2009 Mayıs Anneleri

çok garipler ya bu kadın milleti kızlar ya
ne garip dimi hep kendi cinsiyle yarışır onu eleştirir çok garip ya

sende bir kadınsın destek olmak yerine köstek olur

malum kadınlar arasında kızkançlık herzaman daha fazladır... bence kıskanıyorlar,
tadını çıkaralım bu durumun :)))[/QUOTE]

valla orası kesin canım

kızlar merhaba ben bugün geç geldim ofise.pınarla konuştum gayet iyiymiş.belki akşama çıkarımd edi.selamı var size.bu arada kardeşim hastanede yatıyordu sonuçlar temiz çıktı ve taburcu oldu çok sevinçliyim o yüzden.bende bebişimin sebamed ürünlerini aldım. dalin detarjan ve yumuşatıcısını aldım allah izin verirse yavaş yavaş başlıcam artık..

kızlar merhaba biraz yoğundum sabahtan yemek yedik geldik şimdi sohbet güzel maşallah az önce benimde başıma geldi aynı durum yemeğe gideceğim kalktım iki bay mesai arkadaşım maşallah hiç kilo almadın kolay verirsin dediler:)) ordan bir bayan arkadaşımda en az kiloyu bence ..... almıştı dedi onun hamileliği daha güzeldi dedi kadınlar arasında çekişme kıskançlık asla bitmiyor kızlar o nedenle bu güzel anın tadını çıkaralım takmayalım böyle şeyleri

bu arada bebişleri doyurdunuz mu fıstıklar:)))))))))))

hoşgeldin tülaycım nasılsın çok sevindim hem pınarın hem kardeşinin adına

bende 26 haftalık hamileyim ve şöyle bir surunum var sağ elimde uyuşma var acaba benim konuyla iligili bilgisi olan varmı yada aynı şikayeti olan

Canım hoşgeldin.eldeki uyuşma benim bir arkadaşımda hamileyken olmuştu ve böyle ilerleyen zamanlarda kalemi bile zor tutuyordu. iğne batınca hissetmezdi.dr a gitti. damarın da hamilelikten dolayı sinir sıkışması var dedi. iğneyle girip açarız damarı açtırmazsan doğumdan sonra geçer kendiliğinden dediler. ve ekimde doğumda yaptı.şimdi hiçbirşeyi yok.doğumdan sonra düzeliyor korkma.

hoşgeldin tülaycım.çok sevindim kardeşine gözünaydın olsun..
pınarında iyi olmasına çok sevindim çok şükür.korktum valla erken doğum yapacak diye.

mimaresracım canım sende hoşgeldin.nasılsın bakalım?

esencim çok çok geçmiş olsun. allah iyiliğini versin canım.

hoşgeldin canım kardeşine çok sevindim gözün aydın oh be

bende görüştüm pınarla sabah iyiydi inş onun datest soucu temzi çıkar

hayırlı olsun bebişin ürünleri güle güle kullansın annesi

hoşgeldin canım valla ben senin resmi gördüm mankenler gibisin halt etmiş o kız karnımızı doyurduk teyzesi bizde tatlı vardı alamadık bile ah ah sadece biraz pilav ve patates yemeği yedim azcıkda domates çorbası

marlyıncım sağol bitanem benim afiyet olsun yarasın bebişine :)))))))))))))))
kızlar ben geceleri çok sıkıntılı uyuyorum sağa dön sola dön sabah kalktığımdada yorgun uyanıyorum gecede eşim beni aldatıyor rüyamda bende görüyorum sonra kavga ediyoruz ben hızla uzaklaşırken birden sancım başlıyor ağlıyorum yanımdaki insanlar ambulans çağırıyor sedyeye yatıyorum eşim yanımda ne işin var git bak senin yüzünden erken doğum yapacağım diyorum ayyy çok kötüydü doğum yaklaştıkça böyle rüyalar görüyoruz hepimiz sanırım bir uyandım eşime baktım yavrum uyuyor

ilgincim ben hep görüyorum o rüyaları.yazık eşimde allahtan kork sağıma soluma bile bakmıyorum diyor:):):

Canım benim sat 15 temmuzdu ama geç ovuluasyo olduğu için doktor 23 temmuz kabul ediyor.Rapor için gittiğim gün tam 32 haftanın ilk günü olacak

kızlar benimde sol boşluğum ağrıyoo böbrekle alakası olabilirmi yada ben karnım çok açık geziyorum
üşüttümmü acaba

Ya varya sen valla sopa istiyosun kızım durduk yere başımıza iş çıkarmasana klava:klava: Paşalarım üşüyecek yazık

Canım inşşallah tahlillerin temiz çıkar bu milletide anlamak zor nedir bu fesatlıkları anlamam benim burdakiler baya destek hiç öle bişey söyleyen yok şükür.

Pınar iyi kızlar bende az önce konuştum hastanede doktoru akşam tahlilleri ile birlikte tekrar bakacak enfeksiyon falan varmı diye çıkarız akşam heralde dedi herkesin selamını söyledim onunda herkese selamı var.Sesini iyi duydumya rahatladım valla..

Çok sevindim kardeşine tülaycım.Senin söylediklerinden sonra bende dalin yumuşatıcı alıcam.Zaten dalin sıvı deterjan almıştım...

Evet biz yemeğimizi yedik banu teyzesi

selam kızlar nasılsınız akşam bebışlerın odasını boyattık yarında mobılyamız gelıyor kısmetse yarın akşam uzerıde kuzucuklarımı gormeye gıdıcem hstaneye bakalım buyumuşmu kuızular
bu arada pınardan haberı olan varmı sonuclar cıktımı
gecmışe bakayım dedım o kadar yazmışınızkı maşallah :)))))))

tülaycım aynı valla sabah eşimi fırçaladım yoksa sen beni aldatıyormusun dedim adam şaşırdı işten eve evden işe izin günlerimdede hep seninleyim hangi arada yapayım canım dedi güldü rüyalar insanı etkiliyor işte az öncede aramış nasılsın tatlım sinirin geçti mi diyor :)))))))))))))))

sibelcim afiyet olsun bitanem :)))

sehercim hadi gözünüz aydın boya işi mobilya işide bitmiş sayılır kuzucuklar büyümüştür herşey yolnudadır inşallah bitanem bizi haberdar edersin doktordan gelince

Seherim ne güzel sende işin çoğunu tamamlamışsın bi yerleştirmemiz kaldı.En kısa zamanda koyarsın fotolarını.

Aynı şeyleri bende görüyorum desem saplantı oldu heralde bizde.Çok gülüyo kociş sen bu hamilelikten beri çok karışık rüyalar görüyosun sayıklıyosun demeye başladı..

İLGİNCİM İNAN BENDE BU GECE SAÇMA SAPAN RÜYALAR GÖRDÜM DURDUM. ZATEN NETTE OKUDUM 31. HAFTAMI. BU ARALAR ÇOK RÜYA GÖRÜRSÜNÜZ DİYE YAZIYORDU.BENDE MAŞALLAH 3-4 TANE RÜYA GÖRÜM VE HEPSİ SAÇMAYDI.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…