2009 Mayıs Anneleri

bepanten ıkı farklı krem ona göre her buldugunuzu sürmeyın gögüsler zaten hassas bı yanık ıcın olan bıde derı bilmemneli eczacıya sorupta alın kulaktan dolma bılgılerle hareket etmeyelım kızlar dikkattt

dirim kızı hepımızın ortak derdı wcye sık gıtmek ınanın sabahları patlıcak gıbı oluyorum bı gıdıyorum wcye ıkı damla ıkı adımda tuvaletım gelıyo korkmayın normalmış bunlar

kızlar hala annemdeyim şifresiz bi bağlantı buldum hemen bağlanayım dedim. gerçi çok kötü bağlantı her an kopabilir ama yine de bi bakayım dedim. ne çok yazmışsınız ya nası okuycam ben bunların hepsiniii

bengi dr verdiyse cok iyi canım bende cumartsi gidince sorucam emin oluruz

Evet birsen aynen o canım bendede var sürücem her akşam eczaneden 2 -3 tl alınıyor ve cok iyiymiş

evet su an yapabileceğim buydu.mantıklı davranmam gerekiyordu .davranıyorum...boğa burcuyum nede olsa.:) dayanıklı ve inattırlar:))

zaten sizinle paylaşmasam ve bana destek olmasaydınız içimde patlardı yanii kızlar..bişey olabilirdi bile beişime...........

Canım biraz daha iyi olmana çok sevindim güçlü dur hayatım bencede şuan verdiğin karar çok doğru en önce bebeğini düşünmüşsün sonrasında bakarsın süründür hakkaten çektir..

Canım hoşgeldin aramıza bizde pınarımızı çok sevdik çok bağladık artık burda hep biriz

Allahım bu kızı ben döverim heeeee annene saygısızlık yapacak kadar uzun boyluysa hakediyor.

Kızlar banada lasinoh önerdi doktor..

Bende çıkıyorum canlar iyi akşamlar bugün pek yazamadım size çok yoğundum eve gidip ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum

bu arada ben ünv hastanesine gidicektim ya taaaa bir ay sonraya randevu veriyolardı o yüzden gidemedim. hayır ikinci randevuya doğurmuş olurum zaten:roflol: ben de yine kendi dr uma gittim testler falan yaptırdı bebek iyi benim kusuyo olmam, kilo vermiş olmam kimsenin umrunda değil artık. dr dan eczacıya kadar herkes bebek iyise gerisi önemli diil dio. bence de öle tabi ama sabrım da tükeniyo. çok kusuyorum. çok kötüyüm. çok mutsuzum. anneme diyorum ben bi ay sona ıkınmaya başlıcam çabuk çıksın bu diye. annem deli oluyosırnaşık şey sanki hakkaten yaparmışım, yapsam da çıkarmış gibi. işte böyle

sizler nasısınız hepinizi çok özledim çok merak ettim. ama çok yanlış bi saatte yakaladım galiba herkes gidiyo. neyse dönüp bi bakmaya çalışıyım geçmişe..

selam kizlar a.s.

fulyacim canim elinden geldigi kadar soguk kanliliğini koru bitanem bebiş için..gerekirse dogumdan sonra canini okursun..sen bebegini düşün sadece..az kaldi zaten

pinarcim işini halletmene cok sevindim..hadi bakalim son 2 günün kaldi tatile :)

kizlar buarada bugun catladigimi fark ettim acaip sinir oldum..sanirim 2 gün oldu..cünkü 2 gündür göbegim kasiniyordu..üstten bakiyordum hep..bugun aynayla asagidan bi baktim anneee diye feryat ettim (( sabahtan beri elimde kremle yagla geziyorum..daha fazla catlamasa iyi olcak :)

ankakuşu hoşgeldin cnm nasılsın?

incihan o ise göğüs ucunamı sürüyorsunu göğüsün heryerinemi sürülüyo yaww

merhaba ankakuşu. canım az kaldı sabredicez. herkes bi şekilde bebeğini hakediyor heralde,seninki de böyleymiş hamileliğin boyunca hiç kilo almadın mı yani şimdi sen?

dırımcım bu lansinoh lanolin kremi çok duydum ben. en küçük boyundan alıyorsun,yetiyormuş. 30lu haftalardan sonra başlayın yazıyor netten aratabilirsin.

dırımcım bu lansinoh lanolin kremi çok duydum ben. en küçük boyundan alıyorsun,yetiyormuş. 30lu haftalardan sonra başlayın yazıyor netten aratabilirsin.

heeee alalım anasını satimmmmm ala ala bitmedi yawwww

kızlar ben azcukkkkk uzanacam belimm ağrıdııııŞeniz

teşekkür ederim canlarım benim. valla hamileliğimin başından beri 3 kilo almışım. ama zaten çok şişkoydum. 107 ile hamile kalmıştım şimdi 110um. dr aslında böyle daha iyi oldu dedi. yeterki bebek kilo alsın dedi. ama aslında hiç almadım gibi de değil. ilk üç ayda zaten 4 kilo verip 103e düşmüştüm. sonra 113e çıktım. son ay 3 kilo daha verip 110a düştüm. zaten bizi korkutan da kilo vermeler. ay çok saçma oldu di mi. e şimdi siz söyleyin bakalım ben kaç kilo almışım kaş kilo vermişimkaydirigubbakcemile3

kızlar bende göğsüm ,için ilk hamileliğimde excipal krem kullandım çok güzel nem veriyor doktorum yazmıştı

birsencim ben her yerine sürüyorum göğsümün ama dur cumartesi ben dr sorayım öyle başlayın sizi yanlış yönlendirmek istemem ama bepanten herşeye çok iyi geliyor.

Bende birazdan çıkarım arkadaşlar iyi akşamlar hepinize kociş gelmeden masayı hazırlıyayım.

ankakuşu yani sen hamilelik boyunca 10 kilo aldın ama biraz verip biraz alınca ohh, hiç de hamileymişsin gibi olmadı:) benim halamda 100 kilonun üstünde hamile kaldı, hep kustu,hep kilo verdi. ama maşallah 4 tane çocuğu da sapasağlam doğurdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…