cnm arkadaslarım ben geldim.daha iyiyim su an.pınarla da konustuk az önce tel.da.hepinizi çok seviyorum gercekten.bana cok destek oldunuz.eşim sadece yazıstık diyor.belki yıllar öncesinden içinde ona karsı kalan bişey varsada böylece kapanmıstır diyor bi yanım.bir yanım kadının kocası görmese acaba olaylar nasıl gelişecekti diyor..
evet cnm aşkımlı yazmıslar flört etmişler o doğru.o kadar kırgın bitkinim ama günlerdie mahvettim kendimi hala ediyorum aslında.sürekli ağlıyorum.aklımdan cıkmıyor.eşimin söylediği öylesine.yıllar sonra karsılastıklarında bir kaç ay önce,kadın buna sen beni hiç aramadın yıllarca arasanda ben aramazdım zaten falan demiş.eşim denen kişide hırs yaptı sanıyorum. su saatten sonra kızımı aldırıp çekip gidemem.zaten zor bi hamilelik gecirdim geciriyorumda.onların katkısıyla dahada zorlaştı ..( bebeğimi düşünmem gerek zor ama.. bunun sonrasıda olacak..ben bunu yanına bırakmazdım su anda.ama işte o kötü elim kolum bağlı.ve yukarda allah var.allahım bana nasıl cıkardı gösterdi..hiç bişey kimsenin yanına kalmaz. ben de bırakmam..zamanı gelicek
evet su an yapabileceğim buydu.mantıklı davranmam gerekiyordu .davranıyorum...boğa burcuyum nede olsa.:) dayanıklı ve inattırlar:))
zaten sizinle paylaşmasam ve bana destek olmasaydınız içimde patlardı yanii kızlar..bişey olabilirdi bile beişime...........
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
Evet resimdeki benim meleğim, dört yaşında.
Şimdi birde ona pınarın gittiğini nasıl anlatıcam onu düşünüyorum.
Çünkü pınar delisi bizimki.
Pınarı kardeşim gibi görüp sevdiğim için ben biraz duygusal davranıyorum,
ama artık defneciğiminde, pınarımında dinlenme vakti geldi.
Ben sekiz ayım dolana kadar çalıştığım için zorluklarını çok iyi biliyorum.
Tabi canım senin gibi bi deliden kurtuluyorum. Bide oturmuş üzülüyorum.
Seni bilmem ama , defnemi hiç unuturmuyum, miray ablasıyla tabiki görüşecekler.yerimseniben
Ya ama şimdi biz kimle oturup yemek yiycez, bak aklıma geldi birden.senağlama
kızlar hepinizi öpüyorum çıkacakken tam annem aradı bizim salak görümce sabahtan akşama kadar kardeşimle evdeymiş sonrada annemlere gelmişler annemde kızım abine söyledin mi hep böyle yapıyorsun onlar gelmeden buraya geliyorsun kızıyorlar demiş oda tavır yapmış gitmiş ayy nasıl sinirlendim kim ki o basit anneme tavır yapıyor annemde o kadar iyi niyetliki arayımda çağırayım mı diyor bıktımm kızlar artık son damla yaaaaaaa
kızlar gögüs kremlerine bu ay başlamamız gerekiyor biliyorsunuz yine mustela almayı düşünüyordum ama herkes bepanhteni öneriyor cok iyi geliyormuş onumu kullansak acaba çok korkuyorum ben çünkü hiç uçu yok
sizler nasısınız hepinizi çok özledim çok merak ettim. ama çok yanlış bi saatte yakaladım galiba herkes gidiyo. neyse dönüp bi bakmaya çalışıyım geçmişe..
dırımcım bu lansinoh lanolin kremi çok duydum ben. en küçük boyundan alıyorsun,yetiyormuş. 30lu haftalardan sonra başlayın yazıyor netten aratabilirsin.
canım ben de bepanten kullanıyorum ama her akşam sürmüyorum doktorum onu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?