sağolasın toprağım gittin mi Sökeye naptın.TUTKUNCUM memleketlım saol canım...ohoh ne gusel annen gelmiş yanına...sabah kahvaltısı arkasından bı turk kahvesı yanında deişilmez anne muhabbetı...ne tatlı olur...:))
Sağol canım biz bugün çok hareketliydik korkuttu kızım beni tedirgin etti gündüz cvp veremedim elektrikler gitti (okuldaki çocuklar gibiyim) sonrada gidip gelince girmedim bu elektrik yüzünden 3. bilgisayarımız ondan.Defnemizde iyidir inşallahpınarcım iyiyim sen nasılsın defne nasıl bitanem:)))
tutkunum günaydın bebiş nasılsın sağol canım benim seni görmekte çok güzel her sabah:)))))))))))))
Mutaharacım nasılsın iyimisinmerhaba kizlar a.s.
pinarcim cok cok geçmş olsun canim..inşaAllah yarin güzel haberler gelir sendendualarimiz seninle canim..
[k] {n} [k] canım nasılsın yine geç saatlerde gelmişsin
Canım benim benimde annem geldi ondan sanırım kız çıldırdı bugün tatlı çok yedim ondanmı acaba dedim dikkat ediyordum ama bugün aştım çok belirgin ani hareketler ve hıçkırıkları vardı ama çok fazlaydı hiç böyle değildi ondan tedirgin oldum.Benim kanamam hemen geldiği için korkuyorum ondan aman diyorum.[k] {n} [k];5491499 .!.:CANIM SAGOL ANNEMDEİM MİSAFİR FALAN DRKEN GİREMEDİM
AMA AKLIM PINARDA KALDI Bİ BAKIM NE OLMUS DEDİM
İİMİŞ HERALDE YRNI BEKLEYELİM KORKTUM VALLA..
SEN NASILSIN TÜRKİZİM BUGÜN HAREKETLİYMİŞ MAŞ. KORKMA ANNESİ
SHOW YAPMISTIR
iyi aksamlar nasılsınızzz,,,ne tesadüf benimde annemler vardı bu aksam :)geçmişi pek okuyamadım pınar arkadasıma gecmiş olsun ,,,nazar deyiyor bizlere
OH OH sende bugün bayram ettin desene.Valla pek cümbüştük hatta başka topiklerden gelenler vardı muhabbeti izlemeye nazar değdi.sen nasılsıniyi aksamlar nasılsınızzz,,,ne tesadüf benimde annemler vardı bu aksam :)geçmişi pek okuyamadım pınar arkadasıma gecmiş olsun ,,,nazar deyiyor bizlere
valla bizimki sevinci bıraktı çıldırdı.Canım büyüdü ultra primanın sitesinde hamilelik bölümünde bebek gelişim haftaları var süper bi bak orda hareketleri animasyon yapmışlar çok güzel.o taş gibi olma benimde oluyor.Benimki oturur vaziyetteymiş ayaklarla aşağı vurunca donuma kaçırcak kadar oluyorum.o bebeğin pozisyonuyla ilgili yani cumartesiyede az kaldı hadi....[k] {n} [k];5491782 .!.:Gözünaydın anneyi görünce tatlılarda yenince neyapsın kız sevindi...
Bende iim desem yalan olur çocuk sanki içimde yumruk gibi oluo
taş gibi oluo karnım toplanıo sanki biyerde
bide bugün ayakları kasıklarıma kadar indi hep halada orda oda rahatsız
kontrole az kaldı cumartesi gelmedi bitürlü...
Sorular çogaldı doktora
eet baktım şimdi süpermiş ilk gördüm valla
onlarada yazık ya minnacık yerdeler dimi
bizede ALLAH kolaylık versin ya zorlanıyorum artık hemen yoruluveriyorum..
sende durumlar nasıl
annemler bana cok yakın benim eşim sürekli gece calıstıgı için kayınvalidemde yok annemlerin kapsama alanı içindeyim saolsun istediim yemekleri yapıp geldilercokacimcoookbenimde böbrek sorunum var 10 gun hastahanede yattım kollarım mosmor oldu serumlardan patlayan damar yolları hala acıyor ,,yarın kontrolum var ama burda kar yarım metre oldu dısarı cıkamıyorum ,,pazartesiyi bekleyeceim artık inş. böbrekdeki büyüme durmustur eger devam ederse müdehale edecekler böbrek damarlarına anju yapacak dr buda erken douma büyük ihtimal sezeryana sebeb olacak :1no2:
ok cnm ii akşamlar inş. dedigin gibi olur cok cok öptük kızımla a.s.KIZLAR çıkıyorum malesef eşim istiyor paylaşamıyoruz akşamları hepinizi ve bebişleri öpüyorum.inşallah yarın tüm mayıs anneleri için sağlıklı güzel bir gün olur.
günaydın fıstık anneler ve yiyenlerim hayırlı cumalar hepinize inanın bugün yataktan zor kalktım hafta sonu geldi yarın bol bol dinleniriz artıka.s.
GÜNAYDIN KIZLAR nasılsınız bu gün bakalımgünaydın mayıs anneleri günaydın bebişler hayırlı cumalar herkeze
pınarım inş iyi haberlerini alırız
annemler bana cok yakın benim eşim sürekli gece calıstıgı için kayınvalidemde yok annemlerin kapsama alanı içindeyim saolsun istediim yemekleri yapıp geldilercokacimcoookbenimde böbrek sorunum var 10 gun hastahanede yattım kollarım mosmor oldu serumlardan patlayan damar yolları hala acıyor ,,yarın kontrolum var ama burda kar yarım metre oldu dısarı cıkamıyorum ,,pazartesiyi bekleyeceim artık inş. böbrekdeki büyüme durmustur eger devam ederse müdehale edecekler böbrek damarlarına anju yapacak dr buda erken douma büyük ihtimal sezeryana sebeb olacak :1no2:
günaydın fıstık anneler ve yiyenlerim hayırlı cumalar hepinize inanın bugün yataktan zor kalktım hafta sonu geldi yarın bol bol dinleniriz artıka.s.
günaydın mayıs anneleri günaydın bebişler hayırlı cumalar herkeze
pınarım inş iyi haberlerini alırız
GÜNAYDIN KIZLAR nasılsınız bu gün bakalım
Ben dün tatlı yedim biliyosunuz şeker diyetinden sonra çok minimum yiyordum benim kız çıldırdı içimi oydu zannettim sabah kalktım hafif kahve leke dün annemde gelince hareket de ettim tabi şimdi yatıyorum.Tam dün fuar davetiyelerini de almıştık eşimede söylemedim çıldırır şimdi niye yatmadım diye
Bu arada pınarcık nasıl geldimi caba
herkese günaydın kızlar hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?