2009 Mayıs Anneleri

Haklısın üzülmene değmez söyleyeceğin herşeyi söyle sonra ah şu bu deme.Canım bende devletteyim ama o koltuk hepsini aynı yapıyor düşün çalışırken sevk alıyorum bana rapor almıycan dimi diyor yok diyosun 1-2 saate gidip işe geliyosun hastasın ya niye dr gidiyosun dimi.yok hepsi böyle şeylerde aynı tabi sizi bi daha görmiycek diye sizinkiler kurtardığım kardır diyordur.Biz döndüğümüzde huzurumuz kaçmasın diye susuyoruz.Sen madem dönmüyceksin oraya alabildiğini al canım.Allah yardımcın olsun.

aslimmm, bozon_06, ilgin0707, MARYLİN, ojelifıstık, pnrhlt, seherim, sibiko+, zehra*79* günaydıııın kızlar tekrar

kızlar aman diyim dilimi ıstırıyım da bende hiç olmuyor kramp çok şükür...1 sefer mi ne oldu şimdiye kadar oda ters bir hareket yaptım ondan oldu...inşallah hiç olmaz..sizinkilerde geçer.
ama benimde yemek borusu yanmam bir olay yani felaket birşey bendede bu var işte

sibiko pınar hoşheldiniz kızlar

valal canım onlaırn gelceği kendi geleceğimiz için çalışıyoruz geçen melekler korusunu izliyordum kız annesine diyorki beni kolejlere göndeceğine eve döndüğümde mutfakta yemek yapsaydın ama ilk aşkımı dinleseydin birdne okadr duygulandım oturdum ağladım bizimkilerd ebzi eöle söylerlermi ya ben çok duygusalım bu günlerde

pınarcım sende söyle şöyle biraz kararlı dur valla çok sinir oluyorum bu patronlara ama unutma kimse defneden önemli değil canım

tutkuncum bende devletteyim am bizim sevk rapor hiç sorun olmuyor o konuda çok rahatım müdürümde çok iyi ya allah ondan razı olsun ben sevk alıyorum hastane de uzak eve o gün hiç işe gelmiyorum hatta geçen gittim dedim ben kötüyüm üşütmüşüm git iki gün dinle dedi bana sevksiz raporsuz gittim yattım valla hem müdürümüzde bir anne hemde ikizleri var beni çok iyi anlıyor çok şanslıyım bu konuda

Pınarcım hoş geldin canım değmez bunlar için üzülmeye boşver tatlım bebişini düşün biz sonunda sedece kendimizi yıprattığımızla kalırız başka birşey olmaz

kızlar günaydın biz geldik işyerine bebişimle kahvaltı yapıyoruz.keyifler umarım iyidir.pınarcım eşin haklı özel sektör gerçekten değer vermiyor konuş gitsin boşver.. ya benim evim işyerine 6-7 dakika dolmuşla ben bile bazen zorlanıyorum seni düşünemiyorum bileeeeeeeeeee...

ne güzel canım aman oda olmasın mide yanması sana yetiyor zaten

valal sorma her gebelik farklı demişler doğru söylemişler bende de karmp yok yanma çok nadir ama bende tükürüyorum habire 1000 gebeden birinde olurmuş oda geldi beni buldu ilk 3 ay sürekş,i kustum 3 ay biti kusma bitti heme ardındna bu başladı ama çok sıkıntılı eski halimi hatırlamıyorum bir zamanlar bende normaldim dimi diye eşime soruyorum oda üzülüyor halimi gördükçe neden seninki bu kadar zor olduki diyor bakalım az kaldı hayırlısı sabır

marlıyıncım çok şükür halimize Allah daha beterinden saklasın hamilelik kişiden kişiye değişiyor bebişlerimiz sağlıklı olsun herşeyi çekeriz az kaldı sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla

Kızlar günaydınnar! a.s.
herkes iyi inşallah, Fülyadan bir haber varmı acaba, dün çok kötüydü kız cağız :çok üzgünüm:
kızlar sizde de mideye ağrı giriyormu, artık mide yanması mı oluyor bilmiyorum
bir giriyor çok kötü oluyorum, ancak bir şeyler yesem geçiyor

TÜLAYCIM HOŞGELDİN KARDEŞİN NASIL OLDU HABER VARMI?:uhm:

EVET MARYLİNCİM VE İLGİNCİM GERÇEKTEN ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN...YİNE BUNLAR UFAK TEFEK KALIYOR ÇOK ŞÜKÜR BAŞKA ŞEYLERİ DÜŞÜNÜNCE...

Yeni gelen tüm arkadaşlarımıza tekrardan günaydınlar. Kararlıım bu sefer kızlar. Gelsin konuşacağım hemen. Kendime ne diye stres yapıyosam. Bebişim için dikkat etmem lazım.

Aaa bu arada dün akşam evde isme yapılan ninni varya onu dinliyordum. Defne ismini duydukça kızım bi tekme atmaya başladı. Sanki ona sesleniyoruz da oda tepki veriyo gibiydi. Çok güzeldi valla...

Fulya'yı arayacağım ama çok erken daha. Uyuyordur. Öğlene doğru olsun ararım gelmezse. Bende meraktayım...

pınarcım maşallah defnemize:))))))))) yerim ben onları

fulyayı arayınca bizede haber verirsin bitanem bizde merak ettik kendide bebişide iyidir inşallah

Ay herşey bende toplanmış sanırım hepsinden almışım.kusma-yanma-bulantı-kanama-karın ağrısı-kramp-kemik ağrısdişler...daha ne kaldı ki.Allahım sonu güzel olsun da çekerim

oooo sen şanslısın bizim ki çok otorite ülkeyi biz kurtaracaz.Bazı toplantıları mesai saati aksamasın diye hafta sonu yapıyor düşün.

canım hepimize sabır az kaldı ben bugün 28 oldum çok mutluyumhihoyyyt

Fulya yı bende merak ettim çokta etkilendim.bu saydıklarının hepsi bende var fazlasıyla canım.

Marliyincim çok şükür bunada ya yatarak geçirseydik kabus olurdu ben 1 haftahiç kalkmadan yattım resmen sırtım çürüdü

kızlar allaha şükür beterin beteri vardır her zaman

tutkuncum maalesef çok devletçi olurlar göya lafta oda ama allaha şükür ben bu konuda çok şanslıyım ya evim uzak olduğu için süt iznimide tek güne topluycam cuma gelmiycem tüm gün 3 gün evde 4 gün işte olucam doğum izninden sonra 6 ay boyunca hem bir şey olursa yine idare eder müdiremiz

bebişler iyice büyüdü canım nice haftalar inş sağlıkla türkiz hanım bir hafta daha büyüdü desene ayy yerim ben onu sanki böle çok narin bir kız olcak nanesi bana öle geldi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…