2009 Mayıs Anneleri

fulyacım canım saolasın.sen nasılsın iyiymisin??

fulyacım merhaba canım nasılsına.s.

sağolun kızlar pazartesi yazarım yazmam mı çatlarım yoksa... sositososito

fulyacım hoşgeldin nasılsın canıma.s.

sağolun kızlar..iyi sayılırım..öyle geciyor işte..bişeyler yiyorum şimdi.. yaa havada çok soğudu burda bu aralar.sanki kıs şimdi geldi:)
bebişin hastane cıkısınıı yıkadı annem ütüledim bende.:)diğerlerini ellemedik daha.bunuda kafam dağılsın iyi gelir diye yaptım :)) ama ütüsü bile zor minicik şeyler:)))

cnm ben calışıyorum ama hamilelikte ara verdim.mecburen..2.yi valla bu sartlarda bilemiyorum baska kocadan olabilir:))))))))

herkeze hayırlıı cumalarrr amma çene yapmışsınız yine yaw nasılsınız kızlarr ??okuduğum kadarıyla herkez iyi Allah bozmasın inş :Saruboceq::Saruboceq:

Allah hayıra cevirsin bende dün gece kötü kötü rüyalar gördümm :1no2::1no2:

pıanrın son durumu hakkında bilgi alan varmı sonuçlar çıkmışmı acaba :uhm::uhm:

fulyacım sana görede olmadı soruya tam üstüne geldi dur bakalım kızını al bir kucağına o kocana hesabını sorarsın herşeyin

ben şu an düşünmüyorum ama eşim istiyor.tek kalmasın diye. tabiki yinede allah bilir hayırlısı bakalım. belki çocuk doğduktan sonra ben 2. isterim eşim istemez ..yanına kardeş olması çok güzel ama bilemiyorum..hele bunu bir doğuruyumda...

Anammmm bunlar birinciyi doğurduda ikincinin derdine düştüler yaww :)) lenn kızlarrr taşımak size kolay geldi galibaa :))

:roflol:
cnm ben calışıyorum ama hamilelikte ara verdim.mecburen..2.yi valla bu sartlarda bilemiyorum baska kocadan olabilir:))))))))

:roflol:alemsin canım kızlar bende 2008 ağustos ayına kadar ikinci çocuk düşünmüyordum kızımı ne zaman parka götürsem yada arkadaşıma gitsek tek kalıyordu kardeşlik özlemi başladı parkta bir bebek görse gidip seviyor ilgileniyordu ee altı yaşınada geldi prensesim bir anda karar verdim eşime hep tek çocuk yeter Allah kızımıza ömür versin derdim oda ikinci bebeği istediğimi duyunca çok şaşırdı birbirlerinin destekçisi herzaman kardeşler a.s.

Anammmm bunlar birinciyi doğurduda ikincinin derdine düştüler yaww :)) lenn kızlarrr taşımak size kolay geldi galibaa :))

valla bizim hatunlar birinciyi doğurmadan ikinci düşünmeye başladılar kafamçokkarıştı kızlar bebişler bir doğsun sizde hal bırakmazlar ikinci için en az iki yıl düşünürsünüz emin oluna.s

tülaycım kesin yani ölemi ne güzel canım bebeğine annen mi bakacak
ben şansızım ya annem uzakta ve hayatım boyuncada hep ayrı şehirde olucaz

ojeli bakalım hayırlısı ama ben bu şartlar devam ederse düşünemiyorum bile çok zor herşey ya

aynı fikirdeyimm valla cnm Allahım bunu bana bağışlasındaa gerisine sonra zaman ayırırım düşünmek içinn bu kadar stres ve sıkıntı içinde kolay değil çocuk yapmak :CüvCüv:

aynı fikirdeyimm valla cnm Allahım bunu bana bağışlasındaa gerisine sonra zaman ayırırım düşünmek içinn bu kadar stres ve sıkıntı içinde kolay değil çocuk yapmak :CüvCüv:

aynen canım hayat şartları çok zor insanı gelecek korkusu sarıyor daha birinci çocukta bile acaba hayata iyi bir insan olarak hazırlayabilecek miyim isteklerine karşılık verebilecekmiyim diye düşünüyorsun anne olmak çok farklı kızlar bebişleri kucağınıza aldığınız andan itibaren hayat yeni başlıyor gibi geliyor daha şevkatli daha sevecen oluyorsunuz diğer çocuklara karşıda anne yüreği derleya

kızlar bir şey sorayım akşam akşam kafanız şişsin iyice
özellikle çalışan mayıs anneleri ikinciyi düşünüyormusunuz nedeninide söylerseniz şekerler

Canım ya sanırım banu gibi şöle oğlum 6 yaşına gelsin kendini kurtarsın ondan sonra düşünürüm gibi geliyooo:teselli:

Kız allah iyiliğini versin:roflol::roflol:

evet marylin canım ben 2 yıl sonra istiyorum eşimde.annem bakıcak allah uzun ömür versin onada..zaten o bakmassa işi bırakırım..

sibelcim ben şimdi rahat edeceğim kızım verdiğim işleri yapmaya çalışıyor elinden geldiğiince:))))) arkadaşım bebeğinin altını değiştiriken kızım ona yardım etti mesela acıkınca biberonunu verdi benimde hoşuma gitti kardeşi doğunca yardımcı olacak gibime geliyor

ya kızlar ben ikinciyi düşünemiyorum işte ama kızım tek kalcak diyede üzülüyorum ama herşey çok zor benim annemde yok yanımdaki baksın etsin hatta hiç akrabam yok bu şehirde

benimde annem yürüyerek 5 dakikalık yerde oturuyor bize.balkondan birbirimizi görürüz. Zaten annem bakacak oğlumuzuda.

ya kızlar ben ikinciyi düşünemiyorum işte ama kızım tek kalcak diyede üzülüyorum ama herşey çok zor benim annemde yok yanımdaki baksın etsin hatta hiç akrabam yok bu şehirde

tatlım şimdiden kendini bu tür düşüncelerle strese sokma bebişini kucağına alınca hayırlısıyla ondan sonra zaman gösterir herşeyi bitanema.s.

AY KIZLAR İNŞALLAH BEBEĞİMİN GELİŞİMİNDE BİR SIKINTI FİLAN YOKTUR.KİLOSU,SAĞLIĞI FİLAN YERİNDE OLSUN DUA EDİN PAZARTESİ HAYIRLI HABERLERLE GELEYİM:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…