2009 Mayıs Anneleri

sibelcim cerencim hepimiz aynıyız o zamankaydirigubbakcemile3 aynen ya eşimde bana gece seni kameraya çekeyim neler sayıklıyorsun gör naniknanik ama uyanırsın diye kıyamıyorum diyor bilinçaltımızdaki düşünceler rüyalarıma yansıyor aldatma doğum olarak sanırım

valla tutkucuğum yatamıyorum sığamıyorum cnm ne olacak bilmem ananem bide kaprisli herşeye bir mana buluyorr aman dayımlar sığdıramadılar işte 4 kardeş bide 2 hafta felan almazlarr kesin
neyse sabredececezzz
Valla canım sabır dediğin gibi....

hadi gözün aydın bu sevinçle bebişini ödüllendirdin demek

Gıcıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım malesef biz Türk insanı böyleyiz hep karşılaştırma yapıyoruz kadınlarda kıskanç işte boşver debelensin dursun

Ahhhhh ah hep öyleyiz zor yatıyoruz artık.Canım bu ara çok sık duyunca böyle şeyleri etkilendik.Eşimede ben ufaktan bir cimcik attım ona göre dedim yani haaaaaaaaaaaa!!!!

oy oy oy kız süper hadi hayırlısı görelim güzellikleri fotolarla iyi haberlerini de bekliyoruz.

Kız rahat durun sakin olun olmazki böyle relax
Aha Mutahara yı gördüm gündüz gündüz civcivimde gelmiş dün gece yoklardı ya bugün erkenciler kıııızzzlarrrrr burda gece kuşunuz

saol tutkuncumm evet ya çok sevinmdim kardeşime.yzık ehr yeri iğneden delik deşik oldu ama sonucu iyi sadece B12 eksikliği varmış şimdi onun tedavisini görüyor..

kızlar bu rüyalar çok olurmuş bu ara

ılgıncım alma adamın günahını bak hep senin yanında ::)

bende gördüm ama çok önce hamileliğin başında hani benim eşiminde alakası olsa yani, çok sadakatlidir hemde aşırı

ben sürekli emzirirken görüyorum kendimi ama sabah kadar film oynuyor valla ama genelde annemleri görüyorum ya uzaktalar ya canlarım benim hepsini çok özledim

esracım bende arasıra eşime yok demi birisi bak söyle diyorum oda var diyor sen yağmur ve defne tam üç kişi diyor bende başkası bir olsun mahvederim seni diyorumklava:

canım kadının en iyi dostu sanırım bir kadın olamıyor bunu çok sık görüyoruz yaşıyoruz ama takmamak lazım bizim en güzel dönemimiz şuanda içimizde bir melek bugünlerin değerini bilmek gerek:1hug:

kızlar Pınardan bir haber varmı acaba?

Canım birkaç sayfa önce yazmıştım konuştum iyi çok şükür bi enfeksiyon varmı diye kültür almışlar.Akşama doktoru tahlile bakacakmış çıkarım sanırım akşam dedi.İyi çok şükür herkesede slmı var :dance:

hepimiz yaşıyoruz fıstığım yok almıyorum kocişimin günahını ama yinede insan korkuyor :mymeka:

ay kızlar bu arada akşam recep ivedike gittikya dediğiniz gibi ilki daha komikti. öyle çok gülmedim. Haklı çıktınız...

saol tutkuncumm evet ya çok sevinmdim kardeşime.yzık ehr yeri iğneden delik deşik oldu ama sonucu iyi sadece B12 eksikliği varmış şimdi onun tedavisini görüyor..
iyi hadi geçmişolsun tekrar ah bu gençler

Kız senin rüyalar pek duygusal ben rüyamda aksiyon görüyorum dünyayı kurtarıyorum hemde hamileyken savuluuuun kötükedihüso

valla 3 kadın yersiniz adamı hele yandı korkudan bakamaz valla

iyi hadi iyiymiş

ay kızlar bu arada akşam recep ivedike gittikya dediğiniz gibi ilki daha komikti. öyle çok gülmedim. Haklı çıktınız...
ben yarısına baktım 1. daha güzel çok konuşmuşlar zorlamış yani.

Cerencim ben yazmıştım onu bi hevesle ilk günü gittik ama ben çok gülemedim nedense bir konusu yoktu ilki gibi bide yanımdaki kadın her lafa kendini yere atınca iyice gıcık oldum kadın tüm replikleri tekrarladı.kötükedihüso

SİBİKOCUM DEDİĞİN GİBİ HER LAFA GÜLECEK BİR FİLM DEĞİLMİŞ. KÖTÜ DEĞİLDİDE BEN DAHA FARKLI BEKLEMİŞTİM.

BU ARADA ÇOOOOOOOOOOOK HEYECANLIYIM YARIN SAAT 1 DE DOKTORDA OLUCAM ALLAHIM TOSUN PAŞAMI GÖRECEM 1,5 AY SONRAdelikafadulden

cnm çok gecmiş olsun..şükür bebeğin iyiymiş cnm..

kardesine cok sevindim cnm..gecmiş olsun..

sekeriiim benden etkilendiniz sizler kesin ..((((( ama yapmayın böyle.

ayy yerim senin tosun paşanı... :))) maşallah

Ay ne güzelllll benimde çarşamba ama daha çok var gelince bize yaz olurmu meral ederiz bakalım kaç kilo olmuş tosunun yerim ben onu..

fulyacım canım saolasın.sen nasılsın iyiymisin??

Fulyacım nasılsın hakkaten artık seni sık göremiyoruz kendi içine kapanma sakın özletiyosun kendini

sağolun kızlar pazartesi yazarım yazmam mı çatlarım yoksa... sositososito

fulyacım hoşgeldin nasılsın canıma.s.

cnm çok gecmiş olsun..şükür bebeğin iyiymiş cnm..

kardesine cok sevindim cnm..gecmiş olsun..

sekeriiim benden etkilendiniz sizler kesin ..((((( ama yapmayın böyle.

ayy yerim senin tosun paşanı... :))) maşallah

hadi bakalım tosun paşamızdan güzel haberler bekliyoruz hayırlısıylaa.s.

kızlar bir şey sorayım akşam akşam kafanız şişsin iyice
özellikle çalışan mayıs anneleri ikinciyi düşünüyormusunuz nedeninide söylerseniz şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…