2009 Mayıs Anneleri

kızlar ben ölçtürüyorum hep 12 8 diyorlar yani siiznki 14 e 8 mi ben anlayamadım şimdi bir kaç defa 14 e 8 çıktı benim yüksek mi dedim yoo iyi dediler
son gittiğimde 12 7 çıktı

kızlar ara öğün mutlaka yapmak gerekiyor yoksa ben çok kötü oluyorum başım dönüyor

tülaycım bıldırcın yumurtasıda çok küçük anacığım ben işyerine getiremiyorum yumurta kokuyor ya o yüzden bazı sabahlar evde geç kalınca yiyemiyorum eşimde işe götür diyor ama kokuyor olmuyor

canım öylede 2-3 tane yiyorum normalde yumurtayı sevmem pastalara bile hep bir tane koyarım kokusunu duymam yeter. bıldırcın yumurtasınıda nefes almadan heman yutuyorum bebişim için valla:))a.s.

aslımm canım en iyisi bende vitamin demir ve folik asit haricinde hiç ilaç kullanmadım gerçi benim doktorda pek ilaç taraftarı değil..

güzel mayıs anneleri merhaba...

kramp ve mide şikayetleri fazlalaşmış galiba... benim bugüne kadar hiç kramp şikayetim olmadı fakat son zamanlarda başdönmelerim olmaya başladı... sebebini bilmiyorum cmtsi dr a soracağım...
ara öğünler benim içinde çok öenmli çünkü acıktığım anda midem bulanıyor ve bişi yemdiysem çıkarıyorum hemen... sürekli ofise gelirken yanımda bişiler getiriyorum...

pınarcım senin iş stresin beni de sardı inan artık konuş patronla da hepimiz bi oh çekelim cnm, nedir bu çektiğin...

arkadaşlar sütüde günde 2 bardaktan yani yarım litreden fazla içmeyin.çünkü fazla süt demir eksikliği yapar biliyorsanız.doktorlar hamile bir bayanın günde içmesi gereken süt miktarını yarım litre diyorlar.

Ojeli canım tşk ederim paylaşım için
biz yemeğe gidiyoruz herkeze afiyet olsun
pınarım konuşmadınmı daha gelmedimi patronun

Son düzenleme:
yok ama canım bu dönemde çabuk çıkar tuzu kes salçanın ve sebzelerin tuzu yeter dikkat et canım.hareket ettiğimde benimde çıkar ama senin geçmiş sınırı dikkat et.

canım tuzu çok alıyorsunuzdur aman dikkat

aynen bende sağlam 1 litreyi içecem ama duruyorum.bende soğuk severim sıcak sütü hiç içemem tek başına..

benimde tansiyonum hamile kalmadan önce hiç 12'yi görmemişti. bide burnum kanamasıyla gitmiştim. şimdi iyi ama.

bozon ve aysuncum anlık bişey olabilir.geçen muayenede benimde 10/6 olan tansiyonum 12/6 çıktı ama anlık heyecan yada stres yapmış olabilir dedi doktor.şu an normal ama...

canım bi ara 13lerdeydi bu hafta 120/70lerde çıkyıyor.. normal devam ediyoruz.

kızlar ben ölçtürüyorum hep 12 8 diyorlar yani siiznki 14 e 8 mi ben anlayamadım şimdi bir kaç defa 14 e 8 çıktı benim yüksek mi dedim yoo iyi dediler
son gittiğimde 12 7 çıktı

canım bide tansiyonu dinlenmeden hemen ölçtürmekte doğru sonuç vermiyor. ben gidip 10-15dk oturup ondan sonra ölçtürüyorum. belki senin yüksek çıktığı zamanlar hemen ölçtürmüzsündür. tabi anlık heyacanlarda etkili olabiliyor.
benim üstüste biraz tehlike sınırına yakın olduğumdan takip edilmem gerekiyormuş. bu hafta druma sonucu götürdüğümde de takip edelim dedi. tansiyon bebeğin gelişimi ve annenin sağlığı için önemliymiş.

canım öylede 2-3 tane yiyorum normalde yumurtayı sevmem pastalara bile hep bir tane koyarım kokusunu duymam yeter. bıldırcın yumurtasınıda nefes almadan heman yutuyorum bebişim için valla:))a.s.

çok iyi yapıyorsun canım tam bir protein deposu ben ihmal ettim bu ahafta yarın tekrar başlayım yumurtaya keşke evde olsak doğru düzgün beslensek ya

Ojeli canım tşk ederim paylaşım için
biz yemeğe gidiyoruz herkeze afiyet olsun
pınarım konuşmadınmı daha gelmedimi patronun

afiyet olsun aslııcm

öyle yapıyorum bende fazla sevmiyorum zaten ama mutlaka 1-2 bardak içiyorum hergün

olabilir canım çünkü hastanede muayeneye girmeden önce ölçtürüyorum bide bazen heyecanlı oluyorum ondan olabilir ama genelde 12 7 12 8 civarı hastanede eşimde evde ölçüyor braunun aleti var onda baya düşük çıkıyor

geçmiş oslun bozoncum dikkat et hep ölçtür tansiyon çok çok öenmliymiş öpüyorum iyi bak kendine ve bebişe

Yok bacılar henüz konuşamadım. Tam telefonunu kapattı ben gidiyordum ki Amsterdam'da Türk Hava Yolları'nın uçağı düşmüş. Onu izlemek için haberleri açtı. Diğer patronla satışcılarda doluştular odasına. Çıkmalarını bekliyorummmm kötükedihüso Bahtımı seveyim vallahi kafamçokkarıştı

kramp şikayeti olan arkadaşlar belki bi faydası olur ;

Potasyum düşüklüğü nedeniyle bacaklarınızda kramplar oluşabilir. En iyi potasyum kaynağı, taze asma yaprağıdır. Ayrıca, kayısı, muz, portakal, kurubaklagiller, taze sebze ve meyvelerden yeterli miktarda potasyum alabilirsiniz. Potasyumdan zengin besinler aldığınızda, günlük enerjiniz artacağı gibi, kendinizi daha zinde hissedersiniz, kramplarınız hafifler, tansiyonunuz da düzenlenir.

Bende aynen her gün çantam dolu valla bisküvi meyve süt ama ben fazla süt içemiyorum yoğurt ayran tüketiyorum.1 tane küçük süt sabahları yani bir bardak bir bardakta bazen akşamları.Bu kramplar içim magnezyum diyosunuz kızlar ama benim kalsiyumun içindede magnezyum var ama yetmiyo sanırım.

Bide kızlar bu ağrıların sebebi vücudun su toplaması olabilirmiş bi arkadaşımada dokroru söylemiş tuzu kesiceksin tamamen ağrılar bundanda olur demiş ama ben anlamadım ne alaka?

ilahi pınar uçakta seni buldu yani..neyse hayırlısı demekki...herşeyde vardır bir hayır..

ben yemeğe gidiyorum şekerler yiyecek herkese afiyetler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet esracım ben günde 2 tane muz mutlaka yiyorum o yüzden 1 kere dışında kramp hiç yaşamadım inşallah yaşamamda...ama ilk hamile kaldığım günlerde yediğim kilolarca muzu saymıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…