Kızlar ben çıkıyorum eve geldim biraz uzanayım mirmirmirmir
o koca göbiş benim.........
Bana diyor o birsen delisiiiii
kız birsenseni döverim haaaa
bak 10 dakikadan çıkacam akşam akşam dövdürtme kendini banaaaaa
Hepinize iyi akşamlar kızlar bu gün doktora gittim benim kızımda kocaman olmuş dört boyutlu resmini çekti doktor teyzesi yakında koycam tombiş yüzlü çokkk şirin bişi ya aşık oldum görür görmez bu arada babamızın kopyasıyız doktor bile babaya benzetti ah bide parmağını emmese tam göremedim ağzını 1,5 kg olmuşuz teyzeleri doktor elevit ve balık hapı verdi bide kan hapı kullanıyorum Allah hepimizin meleklerini korusunkızlar resmine bakıp bakıp daha çok özlem duyyuyorum minik Nilime :))
çok sağol bizi habersiz bırakmayın pınarcığım inşallah çabucak düzelirArkadaşlar pınar bu gecede hastanede, doktoru doğum öncesi nişanı olabilir dünkü
akıntı demiş, onun için haftaya cumaya kadar evde tuvalet haricinde hiç kalkmıyacaksın demiş. Cuma günü kontrolde anormal bir durum çıkmazsa normale dönebilirsin demiş.
Hepinize iyi akşamlar.
çok sağol canım. inşallah oğluşun çok iyidir iyi haberlerini bekliyoruzSelam Arkadaşlar,
Tülaycım kardeşin için cok sevindim gözün aydın canım
Bengicim iyiki doğdun mutlu sağlıklı nice yıllara inşallah
Ben de yarın sabah dr gidiyorum kızlar cok heyecanlıyım bakalım Boram nasılmış.
inşallah canım. hade kendine iyi bakBEN KAÇIYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM Şeniz
İYİ TATİLLERRRRRRa.s.
İNŞALLAH PAZARTESİ PINARI DA ARAMIZDA GÖRÜRÜZ.:Saruboceq:
Hepinize iyi akşamlar kızlar bu gün doktora gittim benim kızımda kocaman olmuş dört boyutlu resmini çekti doktor teyzesi yakında koycam tombiş yüzlü çokkk şirin bişi ya aşık oldum görür görmez bu arada babamızın kopyasıyız doktor bile babaya benzetti ah bide parmağını emmese tam göremedim ağzını 1,5 kg olmuşuz teyzeleri doktor elevit ve balık hapı verdi bide kan hapı kullanıyorum Allah hepimizin meleklerini korusunkızlar resmine bakıp bakıp daha çok özlem duyyuyorum minik Nilime :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?