GÜNAYADDIN MAYIS GÜZELLERİ!
şöylle bi geçmişi okudum. yine kramplar yanma şikayetleri hortlamış anlaşılan. umarım bu dönemleride çabuk atlatırrız.
pınarcım bence en iyiisini düşünmüşsün. ay çekilirmi o kadar yol nerdeyse yolda doğuracaksın bu gidişlee. heleki istanbul trafiiğinde.
ilgincim kıyamam kızına. gün boyu nekadar özlüyordur ki hemen seni görünce atlıyor kucağına. zaman çabuk geçsede iznin hemen gelse. iki prensesinde mutlu olsa.
kızlar tansiyon sorunu olan varmı aranızda. ben hergün sağlıkta ölçtürmek zorundayım. Bikeresinde öylesine gitmişken ölçtüreyim dedim ve 145/80 çıktı tabi ben dumur oldum. sağlıktaki kadında hemen drunu ara diyince korktum. drum birdaha üstüste böyle çıkarsa ilaca başlayacağız dedi. Allaha şükür 2 haftadır normal sayılır. stress oluyorum herseferinde sağlığa giderken. daha 3 ayım var ve ben sürekli takip edileceğim. Ama bunada şükür diyorum herseferinde. pek takmamaya çalışıyorum. benim gibi tansiyon sorunu olan varmı aranızda?
cnm bende dün sağlık ocagına 2.asım için gitmiştim tansiyonumuda olctuler 140-90 cıktı yuksek dedıler yarın gel tekrarlayalım dedilercok sasırdım normalde benımkı cok düşüktur 80-40 gıbı
anlık bı yukselmedır insallah
kızlar ara öğün mutlaka yapmak gerekiyor yoksa ben çok kötü oluyorum başım dönüyor
tülaycım bıldırcın yumurtasıda çok küçük anacığım ben işyerine getiremiyorum yumurta kokuyor ya o yüzden bazı sabahlar evde geç kalınca yiyemiyorum eşimde işe götür diyor ama kokuyor olmuyor
yok ama canım bu dönemde çabuk çıkar tuzu kes salçanın ve sebzelerin tuzu yeter dikkat et canım.hareket ettiğimde benimde çıkar ama senin geçmiş sınırı dikkat et.GÜNAYADDIN MAYIS GÜZELLERİ!
şöylle bi geçmişi okudum. yine kramplar yanma şikayetleri hortlamış anlaşılan. umarım bu dönemleride çabuk atlatırrız.
pınarcım bence en iyiisini düşünmüşsün. ay çekilirmi o kadar yol nerdeyse yolda doğuracaksın bu gidişlee. heleki istanbul trafiiğinde.
ilgincim kıyamam kızına. gün boyu nekadar özlüyordur ki hemen seni görünce atlıyor kucağına. zaman çabuk geçsede iznin hemen gelse. iki prensesinde mutlu olsa.
kızlar tansiyon sorunu olan varmı aranızda. ben hergün sağlıkta ölçtürmek zorundayım. Bikeresinde öylesine gitmişken ölçtüreyim dedim ve 145/80 çıktı tabi ben dumur oldum. sağlıktaki kadında hemen drunu ara diyince korktum. drum birdaha üstüste böyle çıkarsa ilaca başlayacağız dedi. Allaha şükür 2 haftadır normal sayılır. stress oluyorum herseferinde sağlığa giderken. daha 3 ayım var ve ben sürekli takip edileceğim. Ama bunada şükür diyorum herseferinde. pek takmamaya çalışıyorum. benim gibi tansiyon sorunu olan varmı aranızda?
canım tuzu çok alıyorsunuzdur aman dikkatcnm bende dün sağlık ocagına 2.asım için gitmiştim tansiyonumuda olctuler 140-90 cıktı yuksek dedıler yarın gel tekrarlayalım dedilercok sasırdım normalde benımkı cok düşüktur 80-40 gıbı
cnm bende dün sağlık ocagına 2.asım için gitmiştim tansiyonumuda olctuler 140-90 cıktı yuksek dedıler yarın gel tekrarlayalım dedilercok sasırdım normalde benımkı cok düşüktur 80-40 gıbı
bozon ve aysuncum anlık bişey olabilir.geçen muayenede benimde 10/6 olan tansiyonum 12/6 çıktı ama anlık heyecan yada stres yapmış olabilir dedi doktor.şu an normal ama...
kızlar ben ölçtürüyorum hep 12 8 diyorlar yani siiznki 14 e 8 mi ben anlayamadım şimdi bir kaç defa 14 e 8 çıktı benim yüksek mi dedim yoo iyi dediler
son gittiğimde 12 7 çıktı
canım öylede 2-3 tane yiyorum normalde yumurtayı sevmem pastalara bile hep bir tane koyarım kokusunu duymam yeter. bıldırcın yumurtasınıda nefes almadan heman yutuyorum bebişim için valla:))a.s.
Ojeli canım tşk ederim paylaşım için
biz yemeğe gidiyoruz herkeze afiyet olsun
pınarım konuşmadınmı daha gelmedimi patronun
arkadaşlar sütüde günde 2 bardaktan yani yarım litreden fazla içmeyin.çünkü fazla süt demir eksikliği yapar biliyorsanız.doktorlar hamile bir bayanın günde içmesi gereken süt miktarını yarım litre diyorlar.
benimde tansiyonum hamile kalmadan önce hiç 12'yi görmemişti. bide burnum kanamasıyla gitmiştim. şimdi iyi ama.
canım bi ara 13lerdeydi bu hafta 120/70lerde çıkyıyor.. normal devam ediyoruz.
canım bide tansiyonu dinlenmeden hemen ölçtürmekte doğru sonuç vermiyor. ben gidip 10-15dk oturup ondan sonra ölçtürüyorum. belki senin yüksek çıktığı zamanlar hemen ölçtürmüzsündür. tabi anlık heyacanlarda etkili olabiliyor.
benim üstüste biraz tehlike sınırına yakın olduğumdan takip edilmem gerekiyormuş. bu hafta druma sonucu götürdüğümde de takip edelim dedi. tansiyon bebeğin gelişimi ve annenin sağlığı için önemliymiş.
güzel mayıs anneleri merhaba...
kramp ve mide şikayetleri fazlalaşmış galiba... benim bugüne kadar hiç kramp şikayetim olmadı fakat son zamanlarda başdönmelerim olmaya başladı... sebebini bilmiyorum cmtsi dr a soracağım...
ara öğünler benim içinde çok öenmli çünkü acıktığım anda midem bulanıyor ve bişi yemdiysem çıkarıyorum hemen... sürekli ofise gelirken yanımda bişiler getiriyorum...
pınarcım senin iş stresin beni de sardı inan artık konuş patronla da hepimiz bi oh çekelim cnm, nedir bu çektiğin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?