yolundadır canım merak etme sen,hareket varsa problem yoktur kaydirigubbakcemile5 ,çıkınca bizede haber ver:1hug:
[k] {n} [k];5506926 .!.:herkeslere ii akşamlar benm cıkmam lazım çok öp. sizleri
Seninde gözün aydın cnm,bende haftaya cts gidicem doktora,inş. güzel haberlerle dönersin[k] {n} [k];5506882 .!.:canım geçmişi okuodum görmedim pınara baktım iimiş sevindim
yrn dr gitcem hayırlısıyla inş. kzımı görücez
bide fuara niyetlendik ama hayırlısı gidebilirsek bakıcaz artık sen nasılsın cnm
Maşallah maşallah annesiii,ben aynen yatmaya devam,2 hafta 3 gün kaldı 30. haftayayerimsenibeninş cnm veririm tabi..hareket yönünden maaşallah zaten...hele sabah kahvaltıdan sonra hoplayıp duruyo bizimki
sende herşey yolunda dime cnm bu arada...az kaldı 30. haftana hadi
İyiakşamlar canım hoşgeldinkıvılcım28 .!.:Kizlar hepinize Iyi Aksamlar...
[k] {n} [k];5506926 .!.:herkeslere ii akşamlar benm cıkmam lazım çok öp. sizleri
Tekrar sağolasınız kızlar. Allah razı olsun. Şu 1 haftayı da normal atlatır nişanın oluşması tamamlanırsa herşey yoluna girecek inşallah.
Geçmişi okuyamadım ama son mesajları okuyunca gördüm.
Tülay'cım çok şükür kardeşinin sonuçları iyi çıkmış...
Bengi'cim Doğum Günün Kutlu Olsun Canım. Tüm sevdiklerinle nice senelere inşallahhhh a.s.
Canım hoşgeldin! a.s.
İyi olmana sevindik fıstık, bebişin de iyiymiş
maşallah size
korkutmayın artık
kendinize çok iyi bakın
öptük oğlumla Şeniz
Selam Kızlar
burda yoktum bilgisayarım açık kalmış alışverişe gittik cok güzel bi gecelik aldım dagiden rahatladım
Pınar hoşgeldin canım iyi olmana cok sevindim valla aklım sendeydi inşallah bu günleride kolayca atlatırsın
Hepinize iyi akşamlar öpüyorum sizleri
merhaba kızlar bende temmuz annesiyim allah kısmet ederse sizlerede sağlıklı hamilelikler diliyorum sağlıkla alın yavrularınızı kucaklarınıza sizden bi isteyim olacak kızıma isimde karar veremedim anket açtım oy verirseniz senirim kızlar hepinize teşekkür ederim şimdidenŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/257988-kizima-isim-secicem-buyrun-ankete.html
Tekrar sağolasınız kızlar. Allah razı olsun. Şu 1 haftayı da normal atlatır nişanın oluşması tamamlanırsa herşey yoluna girecek inşallah.
Geçmişi okuyamadım ama son mesajları okuyunca gördüm.
Tülay'cım çok şükür kardeşinin sonuçları iyi çıkmış...
Bengi'cim Doğum Günün Kutlu Olsun Canım. Tüm sevdiklerinle nice senelere inşallahhhh a.s.
incihancım maşallah bebişine oh ne güzel 15'te bir göreceksin yavrunu :)
pınarcım nasılsın caım hastanede misin hala
Merhaba, önceden yazmıştım, okuyorum ama çok cevap yazamıyorum çünkü 4 yaşında oğluşum var ondan bana sıra gelmiyor kapıyor bilgisayarı hemen... Antalya dayım ve ben de şimdi dr. dan geldim... 1600 gr dedi. iyi dedi.. 23 nisan gibi alabilirim sezeryanla dedi... spinal olacam galiba ama biraz korkmuyor da değilim... ama sakinleştirici veriyorlamış... uyku hali gibi ... canın sıkılmaz hem dedi. bebeğinile de hemen ilgilenirsin dedi.. ilk oğlumu ssk da olmuştum.. şimdi özel düşünüyorumm. aslında erken doğrasa küvöz açısından tıp acile gideceğim.....
Hepimize inşallah hayırlı doğumlar...Hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?