günaydın kızlar herkesler iyi ....bende gec kalkmısım şekerim gayet normal seyrediyor ama şekersiz bir diyet 9 aya kadar tatlı yokmu yaniiiiiiiiii..........
neyse kuzular hareket halindeler en büyük tesellim o birde kilo vermekten korkuyorum inş. bebişler gwerilemez ...çünki tek bebeğe göre ayarlanmış bir diyet listesi bu .....
neyseee pınarcığım iyiymişş aman bişeycik olmadan evine gelir vakitlice doğurur inş.bundan sonra öle gezmek yokkk...yatacak dinlenecek....
kızlar bişey soracam şimdi hacışakir sabun tozumu ?dalin detarjanmı?
birde bebişlerin bütün kıyafetlerini yıkıyormusunuz yani büyük olanlarıda
benim arkadaşım ilk 3 ayı yıkadım sonrasını yıkamadım diyorr
banada akıl verin lüfen
günaydın kızlar kaç gündür gelemedim kimselerde merak etmemiş zaten çok kötü sancım vardı doğuruyorum sandım nst ye bağlandım çok şükür bebekle ilgili değilmiş sancılarım böbreklerimden kaynaklanıyormuş böbreklerim biraz büyümüş ve kum geçiyormuş ilaç verdi dr um eğer biraz daha büyürse hastane yolları görünüyor bana inşallah sorun çıkmaz .
bebişimin odASI geldi düzene sokayım inşallah resimlerini çekerim size
pınarın iyi olmasına sevindim hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah
Marylin ben bugün doğum iznine çıkıcam kalbim durucak gibi okadar çok heyecanlıyımki anlatamam bir an önce evde kalıp hazırlıklara başlamak istiyorum ufaktan temizlikte yapmaya başlıcam çalıştığım için herşey kocişimin yaptığı kadarıyla oluyordu şimdi dinlene dinlene yaparım ay ne güsel ya evde kalmak pzt rapor için felan uğraşacam ozaman girememde salıdan itibaren görüşücez canlarım
bu arada kızlar artık kocişle ayırdık yatakları yatamıyorum annemleri yatak odasına devrettik ...
şimdi oturma odasına geçtik tek kişil çekyatta yattım abooo gece kendimi uçta buldum düşecekmişim
hemen kocamı yer yatağından kaldırdım ben oraya geçtim ..........geniş geniş yattım
kocişde yerde üşürsün vs. olur diyip durdu ama yer yok evdede işte...
şimdi dayımlar aradı ananemi getirceklermiş buraya yatmaya yer olmadığını bildiği halde
canım sıkıldı....nerede yatacaz bilmiyorum annemde bişey diyemiyor
Marylin ben bugün doğum iznine çıkıcam kalbim durucak gibi okadar çok heyecanlıyımki anlatamam bir an önce evde kalıp hazırlıklara başlamak istiyorum ufaktan temizlikte yapmaya başlıcam çalıştığım için herşey kocişimin yaptığı kadarıyla oluyordu şimdi dinlene dinlene yaparım ay ne güsel ya evde kalmak pzt rapor için felan uğraşacam ozaman girememde salıdan itibaren görüşücez canlarım
heee ben 100 lük yaptırdım ...şimdiilk çok iyi çıkıyor günde 6 kere ölçüyorum cnm
iyi gidyor ..........
cnm ben de öle kıyafet yok pijama tulum hep
bizde bu hafta sonu bebelerimin mobilyasını almaya gidecez kızlarrrrrrrrr
Sıkma canını kuzum olsun siz gene yatak odasında kocişle yatarsınız bak allah ayrı yatmanıza razı olmadı
Ay ne güzel aslıcım bizde o günleri görsek ya benim daha 1 ayım var mart ayını bitirdimmi kurtuluyorum bende.Çarşamba günü bende 37 haftaya uzatmak için gidicem doktora tabi kuzumuda görücem hihoyyythihoyyyt
Valla canım hareket etse bişey etmese bişey.Keyfin yerinde sanırım diyette iyi gidiyor galiba az kaldı hadi biraz sık dişinigeldinizmi kızlar tam sabah şekerleri olduk biz
tutukun geçmiş olsunn canım sne dikkat et ya hemen anneni görünce şımardın tani yat dinle bugün öptüm
ılgıncım nasılsın günaydınlar defnemin adaşı nasıl
sibiko hoşgeldin canım nasılsın oğluşumuz nasıl
Kız sibiko büyüyolar ya sığmıyolar belirgin duyuncada korkutuyolarCanım iyiyim çok şükür sen nasılsın?Türkizimiz hiç durmamış dün aynı benim oğluşum gibi maşşallahı vardı takla attı içerde
İyiyim çok şükür oğluşumuzda kahvaltı yaptı kıpır kıpır ama benim aklım hep pınarda dün o kadar etkilenmişimki hep karışık rüyalar gördüm hayır olsun
Valla nazar değdi bi hızla gidiyoduk durduk aman bundan sonrası iyi olsunUtukuncum geçmiş olsun çok dikkat et kendine ya bize nazarmı deydi kızlar ya hergün biey çıkıyor ya offffffff
pınarıda çok merak ediyorum inş iyidir
Ay benim kızın turkuaz mavisi benim krem annem şu kıza bide pembe al dedi herşeyi mavi almışım lila yeşil almışım hiç pembe yokhoşgeldin canım
alsucum günaydın ben narin programa atıcam 30 dereceye ekstra durulama porgramı var ondada iki kez duruluycam sonrada ütü mis mis kokucaz inş dalinin sıvı deterjanını bide yumuşatıcısını aldım çok güzel kokuyor
kız mayıs anneleri hastane çıkışında giyeceğimiz takım ne renk pembe mi başka renk mi
Ben elde yıkadım dalinle kıyamadım makineye atmaya eskiycek renkleri gitcek gibi geldi bol duruladım hepsini değil böyle 1-2 tulumunu battaniyesini falan süper oldu mis gibi koktular battaniyede bembeyaz oldu.kızlar ben de dalinin çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısını aldım
çoğunuz ondan almışsınız
bakalım inşallah iyi yıkar ve alerji yapmaz :)
Canım daha öncede konuşmuştuk ben iyileştin sanmıştım sanırım şimdi daha iyisin aman dikkat et.Alınırmış bizim Esenimiz kız aşkolsun yani.Bu arada odayı bizde bekliyoruz fotolarlagünaydın kızlar kaç gündür gelemedim kimselerde merak etmemiş zaten çok kötü sancım vardı doğuruyorum sandım nst ye bağlandım çok şükür bebekle ilgili değilmiş sancılarım böbreklerimden kaynaklanıyormuş böbreklerim biraz büyümüş ve kum geçiyormuş ilaç verdi dr um eğer biraz daha büyürse hastane yolları görünüyor bana inşallah sorun çıkmaz .
bebişimin odASI geldi düzene sokayım inşallah resimlerini çekerim size
pınarın iyi olmasına sevindim hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah
Kız ne işin okulda çoluk çocukla ayrıl izne artık yat dinlen yorma kendini bi daha nerden bulcan bu tatiliteşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için yine de dua edin inşallah ilaçlar ,işe yarar
ben şimdilik iyiyim ama dr um ufacık arın bile olsa gel dedi olmaz inşallah hep dua ediyorum sizlerde edin
ben şimdi çıkmalıyım okula gidicem 2gündür hastanedeydim bugün bir gideyim bakalımm
Yazık sen gece kabuslarda görmüşsündür kız nasıl kıydın kocana.Sen yine birleştirirdin ananen sebep olmuş.Gerçi sen bu durumdayken dayınların daha anlayışlı olup sabretmeleri gerekirdi ama onlarda doğumdan sonra hiç gönderemeyiz diye önlem almışlardır.bu arada kızlar artık kocişle ayırdık yatakları yatamıyorum annemleri yatak odasına devrettik ...
şimdi oturma odasına geçtik tek kişil çekyatta yattım abooo gece kendimi uçta buldum düşecekmişim
hemen kocamı yer yatağından kaldırdım ben oraya geçtim ..........geniş geniş yattım
kocişde yerde üşürsün vs. olur diyip durdu ama yer yok evdede işte...
şimdi dayımlar aradı ananemi getirceklermiş buraya yatmaya yer olmadığını bildiği halde
canım sıkıldı....nerede yatacaz bilmiyorum annemde bişey diyemiyor
oy oy oybizde bu hafta sonu bebelerimin mobilyasını almaya gidecez kızlarrrrrrrrr
bizde bu hafta sonu bebelerimin mobilyasını almaya gidecez kızlarrrrrrrrr
kızlar benimde sol boşluğum ağrıyoo böbrekle alakası olabilirmi yada ben karnım çok açık geziyorum
üşüttümmü acaba
bende 26 haftalık hamileyim ve şöyle bir surunum var sağ elimde uyuşma var acaba benim konuyla iligili bilgisi olan varmı yada aynı şikayeti olan
Valla canım hareket etse bişey etmese bişey.Keyfin yerinde sanırım diyette iyi gidiyor galiba az kaldı hadi biraz sık dişini
Kız sibiko büyüyolar ya sığmıyolar belirgin duyuncada korkutuyolar
Valla nazar değdi bi hızla gidiyoduk durduk aman bundan sonrası iyi olsun
Ay benim kızın turkuaz mavisi benim krem annem şu kıza bide pembe al dedi herşeyi mavi almışım lila yeşil almışım hiç pembe yok
Ben elde yıkadım dalinle kıyamadım makineye atmaya eskiycek renkleri gitcek gibi geldi bol duruladım hepsini değil böyle 1-2 tulumunu battaniyesini falan süper oldu mis gibi koktular battaniyede bembeyaz oldu.
Canım daha öncede konuşmuştuk ben iyileştin sanmıştım sanırım şimdi daha iyisin aman dikkat et.Alınırmış bizim Esenimiz kız aşkolsun yani.Bu arada odayı bizde bekliyoruz fotolarla
Kız ne işin okulda çoluk çocukla ayrıl izne artık yat dinlen yorma kendini bi daha nerden bulcan bu tatili
Yazık sen gece kabuslarda görmüşsündür kız nasıl kıydın kocana.Sen yine birleştirirdin ananen sebep olmuş.Gerçi sen bu durumdayken dayınların daha anlayışlı olup sabretmeleri gerekirdi ama onlarda doğumdan sonra hiç gönderemeyiz diye önlem almışlardır.
oy oy oy
kız sen üşütüyorsundur ondan sağ genelde böbrekle ilgili olurkızlar benimde sol boşluğum ağrıyoo böbrekle alakası olabilirmi yada ben karnım çok açık geziyorum
üşüttümmü acaba
canım uyuşma oluyor çoğumuzda bu nu dr sor istersen bi eksiklikten olabilir.bende 26 haftalık hamileyim ve şöyle bir surunum var sağ elimde uyuşma var acaba benim konuyla iligili bilgisi olan varmı yada aynı şikayeti olan
boşver canım konuşsunlaray kızlar yemekten geldim şimdi yediğimden hiç bişey anlamadım kaçkilo aldın iyice şiştin off ya bunları duymak istemiyorum artık vallahi sinirlerim bozyuluyor bir değil ikid değil hergün aynı muhabbetler umursamaz gibi duruyorum ama canıma tak etti artıkkötükedihüso ayy izin günüm gelsede biran önce şunlardan kurtulsam off daha 37.ci haftaya çokkk var yaasenağlama
canım ne güzel darısı benim başıma
ayy ne güzel ya alınca resimde isitiyoruz
bende 26 haftalık hamileyim ve şöyle bir surunum var sağ elimde uyuşma var acaba benim konuyla iligili bilgisi olan varmı yada aynı şikayeti olan
kız sen üşütüyorsundur ondan sağ genelde böbrekle ilgili olur
canım uyuşma oluyor çoğumuzda bu nu dr sor istersen bi eksiklikten olabilir.
boşver canım konuşsunlar
Tv de çağlanın programında bebekler anlatılıyor bakın
semracığımmm insanlar illa bişey bulurrr sen hiç tasalanma ben tombuldum hamile kalınca çok kilo alacak diye beklediler ....o olmadı bu seferde her dk.nasıl bakacakmışım bebeklere onu söylüyolar bıktım karımda hareket edince sevince aman bıkacaksın diyolar iyice sıktılar yani
ben birdaha hamile kalamayacam belki bugünlerin keyfini mutluluğunu yaşamak istiyorum
ama bunalttılarr iiiiiiceeeeeee nasıl bakacakmışım yaaa
marylin cnm sürekli ağrı yok göbüşü açınca sırtımda açılıyor üşütüyorum sanırımm
canım benim hiç başıma gelmedi bilemiycem ama dr. ara sor için rahat etsin
QUOTE=MARYLİN;5498159]
semracım sen ne takıyon bunları sinirini bozuyon çok bilmişler sizene ya
duyma boşver he he de geç
valla daha çok anacığım 37 e hiç kendimizi kandırmayalım 17 nisan çabuk gelsin
ay bu insanları anlamak zor kimse kimseyi çekemiyor,iyi olsun istemiyor, insanın sinirlerini bozuyorlar ya kilo benim sanane ama işyerindeki diğer hamileler çok kilo almadı kıyaslayıp duruyorlar bigün sizene benim kilomdan sizide görücem diyip bağırıcam yani zor duruyorum Çok üzgünüm çoook
ay bu insanları anlamak zor kimse kimseyi çekemiyor,iyi olsun istemiyor, insanın sinirlerini bozuyorlar ya kilo benim sanane ama işyerindeki diğer hamileler çok kilo almadı kıyaslayıp duruyorlar bigün sizene benim kilomdan sizide görücem diyip bağırıcam yani zor duruyorum Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?