2009 Mayıs Anneleri

ayy ya bende bebişimi özledim sen böyle deyince! maşallah kızına annesi!
inşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz kızlar ben de salıyı iple çekiyorum bakalım oğluşum büyüdü mü

yaa hepinizin kontrolü gelmiş,bende mi gitsem ne yapsamfisfisfis kıskandııımmdelikafadulden en son gördüğümde 4 şubattı. ama benim belli bir tarihim yok sizin gibi. bi kaç ayrı doktora gittiğim için zamanı ben belirliyorum bu sefer 1 ay olsun öyle gidicem diyordum. aaaa ama ona da az kalmış:dance: 4 marta ne kaldı şurdaaaa:sm_cool: du bakalım benim oğluş ne kadar büyümüş

merhaba kizlar a.s.

cok sukur bugun herkes iyi..ödüm kopuyor artik kötü haber alcaz diye..

cok sukur pinarcimda iyimiş..inşaAllah haftya cumaya kadar bişey cikmazda tekrar eski haline döner..ama anlamadigim şey hem nişan olabilir demesi..bu nişan dogumdan önce gelen su yada kan degilmi yahu?? Allah korusun o olsa anlardi muhakkak ya..neyse inşaAllah cikip biran önce düzelir a.s.

herşeyin yolunda olmasina cok sevindim canim :) maşaAllahh tosunumuzaaa Şeniz hep böyle güzel haberlerle gel inşaAllahh

Bengicim eşin bebegin ve tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu saglikli yilla canimmmm a.s. dogumgünün kutlu olsunnnn Şeniz

tülaycim kardesinin iyi olmasina cok sevindim canim a.s.

esencim cok cok geçmiş olsun canim..mayis annelerinde böbrek kumu dökmek huy oldu he..Rabbim şifa versin her türlü hastamiza a.s.

ojelifistigim ve incihancim inşaAllah yarin güzel güzel haberler alirsiniz canlarimm Şeniz

kızlar bir şey sorayım akşam akşam kafanız şişsin iyice
özellikle çalışan mayıs anneleri ikinciyi düşünüyormusunuz nedeninide söylerseniz şekerler
EVVEEEEEET hemde çok beklemeden anca 2. side gelir çünkü 1. de 6 yıl bekledim delikafadulden

merhaba kızlar yeni geldim dün doğumgünümdü yoğun geçti bana ve oğluma kocaman kocaman hediyeler geldi herkes nasıl geçmişi okuyamadım bir problem yoktur inşallah
İYİKİ DOĞDUN BENNNNNNGİİİİİİİİİİİ İYİKİ DOĞDUN BEEEENNNGİİİİİİİİİİ İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN BEN Gİkaydirigubbakcemile3

KIZIM 10 KERE SÖYLEDİM BEN ALDIM YIKADIM BEMBEYAZ YAPIYOR VE MİS GİBİ KOKUYOR BEN DALİN DETERJAN SIVI YUMOŞ YUMUŞATICI İLE YIKADIM.SÜPER DUYRULUR YARIN GİT HEMEN AL SONRA BENİ ALNIMDAN ÖPECEN YUMUŞACIK OLDULAR DİYE

kıııız o koca göbüş kim??

sibel naber canım? evet hemde sen 32. haftana geldin. ben daha 29 olacak ama olsun,kenarda dursun.
KIZ CEREN senin şimdi sezeryan mı normalmi bak benim sezeryan aynı gün kaldık hamile aynı gün doğuralım okey

Canım sağol haberdar ettiğin için iyi tatiller

oy maşallah eleviti bende kullanıyorum biraz yanma yapıyor ondan gece yatarken yada ara saatlerde iç canım.
GIZLAR KİMSE YOKMİ BEN GELDÜM NERDESÜNÜÜZ

alsu, Claries, emelyucel, pnrhlt, yeni_anne+ HEPİNİZİ GÖRDÜM KAÇMAYIN SAKIN BAK
pınar kız korkuttun bizi valla sessiz sessiz gidiyodun birden patlattın bombayı.Seni arayacaktım şimdi ben sulu gözüm ağlayıveririm üzülürsün dedim ondan aramadım kız eve mi geldin hastaneden mi giriyosun

Kızlar selaaammm ben geldimmmmm :)

Hastanedeyim hala. Eşim sıkılınca bilgisayarı getirdi sağolsun. Kısmetse bu gece de sorunsuz geçerse yarın sabah çıkacağız.

Dün benden gelen su gibi madde rahim ağzındaki nişanın tam oluşmamış haliymiş. Yani şu anda rahim ağzı açıkda. O yüzden önümüzdeki bir hafta tamamen yatak istirahati. Tuvalet harici kalkmak , hareket yapmak yasak... Cuma tekrar kontrole gidicez. Eğer o nişan tekrar oluşmaya başlamışsa zorlamamak kaydıyla normal hayatına dönersin dedi. Allah'tan iştende ayrılıcaktım. Tam denk geldi yani. Doktora falan dün gitmemiş olsam heralde şuanda doğurmuştum kızlar...

Dün ve bugün her ihtimale karşı erken doğum olursa diye iki tane ciğer geliştirici iğne oldum. Progestanmıdır nedir ondan kullanıyorum dünden beri. Sürekli turnusollu ped veriyolar. Su gelmiyo çok şükür. Bide 3 satte bi nst'ye bağlıyolar. Kuzumun kalp atışlarıyla eğleniyoruz burda :)

Hepinizden Allah razı olsun. Aradınız, sordunuz. Valla çok ama çok mutlu oldum. Benden böyle işte umarım sizde herşey yolundadır bi ara okuyayım geçmişi a.s.

Kızlar bende bel ağrısı çok oluyo bu aralar,bi başlıyor1- 2dk falan sürüyor sonra geçiyor,böyle tekrar edip duruyo bikaç gündür,heralde kasların gerilmesinden kaynaklanıyo diye düşünüyorum ben,bugün biraz daha rahattım gerçi,
Sizler neler yapıonus bakiiim?Öpüldünüz şekerlerleeeeeeeeeerŞenizŞenizŞeniz

Pınarcım iyi haberlerini aldığım için çok sevindim bitanem,inş. defne kızımızda zamanında ve sağlıklı olarak gelecek merak etme annesiii,aynı olay benim başımdada var inş. bu günleride atlatıcaz tatlım,çok geçmiş olsun

Esencim ve Şirinecim,geçmiş olsun kızlar,bu aralar herkese nazar değdi valla:uhm::uhm:

Tülaycım gözün aydın tatlım,kardeşinin iyi olmasına sevindim:teytey:

Birsencim bu haftalardan sonra kurtulmak zor bu ağrılardan artık doğurana kadar çekeriz diye düşünüyorum,kaslar falan geriliyor diye oluyordur bence ama sen göbeğini niye açık tutuyonki??üşütçen veletleriiklava:geçmiş olsun

Ojelim inş güzel haberlerle dönersin canım,yoktur bi problem yavs ne olcak evham yapma

Bengicim geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım:1hug:

Semracım,Alsucum,Marliyncim benim eşimde 3 bebek istiyor,bende istiyorum ama maddi durumlar izin vermeyebilir ileride

Claries gözün aydın cnm,Rabbim kucaklamayıda nasip etsin inş.

Pınaaaaaaaaaaar hoşgeldin canım,ayy nikini görünce sevindim fıstık,nasıl oldun??

canim benim ya..cok cok geçmiş olsun..cok sukur bi daha gelmemiş su mu..inşaAllah mayisa kadar bi daha ne su ne benzeri bişey gelmez canim..sen yatmana dinlenmene bak canim..gececek inşaAlah buda Şeniz Allah'a emanetsin canim sende bebişinde..dualarimiz seninle yerimseniben :ecrin_bebek:

Canım aynı bizim gibi alıcaksın laptobu yanına sehpayada su meyva ne varsa koyacaklar karşınada Tv izlemediğin bütün kadın programları ile kanki olcan neyse sen iyi olda.
Sonra kalk deselerde canım yorma kendini sıkılacaksın ama malesef insan sabrediyor.
Az kaldı zaten.Progesteron kullanıyorsun vajinal mi hapmı hangisi yoksa iğne mi ben ilk haftalarda 150 tane iğnesini oldum sonra jele geçtim 1 ay da onu kullandım sonrada yatağa geçtim.
bu arada diğer kızlar :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

pınar gecmiş olsun canm senin ve bebegının iii olmanıza cook sevındık
inş bütün mayıs bebekleri zamanında ve saglıkla gelır

kiz sen hangi arada geldinde msj yazdin görmedim :) bende birileri gelsede konussam diye bekliyordum :))

sende hoşgeldin cadi :)

Sağoalsınız bacılarım.Şu anda çok şükür su gelmiyor. Rahim ağzı boşta ama açıklık yok. O yüzden kendimi zorlamamam lazım ki su gelmesin, o nişan tekrar oluşsun.

Progesteronmudur nedir onu dünden beri iki kere iki tane olarak ağızdan verdiler. Ama bu akşamdan itibaren hergün aynı anda iki tane olarak vajinal yoldan fitil şeklinde kullanıcakmışım :1shok:

tutkuncum ben normail istiyorum doğumu ama belli olmaz o şimdiden. sezeryan olursa ayarlayıp beraber doğuralımkaydirigubbakcemile3

pınar canım iyi olmana çok sevindim. tez zamanda ayağa da kalkarsın inşallah!

Canım 31. haftamda banada o ciğer geliştiriciden yapacaklarmış,ben doktora sordum hiç zararı yokmuş ciğer geliştiricilerin merak etme:1hug:

Evet bi zararı yokmuş. Hani olur da erken olursa diye tedbir. Ben acaba doğumu tetikler mi dedim ama yokmuş öyle bi yan etkisi çok şükür...

Cerencim tşk ederim canım Allah hepinizden razı olsun :)

Nst'ye de normalde 32.haftadan sonra bağlıyolarmış. Maşşallah bebişinizin çok güzel geliyor kalp atışları dedi tüm hemşireler. Doktorda olmasını istemeyiz tabiki ama olurda erken doğurtmak zorunda olursak korkma Allah'ın izniyle o gününü tamamladı sorun olmaz dedi. Ama yine de inşallah vaktini bekler kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…