2009 Mayıs Anneleri

canım bendimde bir sarı bir kırmızı hastane çıkışım var ama şimdi niye pembe almadım diye pişmanım sanırım gidip birde pembe alıcam beyaz diye düşünmüştüm sonra dedim mevlüt takımı beyaz olsun benimde gecelik takımım pembe kızımla takım olsak iyi olur

bir şey sorcam canım bu hacı şakirin sabun tozu makinada oluyormu elde ve makinada diye ayrı ayrımı

kızlar ben de dalinin çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısını aldım
çoğunuz ondan almışsınız
bakalım inşallah iyi yıkar ve alerji yapmaz :)

günaydın kızlar herkesler iyi ....bende gec kalkmısım şekerim gayet normal seyrediyor ama şekersiz bir diyet 9 aya kadar tatlı yokmu yaniiiiiiiiii..........
neyse kuzular hareket halindeler en büyük tesellim o birde kilo vermekten korkuyorum inş. bebişler gwerilemez ...çünki tek bebeğe göre ayarlanmış bir diyet listesi bu .....

neyseee pınarcığım iyiymişş aman bişeycik olmadan evine gelir vakitlice doğurur inş.bundan sonra öle gezmek yokkk...yatacak dinlenecek....

kızlar bişey soracam şimdi hacışakir sabun tozumu ?dalin detarjanmı?

birde bebişlerin bütün kıyafetlerini yıkıyormusunuz yani büyük olanlarıda
benim arkadaşım ilk 3 ayı yıkadım sonrasını yıkamadım diyorr
banada akıl verin lüfen

günaydın kızlar kaç gündür gelemedim kimselerde merak etmemiş zaten çok kötü sancım vardı doğuruyorum sandım nst ye bağlandım çok şükür bebekle ilgili değilmiş sancılarım böbreklerimden kaynaklanıyormuş böbreklerim biraz büyümüş ve kum geçiyormuş ilaç verdi dr um eğer biraz daha büyürse hastane yolları görünüyor bana inşallah sorun çıkmaz .
bebişimin odASI geldi düzene sokayım inşallah resimlerini çekerim size

pınarın iyi olmasına sevindim hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah

birsencim merhaba canım nasılsın prensler nasıl ben bebişin tüm kıyafetlerini yıkayacağım canım yağmurdada öyle yapmıştım ütüleyip dolabına yerleştireceğim

Marylin makinada yıkanabiliyor canım granürlü aldım elde yıkanan varmı bilmiyorum ama

günaydın birsen bacı valla canım ben de ilk 3 ay yıkayacam sonarasınada duruma göre bakarım ama içine giydikleirni hep aldıktan sonra yıkamak lazım ama kalkıpta kızımın süslü püslü elbisesini atamam makinaya ya

diyet kötü dimi bende diyetteyim ama ara sıra küçük kaçamak oluyor canım ya ne yapalım ama çaya şeker atmıyorum o derece yani
sen muz yiyormusun benim listede yarım muz bir elmaya eşit ben bazen elma yerine yarım muz yiyorum önceden günde iki 3 tane yerdim düştüğümüz durumlara bak sen yakaydirigubbakcemile2

canım çok geçmiş olsun sevindim bebekle ilgili olmamasına sen nasılsın şimdi tatlım :1hug: resimlerini bekliyoruz bebişin odasının tatlıma.s.

hoşgeldin esen geçmiş olsun canım ya demekki bu böbrek sorunu hamilelikte hortluyor böyle bir kaç arkadaş daha var
inş ilaçlar işe yaar en kısa zamanda geçer canım

odası hayırlı olsun canım güle güle yatsın kuzun

canım çok geçmiş olsun sevindim bebekle ilgili olmamasına sen nasılsın şimdi tatlım :1hug: resimlerini bekliyoruz bebişin odasının tatlıma.s.

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için yine de dua edin inşallah ilaçlar ,işe yarar
ben şimdilik iyiyim ama dr um ufacık arın bile olsa gel dedi olmaz inşallah hep dua ediyorum sizlerde edin

ben şimdi çıkmalıyım okula gidicem 2gündür hastanedeydim bugün bir gideyim bakalımm

cnm sana öte tarafa yazdım çok geçmiş olsun cnm dikkat et aman son dk larda keyfimiz kaçmasın

birsencim merhaba canım nasılsın prensler nasıl ben bebişin tüm kıyafetlerini yıkayacağım canım yağmurdada öyle yapmıştım ütüleyip dolabına yerleştireceğim
cnm onlar çok iyi hopluyolar zıplıyolar bende hepsini yıkamak istiyorummm

evet cnm diyet sinir bozucu tatlı hiç yok muzda yok içim dışım elma oldu ama şekerim normal çıkıyor cnm yaa hiç yüksek çıkmadı....bakalım bu hafta yapalımda ne olacak görecez.......

şimdi benim veletlerin hiç öle cici kıyafetleri yok bacım yani büyük pantolon vs.almadım
3-6 ay için pijama alındı yakalık şapka eldiven var ben yıkasam hepsini uyar elli kişi ellemiştir....yakalıklar felan yıkayacam ben
işte ayarlayacaz yawww amanın yaaa

bu arada kızlar artık kocişle ayırdık yatakları yatamıyorum annemleri yatak odasına devrettik ...
şimdi oturma odasına geçtik tek kişil çekyatta yattım abooo gece kendimi uçta buldum düşecekmişim
hemen kocamı yer yatağından kaldırdım ben oraya geçtim ..........geniş geniş yattım
kocişde yerde üşürsün vs. olur diyip durdu ama yer yok evdede işte...

şimdi dayımlar aradı ananemi getirceklermiş buraya yatmaya yer olmadığını bildiği halde
canım sıkıldı....nerede yatacaz bilmiyorum annemde bişey diyemiyor

Birsencim hacışakir sabun tozu maiknlarda kullanıyor dalininde hem sıvı deterjanı var hemde yumuşatıcısı ama ben dalin sıvı deterjan almadım o an kokusunu beyenemedim hacışakir aldım vallahkızlar ben tüm kıyafetleri yıkıcam

valla canım bana 100 lük yapılmadı bayıldım diye bende 15 gün sonra gitcem açlık tokluk bakılcak inş iyi çıkar ya gözüm korkuyor çünkü benim doktor kilolara falan çok kızıyor

canım pijamaları falan hepsini bende yıkayacam ama kot pantolon falan aldım onları falan yıkamıycam şimdilik ayrı ayrı çekmecelere koyarım zaten yıkadıklarımı
ayy valla insan heyecanlanıyor bir doğum iznine çıksaydım

heee ben 100 lük yaptırdım ...şimdiilk çok iyi çıkıyor günde 6 kere ölçüyorum cnm
iyi gidyor ..........

cnm ben de öle kıyafet yok pijama tulum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…