2009 Mayıs Anneleri

PINARCIM çok sevindim hadi gözünaydın kendini boşa strese sokmuşun valla.ohh senden rahatı yoktur şimdi.imrendim bak şimdi ben daha 1 ay burdayımmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

BİRSENCİM seninde gözünaydın canım çok yüksek değil değerlerin sen şimdi kendine biraz daha dikkat edersen yükselmez şekerin canım...iyi uykular...

[k] {n} [k];5467342 .!.:
YA TUTKUN BU BASTON MODEL ACILINCA DİGER MODELEMİ DÖNÜŞÜO

EGER ÖYLEYSE COK KULLANIŞLI DİMİ KIZLAR

YANİ GÖRDÜGÜMÜZ BASTON AYNI ZAMANDA YATAKTA OLUO

DOGRUMU ANLADIM-tatlicadiarzu-
canım o 2. model yanında hediye onu ilk 6 ayda kullanıyosun yani aparat takılıp çıkıyor.sonra araba olarak kullanıyosun.Diğer çantalı ve uyku tulumlu modelde uyku tulumu takılıyor 3. olansa çift taraflı kullanılıyor onun aparatı yok

hoş geldin canım Pınar artık bizim şimdi sende yalnız kaldın ama hayat herkesi farklı yerlere sürüklüyor.Allah sana sabır ve tabi iyi yerler ve konumlar versin bu arada sende bir kız annesisin sanırım

iyiyiz civcivim sen nasılsına.s.

sehercim zor sevdiğin bir iş arkadaşından ayrılmak ama bizler de burada senin arkadaşınız yanlız değilsin :lepi:

bende çok duygusalım kızımda öyle bakalım defnemiz nasıl olacak tülaycım

CANIM HOŞGELDİN KIZIN ÇOK TATLI MAŞ.

merhaba seher hoşgeldin canım özliceksin ama bak sende aramıza katışdın konuşursun burdan pınrcığımızda evde dinlensin artık çalışırken zorlanıyoruz hepimiz

pınarcım ço sevindim gözün aydın, sen ve bebişin rahat etsin artık vaall ne iyi tazminatı kendi düşünmüş tazminat dedimi peki maaşını falan demek istemesin

Sağolasın canım. Yok maaş konusunda sıkıntımız yok çok şükür. Onu nakit olarak verir işten çıkarken. Çek için tazminatı demiştir...

Kızlar heycanlımısınız

Offf olmaz mıyım yaaaa hayırlısıyla bi gelse o günler hihoyyyt

Yok be bacım. Nisan'da aöf sınavlarım var. Onlara da çalışmam lazım. Ama yürüyüşlerimi mutlaka yapıcam...

Bence yeşil olan hem güzel hemde kullanışlı. Bi arkadaşım da vardı. Çok memnundu...

Sağolasın canım. Yok ya aradım Fulya'yı ama açmadı çok merak ettim bende... :uhm:

En büyük deli gidiyor başından işte bacım daha ne kaydirigubbakcemile3

Canım benim. Ben seni değil ama sen beni terkedersen paralarım seni. Defne'nin yüzünü göstermem sana kaydirigubbakcemile3 Hem Miray kuzum'la birlikte büyüyecek Defn dimi ama ?

Valla bacım tahminimden kolay oldu :bbo:

sehercim allah yardımcın olsunn:)))))))) neyse bak bir sürüde arkadaşın oldu canım

Dimi ya biri şu kıza anlatsın? Artık oda sizin arkadaşınız... Hem benide ağlatıyo bu kız :çok üzgünüm:

Heyyy bacılar bende yemeğimi yedim geldim şimdi hiç doymuyorum ben hiç

Afiyet şeker olsun a.s.

saol canım. tuzlu hiç yiyemiyorum zaten. salataya bile tuz atmayı unuturum öyle yiyiyorum. çok fazlada su içiyorum. el ayakta şişmede yok zaten.

teşekkürler canım. dijital tansiyon aletleri hamilelilik tansiyonunu doğru ölçmüyormuş. bi yerde okumuştum. bizdede var benimkinide hiç 9'un üzerinde çıkarmıyor.:1shok:

geçmiş olsun canım. senin ve bebişlerin iyi olmasına sevindim. bakalım senin prensler bu diyet işine ne tepki veerecek.

oh be rahatladın sonunda. hadi gözün aydın. ne güzel son 2,5 ggünhihoyyythihoyyyt senin adına çok sevindim. tabi en çok da defne hanım hoplayıp zıplıyodur.

hoşgeldin canım üzüldüm valla okuyunca sevdiğin bir iş arkadaşı zor bulunur. seni iyi anlıyorum ama olsun sende buradan takip edersin arkadaşını öptüm

marylin bende sulu gözümya herşeye ağlarım kızımda bana çekerse analı kızlı ağlaşırız artık:))):
sorma canım sorma ne edicez bu sulu gözlülüğü bilmem eşimde hayatta en iyi yaptığın şey sanırım ağlamak diyor nasıl beceriyormuşum bende dedim doğal bir yetenek doğuştankaydirigubbakcemile2:1closedeyes:

valal port bebeli bastona dönüşüyorsa onu tercih ederim çokda şık duruyor hatta ben bile düşünürüm ne kadar port bebeli

hoşgeldin

Heyyy bacılar bende yemeğimi yedim geldim şimdi hiç doymuyorum ben hiç

afiyet olsun kardeş neler yapıyrosun bebişin nasıl bakalım pek uğramıyorsun topiğe

bizde iyiyiz cnm şükürle olsunn en kötü günümüzzz böyle olsunnnn :lepi::lepi:

ojeli marlyn saolun kızlarrrr h.buldum .........

Sağolasın ceren'cim a.s. Olsun bacım o bir ayda göz açıp kapayıncaya kadar geçer sıkma canını a.s.

uykum geldi ya
pınarcım fulyadan haber yokmu hala iyice merak ettim ben ya
tutkuncum eniştem hala davetiyeleri arkadaşından almamış bana davetiye gelsede ben sana nasıl kargo yapıcam geç ulaşacak sana ben büyük ihtimalle hafta sonu gidicem olmadı randevulaşırız

Valla herkes benden çok rahatladı. Sağolasınız canlarımmm a.s.

Yaaa Fulya hala cebini açmıyo. Müsait mi değil acaba?

iyiyim marylin cim evde olunca yapıcak iş hiç bitiyor valla birazda benim gibi gezenti olursan anca vakit buluyosun

doğuma kadar dolap içleri baza altları dip köşe düzenliyorum kızlar malum kayınvalidem görünce herkes gelicek düzenli olsun istiyorum heryerim

Kiraz Bebe
canım soduğun bu sanırım aksesuarlar dahil 399 taksitte 6 aya kadar faizsiz rengi sen seçiyorsun yani arabayı mavi portbebeyi mavi bile alabilirsin
kız civ civ uykucu geldinmi
pınarcım sınavlarda sakın heyecan yapma sen hamilesin ya sana töleransta sağlarlar merak etme.

Bende kiraz bebeden aldım arabayı kızlar birgün sonra ürün geldi ve cok ilgililer sorun varmı diye tekrar
tekrar aradılar almayı düşünenlerin bilgisi olsun

davetiyeler eline ulaşsın haberleşiriz canım zaten
olmazsa kısmet değilmiş deriz sen sıkma kendini.
cerenle fulyamı galdi benmi göremiyorum anlamadım galiba acıktım ne yesem ya bi ıspanak kavurup yourtlu borani yiyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…