- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
günaydın kızlar baya kaynatmışsınız maşallah ben evicap diye bir vitamin kullanıyorum gayette iyi geliyor diye duydum bakalım görücez
Günaydın aslıcım naber canım?
KIZLARRRRRR....GUNAYDIN hepınıze...
kac gundur gıremedım gene foruma,ozledım sızleri merak ettım nasılsınız ıımısınız bacılarrrr...gecmişi okumadım henuz,umarım herkescıkler iyidir yoktur hıçbır yaramazlık...bebişlerimizde iidir inşallahhh:Saruboceq:
banada geldımı ustuste gelıo işte...bıkacgun vucudum kırıktı yattım,işler younlastı artık vardıyalar sıklastı anlıycanız..oteyandan ıkı gundur halamlar var,halamın gelını dogum yaptı:dance:melegını kucakladı sonunda,mınıcık okadar guselkı anlatamam....:sm_cool:dun tum gun onların yanındaydık hastahanede.aksama halamı da aldım bıze geldık,annem kaldı hastahanede...ben gunduz ordayken,bı hasta daha geldı odaya....kadın 7 aylık hamişmiş.29.haftası yenı bıtmiş...bebişin gobek kordonu boynuna dolasmış ve......senağlamao agladı ben agladımsenağlamaben bızım gelını bıraktım okadına tesellı oldum içim eridi...sunni sancı verıolardı ben ayrılırken yanından..ölü dogum yapıcakmışş hemde normal...Allahım dedim verende alanda sensin....sen bılırsın..ama tum hamişlerin meleklerını bagısla...bızden meleklerımızı alma.....senağlamaiçim eridi ya ....bende durumlar bole cok yazdım gelıba..bırazda gecmişi okuyım iisimi.....:CüvCüv:
Canım günaydın hoşgeldin. Çok geçmiş olsun öncelikle. Neyseki atlatmışsın... Gözünüz aydın yeni kuzunuz hayırlı uğurlu olsun canım a.s.
Ayyy Allah hepimiizn yardımcısı olsun valla. Ne zor bi durum ya :çok üzgünüm:
SEHERMIRAYMURAT hosgeldın cnm aramıza....
PINAR kız gıdıonmu yaaaa,sevındım canım ıznının baslamasına ıı olmus aslında dınlen ewde bol bol...artık zorlastı calısmak..ben hala kararsızım.son aya kadar calıssammı dıe dusunuorum...
FULYA canım cok uzuldum ınan...yanındayız unutma..ve en dogru kararı vermişsin tatlım...bebişin herseyden daha onemli....:Saruboceq:
ASLIMMM hosbulduk canım...ya sorma ben de uzuldum delı oldum...dun butun gece bunla ılgılı ruyalar kabuslar gordum durdum...sagdan sola donmek benım için bı korku oldu artık yafssenağlama
Evet canım kısmetse yarın son günüm. Artık pazartesi evden katılacağım size. Benim yolum uzun ve ayakta gittiğim için artık iyice zorlaştı benim için gelip gitmek. Aman sende dikkat et. Öyle son haftalarar kadar çalışma a.s.
Günaydınlar Canlarım;
Umarım güzel bir gün olur bizim için hafta ne çabukta geçiyor yada banamı öle geliyor.
Bu lasinoh doktorumun önerisiyle almıştım eczacı 8 aydan itibaren 1 gün sür 1 gün sürme dedi 9 ay hergün sürülecekmiş ayrıca sadece gögüs ucuna sürülüyor.
Siribroncum valla çok kötü oldum allah yardımcımız olsun.
Hoşgeldin kuzum... Valla çabuk geçti bu hafta yine... Şu kremi bende sorayım doktoruma bakayım...
herkese günaydın nasılsınız kızlar:) siribron canım geçmiş olsun çok üzüldüm canım Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah
Günaydın canım sağolasın sen nasılsın?
Herkese günaydın kızlar hihoyyytsribron canım haklısın Allahım o acıyı kimseye yaşatmasın sağsalim vaktinde doğuralım bebişlerimizi İnşallah
Günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
Herkese günaydınlar bacılar. Ya bu sabah benden biraz su geldi. Yani bi an akıntı gibi zannettim ama baktığımda su olduğunu gördüm. Sonra iş yerine geldim uyudum. Uyandığımda biraz daha geldi. Doktorum henüz gelmemiş. Gelince hemen aratacaklar beni. Sabah sabah cepten rahatsız etmeyeyim dedim. İnşalah bebeğin suyu falan değildir ya :uhm: