2009 Mayıs Anneleri

Pınarcım muhakkak bugün bitir bu işi gittikçe geriliceksin çünkü ne olacaksa olsun..

Bu arada Fulya'yı da arasana canım çok merak ettim valla ne alemde kızcağız..

şansa bak gerçekten bende haberleri izliyorum uçakla ilgili haber ve yorumlara bakıyorum ne ruhsuz haberler ben bakan olsam şimdiye çıkmıştım yola....
ojeli izledim canım sağol
canım tuz birikmesi böbrekleri yorar ve ödem yapar buda vücuda zarar verir ondan demiştir tansiyonu yükseltir.Ben tuz tüketmediğim için benimki magnezyumla ilgili

kızlar merhaba çok yoruldummm çiş durumu vahim kızlar yürürken çişim geliyor heran yapacak giibiyim
sabah diyabete gittim baktı yüksek buldular ......diyet bölümüne git dediler tabi cerrahpaşa kocaman olduğundan leyla oldum.....neyse diyetisyene gittim kadın liste yazdı 2200 kalori az gelirse haftaya yükseltecem kilo vermeyeceksin bu diyetle dedi.......toplamda 10 kilo almışım çok iyi dedi ikiz gebelik için ama kilolu hamiş kaldığından şeker sorunu olmuş olabilir dedi.........şimdi listeye göre diyet yapacam sabah aksam öğlen ölçecem şekerimi en fazla 3 saat öğün arası.........

sabah sabah oğluşlarım şov yaptı hatanede çok güldüm.......haftaya cuma diyabete gideceğimcim p.teside doktora gideceğimm

evet esracım ben günde 2 tane muz mutlaka yiyorum o yüzden 1 kere dışında kramp hiç yaşamadım inşallah yaşamamda...ama ilk hamile kaldığım günlerde yediğim kilolarca muzu saymıyorum:)))
muz en sevdiğim meyvaydı ama şimdi kusturuyor yiyemiyorum

canım kaç çıktı değerin.Aman dikkat et şu 2-3 gün direk şekeri kes çünkü bu glikozlarda çıkarıyor bi dahaki testte normale döner inşallah.

cnm açlık 97 çıktı sonrakiler 129 116 140 çıktı bakscaz artık diyetle düşer dediler

kızlar çok yorgunum uyuyacam şimdi

cnm açlık 97 çıktı sonrakiler 129 116 140 çıktı bakscaz artık diyetle düşer dediler

kızlar çok yorgunum uyuyacam şimdi

Canım 140 üzerinde çıkmamış süper valla haftaya gidene kadar bence kes tatlıyı canım belki ozaman tekrar bakıp diyeti keserler hadi bakalım iyi uykular sana gel ama öğleden sonra

birsencim merhaba canım dikkat edersen diyete herşey yoluna girer bitanem maşallah prenslere yerim ben onları

kızlar bizde yemekten geldik bebişim görmeliydiniz ben yemek yerken teyzeleri bir oraya bir buraya arkadaşlarımda şaşırdı seni gören hamileliğe özeniyor dediler bana:lepi:
herkese afiyet olsun fıstıklar yarasın bebişlere

tülaycım muz ne zamandır yemiyordum kramplara iyi geliyorsa başlayım bende iyi fikir:))))))

afiyet olsun ilgincimm... valla bana çok iyi geliyor hatta 3-4 gün yemedim o ara 1 kere kramp girdi artık hergün yiyorumm..

Kızlar sonunda konuştum...

Gittim böyle böyle eşim istemiyo artık dedim. Sağolsun tahminimden daha anlayışla karşıladı. Bende cumaya kadar muhasebeciyle konuşayım, hesabını kitabını çıkaralım. Nakit olarak ayarlayamasam da çek olarak veririz hakkını dedi. O konuda hiç sorun olmaz zaten. Borcuna harcına sadıktır. Demek ki daha önceden düşünmüş bu tazminat işini...

Konuştum diye rahatladım ama arkadaşım Seher'den ayrılıcam diye üzülüyorum bitek. Oda buraya üye oldu artık burdan takip edicek bizi yerimseniben

Iyi uykular birsencim neyse çok fazla kötü değil diyete uyarsan geçer canım tatlıyı kestinmi tamm
benimde oğluşum yemekte kıpır kıpırdı maşallah miniklerimiz hareketlendi iyice

canım çok sevindim senin adına bak herşey yolunda stres yapmana gerek kalmadı boşuna
arkadaşınlada iletişiminizi koparmazsınız pınarcım gözün aydın tatlım:1hug:a.s.

pınarcım hadi gözün aydın sizinkiler baya insaflıymış ben beş kuruşsuz gidicem napalım neyse kurtulduk

pınarcım çok sevindim rahatlamışsındır şimdi hadi gözün aydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…