herkese günaydın kızlar hihoyyyt
günaydın kızlar hoşgeldiniz.sibikocum nasılsıngünaydın kızlar biz geldik işimize defnemle iyiyiz şükürler rolsun
dün hiç yazamadım işler çok yoğundu pınara çok geçmiş olsun mesaj yazdım az önce ona bugün belli oluyor muş kültür sonucu oan göre ev çıkıp çıkmayacakları belli olacakmış
öpüyorum tüm mayıs annelerini ve kuzularını iyi mesailer arkadaşlar
günaydın kızlar hoşgeldiniz.sibikocum nasılsın
geldinizmi kızlar tam sabah şekerleri olduk biz
tutukun geçmiş olsunn canım sne dikkat et ya hemen anneni görünce şımardın tani yat dinle bugün öptüm
ılgıncım nasılsın günaydınlar defnemin adaşı nasıl
sibiko hoşgeldin canım nasılsın oğluşumuz nasıl
marlyıncım iyiyim tatlım :))))))))))))) hafta sonu yorgunluğu var sadece okadar sen nasılsın defnecik nasıl
marlyıncım iyiyim tatlım :))))))))))))) hafta sonu yorgunluğu var sadece okadar sen nasılsın defnecik nasıl
herkese günaydın kızlar hihoyyyt
Canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?Türkizimiz hiç durmamış dün aynı benim oğluşum gibi maşşallahı vardı takla attı içerde
İyiyim çok şükür oğluşumuzda kahvaltı yaptı kıpır kıpır ama benim aklım hep pınarda dün o kadar etkilenmişimki hep karışık rüyalar gördüm hayır olsun
GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİ....hihoyyyt
HAYIRLI CUMALAR..
BUGÜN İNŞALLAH PINARDAN GÜZEL HAYIRLI HABERLER ALIRIZ:Saruboceq:
Günaydın meleklerin anneleri, nasılsınız.
Pınarla dün akşam konuştum, keyfi gayet yerindeydi.
Yiyip içip yatıyorum, anormal giden bir durum yok, yarın sonuçlar belli olacak,
ona göre doktor karar vericek dedi.
Ayrıca sizlere çok selam söyledi.
İnşallah hayırlısıyla bugün evine çıkar ve dinlenir.
Günaydın güzel mayıs anneleri!
Herkes iyidir inşallah
Pınardan da iyi haberler bekliyoruz
kızlar bebek kıyafetlerini kaç derecede yıkayacaksınız, ben mini programda yıkamayı düşünüyorum 30 dakikalık - 30 derecede
marlyıncim benim hem pembe hemde uçuk yeşil geceliğim birde borda takım ve sabahlık aldım
bebek kıyafetlerini bende kısa programda ekstra durulamalı yıkayacağım 30 derecede sonrada ütüleyeceğim misler gibi ev bebek kokacak bende sabun tozu ve dalinini bebek yumuşatıcısını aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?