2009 Mayıs Anneleri

Ben yine çok acıktım yaaaaaaaaaa saat 11de başlıyor miğdem kazınmaya kızlar acıkınca hemen yemezseniz miğdeniz bulanıyormu

ceren canım bugün sonuçlar çıkacak bende bekliyorum haber ederim size

Hadi hayırlı haberler inşallah canım a.s.

pınarcım maşallah defnemize:))))))))) yerim ben onları

fulyayı arayınca bizede haber verirsin bitanem bizde merak ettik kendide bebişide iyidir inşallah

Tamam canım haber veririm mutlaka... Şimdi uyuyordur falan uyandırmayayım kızı...

pınarcım hoşgeldin kız ben sana diyorum seninki çok zilli olacak çokkkk

Hoşbuldum canım. Valla babasıyla şok olduk. Ninninin normal yerlerinde duruyor. Ama Defne dediği anda tepinmeye başladı kaydirigubbakcemile3

Ben yine çok acıktım yaaaaaaaaaa saat 11de başlıyor miğdem kazınmaya kızlar acıkınca hemen yemezseniz miğdeniz bulanıyormu

Canım kahvaltını çok erken mi yapıyosun? erken yapıyorsan bi ara öğün yap kendine. Ufak bi sandviç yada bisküvi, meyve gibi bişeyler atıştır...

Benim hemen bulanmıyor. Ama acıktıktan sonra 1 saat falan beklersem bulanıyor canım...

evet canım aynen.öğlen ve akşamları olmuyorda.özellikle sabahları oluyor eğer acıkıyım sabah çıkartıyorum yemezsem.:dance:

Marliyincim çok şükür bunada ya yatarak geçirseydik kabus olurdu ben 1 haftahiç kalkmadan yattım resmen sırtım çürüdü
Ah ah onu bi ben bi dırım bide mutaharra iyi bilir.kaç aydır yatıyorum laptopu sehpaya aldım yatağımın yanında sizinle öyle yazışıyorum.Artık yavaş kalkıp yemek yapıyorum sonra hemen yatıyorum.hastane haricinde dışarı çıkmıyorum bi iki çıktım korktum ondan zor
Aman nazar değmesin.Ay canım sağol inşallah sağlıklı ömürlü olsunda ay banamı benziycek yoksa...
seninde kız adı böyle narin ya seninde öyle olur kız

aynen canım bende acıkayım hemen midem bulanıyorum ve çıkarıyorum.o yüzden mutlaka acil bişiler yemem gerekiyor:):)

tülaycım bende stok yaptım çekmeceme acıkınca hemen atıştırıyorum meyva filan:)) yoksa benimde midem bulanıyor

defne de öyle bir isim inş ismi gibi olur babasıda öyle diyor çok zarif hanımefendi olucak diyor bide şimdiden doktor kızım diye seviyor sağlıklı olsunlarda gerisi boş canım

Canım acıkınca meyva ye yada süt iç normalde ara öğün yapmalısın.
geçenlerde ekim annelerine girdim birisinin bulantıları varmış dr ilaç adı vermiş ama mümkünse kullanma demiş.Bende dedim içme sabret ilk 3 ay önemlidir.bana dr bu bebeğin tutunduğuna işarettir sabret demişti ilk 3 ay ben 3-4 kilo verdim hatta kusmalar olabilir sabret onu yazdım amanın birden hepsi bizim yok tutunmadımı falan aman tövbe dedim bi daha küçüklere yazmam.Ben ilaç konusunda uyarmak istemiştim içmesin sabretsin diyekötükedihüso

kızlar az kaldı yemeğe midem çok kötü yanmaya başladı biraz muz yedim ama geçmedi ıllgıncım benim çekmede aynı meyve büskivi dolu

aynen ilgincim ben ofisteki dolabı dolduruyorum valla artık burda kahvaltı ediyorum.böylece yumurtada yiyebiliyorum:):) (ama bıldırcın yumurtası) diğeri çok geliyor yiyemiyorum:)))

GÜNAYADDIN MAYIS GÜZELLERİ!
şöylle bi geçmişi okudum. yine kramplar yanma şikayetleri hortlamış anlaşılan. umarım bu dönemleride çabuk atlatırrız.
pınarcım bence en iyiisini düşünmüşsün. ay çekilirmi o kadar yol nerdeyse yolda doğuracaksın bu gidişlee. heleki istanbul trafiiğinde.

ilgincim kıyamam kızına. gün boyu nekadar özlüyordur ki hemen seni görünce atlıyor kucağına. zaman çabuk geçsede iznin hemen gelse. iki prensesinde mutlu olsa.

kızlar tansiyon sorunu olan varmı aranızda. ben hergün sağlıkta ölçtürmek zorundayım. Bikeresinde öylesine gitmişken ölçtüreyim dedim ve 145/80 çıktı tabi ben dumur oldum. sağlıktaki kadında hemen drunu ara diyince korktum. drum birdaha üstüste böyle çıkarsa ilaca başlayacağız dedi. Allaha şükür 2 haftadır normal sayılır. stress oluyorum herseferinde sağlığa giderken. daha 3 ayım var ve ben sürekli takip edileceğim. Ama bunada şükür diyorum herseferinde. pek takmamaya çalışıyorum. benim gibi tansiyon sorunu olan varmı aranızda?

cnm bende dün sağlık ocagına 2.asım için gitmiştim tansiyonumuda olctuler 140-90 cıktı yuksek dedıler yarın gel tekrarlayalım dedilercok sasırdım normalde benımkı cok düşüktur 80-40 gıbı
anlık bı yukselmedır insallah

bozon ve aysuncum anlık bişey olabilir.geçen muayenede benimde 10/6 olan tansiyonum 12/6 çıktı ama anlık heyecan yada stres yapmış olabilir dedi doktor.şu an normal ama...

bozoncım merhaba tatlım nasılsın bebiş nasıl valla kızlarımla özlem gidereceğim iznimde:))))
tatlım sürekli ölçtür tansiyonunu önemli bir konu gebelikte doktorum benimkide hergün ölçtürmemi ve yazdırmamı istedi

marlyıncım tülaycım depolar full desenize:))) benimde öyle kahvaltımı burada yapıyorum bende

Canım zaten çekmecelerim dolu süt ile içiyorum bende ilaç karşıtıyım her şeyde ilaç içmek istemiyorum ve içmiyorum ilk 3 ay miğde dulantılarım için çok zorlandım ama i,çmedim bebeğim tutunsun yeter dedim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…