2009 Mayıs Anneleri

herkese günaydın kızlar hihoyyyt

günaydın kızlar hoşgeldiniz.sibikocum nasılsın

geldinizmi kızlar tam sabah şekerleri olduk biz

tutukun geçmiş olsunn canım sne dikkat et ya hemen anneni görünce şımardın tani yat dinle bugün öptüm
ılgıncım nasılsın günaydınlar defnemin adaşı nasıl

sibiko hoşgeldin canım nasılsın oğluşumuz nasıl

günaydın kızlar hoşgeldiniz.sibikocum nasılsın

Canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?Türkizimiz hiç durmamış dün aynı benim oğluşum gibi maşşallahı vardı takla attı içerde

İyiyim çok şükür oğluşumuzda kahvaltı yaptı kıpır kıpır ama benim aklım hep pınarda dün o kadar etkilenmişimki hep karışık rüyalar gördüm hayır olsun

marlyıncım iyiyim tatlım :))))))))))))) hafta sonu yorgunluğu var sadece okadar sen nasılsın defnecik nasıl

iyiyiz tatlım defnemde iyi allaha şükür ,, işler bu ara yoğun ay sonu raporlarım çok birikti bugün hem onları yazıcam bitircem inş hemde sizinle sohbette olucam hayırlısı ile bir çıksaydık doğum iznine ben 17 nisana r burdayım daha :1no2:

Utukuncum geçmiş olsun çok dikkat et kendine ya bize nazarmı deydi kızlar ya hergün biey çıkıyor ya offffffff
pınarıda çok merak ediyorum inş iyidir

Günaydın meleklerin anneleri, nasılsınız.
Pınarla dün akşam konuştum, keyfi gayet yerindeydi.
Yiyip içip yatıyorum, anormal giden bir durum yok, yarın sonuçlar belli olacak,
ona göre doktor karar vericek dedi.
Ayrıca sizlere çok selam söyledi.
İnşallah hayırlısıyla bugün evine çıkar ve dinlenir.

marlyıncım iyiyim tatlım :))))))))))))) hafta sonu yorgunluğu var sadece okadar sen nasılsın defnecik nasıl

herkese günaydın kızlar hihoyyyt

oh oh maşallah yağız paşama

canım ben pınarla sabah mesajlaştım defnede oda iyi şu anda hala hastanedelermiş kültür sonucunu bekliyorlarmış ona göre belli olcakmış durumları inş eve çıkarız dedi haber vericek test sonuçlarını

nazar değdi valla mayıs annelerine allah hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza

Ben bugün işlerimi teslim edicem yazık çok üzüldüm ya muhasebedeki bir abla var ona vericek işlerimi ne tuhaf hesaplar yapıyor anlamadım ya vallahi çözemedim bu müdürü nekadar kötü biri öteki dünyada yeri varmıdır böle insanların ya

GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİ....hihoyyyt
HAYIRLI CUMALAR..

BUGÜN İNŞALLAH PINARDAN GÜZEL HAYIRLI HABERLER ALIRIZ:Saruboceq:

Günaydın güzel mayıs anneleri!
Herkes iyidir inşallah
Pınardan da iyi haberler bekliyoruz
kızlar bebek kıyafetlerini kaç derecede yıkayacaksınız, ben mini programda yıkamayı düşünüyorum 30 dakikalık - 30 derecede

GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİ....hihoyyyt
HAYIRLI CUMALAR..

BUGÜN İNŞALLAH PINARDAN GÜZEL HAYIRLI HABERLER ALIRIZ:Saruboceq:

hoşgeldin canım

alsucum günaydın ben narin programa atıcam 30 dereceye ekstra durulama porgramı var ondada iki kez duruluycam sonrada ütü mis mis kokucaz inş dalinin sıvı deterjanını bide yumuşatıcısını aldım çok güzel kokuyor

kız mayıs anneleri hastane çıkışında giyeceğimiz takım ne renk pembe mi başka renk mi

marlyıncim benim hem pembe hemde uçuk yeşil geceliğim birde borda takım ve sabahlık aldım

bebek kıyafetlerini bende kısa programda ekstra durulamalı yıkayacağım 30 derecede sonrada ütüleyeceğim misler gibi ev bebek kokacak bende sabun tozu ve dalinini bebek yumuşatıcısını aldım

bende 30 derecede exkstra durulama yapacağım kızlar hacı şakirin sabun tozu bazen kalabiliyormuş halamda sen onu sıcak suyla çöz detarjan koyma kutun varsa ona koy makinanın içine at dedi ben öyle yapıcam bilginiz olsun

İnşallah canım yaaaa :Saruboceq:

Bende aynen öle düşünüyorum hassas programda 30 derecede uygun olur..

Kızlar ben mart yada şubat anneleriydi tam hatırlayamadım ilk 3 ay yumuşatıcı kullanmayın yazmışlardı ondan almadım sizce duydunuzmu hiç bir sakıncası olduğunu

Bebek giysilerinin yıkanmasında dikkat edilecek hususlar nelerdir?

• Bebeklerin cildi erişkinlerden çok daha hassastır. Kullanılan temizlik malzemesine bağlı kolaylıkla allerjik reaksiyon gelişebilir. Sadece bebek giysileri için olan deterjanlar kullanılacağı gibi, kokusuz ( parfümsüz) ve renksiz deterjanlarda kullanılabilir. Sabun yerine çamaşır deterjanları tercih edilmelidir. Sabunlar kumaş dokusuna zarar verebilmektedir. Kıyafetleri yıkamadan önce mutlaka yıkama talimatı okunmalıdır.
• Bebek çamaşıları için ağartıcı, yumuşatıcı ve güçlü leke çıkarıcıları kullanılmamalıdır.
• Bebeğinizin kıyafetlerini diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile eğer sık yıkamanız gerekiyorsa diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile yıkanabilir.
• Bebek giysileri alındıktan sonra mutlaka yıkanıp öyle kullanılmalıdır. Saklanırken naftalin ve güve ilaçları kesinlikle kullanılmamalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…