2009 Mayıs Anneleri

tülaycım merhaba tatlım maşallah pıtırcıklara bizde kahvaltımızı yaptık hava karanlık yağmurlu şimdi evde olmak dinlenmek vardı:))))))) sen nasılsın tatlıma.s.

Herkese selam,

Umarim pinar in bir problemi yoktur, onemsiz birseydir.

Biz Sali gunu yeni doktorumuza gittik. İlk izlenimlerimiz oldukca iyiydi. Ama kizim kendini gostermedi. basi asagidaydi ama ayaklari basinin yaninda duruyordu. Yuzunu tam goremedik... 1,100kg olmus.
Normal dedi doktorumuz.

Dun de isler oldukca yogundu, bugun nispeten rahat.

Bi selam vereyim istedim...

Bu arada ben de 5 hafta iznimi dogum sonrasina aktarmak istiyorum, ama bizim bebegimizin hesaplanan tarihle ultrasonda gorunen dogum tarihi 2 hafta kadar farkli... Bebek ultrasonda daha kucuk gorunuyor ilk ultrasondan itibaren. Hangisine gore izin alacagimi bilemedim... Bilgisi olan varsa paylasabilir mi?

Kendinize ve bebislerinize dikkat edin...

iyiyim saolsın canım ..evet ilgincim ya hava çok kötü evde olmak verdı gerçekten.....akşam ne yaptın görümcenle tartışmadın demi?

güngör canım sat tarihine göre izne ayrılcaksın benim beişimde 9 gün önde gidiyor ama doktor sat tarihine göre izin alman gerek dedi..

iyiyim saolsın canım ..evet ilgincim ya hava çok kötü evde olmak verdı gerçekten.....akşam ne yaptın görümcenle tartışmadın demi?

aynen canım yok tartışmadım hatta hiç konuşmadım eşime söyledim bana sesi çıkıyor ama aileme tavır yapamaz dedim o kadar tatlım son aylarımızı yaşıyoruz inan ben stres yaptıkça bebişim çok geriliyor onun ruhu bile duymuyor geniş insan ne olacak:mymeka:
sadece eşimle bebiş hakkında konuştuk onun yanında odanın dizaynını kararlaştırdık herhalde anlar artık gitmesi gerektiğiniklava:

kızlar merhaba... herkes iidir inşallah...pınardaki sorun bende de olmuştu... bişi çıkmadı çok şükür... umarım onda da bişicikler çıkmaz...
son bir haftadır sabahları uyanmakta çok zorluk çekiyorum... uyuşmuş gibi bi halim oluyor sabahları... sizde de var mı böle bi durum... bugün zorla kalktım yine ve sanki dayak yemiş gibiyim... iidim ben noldu bana böle yaaaa...

KIZLAR HEPİNİZE MERHABA...İŞİM ÇOKTU YİNE YENİ GİREBİLDİM.
HERKES İYİDİR UMARIM..GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ÇOK KONUŞMUŞSUNUZ YİNE..PINAR KÖTÜ BİRŞEYİN YOKTUR İNŞALLAH.
BENİMDE PAZARTESİ GÜNÜ TANSİYONUM 9 A 6 YA DÜŞMÜŞ BAŞIM DÖNMÜŞTÜ ŞEKERLİ SU İÇMİŞTİM GEÇMİŞTİ SABAH.
BU SABAH YİNE DÜŞTÜ.YİNE BAŞIM DÖNDÜ TUZLU AYRAN İÇTİM GEÇTİ YİNE. NE OLUYORSA ANLAMADIM.CUMARTESİ SORUCAM DOKTORA İNŞALLAH..
AY BU ARADA AKŞAM SİNEMAYA GİDECEZ BİZ RECEP İVEDİKEhihoyyytGİDENLER ACAİP GÜLMÜŞLER.BİRİNCİSİNDEN DAHA DAHA KOMİK DİYORLAR.BAKALIM ARTIK GÖRCEZkaydirigubbakcemile3

canım merhaba iyiyiz sende iyisindir inşallah:)) bende öyle sabahları çok zor kalkıyorum havalarla alakalı bebişlerde büyüyor iyice dinlenmemiz gerek artık canım

ojefıstığım hoşgeldin tatlım nasılsın ohh ne güzel gidin gülün biraz moral olur:dance:

Canım aksine bende 1.daha çok güldüm hiç beğenmedim kesinlikle küçük çocuklara göre değil sinema hep çocuklarla doluydu, zaten öyle bir yerde bitiyorki kala kalıyorsun ama giden çoğu kişide benmiş belki sende beğenirsin zevk meselesi iyi vakit geçirirsin inşallahhihoyyyt

günaydın cerencim. evet biz ilk geldiği gün gitmiştik. evet salon kahkaha tufanına dönmüştü aynen.

SAĞOLUN KIZLAR YORUMLAR İÇİN. BAKALIM ARTIK BENİM KARDEŞİMLE NİŞANLISI GİTMİŞTİ.BİRİNCİ NE Kİ BUNA NE KADAR GÜLDÜYSEK KARNIMIZ AĞRIDI DEDİLER..TABİ ZEVK MELESİ.ANLATIRIM YARIN SİZE:roflol:

sehercim bende pek dikkat etmiyorum hatta doktorda bir hamiş gördüm şok oldum nekadar dikkatli kalkıp oturuyor ben bazen unutuyorum hamiş olduğumu pınarım canım inş iyisindir neyse bende pzt hazırlıcam cicileri ne olur ne olmaz
kızlar bu arda halam annebebek.com girmiş fuar için %15 indirim kuponu almış benim için sizde girip alın şifre gönderiyorlar o şifreyle %15 indirimli oluyor ürünler

kızlar şimdi pınarla konuştum. gelen su değilmiş enfeksiyon gibi birşeymiş.2 gün hastanede yatması gerekiyormuş..nst ye bağlanıcakmış.erken doğum tehlikesine karşı selamı var herkese..

sağol canım bende aldım şimdi şifreyihihoyyyt

Sanırım ya cmt yada pzt ofise gelicem yine gıcık müdür işleri teslim edicekmişim bende boş bekliyorum işlerimi toparladım kime edeceksem bugün yarın edeyim cmt gelemem pztde doktorda olucam dedim ama uyuz

Kızlar pınarla konuştum, ancak sizlere çok iyi haberler veremiycem.
Gelen suyla ile ilgili bir problem yokmuş, fakat rahim ağzında yumuşama olduğu
gözlenmiş.
Onun için doktor hastaneye yatırmış, bir kaç gün doktor kontrolü altında durman gerekiyor demiş.
Dilerim bir terslik çıkmaz:Saruboceq:

kızlar şimdi pınarla konuştum. gelen su değilmiş enfeksiyon gibi birşeymiş.2 gün hastanede yatması gerekiyormuş..nst ye bağlanıcakmış.erken doğum tehlikesine karşı selamı var herkese..

sağolun kızlar ayy inşallah kötü bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…