Kızlar günaydın herkese! a.s.
Pınarcım geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey yoktur, sıkma canını
Biz işteyiz oğlumla, şimdi izne ayrılabilirim ama istemiyorum
3 hafta önce gitmeyi düşünüyorum, eve de yakın iş yeri, ben sıkılırım evde yaw
size zor oluyormu çalışan arkadaşlarım
Kızlar nezaman yıkıcaz eşyaları eşim gider onların kokuları erken yıkama diyor
pınarcım defnede kahvaltısını yaptı kıpır kıpır maşallah:))))) dün gece uyuyamadım sağa dön sola dön bizim defnede maşallah tam gece kuşu 10 da başlıyor mesai sabaha kadar kuzucum bir oraya vuruyor bir buraya
canım günaydın nasılsın evde dinlenmek lazım son zamanlarda vücudumuz iyice ağırlaşacak kızlar bende mayıs 1 gibi çıkacağım izne doğumdan sonraya 5 haftamı aktaracağım bebişlerle ne kadar fazla kalsak o kadar iyi canıma.s.
ılgıncım benimkide öğle ya akşam işten geliyorum yemek yiyorum azcık kıpırdıyor sonra uyuyor herhalde tam yatıcam 11de bir başlıyor arada wc için uyandığımda bile kıpırdıyor ya akşam babamızda uyutmadı bizi hep üstüme üstümegeldi yatarken yapmazdı böyle ama anlamadım bende ayırıcam artık yatakları haberin olsun dedim tamam ya bilmeden oldu diyor:) bensiz uyuyamazda :))
ayyy evet haklısın galıba ILGIN CİM...o ortam benı baya bı germiş ....ayy kapatalım artık demi sabah sabah sızınde canınızı sıktım...dogrusun canım olcak olduktan sonra onune gecemeyızkı....nasip kısmet işte..kapalı kutuyuz hepımız...Allahım ne yazdıysa o olur...evet ben baslıyım dedıınız gıbı hazırlıklara kıyafetı odası arabası daha hiç bişi yok benım yagızımın..anca yetısır dimi teyzeleri....
Günaydın pınarcım iyi< çok şükür sen nasılsın ay inş ciddi bişey değildir şu su işi hemen bizede haber ver canım bende bir miğde bulantısı başladı iyim bir tuhaf bu sabah siribroncum bence ver siparişini ancak çıkıyormuş kokusu felan bizde cmt günü gidicez renk beyenicez yapmaya başlıcaklar perdelerim ve uyku setimiz de hazır annemde ay ben çok heyecanlanıyorum ya
pınarcım defnede kahvaltısını yaptı kıpır kıpır maşallah:))))) dün gece uyuyamadım sağa dön sola dön bizim defnede maşallah tam gece kuşu 10 da başlıyor mesai sabaha kadar kuzucum bir oraya vuruyor bir buraya
Kızlar nezaman yıkıcaz eşyaları eşim gider onların kokuları erken yıkama diyor
canım günaydın nasılsın evde dinlenmek lazım son zamanlarda vücudumuz iyice ağırlaşacak kızlar bende mayıs 1 gibi çıkacağım izne doğumdan sonraya 5 haftamı aktaracağım bebişlerle ne kadar fazla kalsak o kadar iyi canıma.s.
Günaydın semracım günaydın ılgıncım ya ben nete giriyorum rahatla kızlar yok ortada tüm işlerimi bitirdim yeni birşey çıkmazsa artık her an gidecek gibi hazırım
kızlar dün akşam alışverişe gittim dalin yumşatıcısını aldım birde hacı şakirin granirlü sabununu aldım dalinin sıvı şampuanı vardı ama kokusunu beyenemedim
sorma SEMRA cım aynı seylerı dusunuoruz ....bende cok ozenıorum zor tutuorum kendımı ama....ne bılıım kotu dusunmemek lazım kızlarında soledıgı gıbı...benım eşimin sezonu baslayınca bana hıc yardım edemıcek benımkının telasesıde oyuzden bıraz...bakalım artık ama bız buyuk ıhtımalle verırız sparışı odası için...gelmesı havalanması zaten kafadan 1 ay .yerlesmesi kıyafetlerı yıkanıp utulenmesı falan son aya kalır...
Kızlar bu pınar zillisi beni burda kalpden götürecek, şu kıza bişey söyleyin ya.
Doktoruyla görüştü, doktoru hemen gel dedi, doktora gitti apar topar, inşallah önemli bişey değildir.:Saruboceq:
Ama çok hareketli ya, çok ani hareketler yapıyo, sürekli ikaz ediyorum.
Koltuğuna bir oturması var, sanki yedi aylık hamile değil.
Somon Balığı
Bu balık çeşidi omega-3 yağ asitleri açısından zengindir. Somon tüketmek kötü kolesterol seviyesini düşürür ve kalp hastalıkları riskini azaltır. Hamilelikte tüketilen somondaki yağ asitleri, bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimini destekler. Hem akıl hem de beden sağlığını koruyan ve fazla kilo aldırmayan somon balığı besin kalitesi yüksek bir yiyecek.Yapılan bir araştırma hamileliklerinde balık yağı açısından zengin bir diyet uygulayan kadınların çocuklarının daha zeki, daha çevik olduklarını ortaya koymuştur. Ayrıca, içinde sağlık için önemli olan omega-3 yağı bulunmasına karşın, balıklar genel olarak daha az yağlıdır, kilo aldırmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?