yeni anne merak etme görüyorlar herşeyi ama hepimiz hareketlerimize yediklerimize cok dikkat edelim coğu gitti azı kaldı artık.
Cıkan arkadaşlara iyi akşamlar.
selamlarrrrrr
nasılsınız kızlar
okuldan yeni geldim bende bir bakayım dedim keyifler nasıl diye
herkes iyi mi?
Hoşgeldin beyazcım,ben iyiyim ama pınar hastanedeymiş,onunda enfeksiyon ve rahim yumuşaması varmış,2 gün hastanede yatacakmış,Rabbim yardımcısı olsun inş:Saruboceq:
Sen nasılsın?
hoşbulduk cnm
bende okuldan geldim yorgunum ama sizleri merak ettim bakmadan yatmak istemedim
daha yemeğim bile yok
pınara çok üzüldüm ya:çok üzgünüm:
inş en kısa zamanda kendini toparlar
nasıl anlamış hasta olduğunu
şikayetimi vardı ki?:1no2:
iyi akşamlar kızlar!!
mesaiim bitiyor yavaş yavaş toparlanıyorum. bütün gün takipteydim ama pek yazamadım işlerden dolayı.
hepinizi öpüyoruz. bi yaramazlık yapmayın yarına kadar. bugünlük pınarın şoku yetti.
bende cıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi iyi bakın yeğenlerime ve kendinize.
offfffffffffff valla zor yaAynı olayı bende yaşadığım için biliyorum bu anlaşılmıyo zaten kolay kolay,bende su geliyo diye gitmiştim doktora,o da aynı şekilde gitmiş,bi belirti vermedi bende,ondada yoktu bi şikayet forumdan hatırladığım kadarıyla
iyi akşamlar cnm sanadaiyi akşamlar kızlar!!
mesaiim bitiyor yavaş yavaş toparlanıyorum. bütün gün takipteydim ama pek yazamadım işlerden dolayı.
hepinizi öpüyoruz. bi yaramazlık yapmayın yarına kadar. bugünlük pınarın şoku yetti.
bende cıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi iyi bakın yeğenlerime ve kendinize.
yaa pınarı yeni duydum, çok üzüldüm! herşey güzel gidiyor,bebişim tosunum derken! Allah korusun inşallah!
sibel canım bana patiklerin resmini koyacaktın?
Bende kaçıyorum kızlar iyi akşamlar herkese öpüldünüsssssssŞenizŞenizŞeniz
Canım ben daha yapamadım ama örneğimi koydum bunun gibi olcak arkadaki tülüde kurdeleyle bağlıycam ve kurdele bağlanan yere mavi emzik de bağlıycam.
[/URL][/IMG]
iyiy akşamlar cnm sanada afiyet olsun.Kızlar bende işten yeni geldim şimdi dinlenicem yemek yiycem hepinize iyi akşamlar öptümm
iyi akşamlar hoşgeldinMerhaba
ben de 30 temmuz sat lı mayıs annesiyim. mayıs ilk haftalar.. Ancak sezeryan olacağımdan nisan sonu alırlar sanırım....5 yaşında oğlum var.... ikincisi de erkek... Sizleri takip etmeye çalışacağım fırsat buldukça.. Çalışıyorum yakın zamanda izine çıakrım belki 5 haftayı erteletmezsem tabi.. İyi akşamlar hepinize..
Canım ben daha yapamadım ama örneğimi koydum bunun gibi olcak arkadaki tülüde kurdeleyle bağlıycam ve kurdele bağlanan yere mavi emzik de bağlıycam.
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?