hadi gözün aydın kız şimdi sen gezmekten bize de takılamazsınKızlar sonunda konuştum...
Gittim böyle böyle eşim istemiyo artık dedim. Sağolsun tahminimden daha anlayışla karşıladı. Bende cumaya kadar muhasebeciyle konuşayım, hesabını kitabını çıkaralım. Nakit olarak ayarlayamasam da çek olarak veririz hakkını dedi. O konuda hiç sorun olmaz zaten. Borcuna harcına sadıktır. Demek ki daha önceden düşünmüş bu tazminat işini...
Konuştum diye rahatladım ama arkadaşım Seher'den ayrılıcam diye üzülüyorum bitek. Oda buraya üye oldu artık burdan takip edicek bizi yerimseniben
hadi sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruzpınarcım ço sevindim gözün aydın, sen ve bebişin rahat etsin artık vaall ne iyi tazminatı kendi düşünmüş tazminat dedimi peki maaşını falan demek istemesin
kızlar bende muzu çok seviyorum sık sık yemeye çalışıyorum bendede kramp yok çok şükür
fulya dan haber alırsanız yazın mutlaka çok kötü bir şey ya allah yardımcısı olsun inş yanlış anlamadır
birsen bacım geçmiş olsun diyet uy düşer canım bende yapıyorum diyet iki hafta sonra kontrolüm var umarım düzeliriiz ikimizde
tülaycım afiyet olsun yarasın kuzuna annesi kaydirigubbakcemile2
Kızlar heycanlımısınız
tutkun canım ben kırmızıyla 3.sıradakini beyendim
Canlarım renkten çok ben model oarak hangisi daha kullanışlıdır ona karar veremedim.şimdi 1. olan portbebeli ilk 6 ay yatarak kullanılıyor diğer modelde uyku tulumu ve çanta var 3. olansa model olarak güzel gibi kararsız kaldım hangini tercih edeyim 1. ve 2. aksesuarları ile 399 3 olan 299 yani sade hali ne yapayımtutkun kiraz daki pembe ve mor bence çok güzel
Arkadaşlar selam.
Öncelikle Allah hepinize evlatlarınızı sağlıklı sıhhattli kucağınıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Yazdıklarınızı okudukça kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi.
Bir kadının hayatında yaşayabileceği en güzel heyecan ve duygu.
İlk kucağınıza aldığınız andan itibaren ise bambaşka bir dünya.
Anne olmayı tatmak isteyen herkese kısmet olur inşallah.
Ben pınar cadısının terk ettiği, delilerin içinde tek başına bıraktığı iş arkadaşıyım.
Cadıya o kadar alıştım ki, onsuz sanki burda vakit geçmiyecek gibi geliyor.
Defnemin tekmelerinide çok özlüycem..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?