ceren canım bugün sonuçlar çıkacak bende bekliyorum haber ederim size
pınarcım maşallah defnemize:))))))))) yerim ben onları
fulyayı arayınca bizede haber verirsin bitanem bizde merak ettik kendide bebişide iyidir inşallah
pınarcım hoşgeldin kız ben sana diyorum seninki çok zilli olacak çokkkk
Ben yine çok acıktım yaaaaaaaaaa saat 11de başlıyor miğdem kazınmaya kızlar acıkınca hemen yemezseniz miğdeniz bulanıyormu
Ben yine çok acıktım yaaaaaaaaaa saat 11de başlıyor miğdem kazınmaya kızlar acıkınca hemen yemezseniz miğdeniz bulanıyormu
Ah ah onu bi ben bi dırım bide mutaharra iyi bilir.kaç aydır yatıyorum laptopu sehpaya aldım yatağımın yanında sizinle öyle yazışıyorum.Artık yavaş kalkıp yemek yapıyorum sonra hemen yatıyorum.hastane haricinde dışarı çıkmıyorum bi iki çıktım korktum ondan zorMarliyincim çok şükür bunada ya yatarak geçirseydik kabus olurdu ben 1 haftahiç kalkmadan yattım resmen sırtım çürüdü
Aman nazar değmesin.Ay canım sağol inşallah sağlıklı ömürlü olsunda ay banamı benziycek yoksa...kızlar allaha şükür beterin beteri vardır her zaman
tutkuncum maalesef çok devletçi olurlar göya lafta oda ama allaha şükür ben bu konuda çok şanslıyım ya evim uzak olduğu için süt iznimide tek güne topluycam cuma gelmiycem tüm gün 3 gün evde 4 gün işte olucam doğum izninden sonra 6 ay boyunca hem bir şey olursa yine idare eder müdiremiz
bebişler iyice büyüdü canım nice haftalar inş sağlıkla türkiz hanım bir hafta daha büyüdü desene ayy yerim ben onu sanki böle çok narin bir kız olcak nanesi bana öle geldi birden
Canım acıkınca meyva ye yada süt iç normalde ara öğün yapmalısın.Ben yine çok acıktım yaaaaaaaaaa saat 11de başlıyor miğdem kazınmaya kızlar acıkınca hemen yemezseniz miğdeniz bulanıyormu
GÜNAYADDIN MAYIS GÜZELLERİ!
kızlar tansiyon sorunu olan varmı aranızda. ben hergün sağlıkta ölçtürmek zorundayım. Bikeresinde öylesine gitmişken ölçtüreyim dedim ve 145/80 çıktı tabi ben dumur oldum. sağlıktaki kadında hemen drunu ara diyince korktum. drum birdaha üstüste böyle çıkarsa ilaca başlayacağız dedi. Allaha şükür 2 haftadır normal sayılır. stress oluyorum herseferinde sağlığa giderken. daha 3 ayım var ve ben sürekli takip edileceğim. Ama bunada şükür diyorum herseferinde. pek takmamaya çalışıyorum. benim gibi tansiyon sorunu olan varmı aranızda?
kızlar buraya girip okumanızı tavsiye ederim. bilgimiz olsun artık bu konularda..
:."Doğum Başlangıç Belirtileri Şikayetleri" e-gebelik.net..:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?