2009 Mayıs Anneleri

cnm arkadaslarım ben geldim.daha iyiyim su an.pınarla da konustuk az önce tel.da.hepinizi çok seviyorum gercekten.bana cok destek oldunuz.eşim sadece yazıstık diyor.belki yıllar öncesinden içinde ona karsı kalan bişey varsada böylece kapanmıstır diyor bi yanım.bir yanım kadının kocası görmese acaba olaylar nasıl gelişecekti diyor..

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
Evet resimdeki benim meleğim, dört yaşında.
Şimdi birde ona pınarın gittiğini nasıl anlatıcam onu düşünüyorum.
Çünkü pınar delisi bizimki.
Pınarı kardeşim gibi görüp sevdiğim için ben biraz duygusal davranıyorum,
ama artık defneciğiminde, pınarımında dinlenme vakti geldi.
Ben sekiz ayım dolana kadar çalıştığım için zorluklarını çok iyi biliyorum.

Tabi canım senin gibi bi deliden kurtuluyorum. Bide oturmuş üzülüyorum.
Seni bilmem ama , defnemi hiç unuturmuyum, miray ablasıyla tabiki görüşecekler.yerimseniben
Ya ama şimdi biz kimle oturup yemek yiycez, bak aklıma geldi birden.senağlama

canım hoşgeldin aklımız sendeydi herzaman yanındayız iyi olmana çok sevindik canıma.s.

ay canım ya ne diyeceğimi bilmiyorum...peki aşkım filan yazışmışlar diyordun eşin ne diyor bu mesajları nasıl inkar etti?

daha iyi olmana çok sevindim cnm... sinirle kalkan zararla oturur derler bence sakin olmya çalışıp bazı şeyleri zamana bırakmakta fayda vardır... eşini en iyi tanıyan da sensin zaten biz ne desek boş olur...kendini fazla sıkıp da bebeğini üzme lütfen...

canım geçmiş olsun diyelim o zaman hayırlısı

slm kızlar ben aranıza yenı katıldım ama basındn berı sayfaları okuyorum ne kadar guzel bır sohbetınız var allahıım banada boyle arkadaslık nasıp eder işl bende m 3 ay sonra bebesımı alıcagım işl kucagıma
:ecrin_bebek:

hoşgeldin canım sağlıklı hamilelikler hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah biz bir aile olduk burada herşeyi paylaşıyoruz a.s. senide bekleriz canım herzaman

FULYACIM hakkında hayırlısı olsun biz hep yanındayız...bebişini düşün ve üzülmemeye çalış canım..

tşkler canım ben her zaman gırıyorumda hiç dikkatımı cekmemıstı acıkcası ben daha yenı yenı ögrenıyorum kk sayfalarını vallaÇok üzgünüm çoook

şimdi ben bu sayfadan cıkınca bırdaha nasıl gırcem onu bıle bılemıyorum benı yonlerdırırsenız cok sevınırım arkadaslar

ağlamak yok canım hoşgeldin aramıza..... evet biz artık burda çok iyi dostluklar edindik seninde bekleriz her zaman...

fulyacım herzaman yanındayız canım sen bilirsin yapacağının en iyisini çünkü eşini bizlerden çok çok iyi tanıyorsun bide kadının şinin dedikleride yani konuşmalarıda açıkçası beni şüpelendiriyor tatlım bence sakin ol düşün ve kendi bilidğini yap bu süreç içinde hep yanındayız unutma

evet cnm aşkımlı yazmıslar flört etmişler o doğru.o kadar kırgın bitkinim ama günlerdie mahvettim kendimi hala ediyorum aslında.sürekli ağlıyorum.aklımdan cıkmıyor.eşimin söylediği öylesine.yıllar sonra karsılastıklarında bir kaç ay önce,kadın buna sen beni hiç aramadın yıllarca arasanda ben aramazdım zaten falan demiş.eşim denen kişide hırs yaptı sanıyorum. su saatten sonra kızımı aldırıp çekip gidemem.zaten zor bi hamilelik gecirdim geciriyorumda.onların katkısıyla dahada zorlaştı .. ( bebeğimi düşünmem gerek zor ama.. bunun sonrasıda olacak..ben bunu yanına bırakmazdım su anda.ama işte o kötü elim kolum bağlı.ve yukarda allah var.allahım bana nasıl cıkardı gösterdi..hiç bişey kimsenin yanına kalmaz. ben de bırakmam..zamanı gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…