çok teşekkür ederim canımBengicim eşin bebegin ve tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu saglikli yilla canimmmm a.s. dogumgünün kutlu olsunnnn Şeniz
tülaycim kardesinin iyi olmasina cok sevindim canim a.s.
esencim cok cok geçmiş olsun canim..mayis annelerinde böbrek kumu dökmek huy oldu he..Rabbim şifa versin her türlü hastamiza a.s.
ojelifistigim ve incihancim inşaAllah yarin güzel güzel haberler alirsiniz canlarimm Şeniz
EVVEEEEEET hemde çok beklemeden anca 2. side gelir çünkü 1. de 6 yıl bekledim delikafadulden
İYİKİ DOĞDUN BENNNNNNGİİİİİİİİİİİ İYİKİ DOĞDUN BEEEENNNGİİİİİİİİİİ İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN BEN Gİkaydirigubbakcemile3
KIZIM 10 KERE SÖYLEDİM BEN ALDIM YIKADIM BEMBEYAZ YAPIYOR VE MİS GİBİ KOKUYOR BEN DALİN DETERJAN SIVI YUMOŞ YUMUŞATICI İLE YIKADIM.SÜPER DUYRULUR YARIN GİT HEMEN AL SONRA BENİ ALNIMDAN ÖPECEN YUMUŞACIK OLDULAR DİYE
KIZ CEREN senin şimdi sezeryan mı normalmi bak benim sezeryan aynı gün kaldık hamile aynı gün doğuralım okey
Canım sağol haberdar ettiğin için iyi tatiller
oy maşallah eleviti bende kullanıyorum biraz yanma yapıyor ondan gece yatarken yada ara saatlerde iç canım.
GIZLAR KİMSE YOKMİ BEN GELDÜM NERDESÜNÜÜZ
hoş geldin canım inşallah sorunsuz atlatırsın bu geceyi korkuttun bizi bir an önce düzelirsin inşallah canımKızlar selaaammm ben geldimmmmm :)
Hastanedeyim hala. Eşim sıkılınca bilgisayarı getirdi sağolsun. Kısmetse bu gece de sorunsuz geçerse yarın sabah çıkacağız.
Dün benden gelen su gibi madde rahim ağzındaki nişanın tam oluşmamış haliymiş. Yani şu anda rahim ağzı açıkda. O yüzden önümüzdeki bir hafta tamamen yatak istirahati. Tuvalet harici kalkmak , hareket yapmak yasak... Cuma tekrar kontrole gidicez. Eğer o nişan tekrar oluşmaya başlamışsa zorlamamak kaydıyla normal hayatına dönersin dedi. Allah'tan iştende ayrılıcaktım. Tam denk geldi yani. Doktora falan dün gitmemiş olsam heralde şuanda doğurmuştum kızlar...
Dün ve bugün her ihtimale karşı erken doğum olursa diye iki tane ciğer geliştirici iğne oldum. Progestanmıdır nedir ondan kullanıyorum dünden beri. Sürekli turnusollu ped veriyolar. Su gelmiyo çok şükür. Bide 3 satte bi nst'ye bağlıyolar. Kuzumun kalp atışlarıyla eğleniyoruz burda :)
Hepinizden Allah razı olsun. Aradınız, sordunuz. Valla çok ama çok mutlu oldum. Benden böyle işte umarım sizde herşey yolundadır bi ara okuyayım geçmişi a.s.
Kızlar bende bel ağrısı çok oluyo bu aralar,bi başlıyor1- 2dk falan sürüyor sonra geçiyor,böyle tekrar edip duruyo bikaç gündür,heralde kasların gerilmesinden kaynaklanıyo diye düşünüyorum ben,bugün biraz daha rahattım gerçi,
Sizler neler yapıonus bakiiim?Öpüldünüz şekerlerleeeeeeeeeerŞenizŞenizŞeniz
Pınarcım iyi haberlerini aldığım için çok sevindim bitanem,inş. defne kızımızda zamanında ve sağlıklı olarak gelecek merak etme annesiii,aynı olay benim başımdada var inş. bu günleride atlatıcaz tatlım,çok geçmiş olsun
Esencim ve Şirinecim,geçmiş olsun kızlar,bu aralar herkese nazar değdi valla:uhm::uhm:
Tülaycım gözün aydın tatlım,kardeşinin iyi olmasına sevindim:teytey:
Birsencim bu haftalardan sonra kurtulmak zor bu ağrılardan artık doğurana kadar çekeriz diye düşünüyorum,kaslar falan geriliyor diye oluyordur bence ama sen göbeğini niye açık tutuyonki??üşütçen veletleriiklava:geçmiş olsun
Ojelim inş güzel haberlerle dönersin canım,yoktur bi problem yavs ne olcak evham yapma
Bengicim geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım:1hug:
Semracım,Alsucum,Marliyncim benim eşimde 3 bebek istiyor,bende istiyorum ama maddi durumlar izin vermeyebilir ileride
Claries gözün aydın cnm,Rabbim kucaklamayıda nasip etsin inş.
Evet bi zararı yokmuş. Hani olur da erken olursa diye tedbir. Ben acaba doğumu tetikler mi dedim ama yokmuş öyle bi yan etkisi çok şükür...
Cerencim tşk ederim canım Allah hepinizden razı olsun :)
Nst'ye de normalde 32.haftadan sonra bağlıyolarmış. Maşşallah bebişinizin çok güzel geliyor kalp atışları dedi tüm hemşireler. Doktorda olmasını istemeyiz tabiki ama olurda erken doğurtmak zorunda olursak korkma Allah'ın izniyle o gününü tamamladı sorun olmaz dedi. Ama yine de inşallah vaktini bekler kuzum...
kız burdayım kaç saattir selam verdim alan olmadı vallakiz sen hangi arada geldinde msj yazdin görmedim :) bende birileri gelsede konussam diye bekliyordum :))
sende hoşgeldin cadi :)
Canım hissetmiyon bişey olmaz sabret atlattın inşallahSağoalsınız bacılarım.Şu anda çok şükür su gelmiyor. Rahim ağzı boşta ama açıklık yok. O yüzden kendimi zorlamamam lazım ki su gelmesin, o nişan tekrar oluşsun.
Progesteronmudur nedir onu dünden beri iki kere iki tane olarak ağızdan verdiler. Ama bu akşamdan itibaren hergün aynı anda iki tane olarak vajinal yoldan fitil şeklinde kullanıcakmışım :1shok:
tutkuncum ben normail istiyorum doğumu ama belli olmaz o şimdiden. sezeryan olursa ayarlayıp beraber doğuralımkaydirigubbakcemile3Tabi anca beraber kanca beraber
oyladım ve yorumladım anketi ne o memet falan boşver sen doğuran sensin
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...niz-lutfen-oglum-dogacak-daha-ismi-yok-4.html
kızlarrr,oy vermeyenler hemen oylasın anketimi bakiiimmmm:jeyyar:
Canım defnemiz kuvvetli bi bebek bişey olmaz sağlıkla gelir inşallah tek şey senin moralini yüksek tutup dinlenmen-tatlicadiarzu-Evet bi zararı yokmuş. Hani olur da erken olursa diye tedbir. Ben acaba doğumu tetikler mi dedim ama yokmuş öyle bi yan etkisi çok şükür...
Cerencim tşk ederim canım Allah hepinizden razı olsun :)
Nst'ye de normalde 32.haftadan sonra bağlıyolarmış. Maşşallah bebişinizin çok güzel geliyor kalp atışları dedi tüm hemşireler. Doktorda olmasını istemeyiz tabiki ama olurda erken doğurtmak zorunda olursak korkma Allah'ın izniyle o gününü tamamladı sorun olmaz dedi. Ama yine de inşallah vaktini bekler kuzum...
sana 3 kalmış ben onun içindeyim canım yaşlandık yani biz acele edip hemen arkasından bi tane daha yapmam lazım sonra 2 sene ara verip bi 3. tabi hemen bulursak bebişleri planlar böyle sonra bi tane daha sonra 1 tane daha sonra bilmiyorum eğer benden geriye bişey kalmış olurmu:roflol:vallahi sorma 30 a 3 kaldı
sana 3 kalmış ben onun içindeyim canım yaşlandık yani biz acele edip hemen arkasından bi tane daha yapmam lazım sonra 2 sene ara verip bi 3. tabi hemen bulursak bebişleri planlar böyle sonra bi tane daha sonra 1 tane daha sonra bilmiyorum eğer benden geriye bişey kalmış olurmu:roflol:
kız olur olur 3-5 farketmez eşimin ailesinde hep 4-5 çocuk var bakıyorum gayet eğlenceli ablası en büyük olan 47 yaşında 4. yü doğurdu diğer eltim 5. yi diğer görümcede 39 unda 4. yü valla bakıyolar hatta çocuklarda bakıyolar kardeşlerine önemli olan kararı vermek bişekilde maddiyatta ona göre yapılıyor.Eşimde 3 bebiş istiyo,ne güzel kocaman sıcacık bi aile oluruz diyo,aslında bende çok istiyorum kalabalık aile ama hem maddiyat hemde,NASIL DOĞURCAS 3 TANEYİ YAA??:1shok::1shok:
kız olur olur 3-5 farketmez eşimin ailesinde hep 4-5 çocuk var bakıyorum gayet eğlenceli ablası en büyük olan 47 yaşında 4. yü doğurdu diğer eltim 5. yi diğer görümcede 39 unda 4. yü valla bakıyolar hatta çocuklarda bakıyolar kardeşlerine önemli olan kararı vermek bişekilde maddiyatta ona göre yapılıyor.
kız valla bakıyorlar durumları çok iyi değildi çocuklardan sonra daha iyi oldu bu kısmet işi sanırım ben o kadar yapamam zaten ben bu kızımı bulmak için zaten elimde olan herşeyi verdim 2.-3. de ne verecemki birikimsiz olmaz yani ben işin gönül şakasındayım gönül isterde Allah nasip edermi bilmem.Allah hepimizin gönlüne göre versin.abooooooo, çıldırmış onlarrr,kız mühim olan bebeğin karnını doyurmak olsa öyle olur,ama belli bi hayat standardı sağlamak her ihtiyacını karşılamak lazım ,okulu var,evlendirmesi var,var da var...
kız valla bakıyorlar durumları çok iyi değildi çocuklardan sonra daha iyi oldu bu kısmet işi sanırım ben o kadar yapamam zaten ben bu kızımı bulmak için zaten elimde olan herşeyi verdim 2.-3. de ne verecemki birikimsiz olmaz yani ben işin gönül şakasındayım gönül isterde Allah nasip edermi bilmem.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Canım çıkıyorum çok öpüldün bebişinle yarın cnr a gidicez inşallah bi terslik olmazsa gelince anlatırım
amaniiinnn kızlar çıldırmış bizim vallahi bu hamilelik bizi zorladı öyle nazlı oldum ki zavallı kocişim isyan edecek diye korkuyorum bi de hiçbi şey yapamamak beni sinir ediyo eskiden bir sürü çocuğum olsun isterdim şimdi Allah buna sağlık versin diyorum
seni torpilci seni:jeyyar: sağolasın canım.Ayşecim melih kaan'a gitti oyum,benim oğlanın adıda kağan ondan torpil yaptıma.sa.s
kız burdayım kaç saattir selam verdim alan olmadı valla
Canım hissetmiyon bişey olmaz sabret atlattın inşallah
doğuranın ben olduğumu birisi gelip benim inatçı kocişe de anlatabilir mi lütfeeennn??delikafaduldentutkuncum ben normail istiyorum doğumu ama belli olmaz o şimdiden. sezeryan olursa ayarlayıp beraber doğuralımkaydirigubbakcemile3Tabi anca beraber kanca beraber
oyladım ve yorumladım anketi ne o memet falan boşver sen doğuran sensin
teşekkür ederim canım.oyladım canım ve çınar'dan yana kullandım tercihimi :)
aysun4141, cerencim+, tutkun09+, [k] {n} [k]
kızlar hiç sesiniz çıkmıyoo??naporsunuuuuuz??
ben banyo yaptım geldim. şimdi de çıkıyorum. hepinize iyi geceler şimdiden. öpüldünüz güzeller:asigim:
seni torpilci seni:jeyyar: sağolasın canım.
kız burdayım kaç saattir selam verdim alan olmadı valla
Canım hissetmiyon bişey olmaz sabret atlattın inşallah
doğuranın ben olduğumu birisi gelip benim inatçı kocişe de anlatabilir mi lütfeeennn??delikafadulden
teşekkür ederim canım.
ben banyo yaptım geldim. şimdi de çıkıyorum. hepinize iyi geceler şimdiden. öpüldünüz güzeller:asigim:
sıhhatler olsun canım,iyi aksamlar sanada
merhaba kıslaar...
pınar sevindim cnm ii olmana..inş tam zamanını bekler defnecik...
tülay kardeşinin sonuçları ii çıkmış gözün aydın olsun...
bende yarın dr a gideceğim inş...bebişimi göreceğim heyecanı sardı şimdiden inş herşey yolundadır..bakalım bakalım bakalım...
aysun4141, cerencim+, tutkun09+, [k] {n} [k]
kızlar hiç sesiniz çıkmıyoo??naporsunuuuuuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?