Valla canım sabır dediğin gibi....valla tutkucuğum yatamıyorum sığamıyorum cnm ne olacak bilmem ananem bide kaprisli herşeye bir mana buluyorr aman dayımlar sığdıramadılar işte 4 kardeş bide 2 hafta felan almazlarr kesin
neyse sabredececezzz
hadi gözün aydın bu sevinçle bebişini ödüllendirdin demekkızlar merhaba ben bugün geç geldim ofise.pınarla konuştum gayet iyiymiş.belki akşama çıkarımd edi.selamı var size.bu arada kardeşim hastanede yatıyordu sonuçlar temiz çıktı ve taburcu oldu çok sevinçliyim o yüzden.bende bebişimin sebamed ürünlerini aldım. dalin detarjan ve yumuşatıcısını aldım allah izin verirse yavaş yavaş başlıcam artık..
Gıcıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar merhaba biraz yoğundum sabahtan yemek yedik geldik şimdi sohbet güzel maşallah az önce benimde başıma geldi aynı durum yemeğe gideceğim kalktım iki bay mesai arkadaşım maşallah hiç kilo almadın kolay verirsin dediler:)) ordan bir bayan arkadaşımda en az kiloyu bence ..... almıştı dedi onun hamileliği daha güzeldi dedi kadınlar arasında çekişme kıskançlık asla bitmiyor kızlar o nedenle bu güzel anın tadını çıkaralım takmayalım böyle şeyleri
bu arada bebişleri doyurdunuz mu fıstıklar:)))))))))))
Ahhhhh ah hep öyleyiz zor yatıyoruz artık.Canım bu ara çok sık duyunca böyle şeyleri etkilendik.Eşimede ben ufaktan bir cimcik attım ona göre dedim yani haaaaaaaaaaaa!!!!marlyıncım sağol bitanem benim afiyet olsun yarasın bebişine :)))))))))))))))
kızlar ben geceleri çok sıkıntılı uyuyorum sağa dön sola dön sabah kalktığımdada yorgun uyanıyorum gecede eşim beni aldatıyor rüyamda bende görüyorum sonra kavga ediyoruz ben hızla uzaklaşırken birden sancım başlıyor ağlıyorum yanımdaki insanlar ambulans çağırıyor sedyeye yatıyorum eşim yanımda ne işin var git bak senin yüzünden erken doğum yapacağım diyorum ayyy çok kötüydü doğum yaklaştıkça böyle rüyalar görüyoruz hepimiz sanırım bir uyandım eşime baktım yavrum uyuyor
oy oy oy kız süper hadi hayırlısı görelim güzellikleri fotolarla iyi haberlerini de bekliyoruz.selam kızlar nasılsınız akşam bebışlerın odasını boyattık yarında mobılyamız gelıyor kısmetse yarın akşam uzerıde kuzucuklarımı gormeye gıdıcem hstaneye bakalım buyumuşmu kuızular
bu arada pınardan haberı olan varmı sonuclar cıktımı
gecmışe bakayım dedım o kadar yazmışınızkı maşallah :)))))))
Kız rahat durun sakin olun olmazki böyle relaxİLGİNCİM İNAN BENDE BU GECE SAÇMA SAPAN RÜYALAR GÖRDÜM DURDUM. ZATEN NETTE OKUDUM 31. HAFTAMI. BU ARALAR ÇOK RÜYA GÖRÜRSÜNÜZ DİYE YAZIYORDU.BENDE MAŞALLAH 3-4 TANE RÜYA GÖRÜM VE HEPSİ SAÇMAYDI.kaydirigubbakcemile3
kızlar Pınardan bir haber varmı acaba?
kızlar bu rüyalar çok olurmuş bu ara
ılgıncım alma adamın günahını bak hep senin yanında ::)
bende gördüm ama çok önce hamileliğin başında hani benim eşiminde alakası olsa yani, çok sadakatlidir hemde aşırı
ben sürekli emzirirken görüyorum kendimi ama sabah kadar film oynuyor valla ama genelde annemleri görüyorum ya uzaktalar ya canlarım benim hepsini çok özledim
iyi hadi geçmişolsun tekrar ah bu gençlersaol tutkuncumm evet ya çok sevinmdim kardeşime.yzık ehr yeri iğneden delik deşik oldu ama sonucu iyi sadece B12 eksikliği varmış şimdi onun tedavisini görüyor..
Kız senin rüyalar pek duygusal ben rüyamda aksiyon görüyorum dünyayı kurtarıyorum hemde hamileyken savuluuuun kötükedihüsokızlar bu rüyalar çok olurmuş bu ara
ılgıncım alma adamın günahını bak hep senin yanında ::)
bende gördüm ama çok önce hamileliğin başında hani benim eşiminde alakası olsa yani, çok sadakatlidir hemde aşırı
ben sürekli emzirirken görüyorum kendimi ama sabah kadar film oynuyor valla ama genelde annemleri görüyorum ya uzaktalar ya canlarım benim hepsini çok özledim
valla 3 kadın yersiniz adamı hele yandı korkudan bakamaz vallaesracım bende arasıra eşime yok demi birisi bak söyle diyorum oda var diyor sen yağmur ve defne tam üç kişi diyor bende başkası bir olsun mahvederim seni diyorumklava:
canım kadının en iyi dostu sanırım bir kadın olamıyor bunu çok sık görüyoruz yaşıyoruz ama takmamak lazım bizim en güzel dönemimiz şuanda içimizde bir melek bugünlerin değerini bilmek gerek:1hug:
iyi hadi iyiymişCanım birkaç sayfa önce yazmıştım konuştum iyi çok şükür bi enfeksiyon varmı diye kültür almışlar.Akşama doktoru tahlile bakacakmış çıkarım sanırım akşam dedi.İyi çok şükür herkesede slmı var :dance:
ben yarısına baktım 1. daha güzel çok konuşmuşlar zorlamış yani.ay kızlar bu arada akşam recep ivedike gittikya dediğiniz gibi ilki daha komikti. öyle çok gülmedim. Haklı çıktınız...
ay kızlar bu arada akşam recep ivedike gittikya dediğiniz gibi ilki daha komikti. öyle çok gülmedim. Haklı çıktınız...
günaydın kızlar kaç gündür gelemedim kimselerde merak etmemiş zaten çok kötü sancım vardı doğuruyorum sandım nst ye bağlandım çok şükür bebekle ilgili değilmiş sancılarım böbreklerimden kaynaklanıyormuş böbreklerim biraz büyümüş ve kum geçiyormuş ilaç verdi dr um eğer biraz daha büyürse hastane yolları görünüyor bana inşallah sorun çıkmaz .
bebişimin odASI geldi düzene sokayım inşallah resimlerini çekerim size
pınarın iyi olmasına sevindim hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah
kızlar merhaba ben bugün geç geldim ofise.pınarla konuştum gayet iyiymiş.belki akşama çıkarımd edi.selamı var size.bu arada kardeşim hastanede yatıyordu sonuçlar temiz çıktı ve taburcu oldu çok sevinçliyim o yüzden.bende bebişimin sebamed ürünlerini aldım. dalin detarjan ve yumuşatıcısını aldım allah izin verirse yavaş yavaş başlıcam artık..
marlyıncım sağol bitanem benim afiyet olsun yarasın bebişine :)))))))))))))))
kızlar ben geceleri çok sıkıntılı uyuyorum sağa dön sola dön sabah kalktığımdada yorgun uyanıyorum gecede eşim beni aldatıyor rüyamda bende görüyorum sonra kavga ediyoruz ben hızla uzaklaşırken birden sancım başlıyor ağlıyorum yanımdaki insanlar ambulans çağırıyor sedyeye yatıyorum eşim yanımda ne işin var git bak senin yüzünden erken doğum yapacağım diyorum ayyy çok kötüydü doğum yaklaştıkça böyle rüyalar görüyoruz hepimiz sanırım bir uyandım eşime baktım yavrum uyuyor
SİBİKOCUM DEDİĞİN GİBİ HER LAFA GÜLECEK BİR FİLM DEĞİLMİŞ. KÖTÜ DEĞİLDİDE BEN DAHA FARKLI BEKLEMİŞTİM.
BU ARADA ÇOOOOOOOOOOOK HEYECANLIYIM YARIN SAAT 1 DE DOKTORDA OLUCAM ALLAHIM TOSUN PAŞAMI GÖRECEM 1,5 AY SONRAdelikafadulden
SİBİKOCUM DEDİĞİN GİBİ HER LAFA GÜLECEK BİR FİLM DEĞİLMİŞ. KÖTÜ DEĞİLDİDE BEN DAHA FARKLI BEKLEMİŞTİM.
BU ARADA ÇOOOOOOOOOOOK HEYECANLIYIM YARIN SAAT 1 DE DOKTORDA OLUCAM ALLAHIM TOSUN PAŞAMI GÖRECEM 1,5 AY SONRAdelikafadulden
fulyacım canım saolasın.sen nasılsın iyiymisin??
günaydın kızlar kaç gündür gelemedim kimselerde merak etmemiş zaten çok kötü sancım vardı doğuruyorum sandım nst ye bağlandım çok şükür bebekle ilgili değilmiş sancılarım böbreklerimden kaynaklanıyormuş böbreklerim biraz büyümüş ve kum geçiyormuş ilaç verdi dr um eğer biraz daha büyürse hastane yolları görünüyor bana inşallah sorun çıkmaz .
bebişimin odASI geldi düzene sokayım inşallah resimlerini çekerim size
pınarın iyi olmasına sevindim hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah
kızlar merhaba ben bugün geç geldim ofise.pınarla konuştum gayet iyiymiş.belki akşama çıkarımd edi.selamı var size.bu arada kardeşim hastanede yatıyordu sonuçlar temiz çıktı ve taburcu oldu çok sevinçliyim o yüzden.bende bebişimin sebamed ürünlerini aldım. dalin detarjan ve yumuşatıcısını aldım allah izin verirse yavaş yavaş başlıcam artık..
marlyıncım sağol bitanem benim afiyet olsun yarasın bebişine :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?