2009 Mayıs Anneleri

saol cerencim, inşallah ben de öyle dua ediyorum. ama kusmalar sanki hiç bitmicek ömür boyu sürecek gibi geliyor bana

:roflol::roflol::roflol: ben koyun sayınca hep o çitin üstünden düşüyolar çokk sakarlar 3 tanede bir ayağı takılıyor bende saydığımı unutunca uykum yine kaçıyorr :roflol::roflol::roflol:

:)))))))))))))) sen baya bi aksiyon filmi çeviriyorsun be :)))))) çitleri boşver..cimenlikte otladiklarini düşün DDDD

günaydın kızlar baya kaynatmışsınız maşallah ben evicap diye bir vitamin kullanıyorum gayette iyi geliyor diye duydum bakalım görücez

KIZLARRRRRR....GUNAYDIN hepınıze...
kac gundur gıremedım gene foruma,ozledım sızleri merak ettım nasılsınız ıımısınız bacılarrrr...gecmişi okumadım henuz,umarım herkescıkler iyidir yoktur hıçbır yaramazlık...bebişlerimizde iidir inşallahhh:Saruboceq:
banada geldımı ustuste gelıo işte...bıkacgun vucudum kırıktı yattım,işler younlastı artık vardıyalar sıklastı anlıycanız..oteyandan ıkı gundur halamlar var,halamın gelını dogum yaptı:dance:melegını kucakladı sonunda,mınıcık okadar guselkı anlatamam....:sm_cool:dun tum gun onların yanındaydık hastahanede.aksama halamı da aldım bıze geldık,annem kaldı hastahanede...ben gunduz ordayken,bı hasta daha geldı odaya....kadın 7 aylık hamişmiş.29.haftası yenı bıtmiş...bebişin gobek kordonu boynuna dolasmış ve......senağlamao agladı ben agladımsenağlamaben bızım gelını bıraktım okadına tesellı oldum içim eridi...sunni sancı verıolardı ben ayrılırken yanından..ölü dogum yapıcakmışş hemde normal...Allahım dedim verende alanda sensin....sen bılırsın..ama tum hamişlerin meleklerını bagısla...bızden meleklerımızı alma.....senağlamaiçim eridi ya ....bende durumlar bole cok yazdım gelıba..bırazda gecmişi okuyım iisimi.....:CüvCüv:

günaydın siribron ay çok üzüldüm ya allahım sen koru yarabbim herkezin bebişleri sağlıklı olsun inşallah

SEHERMIRAYMURAT hosgeldın cnm aramıza....
PINAR kız gıdıonmu yaaaa,sevındım canım ıznının baslamasına ıı olmus aslında dınlen ewde bol bol...artık zorlastı calısmak..ben hala kararsızım.son aya kadar calıssammı dıe dusunuorum...
FULYA canım cok uzuldum ınan...yanındayız unutma..ve en dogru kararı vermişsin tatlım...bebişin herseyden daha onemli....:Saruboceq:
ASLIMMM hosbulduk canım...ya sorma ben de uzuldum delı oldum...dun butun gece bunla ılgılı ruyalar kabuslar gordum durdum...sagdan sola donmek benım için bı korku oldu artık yafssenağlama

Günaydınlar Canlarım;

Umarım güzel bir gün olur bizim için hafta ne çabukta geçiyor yada banamı öle geliyor.
Bu lasinoh doktorumun önerisiyle almıştım eczacı 8 aydan itibaren 1 gün sür 1 gün sürme dedi 9 ay hergün sürülecekmiş ayrıca sadece gögüs ucuna sürülüyor.

Siribroncum valla çok kötü oldum allah yardımcımız olsun.

sorma sibikocum yaaaa...ALLAHIM hepımızı meleklerımızı korusun...kavusmayı sagsalım nasıp etsın...ya kızlar ben de bepanten kullanıorum..su krem olanından gogus için...
FULYA cnm ya gecmişi daha detaylı bı gezdımde daha dusgun okudum ayy ne dıım arkadasım ya,bebişinin babası nasıl olsa ama cok ayıp etmiş ..dılımın ucuna daha kotu seyler gelıyoda neyse bosver...sen sıkma sakın canını bebişin cok onemli ve sen neyasar hıssedersen oda aynısını yasıo bılıosun ....

herkese günaydın nasılsınız kızlar:) siribron canım geçmiş olsun çok üzüldüm canım Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah

Herkese günaydın kızlar hihoyyytsribron canım haklısın Allahım o acıyı kimseye yaşatmasın sağsalim vaktinde doğuralım bebişlerimizi İnşallah

hosgeldınız kızlar....gunaydın..sabah sabah sıkıcı bı konu oldu ama ben cok etkılenmışım sanırım bu sabah uyku bıle tutmadı uyandım erkenden...:çok üzgünüm:
AMIN kızlar Allah Zamanında saglıklı dogumlar nasıp etsın hepımıze...bugun ogle zıyaretı zamanında gıtcez gene hastahaneye eşimle gormem dıorum inşallah o kadını...cıkmış olur inşallah dıorum hastahaneden....:Saruboceq::Saruboceq:
ınanın esimle artık hazırlılara baslamıstık...yagızımızın odasını boyadık,perdesını falan taktık...cok cıcı oldu..eşim izindeyken yapaıım dedi boyuasını babası ellerıyle yaptı...mart ayında sıparıs verelım dıorduk..odası için...ne bılım bı yanım bıraz dahamı beklesek acaba dıor sımdı...dogum mayısta dr umuz mayıs 15 ten sonra falan dıor bakalım..sızce kızlar beklemelımı yoksa vermelımı spariş...sparış verıncede hemen gelmıomuskı beklıomusun 15 g20 gun falan..aklım karıştı gene anlıycanız:uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…