2009 Mayıs Anneleri

cerenciğim o koca göbüşşş biliyoo kendünüüüü ve kendüsüü buradaaaaaa kenüsü cvplasınnnnnn

Arkadaşlar pınar bu gecede hastanede, doktoru doğum öncesi nişanı olabilir dünkü
akıntı demiş, onun için haftaya cumaya kadar evde tuvalet haricinde hiç kalkmıyacaksın demiş. Cuma günü kontrolde anormal bir durum çıkmazsa normale dönebilirsin demiş.
Hepinize iyi akşamlar.

Selam Arkadaşlar,

Tülaycım kardeşin için cok sevindim gözün aydın canım

Bengicim iyiki doğdun mutlu sağlıklı nice yıllara inşallah

Ben de yarın sabah dr gidiyorum kızlar cok heyecanlıyım bakalım Boram nasılmış.

BEN KAÇIYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM Şeniz
İYİ TATİLLERRRRRRa.s.
İNŞALLAH PAZARTESİ PINARI DA ARAMIZDA GÖRÜRÜZ.:Saruboceq:

Seherim sağol verdiğin bilgiler için inşallah hiçbir şey olmadan geçer bu zamanlar sanada iyi akşamlar canım

Hepinize iyi akşamlar kızlar bu gün doktora gittim benim kızımda kocaman olmuş dört boyutlu resmini çekti doktor teyzesi yakında koycam tombiş yüzlü çokkk şirin bişi ya aşık oldum görür görmez bu arada babamızın kopyasıyız doktor bile babaya benzetti ah bide parmağını emmese tam göremedim ağzını 1,5 kg olmuşuz teyzeleri doktor elevit ve balık hapı verdi bide kan hapı kullanıyorum Allah hepimizin meleklerini korusun kızlar resmine bakıp bakıp daha çok özlem duyyuyorum minik Nilime :))

ayyy ne güselllllllllll dimek kızını gördünn süperrr

bende görsemmm ama bu p.tesi değil haftaya p.tesi görecem

çok sağol bizi habersiz bırakmayın pınarcığım inşallah çabucak düzelir
çok sağol canım. inşallah oğluşun çok iyidir iyi haberlerini bekliyoruz
BEN KAÇIYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM Şeniz
İYİ TATİLLERRRRRRa.s.
İNŞALLAH PAZARTESİ PINARI DA ARAMIZDA GÖRÜRÜZ.:Saruboceq:
inşallah canım. hade kendine iyi bak

maşallah kızına canım yerim onu ben :)

:ecrin_bebek:
iyi akşamlar canım gözün aydın annesi kocaman olmuş maşallah bende yarın gidicem bakalım kızlar genelde babaya benziyor zaten:ecrin_bebek:

inşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz kızlar ben de salıyı iple çekiyorum bakalım oğluşum büyüdü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…