2009 Mayıs Anneleri

Canım allah kolaylık versin kuzular iyi olsunda diyet boşşş.Bu arada ben dalin sıvı deterjan aldım kalıntı bırakmasın diye.Bu arada ben hepsini yıkıyacağım.Temizlemişken dolabı hepsi mis gibi olsun..

Canım öyle şey olurmu hepimizde ufak tefek sağlık sıkıntıları var bide pınarın bu durumu gün içinde olunca hepimizin haberi oldu yoksa hepimiz biriz sakın öle şeyler düşünme.Bende çok korkuyorum canım hamilelik öncesinde bendede kum vardı şükür şuan bişey yok.Allah şifasını verir inşallah dualarımız seninle.:Saruboceq::Saruboceq:

Marylin ben bugün doğum iznine çıkıcam kalbim durucak gibi okadar çok heyecanlıyımki anlatamam bir an önce evde kalıp hazırlıklara başlamak istiyorum ufaktan temizlikte yapmaya başlıcam çalıştığım için herşey kocişimin yaptığı kadarıyla oluyordu şimdi dinlene dinlene yaparım ay ne güsel ya evde kalmak pzt rapor için felan uğraşacam ozaman girememde salıdan itibaren görüşücez canlarım

gözün aydın canım
biz daha çalışıyoruz ancak nisanın ortalarında gidebilirim

Sıkma canını kuzum olsun siz gene yatak odasında kocişle yatarsınız bak allah ayrı yatmanıza razı olmadı

Ay ne güzel aslıcım bizde o günleri görsek ya benim daha 1 ayım var mart ayını bitirdimmi kurtuluyorum bende.Çarşamba günü bende 37 haftaya uzatmak için gidicem doktora tabi kuzumuda görücem hihoyyythihoyyyt

heee ben 100 lük yaptırdım ...şimdiilk çok iyi çıkıyor günde 6 kere ölçüyorum cnm
iyi gidyor ..........

cnm ben de öle kıyafet yok pijama tulum hep

çok iyi canım nazar değmesin hep böyle inş
darısı bana bakalım

aslıcım gözün aydın git iyice dinlen ama temzilik olayını yavaş yavaş yap fazla kaptırma

bizde bu hafta sonu bebelerimin mobilyasını almaya gidecez kızlarrrrrrrrr

hadi bakalım bekliyoruz fotoları

canım tam kaç haftalık oluyorsun sata göre rapor alacağın tarihte bende alıcamda :::))

kızlar benimde sol boşluğum ağrıyoo böbrekle alakası olabilirmi yada ben karnım çok açık geziyorum
üşüttümmü acaba

Valla canım hareket etse bişey etmese bişey.Keyfin yerinde sanırım diyette iyi gidiyor galiba az kaldı hadi biraz sık dişini

Kız sibiko büyüyolar ya sığmıyolar belirgin duyuncada korkutuyolar

Utukuncum geçmiş olsun çok dikkat et kendine ya bize nazarmı deydi kızlar ya hergün biey çıkıyor ya offffffff
pınarıda çok merak ediyorum inş iyidir
Valla nazar değdi bi hızla gidiyoduk durduk aman bundan sonrası iyi olsun

Ay benim kızın turkuaz mavisi benim krem annem şu kıza bide pembe al dedi herşeyi mavi almışım lila yeşil almışım hiç pembe yok

kızlar ben de dalinin çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısını aldım
çoğunuz ondan almışsınız
bakalım inşallah iyi yıkar ve alerji yapmaz :)
Ben elde yıkadım dalinle kıyamadım makineye atmaya eskiycek renkleri gitcek gibi geldi bol duruladım hepsini değil böyle 1-2 tulumunu battaniyesini falan süper oldu mis gibi koktular battaniyede bembeyaz oldu.

Canım daha öncede konuşmuştuk ben iyileştin sanmıştım sanırım şimdi daha iyisin aman dikkat et.Alınırmış bizim Esenimiz kız aşkolsun yani.Bu arada odayı bizde bekliyoruz fotolarla

Kız ne işin okulda çoluk çocukla ayrıl izne artık yat dinlen yorma kendini bi daha nerden bulcan bu tatili

Yazık sen gece kabuslarda görmüşsündür kız nasıl kıydın kocana.Sen yine birleştirirdin ananen sebep olmuş.Gerçi sen bu durumdayken dayınların daha anlayışlı olup sabretmeleri gerekirdi ama onlarda doğumdan sonra hiç gönderemeyiz diye önlem almışlardır.

oy oy oy

ay kızlar yemekten geldim şimdi yediğimden hiç bişey anlamadım kaçkilo aldın iyice şiştin off ya bunları duymak istemiyorum artık vallahi sinirlerim bozyuluyor bir değil ikid değil hergün aynı muhabbetler umursamaz gibi duruyorum ama canıma tak etti artıkkötükedihüso ayy izin günüm gelsede biran önce şunlardan kurtulsam off daha 37.ci haftaya çokkk var yaasenağlama

canım ne güzel darısı benim başıma

ayy ne güzel ya alınca resimde isitiyoruz

kızlar benimde sol boşluğum ağrıyoo böbrekle alakası olabilirmi yada ben karnım çok açık geziyorum
üşüttümmü acaba

ya birsen cim dur allah aşkına çıkarma iş başına üşüttün sanırmmm kapat o karnını azcuk ama devam ederse doktora git canım geçmiş olsun

bende 26 haftalık hamileyim ve şöyle bir surunum var sağ elimde uyuşma var acaba benim konuyla iligili bilgisi olan varmı yada aynı şikayeti olan

uyuşma oluyor sanırım canım magnezyum eksikliğindne bildiğim kadarı ile hamileliğin hayırlı olsun

eh canım işte idare ediyoruz , ama sende benim gibi yapmışın erkek mi desinler türkiz hanım gidelim pembe alalım birer tanede

şöyle güzel ve değişik bir şey istiyorum nereye baksam acaba

semracım sen ne takıyon bunları sinirini bozuyon çok bilmişler sizene ya

duyma boşver he he de geç

valla daha çok anacığım 37 e hiç kendimizi kandırmayalım 17 nisan çabuk gelsin

valla tutkucuğum yatamıyorum sığamıyorum cnm ne olacak bilmem ananem bide kaprisli herşeye bir mana buluyorr aman dayımlar sığdıramadılar işte 4 kardeş bide 2 hafta felan almazlarr kesin
neyse sabredececezzz

üşüttümmü acaba
kız sen üşütüyorsundur ondan sağ genelde böbrekle ilgili olur
bende 26 haftalık hamileyim ve şöyle bir surunum var sağ elimde uyuşma var acaba benim konuyla iligili bilgisi olan varmı yada aynı şikayeti olan
canım uyuşma oluyor çoğumuzda bu nu dr sor istersen bi eksiklikten olabilir.

boşver canım konuşsunlar
Tv de çağlanın programında bebekler anlatılıyor bakın

semracığımmm insanlar illa bişey bulurrr sen hiç tasalanma ben tombuldum hamile kalınca çok kilo alacak diye beklediler ....o olmadı bu seferde her dk.nasıl bakacakmışım bebeklere onu söylüyolar bıktım karımda hareket edince sevince aman bıkacaksın diyolar iyice sıktılar yani
ben birdaha hamile kalamayacam belki bugünlerin keyfini mutluluğunu yaşamak istiyorum
ama bunalttılarr iiiiiiceeeeeee nasıl bakacakmışım yaaa

marylin cnm sürekli ağrı yok göbüşü açınca sırtımda açılıyor üşütüyorum sanırımm

canım benim hiç başıma gelmedi bilemiycem ama dr. ara sor için rahat etsin

QUOTE=MARYLİN;5498159]

semracım sen ne takıyon bunları sinirini bozuyon çok bilmişler sizene ya

duyma boşver he he de geç

valla daha çok anacığım 37 e hiç kendimizi kandırmayalım 17 nisan çabuk gelsin[/QUOTE]

ay bu insanları anlamak zor kimse kimseyi çekemiyor,iyi olsun istemiyor, insanın sinirlerini bozuyorlar ya kilo benim sanane ama işyerindeki diğer hamileler çok kilo almadı kıyaslayıp duruyorlar bigün sizene benim kilomdan sizide görücem diyip bağırıcam yani zor duruyorum Çok üzgünüm çoook

kızlar herkese selam...
pınardan yeni haberler var mı aklım onlarda kaldı inşallah bişi yoktur da evde hamileliğinin keyfini çıkarır...
biz oğluşumla iiz... dün hareketlerimiz azdı ama bugün maşallah keyfimiz yerinde... yarın da kontrolümüz var çok heycanlıyız... ayrıca da sabahtan şeker testimiz... şeker yasak ya canım nasıl istiyo bi bilseniz... yarın sonuçlar ii çıkarsa hemen koca bi çikolata alıp yiyeceğim :)))

dırımkızı milletin dediklerini çok takma kafana... bana da sölüyolar çok kilo aldın bilmemne falan diye... hele de bekar arkadaşlar bundan sonra size ait bi hayatınız kalmayacak... bebeğe bağımlı olcaksınız... napcaksınız diyip duruyolar... ama umrumda diil milletin dedikleri... oğlum sağsalim gelsin de dünyaya başka bişi istemiyorum şuanda...

ay bu insanları anlamak zor kimse kimseyi çekemiyor,iyi olsun istemiyor, insanın sinirlerini bozuyorlar ya kilo benim sanane ama işyerindeki diğer hamileler çok kilo almadı kıyaslayıp duruyorlar bigün sizene benim kilomdan sizide görücem diyip bağırıcam yani zor duruyorum Çok üzgünüm çoook[/QUOTE]

çok garipler ya bu kadın milleti kızlar ya
ne garip dimi hep kendi cinsiyle yarışır onu eleştirir çok garip ya

sende bir kadınsın destek olmak yerine köstek olur

sende bir kadınsın destek olmak yerine köstek olur[/QUOTE]

malum kadınlar arasında kızkançlık herzaman daha fazladır... bence kıskanıyorlar,
tadını çıkaralım bu durumun :)))

sende bir kadınsın destek olmak yerine köstek olur[/QUOTE]

malum bayanlar arasında kıskançlık daha fazla oluyor... kıskanıyorlar bizi:)))
keyfini çıkaralım bence :))hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…