şansa bak gerçekten bende haberleri izliyorum uçakla ilgili haber ve yorumlara bakıyorum ne ruhsuz haberler ben bakan olsam şimdiye çıkmıştım yola....Yok bacılar henüz konuşamadım. Tam telefonunu kapattı ben gidiyordum ki Amsterdam'da Türk Hava Yolları'nın uçağı düşmüş. Onu izlemek için haberleri açtı. Diğer patronla satışcılarda doluştular odasına. Çıkmalarını bekliyorummmm kötükedihüso Bahtımı seveyim vallahi kafamçokkarıştı
muz en sevdiğim meyvaydı ama şimdi kusturuyor yiyemiyorumevet esracım ben günde 2 tane muz mutlaka yiyorum o yüzden 1 kere dışında kramp hiç yaşamadım inşallah yaşamamda...ama ilk hamile kaldığım günlerde yediğim kilolarca muzu saymıyorum:)))
canım kaç çıktı değerin.Aman dikkat et şu 2-3 gün direk şekeri kes çünkü bu glikozlarda çıkarıyor bi dahaki testte normale döner inşallah.kızlar merhaba çok yoruldummm çiş durumu vahim kızlar yürürken çişim geliyor heran yapacak giibiyim
sabah diyabete gittim baktı yüksek buldular ......diyet bölümüne git dediler tabi cerrahpaşa kocaman olduğundan leyla oldum.....neyse diyetisyene gittim kadın liste yazdı 2200 kalori az gelirse haftaya yükseltecem kilo vermeyeceksin bu diyetle dedi.......toplamda 10 kilo almışım çok iyi dedi ikiz gebelik için ama kilolu hamiş kaldığından şeker sorunu olmuş olabilir dedi.........şimdi listeye göre diyet yapacam sabah aksam öğlen ölçecem şekerimi en fazla 3 saat öğün arası.........
sabah sabah oğluşlarım şov yaptı hatanede çok güldüm.......haftaya cuma diyabete gideceğimcim p.teside doktora gideceğimm
kızlar merhaba çok yoruldummm çiş durumu vahim kızlar yürürken çişim geliyor heran yapacak giibiyim
sabah diyabete gittim baktı yüksek buldular ......diyet bölümüne git dediler tabi cerrahpaşa kocaman olduğundan leyla oldum.....neyse diyetisyene gittim kadın liste yazdı 2200 kalori az gelirse haftaya yükseltecem kilo vermeyeceksin bu diyetle dedi.......toplamda 10 kilo almışım çok iyi dedi ikiz gebelik için ama kilolu hamiş kaldığından şeker sorunu olmuş olabilir dedi.........şimdi listeye göre diyet yapacam sabah aksam öğlen ölçecem şekerimi en fazla 3 saat öğün arası.........
sabah sabah oğluşlarım şov yaptı hatanede çok güldüm.......haftaya cuma diyabete gideceğimcim p.teside doktora gideceğimm
cnm açlık 97 çıktı sonrakiler 129 116 140 çıktı bakscaz artık diyetle düşer dediler
kızlar çok yorgunum uyuyacam şimdi
Kızlar sonunda konuştum...
Gittim böyle böyle eşim istemiyo artık dedim. Sağolsun tahminimden daha anlayışla karşıladı. Bende cumaya kadar muhasebeciyle konuşayım, hesabını kitabını çıkaralım. Nakit olarak ayarlayamasam da çek olarak veririz hakkını dedi. O konuda hiç sorun olmaz zaten. Borcuna harcına sadıktır. Demek ki daha önceden düşünmüş bu tazminat işini...
Konuştum diye rahatladım ama arkadaşım Seher'den ayrılıcam diye üzülüyorum bitek. Oda buraya üye oldu artık burdan takip edicek bizi yerimseniben
kızlar sonunda konuştum...
Gittim böyle böyle eşim istemiyo artık dedim. Sağolsun tahminimden daha anlayışla karşıladı. Bende cumaya kadar muhasebeciyle konuşayım, hesabını kitabını çıkaralım. Nakit olarak ayarlayamasam da çek olarak veririz hakkını dedi. O konuda hiç sorun olmaz zaten. Borcuna harcına sadıktır. Demek ki daha önceden düşünmüş bu tazminat işini...
Konuştum diye rahatladım ama arkadaşım seher'den ayrılıcam diye üzülüyorum bitek. Oda buraya üye oldu artık burdan takip edicek bizi yerimseniben
afiyet olsun ilgincimm... valla bana çok iyi geliyor hatta 3-4 gün yemedim o ara 1 kere kramp girdi artık hergün yiyorumm..
Kızlar sonunda konuştum...
Konuştum diye rahatladım ama arkadaşım Seher'den ayrılıcam diye üzülüyorum bitek. Oda buraya üye oldu artık burdan takip edicek bizi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?