2009 Mayıs Anneleri

çok teşekkür ederim canım

çok teşekkür ederim canım :)))
hoş geldin canım inşallah sorunsuz atlatırsın bu geceyi korkuttun bizi bir an önce düzelirsin inşallah canım

teşekkür ederim canım

aman aman bebişin iyi olsun da. hayırlıs canım inşallah gününü baklar beklemese de dr lar korkulcak bi şey olmadığını söylemiş hiç dert etme

kiz sen hangi arada geldinde msj yazdin görmedim :) bende birileri gelsede konussam diye bekliyordum :))

sende hoşgeldin cadi :)
kız burdayım kaç saattir selam verdim alan olmadı valla

Canım hissetmiyon bişey olmaz sabret atlattın inşallah

Canım defnemiz kuvvetli bi bebek bişey olmaz sağlıkla gelir inşallah tek şey senin moralini yüksek tutup dinlenmen-tatlicadiarzu-
Bengi görüyonmu sen doğurmadan biyaş daha yaşlandın kız inşallah seneye bebişinle beraber geçer doğum günün.

vallahi sorma 30 a 3 kaldı
sana 3 kalmış ben onun içindeyim canım yaşlandık yani biz acele edip hemen arkasından bi tane daha yapmam lazım sonra 2 sene ara verip bi 3. tabi hemen bulursak bebişleri planlar böyle sonra bi tane daha sonra 1 tane daha sonra bilmiyorum eğer benden geriye bişey kalmış olurmu:roflol:

Eşimde 3 bebiş istiyo,ne güzel kocaman sıcacık bi aile oluruz diyo,aslında bende çok istiyorum kalabalık aile ama hem maddiyat hemde,NASIL DOĞURCAS 3 TANEYİ YAA??:1shok::1shok:

Eşimde 3 bebiş istiyo,ne güzel kocaman sıcacık bi aile oluruz diyo,aslında bende çok istiyorum kalabalık aile ama hem maddiyat hemde,NASIL DOĞURCAS 3 TANEYİ YAA??:1shok::1shok:

kız olur olur 3-5 farketmez eşimin ailesinde hep 4-5 çocuk var bakıyorum gayet eğlenceli ablası en büyük olan 47 yaşında 4. yü doğurdu diğer eltim 5. yi diğer görümcede 39 unda 4. yü valla bakıyolar hatta çocuklarda bakıyolar kardeşlerine önemli olan kararı vermek bişekilde maddiyatta ona göre yapılıyor.

abooooooo, çıldırmış onlarrr,kız mühim olan bebeğin karnını doyurmak olsa öyle olur,ama belli bi hayat standardı sağlamak her ihtiyacını karşılamak lazım ,okulu var,evlendirmesi var,var da var...

amaniiinnn kızlar çıldırmış bizim vallahi bu hamilelik bizi zorladı öyle nazlı oldum ki zavallı kocişim isyan edecek diye korkuyorum bi de hiçbi şey yapamamak beni sinir ediyo eskiden bir sürü çocuğum olsun isterdim şimdi Allah buna sağlık versin diyorum

abooooooo, çıldırmış onlarrr,kız mühim olan bebeğin karnını doyurmak olsa öyle olur,ama belli bi hayat standardı sağlamak her ihtiyacını karşılamak lazım ,okulu var,evlendirmesi var,var da var...
kız valla bakıyorlar durumları çok iyi değildi çocuklardan sonra daha iyi oldu bu kısmet işi sanırım ben o kadar yapamam zaten ben bu kızımı bulmak için zaten elimde olan herşeyi verdim 2.-3. de ne verecemki birikimsiz olmaz yani ben işin gönül şakasındayım gönül isterde Allah nasip edermi bilmem.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Canım çıkıyorum çok öpüldün bebişinle yarın cnr a gidicez inşallah bi terslik olmazsa gelince anlatırım

Güle güle canım,yarın gitte bizede anlat,bebek kısmetiyle gelirmiş derler

Sen miiiii, ben miiiiiiiii,aynı durum:1hug:

aysun4141, cerencim+, tutkun09+, [k] {n} [k]
kızlar hiç sesiniz çıkmıyoo??naporsunuuuuuz??

Ayşecim melih kaan'a gitti oyum,benim oğlanın adıda kağan ondan torpil yaptıma.sa.s

seni torpilci seni:jeyyar: sağolasın canım.

merhaba kıslaar...
pınar sevindim cnm ii olmana..inş tam zamanını bekler defnecik...

tülay kardeşinin sonuçları ii çıkmış gözün aydın olsun...

bende yarın dr a gideceğim inş...bebişimi göreceğim heyecanı sardı şimdiden inş herşey yolundadır..bakalım bakalım bakalım...

yolundadır canım merak etme sen,hareket varsa problem yoktur kaydirigubbakcemile5 ,çıkınca bizede haber ver:1hug:

aysun4141, cerencim+, tutkun09+, [k] {n} [k]
kızlar hiç sesiniz çıkmıyoo??naporsunuuuuuz??

canım geçmişi okuodum görmedim pınara baktım iimiş sevindim

yrn dr gitcem hayırlısıyla inş. kzımı görücez

bide fuara niyetlendik ama hayırlısı gidebilirsek bakıcaz artık sen nasılsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…