fulyacım canım saolasın.sen nasılsın iyiymisin??
Ay ne güzelllll benimde çarşamba ama daha çok var gelince bize yaz olurmu meral ederiz bakalım kaç kilo olmuş tosunun yerim ben onu..
Fulyacım nasılsın hakkaten artık seni sık göremiyoruz kendi içine kapanma sakın özletiyosun kendini
fulyacım merhaba canım nasılsına.s.
sağolun kızlar pazartesi yazarım yazmam mı çatlarım yoksa... sositososito
fulyacım hoşgeldin nasılsın canıma.s.
cnm ben calışıyorum ama hamilelikte ara verdim.mecburen..2.yi valla bu sartlarda bilemiyorum baska kocadan olabilir:))))))))
Anammmm bunlar birinciyi doğurduda ikincinin derdine düştüler yaww :)) lenn kızlarrr taşımak size kolay geldi galibaa :))
valla bizim hatunlar birinciyi doğurmadan ikinci düşünmeye başladılar kafamçokkarıştı kızlar bebişler bir doğsun sizde hal bırakmazlar ikinci için en az iki yıl düşünürsünüz emin oluna.s
aynı fikirdeyimm valla cnm Allahım bunu bana bağışlasındaa gerisine sonra zaman ayırırım düşünmek içinnbu kadar stres ve sıkıntı içinde kolay değil çocuk yapmak :CüvCüv:
kızlar bir şey sorayım akşam akşam kafanız şişsin iyice
özellikle çalışan mayıs anneleri ikinciyi düşünüyormusunuz nedeninide söylerseniz şekerler
cnm ben calışıyorum ama hamilelikte ara verdim.mecburen..2.yi valla bu sartlarda bilemiyorum baska kocadan olabilir:))))))))
ya kızlar ben ikinciyi düşünemiyorum işte ama kızım tek kalcak diyede üzülüyorum ama herşey çok zor benim annemde yok yanımdaki baksın etsin hatta hiç akrabam yok bu şehirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?