çok garipler ya bu kadın milleti kızlar ya
ne garip dimi hep kendi cinsiyle yarışır onu eleştirir çok garip ya
sende bir kadınsın destek olmak yerine köstek olur
kızlar merhaba ben bugün geç geldim ofise.pınarla konuştum gayet iyiymiş.belki akşama çıkarımd edi.selamı var size.bu arada kardeşim hastanede yatıyordu sonuçlar temiz çıktı ve taburcu oldu çok sevinçliyim o yüzden.bende bebişimin sebamed ürünlerini aldım. dalin detarjan ve yumuşatıcısını aldım allah izin verirse yavaş yavaş başlıcam artık..
bende 26 haftalık hamileyim ve şöyle bir surunum var sağ elimde uyuşma var acaba benim konuyla iligili bilgisi olan varmı yada aynı şikayeti olan
kızlar merhaba ben bugün geç geldim ofise.pınarla konuştum gayet iyiymiş.belki akşama çıkarımd edi.selamı var size.bu arada kardeşim hastanede yatıyordu sonuçlar temiz çıktı ve taburcu oldu çok sevinçliyim o yüzden.bende bebişimin sebamed ürünlerini aldım. dalin detarjan ve yumuşatıcısını aldım allah izin verirse yavaş yavaş başlıcam artık..
kızlar merhaba biraz yoğundum sabahtan yemek yedik geldik şimdi sohbet güzel maşallah az önce benimde başıma geldi aynı durum yemeğe gideceğim kalktım iki bay mesai arkadaşım maşallah hiç kilo almadın kolay verirsin dediler:)) ordan bir bayan arkadaşımda en az kiloyu bence ..... almıştı dedi onun hamileliği daha güzeldi dedi kadınlar arasında çekişme kıskançlık asla bitmiyor kızlar o nedenle bu güzel anın tadını çıkaralım takmayalım böyle şeyleri
bu arada bebişleri doyurdunuz mu fıstıklar:)))))))))))
İLGİNCİM YEDİK TEYZESİ MAMAMIZI KARNIMIZ DOYDU..:ecrin_bebek:
çok iyi canım nazar değmesin hep böyle inş
darısı bana bakalım
aslıcım gözün aydın git iyice dinlen ama temzilik olayını yavaş yavaş yap fazla kaptırma
hadi bakalım bekliyoruz fotoları
canım tam kaç haftalık oluyorsun sata göre rapor alacağın tarihte bende alıcamda :::))
kızlar benimde sol boşluğum ağrıyoo böbrekle alakası olabilirmi yada ben karnım çok açık geziyorum
üşüttümmü acaba
kızlar herkese selam...
pınardan yeni haberler var mı aklım onlarda kaldı inşallah bişi yoktur da evde hamileliğinin keyfini çıkarır...
biz oğluşumla iiz... dün hareketlerimiz azdı ama bugün maşallah keyfimiz yerinde... yarın da kontrolümüz var çok heycanlıyız... ayrıca da sabahtan şeker testimiz... şeker yasak ya canım nasıl istiyo bi bilseniz... yarın sonuçlar ii çıkarsa hemen koca bi çikolata alıp yiyeceğim :)))
dırımkızı milletin dediklerini çok takma kafana... bana da sölüyolar çok kilo aldın bilmemne falan diye... hele de bekar arkadaşlar bundan sonra size ait bi hayatınız kalmayacak... bebeğe bağımlı olcaksınız... napcaksınız diyip duruyolar... ama umrumda diil milletin dedikleri... oğlum sağsalim gelsin de dünyaya başka bişi istemiyorum şuanda...
kızlar merhaba biraz yoğundum sabahtan yemek yedik geldik şimdi sohbet güzel maşallah az önce benimde başıma geldi aynı durum yemeğe gideceğim kalktım iki bay mesai arkadaşım maşallah hiç kilo almadın kolay verirsin dediler:)) ordan bir bayan arkadaşımda en az kiloyu bence ..... almıştı dedi onun hamileliği daha güzeldi dedi kadınlar arasında çekişme kıskançlık asla bitmiyor kızlar o nedenle bu güzel anın tadını çıkaralım takmayalım böyle şeyleri
bu arada bebişleri doyurdunuz mu fıstıklar:)))))))))))
selam kızlar nasılsınız akşam bebışlerın odasını boyattık yarında mobılyamız gelıyor kısmetse yarın akşam uzerıde kuzucuklarımı gormeye gıdıcem hstaneye bakalım buyumuşmu kuızular
bu arada pınardan haberı olan varmı sonuclar cıktımı
gecmışe bakayım dedım o kadar yazmışınızkı maşallah :)))))))
tülaycım aynı valla sabah eşimi fırçaladım yoksa sen beni aldatıyormusun dedim adam şaşırdı işten eve evden işe izin günlerimdede hep seninleyim hangi arada yapayım canım dedi güldü rüyalar insanı etkiliyor işte az öncede aramış nasılsın tatlım sinirin geçti mi diyor :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?