marlyıncim benim hem pembe hemde uçuk yeşil geceliğim birde borda takım ve sabahlık aldım
bebek kıyafetlerini bende kısa programda ekstra durulamalı yıkayacağım 30 derecede sonrada ütüleyeceğim misler gibi ev bebek kokacak bende sabun tozu ve dalinini bebek yumuşatıcısını aldım
bende 30 derecede exkstra durulama yapacağım kızlar hacı şakirin sabun tozu bazen kalabiliyormuş halamda sen onu sıcak suyla çöz detarjan koyma kutun varsa ona koy makinanın içine at dedi ben öyle yapıcam bilginiz olsun
Marylin makinada yıkanabiliyor canım granürlü aldım elde yıkanan varmı bilmiyorum ama
Marylin makinada yıkanabiliyor canım granürlü aldım elde yıkanan varmı bilmiyorum ama
günaydın kızlar herkesler iyi ....bende gec kalkmısım şekerim gayet normal seyrediyor ama şekersiz bir diyet 9 aya kadar tatlı yokmu yaniiiiiiiiii..........
neyse kuzular hareket halindeler en büyük tesellim o birde kilo vermekten korkuyorum inş. bebişler gwerilemez ...çünki tek bebeğe göre ayarlanmış bir diyet listesi bu .....
neyseee pınarcığım iyiymişş aman bişeycik olmadan evine gelir vakitlice doğurur inş.bundan sonra öle gezmek yokkk...yatacak dinlenecek....
kızlar bişey soracam şimdi hacışakir sabun tozumu ?dalin detarjanmı?
birde bebişlerin bütün kıyafetlerini yıkıyormusunuz yani büyük olanlarıda
benim arkadaşım ilk 3 ayı yıkadım sonrasını yıkamadım diyorr
banada akıl verin lüfen
günaydın kızlar kaç gündür gelemedim kimselerde merak etmemiş zaten çok kötü sancım vardı doğuruyorum sandım nst ye bağlandım çok şükür bebekle ilgili değilmiş sancılarım böbreklerimden kaynaklanıyormuş böbreklerim biraz büyümüş ve kum geçiyormuş ilaç verdi dr um eğer biraz daha büyürse hastane yolları görünüyor bana inşallah sorun çıkmaz .
bebişimin odASI geldi düzene sokayım inşallah resimlerini çekerim size
pınarın iyi olmasına sevindim hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah
günaydın kızlar kaç gündür gelemedim kimselerde merak etmemiş zaten çok kötü sancım vardı doğuruyorum sandım nst ye bağlandım çok şükür bebekle ilgili değilmiş sancılarım böbreklerimden kaynaklanıyormuş böbreklerim biraz büyümüş ve kum geçiyormuş ilaç verdi dr um eğer biraz daha büyürse hastane yolları görünüyor bana inşallah sorun çıkmaz .
canım çok geçmiş olsun sevindim bebekle ilgili olmamasınasen nasılsın şimdi tatlım :1hug: resimlerini bekliyoruz bebişin odasının tatlıma.s.
hoşgeldin esen geçmiş olsun canım ya demekki bu böbrek sorunu hamilelikte hortluyor böyle bir kaç arkadaş daha var
inş ilaçlar işe yaar en kısa zamanda geçer canım
odası hayırlı olsun canım güle güle yatsın kuzun
cnm sana öte tarafa yazdım çok geçmiş olsun cnm dikkat et aman son dk larda keyfimiz kaçmasıngünaydın kızlar kaç gündür gelemedim kimselerde merak etmemiş zaten çok kötü sancım vardı doğuruyorum sandım nst ye bağlandım çok şükür bebekle ilgili değilmiş sancılarım böbreklerimden kaynaklanıyormuş böbreklerim biraz büyümüş ve kum geçiyormuş ilaç verdi dr um eğer biraz daha büyürse hastane yolları görünüyor bana inşallah sorun çıkmaz .
cnm onlar çok iyi hopluyolar zıplıyolar bende hepsini yıkamak istiyorummmbirsencim merhaba canım nasılsın prensler nasıl ben bebişin tüm kıyafetlerini yıkayacağım canım yağmurdada öyle yapmıştım ütüleyip dolabına yerleştireceğim
günaydın birsen bacı valla canım ben de ilk 3 ay yıkayacam sonarasınada duruma göre bakarım ama içine giydikleirni hep aldıktan sonra yıkamak lazım ama kalkıpta kızımın süslü püslü elbisesini atamam makinaya ya
diyet kötü dimi bende diyetteyim ama ara sıra küçük kaçamak oluyor canım ya ne yapalım ama çaya şeker atmıyorum o derece yani
sen muz yiyormusun benim listede yarım muz bir elmaya eşit ben bazen elma yerine yarım muz yiyorum önceden günde iki 3 tane yerdim düştüğümüz durumlara bak sen yakaydirigubbakcemile2
cnm sana öte tarafa yazdım çok geçmiş olsun cnm dikkat et aman son dk larda keyfimiz kaçmasın
cnm onlar çok iyi hopluyolar zıplıyolar bende hepsini yıkamak istiyorummm
evet cnm diyet sinir bozucu tatlı hiç yok muzda yok içim dışım elma oldu ama şekerim normal çıkıyor cnm yaa hiç yüksek çıkmadı....bakalım bu hafta yapalımda ne olacak görecez.......
şimdi benim veletlerin hiç öle cici kıyafetleri yok bacım yani büyük pantolon vs.almadım
3-6 ay için pijama alındı yakalık şapka eldiven var ben yıkasam hepsini uyar elli kişi ellemiştir....yakalıklar felan yıkayacam ben
işte ayarlayacaz yawww amanın yaaa
valla canım bana 100 lük yapılmadı bayıldım diye bende 15 gün sonra gitcem açlık tokluk bakılcak inş iyi çıkar ya gözüm korkuyor çünkü benim doktor kilolara falan çok kızıyor
canım pijamaları falan hepsini bende yıkayacam ama kot pantolon falan aldım onları falan yıkamıycam şimdilik ayrı ayrı çekmecelere koyarım zaten yıkadıklarımı
ayy valla insan heyecanlanıyor bir doğum iznine çıksaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?