2009 Mayıs Anneleri

yolundadır canım merak etme sen,hareket varsa problem yoktur kaydirigubbakcemile5 ,çıkınca bizede haber ver:1hug:

inş cnm veririm tabi..hareket yönünden maaşallah zaten...hele sabah kahvaltıdan sonra hoplayıp duruyo bizimkikaydirigubbakcemile3

sende herşey yolunda dime cnm bu arada...az kaldı 30. haftana hadi

Bu arada birkac gündür takip edemiyordum, az önce göz attim. Gecmis olsun Pinar, minik Defnecik dayanacak merak etme. Bebisler inanilmaz güclüler aslinda...

Seninde gözün aydın cnm,bende haftaya cts gidicem doktora,inş. güzel haberlerle dönersin

inş cnm veririm tabi..hareket yönünden maaşallah zaten...hele sabah kahvaltıdan sonra hoplayıp duruyo bizimki

sende herşey yolunda dime cnm bu arada...az kaldı 30. haftana hadi
Maşallah maşallah annesiii,ben aynen yatmaya devam,2 hafta 3 gün kaldı 30. haftayayerimseniben

kıvılcım28 .!.:
Kizlar hepinize Iyi Aksamlar...
İyiakşamlar canım hoşgeldin

Tekrar sağolasınız kızlar. Allah razı olsun. Şu 1 haftayı da normal atlatır nişanın oluşması tamamlanırsa herşey yoluna girecek inşallah.

Geçmişi okuyamadım ama son mesajları okuyunca gördüm.

Tülay'cım çok şükür kardeşinin sonuçları iyi çıkmış...

Bengi'cim Doğum Günün Kutlu Olsun Canım. Tüm sevdiklerinle nice senelere inşallahhhh a.s.

Canım hoşgeldin! a.s.
İyi olmana sevindik fıstık, bebişin de iyiymiş
maşallah size
korkutmayın artık
kendinize çok iyi bakın
öptük oğlumla Şeniz

Selam Kızlar
burda yoktum bilgisayarım açık kalmış alışverişe gittik cok güzel bi gecelik aldım dagiden rahatladım

Pınar hoşgeldin canım iyi olmana cok sevindim valla aklım sendeydi inşallah bu günleride kolayca atlatırsın

Hepinize iyi akşamlar öpüyorum sizleri

Canım hoşgeldin! a.s.
İyi olmana sevindik fıstık, bebişin de iyiymiş
maşallah size
korkutmayın artık
kendinize çok iyi bakın
öptük oğlumla Şeniz

Herkese günaydınlar... Çok sağolun kızlar... Şu anda taburcu işlemlerimiz yapılıyor. Çok şükür bu geceyi de sorunsuz atlattık. Öğlene evimde olurum kısmetse... Öpüyorum sizleri... a.s.

Dilara hayırlı uğurlu olsun hamişliğin canım. Anketine Eylül diye cevap verdim canım. İsmi ne olursa olsun sağlıkla gelsin inşallah a.s.

hoşgeldin pınarcım merak etme atlatırsınız inşallah hepimizi Allahın izniyle sağ salim doğuracağız bebişlerimizi

Günaydın Arkadaşlar ,

Ben şimdi dr geldim.Allaha şükür herşey iyi gidiyor.Oğlum 1.600 gr olmuş ve 35 cm teyzeleri bize şov yaptı resmen elleri hep ağızındaydı süper birşeydi.
Bundan sonra randevuları 15 güne indirdi daha sık kontrol olmam gerekiyormuş.Bu arada ben bu ay hiç kilo almamışım ve dr cok sevindi sağlıklı beslenmişim valla ben daha cok sevindim.
Akıntım artmıştı son dönemde önemli birşeymiş fitil kullanıcam enfeksiyona karşı.
Sol tarafa yatmanın daha iyi olduğunu söyledi sağ tarafada yatılabilirmiş ama bebeğe en az kan giden pozisyon sırt üstü yatmakmış bilginiz olsun kızlar.fisfisfis

Aklıma gelenler bunlar öptüm hepinizi.hihoyyyt

incihancım maşallah bebişine oh ne güzel 15'te bir göreceksin yavrunu :)
pınarcım nasılsın caım hastanede misin hala

Merhaba, önceden yazmıştım, okuyorum ama çok cevap yazamıyorum çünkü 4 yaşında oğluşum var ondan bana sıra gelmiyor kapıyor bilgisayarı hemen... Antalya dayım ve ben de şimdi dr. dan geldim... 1600 gr dedi. iyi dedi.. 23 nisan gibi alabilirim sezeryanla dedi... spinal olacam galiba ama biraz korkmuyor da değilim... ama sakinleştirici veriyorlamış... uyku hali gibi ... canın sıkılmaz hem dedi. bebeğinile de hemen ilgilenirsin dedi.. ilk oğlumu ssk da olmuştum.. şimdi özel düşünüyorumm. aslında erken doğrasa küvöz açısından tıp acile gideceğim.....

Hepimize inşallah hayırlı doğumlar...Hoşçakalın..

incihancım maşallah bebişine oh ne güzel 15'te bir göreceksin yavrunu :)
pınarcım nasılsın caım hastanede misin hala

günaydın sağol bengicim evet cok özlüyordum zaten ayda bir olunca iyi oldu vallakaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım hayırlı olsun hamileliğin bebişlerimiz aynı kilodaymış ne güzel tabi önemli olan sağlıklı olmaları bizde şuanda normal düşünüyoruz ama korkular başladı hepimizdedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…