2009 Mayıs Anneleri

Allah korusun canım içine atma zaten hiçbişeyi bebişinde etkileniyor

Pınarcım sanırım işyeriyle konuşmussun gözün aydın canımhihoyyyt

Saoğlasın canım evet konuştum valla üzerimizden hepimizin yük kalktı hihoyyyt

merhaba kızlar bugün erken çıktımişten aşımı oldum sütlerimide aldımhihoyyyt geçmişiokumadım umarım herkes iyidirhihoyyyt
oh bitirmişsin herşeyi oh oh
Kızlar ya içim sıkılıyor patroncuklarım gene yok işimde yok
kız daha ne istiyon

Fulyacım umarım bu kötü günlerini en az hasarla atlatırsın bitanem allah yardımcın olsun ve sabır versinnn ..........

bu arada kızlar benim fuar davetiyeleri geldiiii :)))
anaaaa hani bize

kızlar şimdi arkadaşımla konuştum biz geçen sene çok kalabalıktık parayı hiç hatırlamıyorum dedi ama dedi o kadar güzeldiki bebeğim daha 40 lı olmasa giderdim dedi.deterjan, buzdolabı, kapı süsleri bazı firmaların promosyonları 2 çanta aldık dedi bide bebeğime hiç görmediğim isimlikler yine bazı firmalar zıbın gibi şeyleri toptan fiyat üzerinden veriyodu çılgınlar gibi alışveriş yaptık dedi.Yani git büyüyene kadar gidersin dedi

neyse iyiymiş yine yoksa zor olurdu senin içinde.

bende cmt gideceğim sanırım hafta ortası kimse gidemicek neyse bakalım neler olucak inş bilet bulamazsak verdiğimiz paraya değer

kızlar merhaba uyudum kalktım çok yorulmuşum yawwww

fulyacığım güclü olmana çok sevindim bende olsam şuanda sineye çeker sonrada fitil fitil getirirdim

pınarcıüım senin içinde çok sevindim heleki tazminat işine çok çok sevindim emeğinin karşılığını alıyorsun.........ben 6 senemi bırakıp gittiğimden hala yara içimde......
bugün diyetisyen ev hanımımısın dedi bana hamile kalınca öle oldu dedim güldü alışılmamış hala dedi...
ne yalan diyeyim dedim içimden dişimle tırnağımla yaptım çalıştım....neysee kadında bana artık daha çok çalışacaksın iki bebekle dedi....

bugün diyete başlamadan kızartma yiyecem yaaaaaa halbuki dokunuyor diye yemezdim diyet olunca yiyeceğim tutar ...en kötüsüde hiç tatlı yok çayın şekeri bile yokkk bende içmem çayı dedim..su ile yapacam kahvaltımı...........

ayyy bide kızlar hastanede küvezde iki bebek geçti aman allahım o ne küçüklük o ne tatlılık yarabbim dedimm yaaaaaaaaaaa.....

benim ebe olan yiğenim kilolarını duyunca bebelerin bana korkma dedi şimdiden böleyse zamanına gelince çok iyi olurlar dedi

tutkunn canımm bende davetiyeleri eski çalıştığım yerden istedimm ..ama katılımcı firmalarda hemen yolluyolarr

dırım kızı bende yarın gıdecem dıyetısyene nasıl lıste hazırladı senınkı çok mu aç kalacaz acaba??ya hamılelıgın en keyıflı yerınde bu dıyet ısıde bozdu herseyı neguzel hamıleyım dıye kımse karısmıyodu yedıklerımee:))şimdi başla bıde bebek dogunca daha sıkı dıyet yap boyle hayat nasıl gececek bılmem

buarada kızlar ben ilk firemı verdım gecen aksam farkettım tam gobegımın altında 3 adet çatlagım oluşmuş öle buyuk bı karnımda yok ama 3.aydan berı bebek yagı suruyorum her aksam ama bukadar engelledı galıba son aylarda catır catır catlarım artık

bigudi cnm diyetle ilgili başlığa yazacağım listeği ......cnm aslında normal birine çok bile bide ben kusan biiri olarak başından beri bu kadar yemedim ....ama sistematik olması sıkıcı ...bide hiç tatlı yokk bewnim civcivlerle aram bozulcak erkek adam onlar bozar diyet miyett

ne yaparsanız yapın çatlıyorsunuz ben hıçbırsey yapmadım 34.haftaya kadar çatlamadım ama sımdı çatladı göbegımın altı aman ne yapayım bu yastan sonra manken olacak degılım ya

kızlar hepinizi öpüyorum çıkacakken tam annem aradı bizim salak görümce sabahtan akşama kadar kardeşimle evdeymiş sonrada annemlere gelmişler annemde kızım abine söyledin mi hep böyle yapıyorsun onlar gelmeden buraya geliyorsun kızıyorlar demiş oda tavır yapmış gitmiş ayy nasıl sinirlendim kim ki o basit anneme tavır yapıyor annemde o kadar iyi niyetliki arayımda çağırayım mı diyor bıktımm kızlar artık son damla yaaaaaaa

of ilgincim off gerçekten diyecek söz yok görümcene ne diyim allah sabır versin sana canım...
iyi akşamlar

ılgıncım canım benim üzülme ay o görümcene dicek kelimem yok artık
emelim evet senin karnın düm düzdü sende başladın yani bendede şimdi hiç yok ama kesin başlarım elime geln tüm yağları sürüyorum ama hem zeytin yağı (özü babam getirdi çanakaleden bebşimede kullanıcam) hem badem yağı hem bebeyağı ama nekadar engeller bilmem anneme benzersem çok çatlıcam demektir.

senin görümceni ben yolabilirmiyimmmdelikafadulden

hamişlik nedeni ile ekşınnn yasakkk bana bir iki ay sonra yolayımm klava:
ofya ne sinir bozu sen evde yoksun başkası senin evinde benim kendi erkek kardeşim geliyor bazen dağıtıyordu sinir oluyordum en son ona bile bu eve geleceksen bu evin kuralına uy dedim ben sana hizmet edemem dedim......heleki kocamın kardeşine heleki seninki gibi olanını bilmiyorum ne yaparım ama başa gelende çekiliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…