2009 Mayıs Anneleri

kız anaaaaa kaynana mı gelcek doğumda zor olmaz mı kız annen gelemiyor mu

kızlar yokmu bana h g demek Çok üzgünüm çoook:teselli:
hoş geldin canım bebişin cinsiyeti ne boyu kilosu ne kadar anlat hele seni tanıyalım

evet şimdi bebşin için sakin ol zamanı gelince intikamını alırsın canım allahım kimseye yaşatmasın

Canım duyduğumda da çok üzüldüm şimdi sen bahsedincede sağlam ve dik durmana sevindim.Unutma şu an sen ve bebeğin önemli kendini bırakmamalısın malesef biz insanoğlu bazı sınavlardan geçiyoruz bazımız sağlıkla bazımız kayıplarımızla vs.... şu an ben dahil kimse senin içini bilemez ama herzaman sakin olmalı ve bin kere düşünüp hareket etmelisin.Sana sabır ve güzellikler diliyorum ve tabi bebişinede sağlık ....

merhaba kızlar bugün erken çıktımişten aşımı oldum sütlerimide aldımhihoyyyt geçmişiokumadım umarım herkes iyidirhihoyyyt

Sağolasın canım. Zaten 2 dersim var. Hayırlısıyla onlarıda verirsem tamamdır hihoyyyt

Canımmm benim. Ben ararım Miray'ımı konuşurum onunla merak etme sen. Sarı tostosum o benim :jeyyar:

Ben geldiğimde sen 6 aylık hamiştin ya bak eskileri hatılardım şimdi :CüvCüv:
Beni en iyi sen anlarsın. Allah inşallah en kısa zamanda kocişine bol bol hayırlı işler versin de sende evde Miray'ımla ilgilen rahatça...

Aramıza hoşgeldin... Hayırlı uğurlu olsun hamişliğin. Kaç haftalıksın cinsiyeti nedir kuzunun?

Canım telde fazla konuşamadık. Bu saatten sonra bebişinden önemlisi yok. En doğru kararı yine sen verirsin. Şimdilik sakin davran. Doğumunu hayırlısıyla sağ salim yap ondan sonra duruma bakarsın. Bi kocanıda göz altına al bakalım. Aynı durumda değilse, pişmansa artık kararını ona göre verirsin a.s.

evet su an yapabileceğim buydu.mantıklı davranmam gerekiyordu .davranıyorum...boğa burcuyum nede olsa.:) dayanıklı ve inattırlar:))

fulyacım n iyisii düşünmüşsün canım dur bakalım gün olur devran döner bebişin bir iyi olsun hayırlısı ile doğur kucağına al azcık büyüsün o zaman oturur bi kere daha düşünürsün ah canım kardeşim ya her zaman yanındayız kızını düşün canım sabret dua et geçicek bu günler inş

fulyacım evet güçlü olmana çok sevindim.zaten bebeğin olmasa yine yapacağını yapardın ama bebeklerimiz için sabretmeliyiz...kendini bırakma sakın canım.eşinide biraz süründür bence ama sakın hemen affetme...

Fulyacım umarım bu kötü günlerini en az hasarla atlatırsın bitanem allah yardımcın olsun ve sabır versinnn ..........

bu arada kızlar benim fuar davetiyeleri geldiiii :)))

zaten sizinle paylaşmasam ve bana destek olmasaydınız içimde patlardı yanii kızlar..bişey olabilirdi bile beişime...........

[
hoşgeldin canıma.s.

hoşgeldin semracımm.... geçmiş olsun aşı olayınıda atlattın sende..

hoşbulduk canım evet oda bitmiş oldu ilk aşıda 2 hafta kolum ağrıdı şimdi kaç günde geçicek acabasenağlama

Fulyacım umarım bu kötü günlerini en az hasarla atlatırsın bitanem allah yardımcın olsun ve sabır versinnn ..........

canım ne zaman gideceksin fuara bizde hafta sonu istiyoruz amaçok pahalı diyorlar sen bizden önce gidersen bize tüyo verirsin çok pahalıysa bide oralara kadar gitmeyelim diyoruz

zaten sizinle paylaşmasam ve bana destek olmasaydınız içimde patlardı yanii kızlar..bişey olabilirdi bile beişime...........

Allah korusun canım içine atma zaten hiçbişeyi bebişinde etkileniyor

Pınarcım sanırım işyeriyle konuşmussun gözün aydın canımhihoyyyt

Evet ya fuara gidecek olanlar ben hafta sonu gidicem yarın gidecek varsa bilgi versinde boşa gitmiş olmayalım pahalıysa v güselde bişey yoksa gitmem

allah korusun canım olmayacak inş sen iyi ol annesi oda iyi olucak tabi biraz üzüleceksin ama en az hasarla atlatacaksın inş bu günleri

merhaba kızlar bugün erken çıktımişten aşımı oldum sütlerimide aldımhihoyyyt geçmişiokumadım umarım herkes iyidirhihoyyyt

Hoşgeldin canım. Ohh sende kurtuldun aşıdan :) Nasılsın?

Kızlar ya içim sıkılıyor patroncuklarım gene yok işimde yok

Otur keyfine bak delüüüüü hihoyyyt

Ya hafta sonu mobilyalar gelmezse eğer bende gitmek istiyorum kısmetse...

Aman aman ağzından yel alsın bacım. Aklına getirme böyle şeyler. Güçlüsün sen a.s.

Tutkuncum annemde gelicek ama kayınvalidem ist görümcemle ikisi bir hafta önceden gelmek istiyor ama otelde kalıcaklar rahatlarına düşkündürler bacım şimdiye kadar sayılıdır gelip kaldığı entel bir kayınvalidem var ama severim canım iyi kadındır

Fulyacım geçmiş olsun bu kötü günlerde geçer inşallah herşeyin ilaçı zaman biliyosun sen bebeğin ve kendinin sağlığına dikkat et canım herşey bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…