canım o 2. model yanında hediye onu ilk 6 ayda kullanıyosun yani aparat takılıp çıkıyor.sonra araba olarak kullanıyosun.Diğer çantalı ve uyku tulumlu modelde uyku tulumu takılıyor 3. olansa çift taraflı kullanılıyor onun aparatı yok[k] {n} [k];5467342 .!.:YA TUTKUN BU BASTON MODEL ACILINCA DİGER MODELEMİ DÖNÜŞÜO
EGER ÖYLEYSE COK KULLANIŞLI DİMİ KIZLAR
YANİ GÖRDÜGÜMÜZ BASTON AYNI ZAMANDA YATAKTA OLUO
DOGRUMU ANLADIM-tatlicadiarzu-
hoş geldin canım Pınar artık bizim şimdi sende yalnız kaldın ama hayat herkesi farklı yerlere sürüklüyor.Allah sana sabır ve tabi iyi yerler ve konumlar versin bu arada sende bir kız annesisin sanırımArkadaşlar selam.
Öncelikle Allah hepinize evlatlarınızı sağlıklı sıhhattli kucağınıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Yazdıklarınızı okudukça kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi.
Bir kadının hayatında yaşayabileceği en güzel heyecan ve duygu.
İlk kucağınıza aldığınız andan itibaren ise bambaşka bir dünya.
Anne olmayı tatmak isteyen herkese kısmet olur inşallah.
Ben pınar cadısının terk ettiği, delilerin içinde tek başına bıraktığı iş arkadaşıyım.
Cadıya o kadar alıştım ki, onsuz sanki burda vakit geçmiyecek gibi geliyor.
Defnemin tekmelerinide çok özlüycem..senağlama
amanınnn herkeslerr burda yine nasılsınız kk nın güzel hamişleriiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
pınarcım hadii gözün aydın yırtmışsınnn sırnaşık şeysırnaşık şeydüşündüğün kadar zor olmamış konuşmak işte boş yere stres yaptın okadar :mymeka::mymeka:
Heyyy bacılar bende yemeğimi yedim geldim şimdi hiç doymuyorum ben hiç
Arkadaşlar selam.
Öncelikle Allah hepinize evlatlarınızı sağlıklı sıhhattli kucağınıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Ben pınar cadısının terk ettiği, delilerin içinde tek başına bıraktığı iş arkadaşıyım.
canım o 2. model yanında hediye onu ilk 6 ayda kullanıyosun yani aparat takılıp çıkıyor.sonra araba olarak kullanıyosun.Diğer çantalı ve uyku tulumlu modelde uyku tulumu takılıyor 3. olansa çift taraflı kullanılıyor onun aparatı yok
ANLADIM ŞİMDİ BENCE ÇOK KULLANIŞLILAR AMA İİLK MODELİ DAHA COK BEGENDM BASTON ŞEKLİNDE HANTAL BİŞİ DEGİL KARAR SENN
Arkadaşlar selam.
pınarcım ço sevindim gözün aydın, sen ve bebişin rahat etsin artık vaall ne iyi tazminatı kendi düşünmüş tazminat dedimi peki maaşını falan demek istemesin
Kızlar heycanlımısınız
hadi gözün aydın kız şimdi sen gezmekten bize de takılamazsın
hadi sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
kızlar şu iki model arabayı beğendim sizce hangisi daha kullanışlı ve nasıl?cnr da bakıcam yoksa burdan alıcam
Kiraz Bebe
Kiraz Bebe
Hepsiburada.com : MAXIMA MOOV BEBEK ARABASI | Bebek & Çocuk
ay bide bu
[k] {n} [k];5467228 .!.:ARKADAŞLAR SLMa.s.
PINARIM ÇOK SEVİNDİM VALLA BENM ÜSTÜMDEN YÜK KALKTI HAYIRLI OLSUN İNŞ.
BU ARADA FULYA ARKŞ. SES YOK DİMİ??
BİRSENCİM LEKEYİ SORDUNMU DRNA NEDEN OLMUŞ ACABA? KİLONDA COK İİMİŞ. MAŞ
Arkadaşlar selam.
amanınnn herkeslerr burda yine nasılsınız kk nın güzel hamişleriiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
pınarcım hadii gözün aydın yırtmışsınnn sırnaşık şeysırnaşık şeydüşündüğün kadar zor olmamış konuşmak işte boş yere stres yaptın okadar :mymeka::mymeka:
sehercim allah yardımcın olsunn:)))))))) neyse bak bir sürüde arkadaşın oldu canım
yok ama canım bu dönemde çabuk çıkar tuzu kes salçanın ve sebzelerin tuzu yeter dikkat et canım.hareket ettiğimde benimde çıkar ama senin geçmiş sınırı dikkat et.
canım tuzu çok alıyorsunuzdur aman dikkat
çok iyi yapıyorsun canım tam bir protein deposu ben ihmal ettim bu ahafta yarın tekrar başlayım yumurtaya keşke evde olsak doğru düzgün beslensek ya
afiyet olsun aslııcm
öyle yapıyorum bende fazla sevmiyorum zaten ama mutlaka 1-2 bardak içiyorum hergün
olabilir canım çünkü hastanede muayeneye girmeden önce ölçtürüyorum bide bazen heyecanlı oluyorum ondan olabilir ama genelde 12 7 12 8 civarı hastanede eşimde evde ölçüyor braunun aleti var onda baya düşük çıkıyor
geçmiş oslun bozoncum dikkat et hep ölçtür tansiyon çok çok öenmliymiş öpüyorum iyi bak kendine ve bebişe
kızlar merhaba çok yoruldummm çiş durumu vahim kızlar yürürken çişim geliyor heran yapacak giibiyim
sabah diyabete gittim baktı yüksek buldular ......diyet bölümüne git dediler tabi cerrahpaşa kocaman olduğundan leyla oldum.....neyse diyetisyene gittim kadın liste yazdı 2200 kalori az gelirse haftaya yükseltecem kilo vermeyeceksin bu diyetle dedi.......toplamda 10 kilo almışım çok iyi dedi ikiz gebelik için ama kilolu hamiş kaldığından şeker sorunu olmuş olabilir dedi.........şimdi listeye göre diyet yapacam sabah aksam öğlen ölçecem şekerimi en fazla 3 saat öğün arası.........
sabah sabah oğluşlarım şov yaptı hatanede çok güldüm.......haftaya cuma diyabete gideceğimcim p.teside doktora gideceğimm
Kızlar sonunda konuştum...
Gittim böyle böyle eşim istemiyo artık dedim. Sağolsun tahminimden daha anlayışla karşıladı. Bende cumaya kadar muhasebeciyle konuşayım, hesabını kitabını çıkaralım. Nakit olarak ayarlayamasam da çek olarak veririz hakkını dedi. O konuda hiç sorun olmaz zaten. Borcuna harcına sadıktır. Demek ki daha önceden düşünmüş bu tazminat işini...
Konuştum diye rahatladım ama arkadaşım Seher'den ayrılıcam diye üzülüyorum bitek. Oda buraya üye oldu artık burdan takip edicek bizi yerimseniben
Arkadaşlar selam.
sorma canım sorma ne edicez bu sulu gözlülüğü bilmem eşimde hayatta en iyi yaptığın şey sanırım ağlamak diyor nasıl beceriyormuşum bende dedim doğal bir yetenek doğuştankaydirigubbakcemile2:1closedeyes:marylin bende sulu gözümya herşeye ağlarım kızımda bana çekerse analı kızlı ağlaşırız artık:))):
Canlarım renkten çok ben model oarak hangisi daha kullanışlıdır ona karar veremedim.şimdi 1. olan portbebeli ilk 6 ay yatarak kullanılıyor diğer modelde uyku tulumu ve çanta var 3. olansa model olarak güzel gibi kararsız kaldım hangini tercih edeyim 1. ve 2. aksesuarları ile 399 3 olan 299 yani sade hali ne yapayım
iyiyiz civcivim sen nasılsına.s.
sehercim zor sevdiğin bir iş arkadaşından ayrılmak ama bizler de burada senin arkadaşınız yanlız değilsin :lepi:
bende çok duygusalım kızımda öyle bakalım defnemiz nasıl olacak tülaycım
PINARCIM çok sevindim hadi gözünaydın kendini boşa strese sokmuşun valla.ohh senden rahatı yoktur şimdi.imrendim bak şimdi ben daha 1 ay burdayımmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
BİRSENCİM seninde gözünaydın canım çok yüksek değil değerlerin sen şimdi kendine biraz daha dikkat edersen yükselmez şekerin canım...iyi uykular...
saol canım. tuzlu hiç yiyemiyorum zaten. salataya bile tuz atmayı unuturum öyle yiyiyorum. çok fazlada su içiyorum. el ayakta şişmede yok zaten.
teşekkürler canım. dijital tansiyon aletleri hamilelilik tansiyonunu doğru ölçmüyormuş. bi yerde okumuştum. bizdede var benimkinide hiç 9'un üzerinde çıkarmıyor.:1shok:
geçmiş olsun canım. senin ve bebişlerin iyi olmasına sevindim. bakalım senin prensler bu diyet işine ne tepki veerecek.
oh be rahatladın sonunda. hadi gözün aydın. ne güzel son 2,5 ggünhihoyyythihoyyyt senin adına çok sevindim. tabi en çok da defne hanım hoplayıp zıplıyodur.
Kiraz Bebehoşgeldin canım üzüldüm valla okuyunca sevdiğin bir iş arkadaşı zor bulunur. seni iyi anlıyorum ama olsun sende buradan takip edersin arkadaşını öptüm
sorma canım sorma ne edicez bu sulu gözlülüğü bilmem eşimde hayatta en iyi yaptığın şey sanırım ağlamak diyor nasıl beceriyormuşum bende dedim doğal bir yetenek doğuştankaydirigubbakcemile2:1closedeyes:
valal port bebeli bastona dönüşüyorsa onu tercih ederim çokda şık duruyor hatta ben bile düşünürüm ne kadar port bebeli
hoşgeldin
afiyet olsun kardeş neler yapıyrosun bebişin nasıl bakalım pek uğramıyorsun topiğe
davetiyeler eline ulaşsın haberleşiriz canım zatenuykum geldi ya
pınarcım fulyadan haber yokmu hala iyice merak ettim ben ya
tutkuncum eniştem hala davetiyeleri arkadaşından almamış bana davetiye gelsede ben sana nasıl kargo yapıcam geç ulaşacak sana ben büyük ihtimalle hafta sonu gidicem olmadı randevulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?