2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar baya kaynatmışsınız maşallah ben evicap diye bir vitamin kullanıyorum gayette iyi geliyor diye duydum bakalım görücez

Günaydın aslıcım naber canım?

Canım günaydın hoşgeldin. Çok geçmiş olsun öncelikle. Neyseki atlatmışsın... Gözünüz aydın yeni kuzunuz hayırlı uğurlu olsun canım a.s.

Ayyy Allah hepimiizn yardımcısı olsun valla. Ne zor bi durum ya :çok üzgünüm:

Evet canım kısmetse yarın son günüm. Artık pazartesi evden katılacağım size. Benim yolum uzun ve ayakta gittiğim için artık iyice zorlaştı benim için gelip gitmek. Aman sende dikkat et. Öyle son haftalarar kadar çalışma a.s.

Hoşgeldin kuzum... Valla çabuk geçti bu hafta yine... Şu kremi bende sorayım doktoruma bakayım...

herkese günaydın nasılsınız kızlar:) siribron canım geçmiş olsun çok üzüldüm canım Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah

Günaydın canım sağolasın sen nasılsın?

Herkese günaydın kızlar hihoyyytsribron canım haklısın Allahım o acıyı kimseye yaşatmasın sağsalim vaktinde doğuralım bebişlerimizi İnşallah

Günaydın canım hoşgeldin nasılsın?

Herkese günaydınlar bacılar. Ya bu sabah benden biraz su geldi. Yani bi an akıntı gibi zannettim ama baktığımda su olduğunu gördüm. Sonra iş yerine geldim uyudum. Uyandığımda biraz daha geldi. Doktorum henüz gelmemiş. Gelince hemen aratacaklar beni. Sabah sabah cepten rahatsız etmeyeyim dedim. İnşalah bebeğin suyu falan değildir ya :uhm:

Ayy ne güzel boyanmış Yağız paşamın odası :) Valla bacım en geç 3-4 haftada teslim ediyo firmalar. Tabi bunun 3 haftada falan da kokusu çıkıyor. O yüzden ben 3 hafta önce vermiştim siparişi. Kısmetse bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta içi gelecek... Eğer oda yapmayı düşünüyorsanı beklemeye gerek yok bence...

hosgeldın PINAR CIM .....canım kız sevındım senı gorduume...canım ya ınşallah bebişin suyu falan deıldır bencede..akıntı kıvamındamıkı pınar?bazen bendende ole bı akıntı gelıokı çiş kacırdım falan sanıorum yani...dr baktı normal dedı olabılır dedı akıntıymış..inşallah senınde oledır tatlım...ayy gelsın de aratsınlar baklalım bı gozuk sen doktora...ara ara yokla dur canım....yoktur bişi içini ferah tut...

saol bıtanem....bıtsın resmını cekıp koycam:teytey:
dogru soylıosun pınar..sparişi vermelı sanırsam..15 20 gun gelmesı bı okadarda havalanmasını falan dusuncek olursak anca zaten....zaten ben dursam eşimi durduramıorum artıkkaydirigubbakcemile3gecen bodruma gıttık bebk magazalarını gezelım dıye...bebek arabasını yuklenıp gelcektı adam zor tuttum vallahikaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ NASILSINIZ?
Biz kuzum ve ananesi ile kahvaltı yaptık biraz da dedikodu öğrensin ama şimdiden dimi.
Siribron çok üzüldüm Allah korusun diyorum.Sanada şifa diliyorum bence al artık mobilyayı aklına kötü şeyler getirme
.Pınar şafak 2 hadi
İlgin sabah kahvem benim hersabah seni buluyorum burda ya olmasan meraklanırım nasılsın?

günaydın canım iyiyiz çok şükür bebğin suyu değildir canım sen merak etme ama genede ara doktoru için rahat eder

canım aynı şeyi bende düşünüyorum,eşim erken diyor 8,ayın ortasında alalım diyor ama bende çok özeniyorum gerçi odanın boyası yapıldı bordürlerini bile yapıştırdık, kötü düşünmekte istemiyorum anlayacağın bende çok kararsızım

Sağolasın canım. Valla akıntı her zaman oluyoda bu bi anda gitti böyle. Sonra bakınca su gibi olduğunu gördüm. Bakim gün içinde tekrarlayacak mı?

Koy canım koy meraktan çatlıyoruz valla hihoyyyt Bırak kız canı ne istiyorsa alsın adam. Bizimde çok az bi eksiğimiz kaldı çok şükür. 1-2 parça. Onlarıda izinde tamamladım mı hazır odası kuzumun inşallah

Hoşgeldin canım günaydın... Afiyet şeker olsunnnnn. Evet canım 2 kaldı kısmetse...

TUTKUNCUM memleketlım saol canım...ohoh ne gusel annen gelmiş yanına...sabah kahvaltısı arkasından bı turk kahvesı yanında deişilmez anne muhabbetı...ne tatlı olur...:))

pınarcım iyiyim sen nasılsın defne nasıl bitanem:)))

tutkunum günaydın bebiş nasılsın sağol canım benim seni görmekte çok güzel her sabah:)))))))))))))

Günaydın semracım günaydın ılgıncım ya ben nete giriyorum rahatla kızlar yok ortada tüm işlerimi bitirdim yeni birşey çıkmazsa artık her an gidecek gibi hazırım
kızlar dün akşam alışverişe gittim dalin yumşatıcısını aldım birde hacı şakirin granirlü sabununu aldım dalinin sıvı şampuanı vardı ama kokusunu beyenemedim

günaydın kızlar!!!
siribon bulunduğun ortam gerçekten çok moral bozucu bir durummuş. Allah kadının yardımcısı olsun ve sabır versin. etkisinden çabuk kurtulursun umarım.
pınar aklına kötü şeyler getirme. dr hemen gelsede arasalar sorsan neymiş diye.

sorma SEMRA cım aynı seylerı dusunuoruz ....bende cok ozenıorum zor tutuorum kendımı ama....ne bılıım kotu dusunmemek lazım kızlarında soledıgı gıbı...benım eşimin sezonu baslayınca bana hıc yardım edemıcek benımkının telasesıde oyuzden bıraz...bakalım artık ama bız buyuk ıhtımalle verırız sparışı odası için...gelmesı havalanması zaten kafadan 1 ay .yerlesmesi kıyafetlerı yıkanıp utulenmesı falan son aya kalır...

günaydın canım nasılsın bende dalinin yumuşatıcısın ve sabun tozu aldım dalinin yumuşatıcısını kullanan arkadaşlarım çok memnun tatlım içerisi misler gibi kokuyor diyor:))))a.s.

canım olduğun ortam seni strese sokmuş kalbini ferah tut tatlım Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin a.s. hazırlıklarını yavaş yavaş yap olacak olduktan sonra önüne geçemeyiz hiçbirşeyin

hosgeldın canım...saol bıtanem...amin bende aynı sey için dua ettım tum gun..:Saruboceq:a.s.

ayyy evet haklısın galıba ILGIN CİM...o ortam benı baya bı germiş ....ayy kapatalım artık demi sabah sabah sızınde canınızı sıktım...dogrusun canım olcak olduktan sonra onune gecemeyızkı....nasip kısmet işte..kapalı kutuyuz hepımız...Allahım ne yazdıysa o olur...evet ben baslıyım dedıınız gıbı hazırlıklara kıyafetı odası arabası daha hiç bişi yok benım yagızımın..anca yetısır dimi teyzeleri....

İnşallah canım :Saruboceq:

Canım bişey olacağı varsa Allah korusun son günde de olur. Aklına getirme hiç öyle şeyleri a.s.

pınarcım iyiyim sen nasılsın defne nasıl bitanem:)))

tutkunum günaydın bebiş nasılsın sağol canım benim seni görmekte çok güzel her sabah:)))))))))))))

Sağolasın canım. İyiyiz çok şükür. Kızım kahvaltısını etti keyfi yerinde kıpır kıpır kıpır hihoyyyt

Senin Defne kuzun nasıl bakalım?

Günaydın canım. Ohhh ne güzl. İçin rahat beklersin artık doğumu. Ben Dalin'in sıvı deterjanıyla, yumuşatıcısını aldım. İkisinin de sevdim kokusunu valla. Mis gbii kokacak evlerimiz hihoyyyt

Günaydın canım. Bakalım bekliyorum. Gün içinde de bi takip edeyim. Bir daha olacak mı olmayacak mı?

Bu arada patronun sabah iki tane ann-bebek fuarı için davetiye getirdi. Cuk oturdu yani. Kısmetse pazar günü gideceğiz...

Kızlar günaydın herkese! a.s.
Pınarcım geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey yoktur, sıkma canını
Biz işteyiz oğlumla, şimdi izne ayrılabilirim ama istemiyorum
3 hafta önce gitmeyi düşünüyorum, eve de yakın iş yeri, ben sıkılırım evde yaw
size zor oluyormu çalışan arkadaşlarım

Günaydın pınarcım iyi< çok şükür sen nasılsın ay inş ciddi bişey değildir şu su işi hemen bizede haber ver canım bende bir miğde bulantısı başladı iyim bir tuhaf bu sabah siribroncum bence ver siparişini ancak çıkıyormuş kokusu felan bizde cmt günü gidicez renk beyenicez yapmaya başlıcaklar perdelerim ve uyku setimiz de hazır annemde ay ben çok heyecanlanıyorum ya

pınarcım defnede kahvaltısını yaptı kıpır kıpır maşallah:))))) dün gece uyuyamadım sağa dön sola dön bizim defnede maşallah tam gece kuşu 10 da başlıyor mesai sabaha kadar kuzucum bir oraya vuruyor bir buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…