Haklısın üzülmene değmez söyleyeceğin herşeyi söyle sonra ah şu bu deme.Canım bende devletteyim ama o koltuk hepsini aynı yapıyor düşün çalışırken sevk alıyorum bana rapor almıycan dimi diyor yok diyosun 1-2 saate gidip işe geliyosun hastasın ya niye dr gidiyosun dimi.yok hepsi böyle şeylerde aynı tabi sizi bi daha görmiycek diye sizinkiler kurtardığım kardır diyordur.Biz döndüğümüzde huzurumuz kaçmasın diye susuyoruz.Sen madem dönmüyceksin oraya alabildiğini al canım.Allah yardımcın olsun.Herkese günaydınlar kızlar... Hepiniz sağolun ya. Dün gece hiç uyuyamadım valla. Çok taktım kafama. Henüz gelmedi patron. Gelsin de söyleyeyim kurtulayım. Aman sanki sadaka isteyeceğim adamdan. Ben aylar öncesinden söylemişim. Tazminatta hakkım. Konuşacağım bugün. Eğer surat falan yaparlarsa da kendileri bilirler. Şurda 2 gün daha çekerim. Sonrada yokum zaten. Dediğiniz gibi nankör bu özel sektör. İki gün sonra unuturlar. Bi gün bana kimse yeri doldurulamaz değil demişti. Şimdi anlasın o sözü... Bi gelsede konuşsam rahatlasam...
sibikom günaydın hoşgeldin canım nasılsın :)))
Canım iyiyim çok şükür kramplar ve ağrılar dışında sen nasılsın defnemiz nasıl?
kızlar aman diyim dilimi ıstırıyım da bende hiç olmuyor kramp çok şükür...1 sefer mi ne oldu şimdiye kadar oda ters bir hareket yaptım ondan oldu...inşallah hiç olmaz..sizinkilerde geçer.
ama benimde yemek borusu yanmam bir olay yani felaket birşey bendede bu var işte
Ay herşey bende toplanmış sanırım hepsinden almışım.kusma-yanma-bulantı-kanama-karın ağrısı-kramp-kemik ağrısdişler...daha ne kaldı ki.Allahım sonu güzel olsun da çekerimkızlar aman diyim dilimi ıstırıyım da bende hiç olmuyor kramp çok şükür...1 sefer mi ne oldu şimdiye kadar oda ters bir hareket yaptım ondan oldu...inşallah hiç olmaz..sizinkilerde geçer.
ama benimde yemek borusu yanmam bir olay yani felaket birşey bendede bu var işte
oooo sen şanslısın bizim ki çok otorite ülkeyi biz kurtaracaz.Bazı toplantıları mesai saati aksamasın diye hafta sonu yapıyor düşün.sibiko pınar hoşheldiniz kızlar
valal canım onlaırn gelceği kendi geleceğimiz için çalışıyoruz geçen melekler korusunu izliyordum kız annesine diyorki beni kolejlere göndeceğine eve döndüğümde mutfakta yemek yapsaydın ama ilk aşkımı dinleseydin birdne okadr duygulandım oturdum ağladım bizimkilerd ebzi eöle söylerlermi ya ben çok duygusalım bu günlerde
pınarcım sende söyle şöyle biraz kararlı dur valla çok sinir oluyorum bu patronlara ama unutma kimse defneden önemli değil canım
tutkuncum bende devletteyim am bizim sevk rapor hiç sorun olmuyor o konuda çok rahatım müdürümde çok iyi ya allah ondan razı olsun ben sevk alıyorum hastane de uzak eve o gün hiç işe gelmiyorum hatta geçen gittim dedim ben kötüyüm üşütmüşüm git iki gün dinle dedi bana sevksiz raporsuz gittim yattım valla hem müdürümüzde bir anne hemde ikizleri var beni çok iyi anlıyor çok şanslıyım bu konuda
canım hepimize sabır az kaldı ben bugün 28 oldum çok mutluyumhihoyyytne güzel canım aman oda olmasın mide yanması sana yetiyor zaten
valal sorma her gebelik farklı demişler doğru söylemişler bende de karmp yok yanma çok nadir ama bende tükürüyorum habire 1000 gebeden birinde olurmuş oda geldi beni buldu ilk 3 ay sürekş,i kustum 3 ay biti kusma bitti heme ardındna bu başladı ama çok sıkıntılı eski halimi hatırlamıyorum bir zamanlar bende normaldim dimi diye eşime soruyorum oda üzülüyor halimi gördükçe neden seninki bu kadar zor olduki diyor bakalım az kaldı hayırlısı sabır
Fulya yı bende merak ettim çokta etkilendim.bu saydıklarının hepsi bende var fazlasıyla canım.Kızlar günaydınnar! a.s.
herkes iyi inşallah, Fülyadan bir haber varmı acaba, dün çok kötüydü kız cağız :çok üzgünüm:
kızlar sizde de mideye ağrı giriyormu, artık mide yanması mı oluyor bilmiyorum
bir giriyor çok kötü oluyorum, ancak bir şeyler yesem geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?