2009 Mayıs Anneleri

Sağolasınız kızlar. Evet kendi düşünmüş benim o konuya gelmeme gerek kalmadı...

Bu arada Fulya'yı aradım açmadı cebini bayağı bi çaldırdım meraklandım şimdi yaaa

pınarcım ço sevindim gözün aydın, sen ve bebişin rahat etsin artık vaall ne iyi tazminatı kendi düşünmüş tazminat dedimi peki maaşını falan demek istemesin

kızlar bende muzu çok seviyorum sık sık yemeye çalışıyorum bendede kramp yok çok şükür

fulya dan haber alırsanız yazın mutlaka çok kötü bir şey ya allah yardımcısı olsun inş yanlış anlamadır

birsen bacım geçmiş olsun diyet uy düşer canım bende yapıyorum diyet iki hafta sonra kontrolüm var umarım düzeliriiz ikimizde

tülaycım afiyet olsun yarasın kuzuna annesi kaydirigubbakcemile2

hadi gözün aydın kız şimdi sen gezmekten bize de takılamazsın

hadi sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
kızlar şu iki model arabayı beğendim sizce hangisi daha kullanışlı ve nasıl?cnr da bakıcam yoksa burdan alıcam

Kiraz Bebe
Kiraz Bebe
Hepsiburada.com : MAXIMA MOOV BEBEK ARABASI | Bebek & Çocuk
ay bide bu

emel hoşgeldin ne güzel arada uğruyorsun bize valla çok heycanlıyım sanki günler geçmiyor 72 kaldı bugün bitsin artık gelisn kızım ben onu öpmek koklamak istiyorum ama görünce ilk yaapcağım şey kesin ağlamak olur çok sulu gözümdür anama çekmişim ne yaapyım annemde öledir bzi oturur herşeye ağlarzı valla analı kızlı

sen nasılsın canım senin nasıl asıl heyecan durumları tavan yapmıştır herhalde bid eşey sorayım bebğin çok hareket ediyomru artık son zmanalrda pek oynamıyor diyorlar ya bide son ay nasıl biraz anlat canım bize

ARKADAŞLAR SLMa.s.

PINARIM ÇOK SEVİNDİM VALLA BENM ÜSTÜMDEN YÜK KALKTI HAYIRLI OLSUN İNŞ.

BU ARADA FULYA ARKŞ. SES YOK DİMİ??

BİRSENCİM LEKEYİ SORDUNMU DRNA NEDEN OLMUŞ ACABA? KİLONDA COK İİMİŞ. MAŞ

tutkun canım ben kırmızıyla 3.sıradakini beyendim

tutkun kiraz daki pembe ve mor bence çok güzel
Canlarım renkten çok ben model oarak hangisi daha kullanışlıdır ona karar veremedim.şimdi 1. olan portbebeli ilk 6 ay yatarak kullanılıyor diğer modelde uyku tulumu ve çanta var 3. olansa model olarak güzel gibi kararsız kaldım hangini tercih edeyim 1. ve 2. aksesuarları ile 399 3 olan 299 yani sade hali ne yapayım

Arkadaşlar selam.
Öncelikle Allah hepinize evlatlarınızı sağlıklı sıhhattli kucağınıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Yazdıklarınızı okudukça kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi.
Bir kadının hayatında yaşayabileceği en güzel heyecan ve duygu.
İlk kucağınıza aldığınız andan itibaren ise bambaşka bir dünya.
Anne olmayı tatmak isteyen herkese kısmet olur inşallah.
Ben pınar cadısının terk ettiği, delilerin içinde tek başına bıraktığı iş arkadaşıyım.
Cadıya o kadar alıştım ki, onsuz sanki burda vakit geçmiyecek gibi geliyor.
Defnemin tekmelerinide çok özlüycem..senağlama

marylin bende sulu gözümya herşeye ağlarım kızımda bana çekerse analı kızlı ağlaşırız artık:))):

amanınnn herkeslerr burda yine nasılsınız kk nın güzel hamişleriiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

pınarcım hadii gözün aydın yırtmışsınnn sırnaşık şeysırnaşık şeydüşündüğün kadar zor olmamış konuşmak işte boş yere stres yaptın okadar :mymeka::mymeka:

ayy canımm kıyamamm benide ağlattınız leynnnnn :mymeka:senağlamasenağlama

bu arada resimdeki senin kızın mı Allah bağışlasınn çok tatlı maşşşallahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…