kalça ağrım dışında iyiyim canım bazen topallıyorum bile anne olmak kolay değilmiş daha yolun başındayız ama onlar iyi olsunda biz ağrıda çekeriz
ayy çok heveslendim şimdihihoyyyt eşimde uzak diyorama kandırmaya çalışıcam
kızlar merhaba uyudum kalktım çok yorulmuşum yawwww
fulyacığım güclü olmana çok sevindim bende olsam şuanda sineye çeker sonrada fitil fitil getirirdim
pınarcıüım senin içinde çok sevindim heleki tazminat işine çok çok sevindim emeğinin karşılığını alıyorsun.........ben 6 senemi bırakıp gittiğimden hala yara içimde......
bugün diyetisyen ev hanımımısın dedi bana hamile kalınca öle oldu dedim güldü alışılmamış hala dedi...
ne yalan diyeyim dedim içimden dişimle tırnağımla yaptım çalıştım....neysee kadında bana artık daha çok çalışacaksın iki bebekle dedi....
bugün diyete başlamadan kızartma yiyecem yaaaaaa halbuki dokunuyor diye yemezdim diyet olunca yiyeceğim tutar ...en kötüsüde hiç tatlı yok çayın şekeri bile yokkk bende içmem çayı dedim..su ile yapacam kahvaltımı...........
ayyy bide kızlar hastanede küvezde iki bebek geçti aman allahım o ne küçüklük o ne tatlılık yarabbim dedimm yaaaaaaaaaaa.....
benim ebe olan yiğenim kilolarını duyunca bebelerin bana korkma dedi şimdiden böleyse zamanına gelince çok iyi olurlar dedi
kızlar firmalara girdim bize yakın 4-5 yeri aradım birisinde 2 bilet varmış yarın alıcam.oley bekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dırım kızı bende yarın gıdecem dıyetısyene nasıl lıste hazırladı senınkı çok mu aç kalacaz acaba??ya hamılelıgın en keyıflı yerınde bu dıyet ısıde bozdu herseyı neguzel hamıleyım dıye kımse karısmıyodu yedıklerımee:))şimdi başla bıde bebek dogunca daha sıkı dıyet yap boyle hayat nasıl gececek bılmem
buarada kızlar ben ilk firemı verdım gecen aksam farkettım tam gobegımın altında 3 adet çatlagım oluşmuş öle buyuk bı karnımda yok ama 3.aydan berı bebek yagı suruyorum her aksam ama bukadar engelledı galıba son aylarda catır catır catlarım artık
kızlar hepinizi öpüyorum çıkacakken tam annem aradı bizim salak görümce sabahtan akşama kadar kardeşimle evdeymiş sonrada annemlere gelmişler annemde kızım abine söyledin mi hep böyle yapıyorsun onlar gelmeden buraya geliyorsun kızıyorlar demiş oda tavır yapmış gitmiş ayy nasıl sinirlendim kim ki o basit anneme tavır yapıyor annemde o kadar iyi niyetliki arayımda çağırayım mı diyor bıktımm kızlar artık son damla yaaaaaaa
kızlar ben gidiyorumm yağmur var ıslanmadan evin yolunu tutatyım.. hepinizi ve bebişleri öpüyorum...
sehermiraymurat hoşgeldin cnm ben seni görüyordummmmm konuşmadan sayfada takılıyordunn
pınarcığımı yüz yüze görmeden biz çok sevdikkk sen çokkkkk haklısınnnnnnnnnnnnnn
tekrardan hoşgelmişsinnnnnn
merhaba kızlar. ben geldim. pınarcım çıkıyonmu canım sonunda işten? ne güzel yaa! benim iznime 25 gün filan var. bizde rapor alalım demiştik ama iyice zorlaştırdılar. raporu milli eğitimde izne çevirip bide kaymakama onaylatmak gerekiyormuş:1shok:
kızlarr sabahda sordum acaba bendemi anormallik var yawww ben sabah yürürken böle altıma yapacak gibiyim ya ama tuvalete gidiyom çokkkk az....acaba sorunmu var der oldum yaaaa
aslımm iyi yapıyoo kocişin ama dışarıda başka şeyler yiyebilirsin evde yemek yemek sürekli sıkıcı oluyor...bende kocişe dedim dün bayadır dışarı çıkamıyoruz diye bana güşlüyor kızım tuvalete gidiyon zor diyo ...aslında haklıı bi hastane beni deli gibi yoruyorr............
selam kızlar herkes nasıl geçmişe kısacık göz attım ilgincim görümce gazisisin tez zamanda ferahla inşallah pınarcım istediğin gibi olmuş herhalde tazminat falan? fulyacım ya hep yanındayız canım. birsen diyet hakikaten zor iş vallaha of of hele o 0 şeker konusu berbat muz bile yemek yoookkkk hepinizi öpüyorum kızlar
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ CANLAR...Şeniz
BEN ÇIKIYORUM.YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH..
Pınarcım yaşasın sonunda evde olucaz canım allahım diğer çalışan hamişlerede nasip etsin biran önce
HERKEZİ KOCAMAN ÖPTÜK İYİ AKŞAMLAR
kızlar gögüs kremlerine bu ay başlamamız gerekiyor biliyorsunuz yine mustela almayı düşünüyordum ama herkes bepanhteni öneriyor cok iyi geliyormuş onumu kullansak acaba çok korkuyorum ben çünkü hiç uçu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?