2009 Mayıs Anneleri

bu arada kızlar yorulunca karnımda sertleşme oluyor ve kasık ağrılarım oluyor kasık ağrıları beni korkutuyor 29 haftamda kontrole gideceğim nst bağlar inş.

canım ben hiç süpürmüyorum artık
o işi kocama devrettim naniknanik
son aylarda zaten yapmayın diyorlar
dün sadece banyoyu temizledim yoruldum, eşim diyor taktın şu evi kafaya evimiz ter temiz diyor :mymeka:

Ben pek beğenmedim komikti ama ilki daha güzeldi sanki

Uyuşukluk hepimizde var esracım bende kalkamıyorum akşamları koltuk üstünde sızıyorum

kızlar şimdi pınarla konuştum. gelen su değilmiş enfeksiyon gibi birşeymiş.2 gün hastanede yatması gerekiyormuş..nst ye bağlanıcakmış.erken doğum tehlikesine karşı selamı var herkese..

Tülaycım bende az önce mesajlaştım hastanede kalıcak tahliller yapılmış yarın sonucu belli olacakmış tekrar arıycam :çok üzgünüm:

Valla ben hiç dikkat etmiyorum cerencim ama öğrendikten sonrasında dikkat ederiz bundan sonrasında rabbim korusun :Saruboceq:

incihan korkma canım.bende hafta osnu temizlik yapınca çok yoruyorum kendimi o zamn kıpırdamıyor dinlenince kıpırdıyor dikkat etmemiz lazım ama..

sibiko canım iyi bari ,inşallah bişeyi çıkmaz pınarın.. yarın ararım tekrar ben onu.. birsencim sabah biraz su gelmiş pınardan. bebeğin suyu değilmiş.ama rahim ağzında yumuşama varmış doktor 2 gün ahastanede yatıralım demiş..nstye falan bağlanıcakmış.

incihan cnm bugün benimkinde de tık yok... tatlı bişiler de yiyemiyorum yasaklandı malum... sabahtan beri bütün dikkatim karnımda ama çok hareketsiz anlamadım... bende dün akşam temizlik yaptım offff yapmıcam diyorum dayanamıyorum yine yapıyorum...sütü yoğurdu çok seviyo hemen kıpırdıyo ama yoğurt yedim yine tık yok(((

cnm yaa acaba nasıl oluyor yaaa neden derseniz benimde akıntım var ama çamaşırım ıslanıyor kuruyunca rengi sarı oluyor bende korkuyorum acaba öle bişey mi diye kasıklarımda ağrınca korktum yaaaa......

pınarıma çokkk geçmiş olsun ayyy tam işten çıkar ayak olmuş yoruldu yaa bide adam 15 daha çalış diyor off

esracım uyuşuklar bugün bizim oğluşlar galiba ben biraz hissettim sende bekle başlar birazdan

Ama artık kendimi hiç ama hiç yormucam boşver sende yapma canım

birsencim bende de arada akıntı oluyor kuruyunca sarı oluyor..ama eğer hafif üşüttüysem o zaman oluyor belki öyle bişeydri sendekide

:roflol::roflol:sende bendensin benimde göbüşüm açık dolanıyorum neyseki attı bir iki tekme ama memnun değiller sıfır şeker yaaaaaaa hiç tatlı yokkkk

bide ben tokluk şekeri yemekten 2 saat sonra biliyordum bana 1 saat sonra ölç dedi

ee öle ölçünce doğal olarak yüksek çıktı sabah açlık 87 çıktı kahvaltıdan 1 saat sonra 158 çıktı.....ara öğünü yedim öğlen yemeğinden önce ölçtüm 97 çıktı bakalım şimdi yemek sonrasını ölçecemdelikafaduldençılgınlık buuuuuuuuuuuuuuu günde altı kez delecem parmağıı

birsencim bende de arada akıntı oluyor kuruyunca sarı oluyor..ama eğer hafif üşüttüysem o zaman oluyor belki öyle bişeydri sendekide

cnm bende ayaklarım açık yatıyorumm yani ateş basması olduğundan ayakalrımı açık bırakıyorum üşüyor olabilir yawwww

herkeze hayırlı günlerr aklım pınara takıldııı yaa Allahım onu ve bebeğini korusun inş bende birazdan ararımm canımm yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yaww pınarın bende tlf yokk ben özel msj larıma bakem varmıııı kont.yok msj atarım artık

bu arada şekerim normal çıktı tokluk

kızlar bende aradım pınarı..kuzum benim ya yarın belli olurmus hastanede. inşallah bişeycik çıkmaz cnm arkadasım..

fulyacım hoşgeldin canım nasılsın birsencim fıstığım merhaba nasılsın paşalar nasıl annesi

pınar için dualarımız inşallah yarın güzel haberlerini alırız

kızlar tv de saraçoğlu vardı onu dinledim hamilelerin hiçbirşekilde kansız ve demir eksiğinin olmamasını söylüyor cok önemliymiş 12 nin altında olursa bebekte ilerde mutlaka yüksek tansiyon hastası olubilirmiş.Benim düşük çıkmıştı sabah ve akşam demir ilacı alıyorum ama pekmez iyi gelirmi onuda alayım dikkat edin sizde canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…