2009 Mayıs Anneleri

incihan tatlım sağol paylaşım için benim düşük canım 9 doktorum demir hapını ikiye çıkardı pekmez kuru üzümü daha fazla yemeye başladım

canım ben yeni bıraktım tahlilde 12 gösteriyordu almana gerek yok dedi
kaçamak yapıp eski doktoruma gittim, 11,7 çıktı almaya devam dedi
o zaman bırakmayım da ne olur ne olmaz zaten hamile kalmadan da kansızdım çünkü
sağol canım kaydirigubbakcemile5

pınarcığımı bende aradım nstye bağlamışlar defnenin kalp atışlarını dinliyormuş yarın belli olacakmış inşallah herşey yolundadır

merhaba kızlarr!!
benim de kan sayımı düşük çıkmıştı,doktor ilacı değiştirdi. önceki haptı şimdi gıcık bi şurup içiyorum.
bu arada pınar'a ne oldu? Allah korusun kötü bişi yoktur inşallah!

incihanım sağol canım yaa. benimkide 11 çıkmıştı 1,5 ay önce.şu an ne durumda bilmiyorum.dr o zaman normal dedi ama yinede demir hapı yazmıştı.hergün 1 tane içtim.ama benim pekmezde içmem lazım hemen pekmez alayım bari..

cerencim pınarın suyu gelmiş ama bebeğin suyu değilmiş rahim ağzında yumşama varmış doktoru hastaneye almış sonuç yarın belli olacakmış umarım iyi sonuçlar alır

a.s.

canım benimde 11,5 tu kanım geçen doktora gittiğimde düşmüş( doktorum hapı ikiye çıkarttı sende yaptır en kısa zamanda kan testini tatlım pekmez iyi geliyor çekirdekli siyah üzümde
a.s.

evet ilgincim sağol. bende ilk zamanlar içiyordum pekmez.sonra evde bitti. ihmal ettim hala alacağım yani..siyah üzümü yiyemiyorum zaten sevmem hamilelikte ağzıma aldığım an çıkartasım geliyor.hani faydalıya terslik işte...

saol cerencim.iyi sayılırım cnm.sen nasılsın

ben iyiyim fıstık ya. işte aklımız sende pınarda öyle..ne oldu böyle mayıs annelerine nazar değdi valla. sen öylesine pınar başka türlü..
aman dikkat et kendine az kaldı bebişlerimizi kucağımıza almaya...stres sıkıntı yapmak yok...

kızlar aradımm bende pınarı ciğer geliştirici iğne yapmışlar ne olur ne olmaz diye :1no2:

Rabbimm onuda güzel defnemizide korusun inşş :Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba güzel annişler ve fındık kurtlarıııı,biz geldik oğluşla,nasılsınız bakalım?Bi geçmişi okuyayıma.s.a.s.

kızlar aradımm bende pınarı ciğer geliştirici iğne yapmışlar ne olur ne olmaz diye :1no2:

Rabbimm onuda güzel defnemizide korusun inşş :Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar sizde konuşup böle yeni bilgiler geldikçe içim dahada burkuluyo allahım yardımcısı ol :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet arkadaşlar demir haplarının yanında pekmezi ve üzümleride yiyelim ihmal etmiyelim bundan sonra

Ya inşallah defne bekler pınar ben yedi aylığım deyip duruyordu allah yardımcıları olsun yaramaz defnede mayısı beklesin.

inşallah kızlar pınarımız ve defnemiz iyileşir biran önce.kızlar ben çıkıyorum biraz midem bulanmaya başladı.herkesi öptüm iyi akşamlar görüşmek üzre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…