AY KIZLAR İNŞALLAH BEBEĞİMİN GELİŞİMİNDE BİR SIKINTI FİLAN YOKTUR.KİLOSU,SAĞLIĞI FİLAN YERİNDE OLSUN DUA EDİN PAZARTESİ HAYIRLI HABERLERLE GELEYİM:Saruboceq:
bengi canım nice yıllara eşin bebişinleeeeeeeeee
marylin bide şu var ben yaklaşık 16 yıldır çalışıyorum ve burdada nerdeyse temmuzda 9.senem dolcak
işimi kolay kolay bırakmak istemiyorum.gerçekten yaşam şartları zor ya allah hepimiz için hayırlısını evrsin canım..
merhaba kızlar yeni geldim dün doğumgünümdü yoğun geçti bana ve oğluma kocaman kocaman hediyeler geldi herkes nasıl geçmişi okuyamadım bir problem yoktur inşallah
ojeli bi şey mi oldu yoksa kontrolün mü pazartesi? inşallah yoktur canım bebeklerimizde bir şey ben desalı kontrole gideceğim
evet bitanem bakalım hakkımızda hayırlısı inş o zamana kadar kopmayız da birbrimizden haberdar oluruz ne güzel olur ya
bengicim iyiki doğdun nice nice yıllaar canım a.s.
Kızlar bizim mesai biti şükür hafta bitti herkese iyi tatiller
merhaba kızlar yeni geldim dün doğumgünümdü yoğun geçti bana ve oğluma kocaman kocaman hediyeler geldi herkes nasıl geçmişi okuyamadım bir problem yoktur inşallah
bizimde mesai bitecek az kaldı kızlar patronumunda uçak biletini aldım yolladım :))) ohh yarın bol bol dinleneceğim akşamada misafirlerim var bebişleride var :)))))))))))))) hepinizi öpüyorum fıstıklar kendinize ve yiyenlerime iyi bakın iyi tatiller şimdiden sizea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?