Bak şimdiklava: canım dikkat etsene gerçi sana diyorum ama bende yapıyorum haftasonu evi süpürürken belime bir ağrı girdi iki büklüm kaldım hemen oturdum falan 5-10dk. sonra geçti ama aklım çıktı ay kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geliyoruz hepimiz dikkat edlim akşam bende sağdan sola rasgele dönüyorum artık çok dikkat edicem
KIZLAR HEPİNİZE MERHABA...İŞİM ÇOKTU YİNE YENİ GİREBİLDİM.
HERKES İYİDİR UMARIM..GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ÇOK KONUŞMUŞSUNUZ YİNE..PINAR KÖTÜ BİRŞEYİN YOKTUR İNŞALLAH.
BENİMDE PAZARTESİ GÜNÜ TANSİYONUM 9 A 6 YA DÜŞMÜŞ BAŞIM DÖNMÜŞTÜ ŞEKERLİ SU İÇMİŞTİM GEÇMİŞTİ SABAH.
BU SABAH YİNE DÜŞTÜ.YİNE BAŞIM DÖNDÜ TUZLU AYRAN İÇTİM GEÇTİ YİNE. NE OLUYORSA ANLAMADIM.CUMARTESİ SORUCAM DOKTORA İNŞALLAH..
AY BU ARADA AKŞAM SİNEMAYA GİDECEZ BİZ RECEP İVEDİKEhihoyyytGİDENLER ACAİP GÜLMÜŞLER.BİRİNCİSİNDEN DAHA DAHA KOMİK DİYORLAR.BAKALIM ARTIK GÖRCEZkaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba... herkes iidir inşallah...pınardaki sorun bende de olmuştu... bişi çıkmadı çok şükür... umarım onda da bişicikler çıkmaz...
son bir haftadır sabahları uyanmakta çok zorluk çekiyorum... uyuşmuş gibi bi halim oluyor sabahları... sizde de var mı böle bi durum... bugün zorla kalktım yine ve sanki dayak yemiş gibiyim... iidim ben noldu bana böle yaaaa...
kızlar şimdi pınarla konuştum. gelen su değilmiş enfeksiyon gibi birşeymiş.2 gün hastanede yatması gerekiyormuş..nst ye bağlanıcakmış.erken doğum tehlikesine karşı selamı var herkese..
zaten yatakta birden dönemiyorum ki artık. ilk önce biraz gövdemi çeviriyorum. sonra destek alıp kalkıp öyle dönüyorum. bende döndükten sonra ama birden yerleşiyorum . bak şimdi ya..
birde çok dönüyorum gece boyunca sağa sola durmadan. normalde sola doğru yatamam ben uyuyamam. ama zorla sola dönüyorum. sonra dalamayınca kalkıp tekrar sağa dönüyorum. allahım inşallah hiçbirimize birşeycikler olmaz.
sibiko canım iyi bari ,inşallah bişeyi çıkmaz pınarın.. yarın ararım tekrar ben onu.. birsencim sabah biraz su gelmiş pınardan. bebeğin suyu değilmiş.ama rahim ağzında yumuşama varmış doktor 2 gün ahastanede yatıralım demiş..nstye falan bağlanıcakmış.
incihan cnm bugün benimkinde de tık yok... tatlı bişiler de yiyemiyorum yasaklandı malum... sabahtan beri bütün dikkatim karnımda ama çok hareketsiz anlamadım... bende dün akşam temizlik yaptım offff yapmıcam diyorum dayanamıyorum yine yapıyorum...sütü yoğurdu çok seviyo hemen kıpırdıyo ama yoğurt yedim yine tık yok(((
birsencim bende de arada akıntı oluyor kuruyunca sarı oluyor..ama eğer hafif üşüttüysem o zaman oluyor belki öyle bişeydri sendekide
yaww pınarın bende tlf yokk ben özel msj larıma bakem varmıııı kont.yok msj atarım artık
bu arada şekerim normal çıktı tokluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?