizim vücudumuzdan alıyorlar ihtiyaçlarını biz bu sefer güçsüz kalıyoruz bebişlerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil
hiç içmedim benim bulantı-yanma-kusmalarda devam inşallah içebilirim.kız bi dDırım vakası daha oturun bakalım daha erken[/B]
benımde bu sabah oldu bacagımı uzatayım derken kasılıp kaldım magnezyumdan buyuk ıhtımal ama bende ıcemıyorum o ılacı cok ıgrenc yaaa
ne guzel ruya görmuisun canım zaten buyuk bır kısmımız nısanda anne olcaz hatta benım normldede nısan 20 gıbı sezeryanla alınca 38. haftam oluyor belkıde mart annesı bıle olabılırım ikizler sayesınde ama ınsallah zamanını bekler yaramazlar erken gelıcekler dıye ck korkuyorum
bır magnezyum vakası evet canım ılac ıcmedıgımızden oluyor ama benım mıdem kaldırmıyor o ıgrenc ılacı yaa
ben geldim uyudum geldim ama biraz öncede tuvalete gittim bişey yokk
ImageShack - Image Hosting :: gbi004.jpg göbüşüm kızlarr
kusura bakmayın kızlar bi arkadaşımla msn den konuşuyordum 3 ay oldu doğum yapalı kızın kocasını işten çıkarmışlar doğumdan hemen sonra odur budur iş bulamıyormuş ...çok üzgün yaa
Of kızlar offff. Eşim kıyameti kopardı. Başlarım işlerine güçlerine. Hiçbişey senden önemli değil. Yeter artık canın çıktı yollarda. Kesinlikle bu haftadan sonra gitmeni istemiyorum dedi
Yarın konuş pazartesiden itibaren yoksun bilsinler diyo. Offf offff. Gider ayak sorun çıkacak şimdi. Arada kalıyorum ya kahretsin
kızlar günaydın geldik biz inş sakin bir gün olur işlerde yoğunlaştı bu ara ya herkes yavaş yavaş çıkıyor işten sanıırm aslı göznaydın ne güzle artık dinlenriisn evde
pınar canım ben ce eşin haklı ya bu zamanları bi daha yaşayamayacaksın o yüzden bence eşini dinle çünkü iş hayatı nankördür ve özellikle özel sektör sadece kendi çıkarlarını düşünür. eğer snein onlara ihtiyacın oldsaydı yada çalışmak zornd aolsaydın ve çıkarların aters düşseydi hemen çıkarırlardı bende 1.5 yıl çalıştım özelde çok iyi bilrim bu adamları
bende bir kaç gündür gerginim herşeyi kafama takar oldum şu günleri bir hayırlısıyla atlatsaydık neyse biraz moralsiziz ama inş düzeliriz gün içinde :çok üzgünüm:
beyazcım marlyıncım aslım günaydın hepinize nasılsınız kramp olayı dün bendede oldu yine çok ağrı veriyor uyuyamadım da((
KIZLAR GÜNAYDIN nasılsınız bugün.Ben sabah sanki camdan yapılmışımda kırılıyorum gibi acıyla uyandım.Bütün kemiklerim sanki kırılmıştı böyle bir acı ağlayacaktım öğleden sonra dr arıycam ben daha magnezyum kullanmıyorum heralde artık verir.o kadar süt içiyorum yoğurt peynir artık yetmiyor demekki.
marlyıncım yağmurumu evde bıraktım geldim(( defnemde heryerde benimle zor bir durum sabah serviste gelirken onu düşündüm kızım benim defnemde gelince ikisinle bir nasıl ilgileneceğim sevgiye ilgiye aç bırakmam inşallah dedim birden duygulandım valla çalışınca zor oluyor kızlar dün annemlerden almak için gittim beni görünce nasıl sarıldı anlatamam bebek gibi oluyor yanındayken saçını okşuyorum öpüyorum yatıyor kucağıma
marlyıncım yağmurumu evde bıraktım geldim(( defnemde heryerde benimle zor bir durum sabah serviste gelirken onu düşündüm kızım benim defnemde gelince ikisinle bir nasıl ilgileneceğim sevgiye ilgiye aç bırakmam inşallah dedim birden duygulandım valla çalışınca zor oluyor kızlar dün annemlerden almak için gittim beni görünce nasıl sarıldı anlatamam bebek gibi oluyor yanındayken saçını okşuyorum öpüyorum yatıyor kucağıma
marlyıncım günde iki bardak süt içiyorum bir kase yoğurt yiyorum kaşar peyniri tüketiyorum magnezyumumuda içiyorum ama yinede oluyor canım doktorum olmasını engelllemez ama azaltır demişti zaten
tutkuncum günaydın canım geçmiş olsun tatlım bebekler büyüdükçe bizim vücudumuzdan alıyorlar ihtiyaçlarını biz bu sefer güçsüz kalıyoruz bebişlerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?