kızlar günaydın. pınar canım inşallah bişey yoktur.ama hareketlere biraz daha dikkat etmek lazım. bende aynıyım huy çıkar can çıkmaz derler ya doğruymuş.umarım bişeyin yoktur.ilgincim benim pıtırcıkta aynen öyle hareketli gece boyu.şimdide kahvaltımızı yaptıkk...
iyiyim saolsın canım ..evet ilgincim ya hava çok kötü evde olmak verdı gerçekten.....akşam ne yaptın görümcenle tartışmadın demi?
kızlar merhaba... herkes iidir inşallah...pınardaki sorun bende de olmuştu... bişi çıkmadı çok şükür... umarım onda da bişicikler çıkmaz...
son bir haftadır sabahları uyanmakta çok zorluk çekiyorum... uyuşmuş gibi bi halim oluyor sabahları... sizde de var mı böle bi durum... bugün zorla kalktım yine ve sanki dayak yemiş gibiyim... iidim ben noldu bana böle yaaaa...
KIZLAR HEPİNİZE MERHABA...İŞİM ÇOKTU YİNE YENİ GİREBİLDİM.
HERKES İYİDİR UMARIM..GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ÇOK KONUŞMUŞSUNUZ YİNE..PINAR KÖTÜ BİRŞEYİN YOKTUR İNŞALLAH.
BENİMDE PAZARTESİ GÜNÜ TANSİYONUM 9 A 6 YA DÜŞMÜŞ BAŞIM DÖNMÜŞTÜ ŞEKERLİ SU İÇMİŞTİM GEÇMİŞTİ SABAH.
BU SABAH YİNE DÜŞTÜ.YİNE BAŞIM DÖNDÜ TUZLU AYRAN İÇTİM GEÇTİ YİNE. NE OLUYORSA ANLAMADIM.CUMARTESİ SORUCAM DOKTORA İNŞALLAH..
AY BU ARADA AKŞAM SİNEMAYA GİDECEZ BİZ RECEP İVEDİKEhihoyyytGİDENLER ACAİP GÜLMÜŞLER.BİRİNCİSİNDEN DAHA DAHA KOMİK DİYORLAR.BAKALIM ARTIK GÖRCEZkaydirigubbakcemile3
canım merhaba iyiyiz sende iyisindir inşallah:)) bende öyle sabahları çok zor kalkıyorum havalarla alakalı bebişlerde büyüyor iyice dinlenmemiz gerek artık canım
ojefıstığım hoşgeldin tatlım nasılsın ohh ne güzel gidin gülün biraz moral olur:dance:
günaydın cerencim. evet biz ilk geldiği gün gitmiştik. evet salon kahkaha tufanına dönmüştü aynen.
Canım aksine bende 1.daha çok güldüm hiç beğenmedim kesinlikle küçük çocuklara göre değil sinema hep çocuklarla doluydu, zaten öyle bir yerde bitiyorki kala kalıyorsun ama giden çoğu kişide benmiş belki sende beğenirsin zevk meselesi iyi vakit geçirirsin inşallahhihoyyyt
sehercim bende pek dikkat etmiyorum hatta doktorda bir hamiş gördüm şok oldum nekadar dikkatli kalkıp oturuyor ben bazen unutuyorum hamiş olduğumu pınarım canım inş iyisindir neyse bende pzt hazırlıcam cicileri ne olur ne olmaz
kızlar bu arda halam annebebek.com girmiş fuar için %15 indirim kuponu almış benim için sizde girip alın şifre gönderiyorlar o şifreyle %15 indirimli oluyor ürünler
Kızlar pınarla konuştum, ancak sizlere çok iyi haberler veremiycem.
Gelen suyla ile ilgili bir problem yokmuş, fakat rahim ağzında yumuşama olduğu
gözlenmiş.
Onun için doktor hastaneye yatırmış, bir kaç gün doktor kontrolü altında durman gerekiyor demiş.
Dilerim bir terslik çıkmaz:Saruboceq:
kızlar şimdi pınarla konuştum. gelen su değilmiş enfeksiyon gibi birşeymiş.2 gün hastanede yatması gerekiyormuş..nst ye bağlanıcakmış.erken doğum tehlikesine karşı selamı var herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?