ayy ya bende bebişimi özledim sen böyle deyince! maşallah kızına annesi!Hepinize iyi akşamlar kızlar bu gün doktora gittim benim kızımda kocaman olmuş dört boyutlu resmini çekti doktor teyzesi yakında koycam tombiş yüzlü çokkk şirin bişi ya aşık oldum görür görmez bu arada babamızın kopyasıyız doktor bile babaya benzetti ah bide parmağını emmese tam göremedim ağzını 1,5 kg olmuşuz teyzeleri doktor elevit ve balık hapı verdi bide kan hapı kullanıyorum Allah hepimizin meleklerini korusunkızlar resmine bakıp bakıp daha çok özlem duyyuyorum minik Nilime :))
inşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz kızlar ben de salıyı iple çekiyorum bakalım oğluşum büyüdü mü
Hepinize iyi akşamlar kızlar bu gün doktora gittim benim kızımda kocaman olmuş dört boyutlu resmini çekti doktor teyzesi yakında koycam tombiş yüzlü çokkk şirin bişi ya aşık oldum görür görmez bu arada babamızın kopyasıyız doktor bile babaya benzetti ah bide parmağını emmese tam göremedim ağzını 1,5 kg olmuşuz teyzeleri doktor elevit ve balık hapı verdi bide kan hapı kullanıyorum Allah hepimizin meleklerini korusunkızlar resmine bakıp bakıp daha çok özlem duyyuyorum minik Nilime :))
EVVEEEEEET hemde çok beklemeden anca 2. side gelir çünkü 1. de 6 yıl bekledim delikafaduldenkızlar bir şey sorayım akşam akşam kafanız şişsin iyice
özellikle çalışan mayıs anneleri ikinciyi düşünüyormusunuz nedeninide söylerseniz şekerler
İYİKİ DOĞDUN BENNNNNNGİİİİİİİİİİİ İYİKİ DOĞDUN BEEEENNNGİİİİİİİİİİ İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN BEN Gİkaydirigubbakcemile3merhaba kızlar yeni geldim dün doğumgünümdü yoğun geçti bana ve oğluma kocaman kocaman hediyeler geldi herkes nasıl geçmişi okuyamadım bir problem yoktur inşallah
KIZIM 10 KERE SÖYLEDİM BEN ALDIM YIKADIM BEMBEYAZ YAPIYOR VE MİS GİBİ KOKUYOR BEN DALİN DETERJAN SIVI YUMOŞ YUMUŞATICI İLE YIKADIM.SÜPER DUYRULUR YARIN GİT HEMEN AL SONRA BENİ ALNIMDAN ÖPECEN YUMUŞACIK OLDULAR DİYEahh bengiciğim kaçırmışım seni geçmiş doğum günün kutlu olsun mutlu ol hep cnm ........
ne o kızlar birinciyi doğurdunuz ikiciyi planlıyorsunuz.....
ben ikisini bir arada çıkaracağımdan problem yok ama kocişe baklırsa üçüncüde olsun diyor
aslında şöle büyük bir evim olsa maddende durumumuz iyi olsa neden olmasın
kalabalık aileyi çok seviyorum çünki...allah büyük gelecekte ne olacak bilinmez.......
hayırlısı ile şuanki kuzularımızı getirelim dünyaya kızlarrrr.........
tülaycığım kız kardeşin için çok sevindim cnm hadi birdaha geçmiş olsun
strestenmiş bak gördünmü
bu arada kızlar son karar dalinin detarjanını ve yumuşatıcısnı alıyoruz dimi
yaww birniz yıkasanızda bilgi verseniz deyyommmmmm
bende 29 haftamda çantamı hazırlayacam ........
KIZ CEREN senin şimdi sezeryan mı normalmi bak benim sezeryan aynı gün kaldık hamile aynı gün doğuralım okeykıııız o koca göbüş kim??
sibel naber canım? evet hemde sen 32. haftana geldin. ben daha 29 olacak ama olsun,kenarda dursun.
Canım sağol haberdar ettiğin için iyi tatillerArkadaşlar pınar bu gecede hastanede, doktoru doğum öncesi nişanı olabilir dünkü
akıntı demiş, onun için haftaya cumaya kadar evde tuvalet haricinde hiç kalkmıyacaksın demiş. Cuma günü kontrolde anormal bir durum çıkmazsa normale dönebilirsin demiş.
Hepinize iyi akşamlar.
oy maşallah eleviti bende kullanıyorum biraz yanma yapıyor ondan gece yatarken yada ara saatlerde iç canım.Hepinize iyi akşamlar kızlar bu gün doktora gittim benim kızımda kocaman olmuş dört boyutlu resmini çekti doktor teyzesi yakında koycam tombiş yüzlü çokkk şirin bişi ya aşık oldum görür görmez bu arada babamızın kopyasıyız doktor bile babaya benzetti ah bide parmağını emmese tam göremedim ağzını 1,5 kg olmuşuz teyzeleri doktor elevit ve balık hapı verdi bide kan hapı kullanıyorum Allah hepimizin meleklerini korusunkızlar resmine bakıp bakıp daha çok özlem duyyuyorum minik Nilime :))
Kızlar selaaammm ben geldimmmmm :)
Hastanedeyim hala. Eşim sıkılınca bilgisayarı getirdi sağolsun. Kısmetse bu gece de sorunsuz geçerse yarın sabah çıkacağız.
Dün benden gelen su gibi madde rahim ağzındaki nişanın tam oluşmamış haliymiş. Yani şu anda rahim ağzı açıkda. O yüzden önümüzdeki bir hafta tamamen yatak istirahati. Tuvalet harici kalkmak , hareket yapmak yasak... Cuma tekrar kontrole gidicez. Eğer o nişan tekrar oluşmaya başlamışsa zorlamamak kaydıyla normal hayatına dönersin dedi. Allah'tan iştende ayrılıcaktım. Tam denk geldi yani. Doktora falan dün gitmemiş olsam heralde şuanda doğurmuştum kızlar...
Dün ve bugün her ihtimale karşı erken doğum olursa diye iki tane ciğer geliştirici iğne oldum. Progestanmıdır nedir ondan kullanıyorum dünden beri. Sürekli turnusollu ped veriyolar. Su gelmiyo çok şükür. Bide 3 satte bi nst'ye bağlıyolar. Kuzumun kalp atışlarıyla eğleniyoruz burda :)
Hepinizden Allah razı olsun. Aradınız, sordunuz. Valla çok ama çok mutlu oldum. Benden böyle işte umarım sizde herşey yolundadır bi ara okuyayım geçmişi a.s.
Canım aynı bizim gibi alıcaksın laptobu yanına sehpayada su meyva ne varsa koyacaklar karşınada Tv izlemediğin bütün kadın programları ile kanki olcan neyse sen iyi olda.Kızlar selaaammm ben geldimmmmm :)
Hastanedeyim hala. Eşim sıkılınca bilgisayarı getirdi sağolsun. Kısmetse bu gece de sorunsuz geçerse yarın sabah çıkacağız.
Dün benden gelen su gibi madde rahim ağzındaki nişanın tam oluşmamış haliymiş. Yani şu anda rahim ağzı açıkda. O yüzden önümüzdeki bir hafta tamamen yatak istirahati. Tuvalet harici kalkmak , hareket yapmak yasak... Cuma tekrar kontrole gidicez. Eğer o nişan tekrar oluşmaya başlamışsa zorlamamak kaydıyla normal hayatına dönersin dedi. Allah'tan iştende ayrılıcaktım. Tam denk geldi yani. Doktora falan dün gitmemiş olsam heralde şuanda doğurmuştum kızlar...
Dün ve bugün her ihtimale karşı erken doğum olursa diye iki tane ciğer geliştirici iğne oldum. Progestanmıdır nedir ondan kullanıyorum dünden beri. Sürekli turnusollu ped veriyolar. Su gelmiyo çok şükür. Bide 3 satte bi nst'ye bağlıyolar. Kuzumun kalp atışlarıyla eğleniyoruz burda :)
Hepinizden Allah razı olsun. Aradınız, sordunuz. Valla çok ama çok mutlu oldum. Benden böyle işte umarım sizde herşey yolundadır bi ara okuyayım geçmişi a.s.
pınar gecmiş olsun canm senin ve bebegının iii olmanıza cook sevındık
inş bütün mayıs bebekleri zamanında ve saglıkla gelır
alsu, Claries, emelyucel, pnrhlt, yeni_anne+ HEPİNİZİ GÖRDÜM KAÇMAYIN SAKIN BAK
pınar kız korkuttun bizi valla sessiz sessiz gidiyodun birden patlattın bombayı.Seni arayacaktım şimdi ben sulu gözüm ağlayıveririm üzülürsün dedim ondan aramadım kız eve mi geldin hastaneden mi giriyosun
Kızlar bende bel ağrısı çok oluyo bu aralar,bi başlıyor1- 2dk falan sürüyor sonra geçiyor,böyle tekrar edip duruyo bikaç gündür,heralde kasların gerilmesinden kaynaklanıyo diye düşünüyorum ben,bugün biraz daha rahattım gerçi,
Sizler neler yapıonus bakiiim?Öpüldünüz şekerlerleeeeeeeeeer
Sağoalsınız bacılarım.Şu anda çok şükür su gelmiyor. Rahim ağzı boşta ama açıklık yok. O yüzden kendimi zorlamamam lazım ki su gelmesin, o nişan tekrar oluşsun.
Progesteronmudur nedir onu dünden beri iki kere iki tane olarak ağızdan verdiler. Ama bu akşamdan itibaren hergün aynı anda iki tane olarak vajinal yoldan fitil şeklinde kullanıcakmışım :1shok:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...niz-lutfen-oglum-dogacak-daha-ismi-yok-4.html
kızlarrr,oy vermeyenler hemen oylasın anketimi bakiiimmmm:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?