kızlar tv de saraçoğlu vardı onu dinledim hamilelerin hiçbirşekilde kansız ve demir eksiğinin olmamasını söylüyor cok önemliymiş 12 nin altında olursa bebekte ilerde mutlaka yüksek tansiyon hastası olubilirmiş.Benim düşük çıkmıştı sabah ve akşam demir ilacı alıyorum ama pekmez iyi gelirmi onuda alayım dikkat edin sizde canlarım
incihanım sağol canım yaa. benimkide 11 çıkmıştı 1,5 ay önce.şu an ne durumda bilmiyorum.dr o zaman normal dedi ama yinede demir hapı yazmıştı.hergün 1 tane içtim.ama benim pekmezde içmem lazım hemen pekmez alayım bari..
a.s.
canım benimde 11,5 tu kanım geçen doktora gittiğimde düşmüş( doktorum hapı ikiye çıkarttı sende yaptır en kısa zamanda kan testini tatlım pekmez iyi geliyor çekirdekli siyah üzümde
a.s.
fulyacım hoşgeldn canım nasılsın durumlar nasıl?
saol cerencim.iyi sayılırım cnm.sen nasılsın
kızlar aradımm bende pınarı ciğer geliştirici iğne yapmışlar ne olur ne olmaz diye :1no2:
Rabbimm onuda güzel defnemizide korusun inşş :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah kızlar pınarımız ve defnemiz iyileşir biran önce.kızlar ben çıkıyorum biraz midem bulanmaya başladı.herkesi öptüm iyi akşamlar görüşmek üzre...
evet cadıı inş anasına çekmezz ve en azında bi kaç hafta daha bekler dualarımız onlarlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?