2009 Mayıs Anneleri

Öyle canım ya anneyiz çekeriz ne yapalım hihoyyyt

Hoşgedlin uykucu Birsooo. Sağolasın canım. Valla hallettik sonunda çok şükür a.s.

kızlar firmalara girdim bize yakın 4-5 yeri aradım birisinde 2 bilet varmış yarın alıcam.oley bekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ohhh efferim sana bacım ne güzel hihoyyyt

Olan 2 çatlak olsun bacım boşverrrr salla gitsin :teytey:

Ay ben senin bu gerzek görümceni klava:

kızlar ben gidiyorumm yağmur var ıslanmadan evin yolunu tutatyım.. hepinizi ve bebişleri öpüyorum...

İyi akşamlar canım. Seni ve kuzunu öptüm. Dikkat et kendine a.s.

sehermiraymurat hoşgeldin cnm ben seni görüyordummmmm konuşmadan sayfada takılıyordunn

pınarcığımı yüz yüze görmeden biz çok sevdikkk sen çokkkkk haklısınnnnnnnnnnnnnn

tekrardan hoşgelmişsinnnnnn

merhaba kızlar. ben geldim. pınarcım çıkıyonmu canım sonunda işten? ne güzel yaa! benim iznime 25 gün filan var. bizde rapor alalım demiştik ama iyice zorlaştırdılar. raporu milli eğitimde izne çevirip bide kaymakama onaylatmak gerekiyormuş:1shok:

tülaycım hoşçakal canım öpüldün son yarım saatim kaldı çabuk geçsin eve gidip karnımı doyurup alışverişe gidicem gönül isterdiki dışarda yemek yiyelim ama bizim babamız fesfuta karşı hamileliğim boyun 2 kez yedim 1de o götürdü 2 saat yalvarmadan sonra ötekinde de işte ondan gizli yedim napıyım canım istedi :)

kızlarr sabahda sordum acaba bendemi anormallik var yawww ben sabah yürürken böle altıma yapacak gibiyim ya ama tuvalete gidiyom çokkkk az....acaba sorunmu var der oldum yaaaa

aslımm iyi yapıyoo kocişin ama dışarıda başka şeyler yiyebilirsin evde yemek yemek sürekli sıkıcı oluyor...bende kocişe dedim dün bayadır dışarı çıkamıyoruz diye bana güşlüyor kızım tuvalete gidiyon zor diyo ...aslında haklıı bi hastane beni deli gibi yoruyorr............

bende fastfood çok severim. ama babamız oğluşuna yedirmekten yana diil! doğurunca kendin ye diyor yaa:)) ama bazen dışarda yeriz balık filan. evde yapınca canım çekmiyor:1closedeyes:

Birsencim bendede oluyor o iş yerinde sürekli wc gidiyorum sanki kaçırıcam altıma gidiyorum azcık sanki bana tutmuşumda çok sıkışmışım gibi geliyor
gece uykuya hasret kaldım wc gitmekten eşim sonda takıcam artık dedi dün gece

Yok bana dışarıda yemek komple yasak zaten o yüzdende toplam bugüne kadar 7 kilo aldım dışarıda yesem süerkli bişeyler söyler yerdim işyerimde alışveriş merkezine yakın allah be neyse dayanıcam doğurup iyileşince kocişime kocam burger ısmarlatırıcam

selam kızlar herkes nasıl geçmişe kısacık göz attım ilgincim görümce gazisisin tez zamanda ferahla inşallah pınarcım istediğin gibi olmuş herhalde tazminat falan? fulyacım ya hep yanındayız canım. birsen diyet hakikaten zor iş vallaha of of hele o 0 şeker konusu berbat muz bile yemek yoookkkk hepinizi öpüyorum kızlar

Sağolasın canım. Valla hepinize çok alıştım. İyiki varız biz ya. Artık Seher2im de geldi ne güzel a.s.

Selam canım hoşgeldin. Evet bu cuma son canım. Pazartesiden sonra evdeyim kısmetse... Oooo amma zormuş ya :1shok:

Canım arada bana da oluyor öyle. Tuvaletten yeni çıktığım halde sanki çok tuvaletim gelmiş gibi yine gidiyorum. Ama az bişey yapıp kalıyorum. Sordum doktora. Bebek iyice büyüyüp baskı yaptığı için olur öyle dedi...

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ CANLAR...Şeniz
BEN ÇIKIYORUM.YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH..

Pınarcım yaşasın sonunda evde olucaz canım allahım diğer çalışan hamişlerede nasip etsin biran önce

HERKEZİ KOCAMAN ÖPTÜK İYİ AKŞAMLAR

Selam Bengi hoşgeldin canım nasılsın?

Evet çok şükür canım oldu valla...

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ CANLAR...Şeniz
BEN ÇIKIYORUM.YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH..

İyi akşamlar canım. Öptüm kocaman seni ve paşanı a.s.

Pınarcım yaşasın sonunda evde olucaz canım allahım diğer çalışan hamişlerede nasip etsin biran önce

HERKEZİ KOCAMAN ÖPTÜK İYİ AKŞAMLAR

Evet canım ya inşallahh hayırlısıyla hihoyyyt

Bende yavaş yavaş toparlanayım artık. Yağmur fena yağıyor. Allah'tan kayınvalidme bizde. Yemek falan yapmış. Hazıra konacağım yine çok şükür sırnaşık şey

Hepinizi öpüyorum kızlar kocamannnnn a.s.

kızlar gögüs kremlerine bu ay başlamamız gerekiyor biliyorsunuz yine mustela almayı düşünüyordum ama herkes bepanhteni öneriyor cok iyi geliyormuş onumu kullansak acaba çok korkuyorum ben çünkü hiç uçu yok

ben iyi olmaya çalışıyorum yoğunum bu aralar gidenleri öpüyorum kalanlarla yola devam :)

canım ben de bepanten kullanıyorum ama her akşam sürmüyorum doktorum onu verdi

kızlar bepanhten bildiğimiz şu bepanhten mi
annem bize denize giderken verir yanık çok olursa sür diye omu yaww hani dışında mavi şerti varr
eğer oysa evde var bende sürem öteki krem 40 ytl L ile başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…