Allah korusun canım içine atma zaten hiçbişeyi bebişinde etkileniyor
Pınarcım sanırım işyeriyle konuşmussun gözün aydın canımhihoyyyt
oh bitirmişsin herşeyi oh ohmerhaba kızlar bugün erken çıktımişten aşımı oldum sütlerimide aldımhihoyyyt geçmişiokumadım umarım herkes iyidirhihoyyyt
kız daha ne istiyonKızlar ya içim sıkılıyor patroncuklarım gene yok işimde yok
anaaaa hani bizeFulyacım umarım bu kötü günlerini en az hasarla atlatırsın bitanem allah yardımcın olsun ve sabır versinnn ..........
bu arada kızlar benim fuar davetiyeleri geldiiii :)))
kızlar şimdi arkadaşımla konuştum biz geçen sene çok kalabalıktık parayı hiç hatırlamıyorum dedi ama dedi o kadar güzeldiki bebeğim daha 40 lı olmasa giderdim dedi.deterjan, buzdolabı, kapı süsleri bazı firmaların promosyonları 2 çanta aldık dedi bide bebeğime hiç görmediğim isimlikler yine bazı firmalar zıbın gibi şeyleri toptan fiyat üzerinden veriyodu çılgınlar gibi alışveriş yaptık dedi.Yani git büyüyene kadar gidersin dedi[
hoşgeldin canıma.s.
hoşbulduk canım evet oda bitmiş oldu ilk aşıda 2 hafta kolum ağrıdı şimdi kaç günde geçicek acabasenağlama
canım ne zaman gideceksin fuara bizde hafta sonu istiyoruz amaçok pahalı diyorlar sen bizden önce gidersen bize tüyo verirsin çok pahalıysa bide oralara kadar gitmeyelim diyoruz
neyse iyiymiş yine yoksa zor olurdu senin içinde.Tutkuncum annemde gelicek ama kayınvalidem ist görümcemle ikisi bir hafta önceden gelmek istiyor ama otelde kalıcaklar rahatlarına düşkündürler bacım şimdiye kadar sayılıdır gelip kaldığı entel bir kayınvalidem var ama severim canım iyi kadındır
Fulyacım geçmiş olsun bu kötü günlerde geçer inşallah herşeyin ilaçı zaman biliyosun sen bebeğin ve kendinin sağlığına dikkat et canım herşey bizim için
Evet ya fuara gidecek olanlar ben hafta sonu gidicem yarın gidecek varsa bilgi versinde boşa gitmiş olmayalım pahalıysa v güselde bişey yoksa gitmem
Hoşgeldin canım. Ohh sende kurtuldun aşıdan :) Nasılsın?
kalça ağrım dışında iyiyim canım bazen topallıyorum bile anne olmak kolay değilmiş daha yolun başındayız ama onlar iyi olsunda biz ağrıda çekeriz
çok kalabalıktık parayı hiç hatırlamıyorum dedi ama dedi o kadar güzeldiki bebeğim daha 40 lı olmasa giderdim dedi.deterjan, buzdolabı, kapı süsleri bazı firmaların promosyonları 2 çanta aldık dedi bide bebeğime hiç görmediğim isimlikler yine bazı firmalar zıbın gibi şeyleri toptan fiyat üzerinden veriyodu çılgınlar gibi alışveriş yaptık dedi.Yani git büyüyene kadar gidersin dedi
ayy çok heveslendim şimdihihoyyyt eşimde uzak diyorama kandırmaya çalışıcam
Hoşgeldin canım. Ohh sende kurtuldun aşıdan :) Nasılsın?
kalça ağrım dışında iyiyim canım bazen topallıyorum bile anne olmak kolay değilmiş daha yolun başındayız ama onlar iyi olsunda biz ağrıda çekeriz
çok kalabalıktık parayı hiç hatırlamıyorum dedi ama dedi o kadar güzeldiki bebeğim daha 40 lı olmasa giderdim dedi.deterjan, buzdolabı, kapı süsleri bazı firmaların promosyonları 2 çanta aldık dedi bide bebeğime hiç görmediğim isimlikler yine bazı firmalar zıbın gibi şeyleri toptan fiyat üzerinden veriyodu çılgınlar gibi alışveriş yaptık dedi.Yani git büyüyene kadar gidersin dedi
ayy çok heveslendim şimdihihoyyyt eşimde uzak diyorama kandırmaya çalışıcam
kızlar cazıbenızı kullanın kocalarınıza benımde eksıgım cok o yuzden cok heyecanlıyım fuara gıdecem dıye inşallah aradıgım herseyı bulurum uygun fıyatlara
tutkunn canımm bende davetiyeleri eski çalıştığım yerden istedimm ..ama katılımcı firmalarda hemen yolluyolarr
kızlar firmalara girdim bize yakın 4-5 yeri aradım birisinde 2 bilet varmış yarın alıcam.oley bekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Hoşgeldin canım. Ohh sende kurtuldun aşıdan :) Nasılsın?
kızlar cazıbenızı kullanın kocalarınıza benımde eksıgım cok o yuzden cok heyecanlıyım fuara gıdecem dıye inşallah aradıgım herseyı bulurum uygun fıyatlara
kızlar hepinizi öpüyorum çıkacakken tam annem aradı bizim salak görümce sabahtan akşama kadar kardeşimle evdeymiş sonrada annemlere gelmişler annemde kızım abine söyledin mi hep böyle yapıyorsun onlar gelmeden buraya geliyorsun kızıyorlar demiş oda tavır yapmış gitmiş ayy nasıl sinirlendim kim ki o basit anneme tavır yapıyor annemde o kadar iyi niyetliki arayımda çağırayım mı diyor bıktımm kızlar artık son damla yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?