2009 Mayıs Anneleri

inşallah kızlar ya pınar ve defnemiz biraz önce düzelirler.aslında hepimizin artık dikkatli olmamız gereken aylardayız..

Kızlar slmlar

pınara üzüldüm inş. Kötübişi degildir ama cok dikkat etmek lazımmıs

ani hareketlet bebegi kordona dolandııyomus..

Arada eşim bana el şakası falan yapıyo yerimden zıplıyorum

okadar kızıyorumki sırf bu yüzden onunla konusmuyorum küsüyorum

benm ablam 99 depreminde hamileydi ve sakaryada yaşıo son aylarıydı

her depremde otur kalk stres koş

ve sonuc dogum vaktinde ablam 1gün sancı çekti cocuk gelmio

drda illa normal olsun ilk bbegi normaldi çünki ugrastılar falan gelmio cocuk en son kalp atısları zayıflayınca szaryane aldılar zavallı ablam tüm sancıları çekti 3gün has.yattı 4ogünde evde yattı kkalkamadı...

Ondan dolayı ben cok korkarım ablamın alayışlarını gördüm cünki

aman kızlar ne olur dikkat edin...

SEHERMIRAYMURAT
tlyonl2009

SAĞOLUN KIZLAR YAA.İLAHİ BEN YENİ DUYDUM VALLA.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİYELİM GÖRÜYORMUSUN.ŞOK OLDUM:1shok:İNŞALLAH BİRŞEY OLMAZ..ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN:Saruboceq:

evet knk canım benim ablamda doğuma 1 ay kala ev temziletti.temizlikçiye yardıma kalkışayım derken kendini çok yordu ertesi gün yeğenim doğduu ve ters doğdu oda baya zorluk çekti..

Bende hamileyken çok hareketliydim, ancak kontrollü hareket etmeye
gayret gösterirdim. Bazen hamile olduğumu unut ani hareketler yapmaya
kalkışırdım. Önümde koca bi göbek bana engel olurdu.
Meleklerinizin hepsi vaktinde gelir inşallah, biraz daha kontrollü hareket etmeye çalışın.

canım amin inşallah hepimizin sağsalim alırız meleklerimizi..a.s.

yemeğe gidenlere afiyet olsun.
pınara üzüldüm. inşallah çabuk atlatır. demekki hiç birşeyi hafife almayacakmışız bu dönemlerde. çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla bu dönemleride atlatsak. pınarla konuşan arkadaşlar geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim.

sağol ojefıstığım sanada afiyet olsun:))))))) yarasın kızlar bebişlere tülaycım hava ne kadar karanlık demi yağmurda çok yağıyor

Pınara geçmiş olsun, 2 gün sonra çıkar inşallah hastaneden
kızlar bana da iş yerinde bir temizlikçi dedi sağdan sola anında dönme diye, ben hep öyle yapardım dikkat etmezdim bebeğimin boynuna kordon iki kez dolandı dedi
ben bunlara dikkat ediyorum
soldan sağa dönerken önce yavaşça sırt üstü yatıyorum, 3-4 dk sonra da sağa

Günaydın Arkadaşlar hepiniz umarım iyisinizdir.Pınara üzüldüm inşallah önemli değildir ve cabuçak iyileşirler kızıyla.

Sehercim konuşursan selamımızı söyle dualarımız onlarla.

Ya ben sabah evin halılarını sildim sonra oturdum bebeğimde hareket yok cok pişman oldum ya salak kafa işte kordon filan duyunca sizden sinirlerim bozuldu cok çikolata yedim bekliyorum

zaten yatakta birden dönemiyorum ki artık. ilk önce biraz gövdemi çeviriyorum. sonra destek alıp kalkıp öyle dönüyorum. bende döndükten sonra ama birden yerleşiyorum . bak şimdi ya..
birde çok dönüyorum gece boyunca sağa sola durmadan. normalde sola doğru yatamam ben uyuyamam. ama zorla sola dönüyorum. sonra dalamayınca kalkıp tekrar sağa dönüyorum. allahım inşallah hiçbirimize birşeycikler olmaz.

canım merak etme biz hareket edince bebeklerimiz genelde hareketsiz olur, sol tarafına yat bakalım hemen tepinir

Bak şimdiklava: canım dikkat etsene gerçi sana diyorum ama bende yapıyorum haftasonu evi süpürürken belime bir ağrı girdi iki büklüm kaldım hemen oturdum falan 5-10dk. sonra geçti ama aklım çıktı ay kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geliyoruz hepimiz dikkat edlim akşam bende sağdan sola rasgele dönüyorum artık çok dikkat edicem

kızlar allaha şükür bir iki hafifte olsa kıpırtı hissettim ama bi daha kesinlikle ağır işler yapmışcam aklım cıktı ya

yaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrr pınara ne olmuş lütfen bana detaylı anlatın geçmişi tam okuyamadım
halamlar geldi lak lak bide malum sıfır şekerli diyet olunca oğluşlar ve ben sersem gibi oldukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…