2009 Mayıs Anneleri

yaa pınarı yeni duydum, çok üzüldüm! herşey güzel gidiyor,bebişim tosunum derken! Allah korusun inşallah!

sibel canım bana patiklerin resmini koyacaktın?

Burcu canım hoşgeldin
nasılsın?

Sağol bitanem iyiyim çok şükür ayy pınarı okuyup şok oldum yaa,Rabbim yardımcısı olsun inşallah,bizim bebeklere nazarmı deyiyo off,ne güzel tatil yapçaktı artık rahat edicekti..
Sen nasılsın canım?a.s.

kızlar ofiste değildim dışarı çıkmıştım işim yok diye şöförle beni bankalara gönderdiler ancak gelebildim kesin çok kaynatmışsınızdır bir okuyup geleyim

BURCUCUMMMMM NASILSIN İYİMİSİN?kaydirigubbakcemile2
KIZLAR BUGÜN PEK BİR SESSİZ BURASI KİMSELER KALMADI YAW..
NE OLDU BİZE BÖYLE:uhm:

Evet canım hepimiz üzüldük Pınara, inşallah ciddi bir şey çıkmaz :Saruboceq:
biz de iyiyiz oğlumla çok şükür, ben bilgisayar başındayım, o içimde kıpır kıpır
maşallah ona
sen de iyisin artık yatmıyorsun sürekli demi?

BURCUCUMMMMM NASILSIN İYİMİSİN?kaydirigubbakcemile2
KIZLAR BUGÜN PEK BİR SESSİZ BURASI KİMSELER KALMADI YAW..
NE OLDU BİZE BÖYLE:uhm:

Şaşkınlıklar içerisindeyim cerencim ya,nazar değdi valla pınara, galiba onunkide benimkiyle aynı,rahim yumuşaması enfeksiyon falan,ayy çok üzüldüm valla öyle zorki bu kızlar hiçbirinize olmaz inşallah bi daha..
Sen nasılsın fıstıkım?öptük oğluşla ikiniziŞeniz

Yirim ben senin tosununuuu,maşallah ona
Maalesef yatıcam ben artık doğuma kadar hep,eklemlerim ağrımasa iyiyim aslında,bunada çok şükür diyorum yinede oğlum benimle birlikte ya buda yeter yatmaya razıyım ben:ecrin_bebek:

pınarım canım benim çok geçmiş olsun defnecim annen gibi sabırsız olma bekle mayısı üzme hepimizi allahım sen yardım et pınara kızlar çıkıyorum görüşürz

canım az kaldı artık, güçlüsün sen :teselli:
oğlunu da okşa bizler için a.s.

bizde iyiz oğluşla şükür canım.bizde sizi öptük çokkkkkŞeniz

pınarım canım benim çok geçmiş olsun defnecim annen gibi sabırsız olma bekle mayısı üzme hepimizi allahım sen yardım et pınara kızlar çıkıyorum görüşürz

iyi akşamlar canım görüşmek üzere...hihoyyyt

burcu sen nasılsın cnm?
evet kızlar pınar için dua edelimde herşey iyi olsun onun ve defne için..

Sağol bitanem,çok şükür iyiyim ben,oğluşta hareket ediyo,bundan iyisi can sağlığı..
Sen nasılsın bitanem daha iyisi dimi?,bak ne dicem sana,doğum olayını bi atlat hayırlısıyla sonra maddi durumunuzda elveriyorsa al eşinide beraber aile danışmanına gidin,çünkü bu tarz şeyleri tekbaşına atlatmak ister istemez insanı çok yıpratır,e bebiş var diye hadi herkes yoluna demekte çok doğru gelmiyor..

canım az kaldı artık, güçlüsün sen :teselli:
oğlunu da okşa bizler için a.s.

Sağol bitanema.s.a.s.büyük ihtimal doktor pınarada yatak istirahati verecek,gerçi o artık 30. haftayı geçti,bebişi yaşatırlar küvez bile olsa,ama inşallah gerek kalmadan zamanında gelir yavrucak,
Şimdi geçmişi okurken bi yazını gördüm şu sağdan sola dönmeyle ilgili,ayy aklım çıktı valla ben hep dönüyorum bi sağ bi sol,ama olsa doktor ultrasonda görürdü dimi?

Siribronum fıstıkım geçmiş olsun ,acısıyla tatlısıyla hayat bu işte..öncelikle yeni gelen bebiş hayırlı uğurlu gelsin inş,ve Rabbim hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın...
Oğluşumla öpüyoruz ikinizi

Ojelifıstıkım,banada öyle acayip şeyler oluyor bu aralar,bir anda sanki tansiyonum düşer gibi oluyor,şekerde olabilir ,sonra bi mide bulantısı kusma yanma derken... bööyle sıralanıyor işte,çok geçmiş olsun bitanem,hayırlısı ile kucağımıza alırız inş. ,bu arada ben komik şeylere tam gülerken karnım oynuyo böyle kasılır gibi falan oluyo doğumu falan tetiklermi acaba ya?rahatlada gülemeyeceğiz galiba..

İncihan canım bende çok dikkatsizim şu sağa sola dönme işinde,gerçi bebişimhareketli çok şükür ama benimde içime kuruntu düştü şimdi,kordon falan dolansa doktor söyler zaten ultrasonda dimi??

canım tabi ki görürdü merak etme sen
dikkat et kendine
iyi akşamlar! a.s.

evet cnm..allah hepimizin yardımcısı olsun.bu kötü günlerimizi beraber geciriyoruz inşallah ilerde güzel günlerimizide paylaşacağız:))

aman cok şükür iyi ol tatlımm.. evet cnm iyi bir fikir aslında..

Fulyacım ben hergün tv'de seyrediyorum türkmax'de saat 13:00 de çıkıyo bi evlilik danışmanı var,ona telefonla bağlananlar falan oluyo,onların sorunlarına verdiği yanıtlar çok yol gösterici,hatta ben 2 kitabını birden aldım okuyorum,faydalı gibi geldi bana,bi göz at istersenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…