inşallah kızlar pınarımız ve defnemiz iyileşir biran önce.kızlar ben çıkıyorum biraz midem bulanmaya başladı.herkesi öptüm iyi akşamlar görüşmek üzre...
Burcu canım hoşgeldin
nasılsın?
Sağol bitanem iyiyim çok şükür ayy pınarı okuyup şok oldum yaa,Rabbim yardımcısı olsun inşallah,bizim bebeklere nazarmı deyiyo off,ne güzel tatil yapçaktı artık rahat edicekti..
Sen nasılsın canım?a.s.
BURCUCUMMMMM NASILSIN İYİMİSİN?kaydirigubbakcemile2
KIZLAR BUGÜN PEK BİR SESSİZ BURASI KİMSELER KALMADI YAW..
NE OLDU BİZE BÖYLE:uhm:
Yirim ben senin tosununuuu,maşallah onaEvet canım hepimiz üzüldük Pınara, inşallah ciddi bir şey çıkmaz :Saruboceq:
biz de iyiyiz oğlumla çok şükür, ben bilgisayar başındayım, o içimde kıpır kıpır
maşallah ona
sen de iyisin artık yatmıyorsun sürekli demi?
Yirim ben senin tosununuuu,maşallah ona
Maalesef yatıcam ben artık doğuma kadar hep,eklemlerim ağrımasa iyiyim aslında,bunada çok şükür diyorum yinede oğlum benimle birlikte ya buda yeter yatmaya razıyım ben:ecrin_bebek:
Şaşkınlıklar içerisindeyim cerencim ya,nazar değdi valla pınara, galiba onunkide benimkiyle aynı,rahim yumuşaması enfeksiyon falan,ayy çok üzüldüm valla öyle zorki bu kızlar hiçbirinize olmaz inşallah bi daha..
Sen nasılsın fıstıkım?öptük oğluşla ikiniziŞeniz
pınarım canım benim çok geçmiş olsun defnecim annen gibi sabırsız olma bekle mayısı üzme hepimizi allahım sen yardım et pınara kızlar çıkıyorum görüşürz
burcu sen nasılsın cnm?
evet kızlar pınar için dua edelimde herşey iyi olsun onun ve defne için..
canım az kaldı artık, güçlüsün sen :teselli:
oğlunu da okşa bizler için a.s.
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar birazdan çıkacağım.kendinize ii bakın.öpüyorum.
KIZLARRRRRR....GUNAYDIN hepınıze...
kac gundur gıremedım gene foruma,ozledım sızleri merak ettım nasılsınız ıımısınız bacılarrrr...gecmişi okumadım henuz,umarım herkescıkler iyidir yoktur hıçbır yaramazlık...bebişlerimizde iidir inşallahhh:Saruboceq:
banada geldımı ustuste gelıo işte...bıkacgun vucudum kırıktı yattım,işler younlastı artık vardıyalar sıklastı anlıycanız..oteyandan ıkı gundur halamlar var,halamın gelını dogum yaptı:dance:melegını kucakladı sonunda,mınıcık okadar guselkı anlatamam....:sm_cool:dun tum gun onların yanındaydık hastahanede.aksama halamı da aldım bıze geldık,annem kaldı hastahanede...ben gunduz ordayken,bı hasta daha geldı odaya....kadın 7 aylık hamişmiş.29.haftası yenı bıtmiş...bebişin gobek kordonu boynuna dolasmış ve......senağlamao agladı ben agladımsenağlamaben bızım gelını bıraktım okadına tesellı oldum içim eridi...sunni sancı verıolardı ben ayrılırken yanından..ölü dogum yapıcakmışş hemde normal...Allahım dedim verende alanda sensin....sen bılırsın..ama tum hamişlerin meleklerını bagısla...bızden meleklerımızı alma.....senağlamaiçim eridi ya ....bende durumlar bole cok yazdım gelıba..bırazda gecmişi okuyım iisimi.....:CüvCüv:
Sağol bitanema.s.a.s.büyük ihtimal doktor pınarada yatak istirahati verecek,gerçi o artık 30. haftayı geçti,bebişi yaşatırlar küvez bile olsa,ama inşallah gerek kalmadan zamanında gelir yavrucak,
Şimdi geçmişi okurken bi yazını gördüm şu sağdan sola dönmeyle ilgili,ayy aklım çıktı valla ben hep dönüyorum bi sağ bi sol,ama olsa doktor ultrasonda görürdü dimi?
ben iyiyim fıstık ya. işte aklımız sende pınarda öyle..ne oldu böyle mayıs annelerine nazar değdi valla. sen öylesine pınar başka türlü..
aman dikkat et kendine az kaldı bebişlerimizi kucağımıza almaya...stres sıkıntı yapmak yok...
Sağol bitanem,çok şükür iyiyim ben,oğluşta hareket ediyo,bundan iyisi can sağlığı..
Sen nasılsın bitanem daha iyisi dimi?,bak ne dicem sana,doğum olayını bi atlat hayırlısıyla sonra maddi durumunuzda elveriyorsa al eşinide beraber aile danışmanına gidin,çünkü bu tarz şeyleri tekbaşına atlatmak ister istemez insanı çok yıpratır,e bebiş var diye hadi herkes yoluna demekte çok doğru gelmiyor..
evet cnm..allah hepimizin yardımcısı olsun.bu kötü günlerimizi beraber geciriyoruz inşallah ilerde güzel günlerimizide paylaşacağız:))
aman cok şükür iyi ol tatlımm.. evet cnm iyi bir fikir aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?