2009 Mayıs Anneleri

canım günaydın nasılsın evde dinlenmek lazım son zamanlarda vücudumuz iyice ağırlaşacak kızlar bende mayıs 1 gibi çıkacağım izne doğumdan sonraya 5 haftamı aktaracağım bebişlerle ne kadar fazla kalsak o kadar iyi canıma.s.

Kızlar nezaman yıkıcaz eşyaları eşim gider onların kokuları erken yıkama diyor

canım ben 32 haftamda yıkamayı düşünüyorum sonuçta çalışıyorum Allah korusun acil birşey olsa hazırlamamız zor olur en azından hastane çantamıza koyacaklarımız yıkanmalı ütülenmeli diye düşünüyorum Allah herkese gününde doğumlar nasip etsin inşallaha.s.

ılgıncım benimkide öğle ya akşam işten geliyorum yemek yiyorum azcık kıpırdıyor sonra uyuyor herhalde tam yatıcam 11de bir başlıyor arada wc için uyandığımda bile kıpırdıyor ya akşam babamızda uyutmadı bizi hep üstüme üstümegeldi yatarken yapmazdı böyle ama anlamadım bende ayırıcam artık yatakları haberin olsun dedim tamam ya bilmeden oldu diyor:) bensiz uyuyamazda :))

PINAR kız oh ne ii patronmus cnm o ne gsel bencede cuk oturmuşş haniii benım yerımede gıt gez emi...
ALSU bende sendenım cnm..son 1 ay kalana kadar calışayım dıorum..dogum sonrasınd daha cok ıhtıyacımız olcak kı gıtmek bıle ıstıcemı dusunmuorum işe kuzucumu bırakıp....
ASLIMM bnde 32.haftadan sonra yıkayım dıorum en azından ılgın gıbı hastane cantasına konulcakları yıkamalı yanı katılıorum...

evet canım ben de nisanın 20 inde çıkmayı düşünüyorum bakalım, 5 haftayı aktararak bebişimle daha fazla kalmak istiyorum
çamaşırları da aynen dediğin gibi bir izin günümde yıkayım, hazır dursun ne olur ne olmas diye :CüvCüv:

Bende 2 hafta sonra yıkıyayım ozaman kızlar bu arada netten vip bebek yazıp girin fuardaki ürünleri ve indirimlerini yazıyor

canım benim aynen defnede öyle umarım doğuncada bu kadar uzun gece mesaisi yaptırmazlar bize

Evet canım sen artık kıyafetlere falan başla. Zaten ilerde daha ağırlaşıcaz. Zor olur alışveriş yapmaki hazırlık yapmak..

Günaydın canım hoşgeldin. Sağolasın. Doktorumun hastası varmış şimdi. Asistanıyla görüştüm de aratıcam dedi...

Valla canım benim yolum tam 1,5 saat sürüyor. Üstelik genel de de yer bulamadığımdan ayakta gidiyorum. O yüzden çok zor oluyor benim için artık :çok üzgünüm:

Sağol canım a.s.

Ayyy heyecan had safhada sorma hihoyyyt

Ohhh bu Defneler pek zilli pek kaydirigubbakcemile3 Bizimki de işyerinde sürekli hareket halinde. Yolda , otobüste, eve gidince koltuğa uzanınca. Hiç yorulmuyor bu kız ya hihoyyyt

Kızlar nezaman yıkıcaz eşyaları eşim gider onların kokuları erken yıkama diyor

Valla canım bu hafta 7.ayım bitiyor. 7,5'da herşeyim hazır olsun istiyorum. Ne olur neeee olmaz hihoyyyt

1 mayıs çok geç değil mi bacım ya? Dayanabilecek misin?

pınarcım aslında zor dayanacak gibiyim çünkü bizim sezon nisanda açılıyor burası o kadar yoğun oluyor ki işte o an başlıyor bizim işler ama bir taraftanda bebişimle daha çok zaman geçirmek onu emzirmek istiyorum offff ne yapacağımı bilmiyorum kızlar annem içinde zor olacak kızımada bebişimede o bakacak zorlanacak kesin

pınarcım hiç düşünmeden ayrıl işinden
ben ayakta falan hiç dayanmam
bebişlerimize ve jendimize eziyetten başka şey değil
evim 15 dk uzaklıkta yürüyerek, servisle geliyorum 5 dakikada
öyle olmazsa çoktan çıkardım ama işim de fazla yorucu olmadığı için gidip geliyorum işte

Günaydın canım dalinin yumuşatıcısına iyi diyorlar bende ondan almayı düşünüyorum

doğru canım haklısın Pınarında dediği gibi Allah korusun olduktan sonra son aydada olur doğumdada Allahım kimseye yazmadık olsun inşallah

]

Günaydın alsucum hoşgeldinkaydirigubbakcemile2

Kızlar bu pınar zillisi beni burda kalpden götürecek, şu kıza bişey söyleyin ya.
Doktoruyla görüştü, doktoru hemen gel dedi, doktora gitti apar topar, inşallah önemli bişey değildir.:Saruboceq:
Ama çok hareketli ya, çok ani hareketler yapıyo, sürekli ikaz ediyorum.
Koltuğuna bir oturması var, sanki yedi aylık hamile değil.

canım doğrudur vallaha
bense öyle şeylere dikkat ederim
bana bir keresinde yazmıştı benim koltuğa kendimi atmamı görsen kalpten gidersin diye kaydirigubbakcemile3

Somon Balığı
Bu balık çeşidi omega-3 yağ asitleri açısından zengindir. Somon tüketmek kötü kolesterol seviyesini düşürür ve kalp hastalıkları riskini azaltır. Hamilelikte tüketilen somondaki yağ asitleri, bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimini destekler. Hem akıl hem de beden sağlığını koruyan ve fazla kilo aldırmayan somon balığı besin kalitesi yüksek bir yiyecek.Yapılan bir araştırma hamileliklerinde balık yağı açısından zengin bir diyet uygulayan kadınların çocuklarının daha zeki, daha çevik olduklarını ortaya koymuştur. Ayrıca, içinde sağlık için önemli olan omega-3 yağı bulunmasına karşın, balıklar genel olarak daha az yağlıdır, kilo aldırmazlar

Sağol ilgincim! a.s.

kızlar sıze doyum olmaz...ben kacıorum..bırz uzanıcam once sonrada hastahaneye gıdıcez eşimle tekrar halamları zıyarete...SEHERMIRAYMURAT inşallah bişicik cıkmaz pınarda ve defne kızımızda...umarım ii hbr lerle doner..sen kız ona...bazen bende ole hamiş oldumu unutuverıorum kaptırıom kendımı işe...agrılarım baslayınca hatırlıorum hamiş olduumu:)))
cok opuorum hepınızı...pınarında hayırlı hbr letrını beklıoruz...:Saruboceq:

kızlar günaydın. pınar canım inşallah bişey yoktur.ama hareketlere biraz daha dikkat etmek lazım. bende aynıyım huy çıkar can çıkmaz derler ya doğruymuş.umarım bişeyin yoktur.ilgincim benim pıtırcıkta aynen öyle hareketli gece boyu.şimdide kahvaltımızı yaptıkk...

SEHERMIRAYMURAT canım benimde pınardan farkım yok o konuda ağrılarım olunca aklıma geliyor merdivenden hala hızlı iniyorum otururken dikkat etmiyorum( öğrenemedim hala umarım pınarımında defneminde herşey yolundadır güzel haberlerde döner

siribroncum iyi dinlenmeler tatlım sana ve bebişine bizim yerimizede dinlen bol bol:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…