kız anaaaaa kaynana mı gelcek doğumda zor olmaz mı kız annen gelemiyor muiyiyim marylin cim evde olunca yapıcak iş hiç bitiyor valla birazda benim gibi gezenti olursan anca vakit buluyosun
doğuma kadar dolap içleri baza altları dip köşe düzenliyorum kızlar malum kayınvalidem görünce herkes gelicek düzenli olsun istiyorum heryerim
hoş geldin canım bebişin cinsiyeti ne boyu kilosu ne kadar anlat hele seni tanıyalımkızlar yokmu bana h g demek Çok üzgünüm çoook:teselli:
evet cnm aşkımlı yazmıslar flört etmişler o doğru.o kadar kırgın bitkinim ama günlerdie mahvettim kendimi hala ediyorum aslında.sürekli ağlıyorum.aklımdan cıkmıyor.eşimin söylediği öylesine.yıllar sonra karsılastıklarında bir kaç ay önce,kadın buna sen beni hiç aramadın yıllarca arasanda ben aramazdım zaten falan demiş.eşim denen kişide hırs yaptı sanıyorum. Su saatten sonra kızımı aldırıp çekip gidemem.zaten zor bi hamilelik gecirdim geciriyorumda.onların katkısıyla dahada zorlaştı ..( bebeğimi düşünmem gerek zor ama.. Bunun sonrasıda olacak..ben bunu yanına bırakmazdım su anda.ama işte o kötü elim kolum bağlı.ve yukarda allah var.allahım bana nasıl cıkardı gösterdi..hiç bişey kimsenin yanına kalmaz. Ben de bırakmam..zamanı gelicek
Canım duyduğumda da çok üzüldüm şimdi sen bahsedincede sağlam ve dik durmana sevindim.Unutma şu an sen ve bebeğin önemli kendini bırakmamalısın malesef biz insanoğlu bazı sınavlardan geçiyoruz bazımız sağlıkla bazımız kayıplarımızla vs.... şu an ben dahil kimse senin içini bilemez ama herzaman sakin olmalı ve bin kere düşünüp hareket etmelisin.Sana sabır ve güzellikler diliyorum ve tabi bebişinede sağlık ....evet cnm aşkımlı yazmıslar flört etmişler o doğru.o kadar kırgın bitkinim ama günlerdie mahvettim kendimi hala ediyorum aslında.sürekli ağlıyorum.aklımdan cıkmıyor.eşimin söylediği öylesine.yıllar sonra karsılastıklarında bir kaç ay önce,kadın buna sen beni hiç aramadın yıllarca arasanda ben aramazdım zaten falan demiş.eşim denen kişide hırs yaptı sanıyorum. su saatten sonra kızımı aldırıp çekip gidemem.zaten zor bi hamilelik gecirdim geciriyorumda.onların katkısıyla dahada zorlaştı ..( bebeğimi düşünmem gerek zor ama.. bunun sonrasıda olacak..ben bunu yanına bırakmazdım su anda.ama işte o kötü elim kolum bağlı.ve yukarda allah var.allahım bana nasıl cıkardı gösterdi..hiç bişey kimsenin yanına kalmaz. ben de bırakmam..zamanı gelicek
Kiraz Bebe
canım soduğun bu sanırım aksesuarlar dahil 399 taksitte 6 aya kadar faizsiz rengi sen seçiyorsun yani arabayı mavi portbebeyi mavi bile alabilirsin
kız civ civ uykucu geldinmi
pınarcım sınavlarda sakın heyecan yapma sen hamilesin ya sana töleransta sağlarlar merak etme.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
Evet resimdeki benim meleğim, dört yaşında.
Şimdi birde ona pınarın gittiğini nasıl anlatıcam onu düşünüyorum.
Çünkü pınar delisi bizimki.
Pınarı kardeşim gibi görüp sevdiğim için ben biraz duygusal davranıyorum,
ama artık defneciğiminde, pınarımında dinlenme vakti geldi.
Ben sekiz ayım dolana kadar çalıştığım için zorluklarını çok iyi biliyorum.
Tabi canım senin gibi bi deliden kurtuluyorum. Bide oturmuş üzülüyorum.
Seni bilmem ama , defnemi hiç unuturmuyum, miray ablasıyla tabiki görüşecekler.yerimseniben
Ya ama şimdi biz kimle oturup yemek yiycez, bak aklıma geldi birden.senağlama
slm kızlar ben aranıza yenı katıldım ama basındn berı sayfaları okuyorum ne kadar guzel bır sohbetınız var allahıım banada boyle arkadaslık nasıp eder işl bende m 3 ay sonra bebesımı alıcagım işl kucagıma
:ecrin_bebek:
cnm arkadaslarım ben geldim.daha iyiyim su an.pınarla da konustuk az önce tel.da.hepinizi çok seviyorum gercekten.bana cok destek oldunuz.eşim sadece yazıstık diyor.belki yıllar öncesinden içinde ona karsı kalan bişey varsada böylece kapanmıstır diyor bi yanım.bir yanım kadının kocası görmese acaba olaylar nasıl gelişecekti diyor..
evet cnm aşkımlı yazmıslar flört etmişler o doğru.o kadar kırgın bitkinim ama günlerdie mahvettim kendimi hala ediyorum aslında.sürekli ağlıyorum.aklımdan cıkmıyor.eşimin söylediği öylesine.yıllar sonra karsılastıklarında bir kaç ay önce,kadın buna sen beni hiç aramadın yıllarca arasanda ben aramazdım zaten falan demiş.eşim denen kişide hırs yaptı sanıyorum. su saatten sonra kızımı aldırıp çekip gidemem.zaten zor bi hamilelik gecirdim geciriyorumda.onların katkısıyla dahada zorlaştı ..( bebeğimi düşünmem gerek zor ama.. bunun sonrasıda olacak..ben bunu yanına bırakmazdım su anda.ama işte o kötü elim kolum bağlı.ve yukarda allah var.allahım bana nasıl cıkardı gösterdi..hiç bişey kimsenin yanına kalmaz. ben de bırakmam..zamanı gelicek
slm kızlar ben aranıza yenı katıldım ama basındn berı sayfaları okuyorum ne kadar guzel bır sohbetınız var allahıım banada boyle arkadaslık nasıp eder işl bende m 3 ay sonra bebesımı alıcagım işl kucagıma
:ecrin_bebek:
hoşgeldin semracımm.... geçmiş olsun aşı olayınıda atlattın sende..
Fulyacım umarım bu kötü günlerini en az hasarla atlatırsın bitanem allah yardımcın olsun ve sabır versinnn ..........
bu arada kızlar benim fuar davetiyeleri geldiiii :)))
zaten sizinle paylaşmasam ve bana destek olmasaydınız içimde patlardı yanii kızlar..bişey olabilirdi bile beişime...........
merhaba kızlar bugün erken çıktımişten aşımı oldum sütlerimide aldımhihoyyyt geçmişiokumadım umarım herkes iyidirhihoyyyt
Kızlar ya içim sıkılıyor patroncuklarım gene yok işimde yok
Fulyacım umarım bu kötü günlerini en az hasarla atlatırsın bitanem allah yardımcın olsun ve sabır versinnn ..........
bu arada kızlar benim fuar davetiyeleri geldiiii :)))
zaten sizinle paylaşmasam ve bana destek olmasaydınız içimde patlardı yanii kızlar..bişey olabilirdi bile beişime...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?