2009 Mayıs Anneleri

Ben de ilk çocuğumda hep normal istiyordum... hatta internette hangi aşamada nasıl nefes alacam falan hepsinin provasını yapıyordum:) en son nst için sigortada yanımda normal doğum için bekleyenleri görünce gözüm korkmuştu :) ama benim bebiş te büyük görünüyordu... kayınvalidem 7 tane doğurdum böle göbek görmedim derdi :) neyse 38.haftada sezeryana karar vermiştik.. 4300 olmuştu... normali beklesek 5-6 çıkacakmış heralde :) hep normal doğum yapanlara imrenirim... ve hep te merak edecem sanırım normal yapabilirmiyim diye....

olsun canım ya bizde normal düşünüyoruz ama zaman ne gösterir hiç bilemeyiz sağlıklı olsunlarda normal sezeryan hiç farketmez ne güzel bi tosuncuk daha geliyor:sm_cool:

evet canım hem böbrek için hemde idrar yolları enfeksiyonu için içiyorum inşallah faydasını görürüm

görürsün tabi canım tedavi oluyorsun işte pozitif düşün canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşucaz yavrularımıza.Banada dr bir tane fitil verdi akıntım var diye bu akşam yapıcam ama şimdiye kadar hiç denemedim offffffff

merhaba kizlar a.s.

incicim maşaAllah tosununaaaa :) cok sevindim canim herşeyin yolunda olmasina hep böyle gitsin inşaAllahhhhh Şeniz

esencim tekrar gecmiş olsun..canim bolbol su iç..en büyük faydayi ondan görürsün canim

ugurumbenim hoşgeldin canim..senin tosunada maşaAllahhhhhh :) 23 nisan benim içinde önemli bigündür :))) eşimle ilk konustugumuz gündü :) hayirli,saglikli dogumlar diliyorum canim a.s.

o fitilden bana da vermişti ama kullanmadım şimdi akıntımın rengi de değişti artık salı gidince soracağım doktora 1 ay oldu ya oğluşumu çok özledim beeeennn

cok sukur canim..evde daha rahat edersin..inşaAllah herşey biran önce yola girer canim..lütfen stresten uzak dur

bu arada herkese günaydııııınnnnnn hihoyyyt

günaydin canim :)

bizim de nişanlanma günümüz 23 nisan :)

mutahhara canım hoş geldin nasılsın bebiş nasıl? :)

bizim de nişanlanma günümüz 23 nisan :)

iyiyim cok sukur canim..bebişim iyi sanirim..aksamlari oynuyor genelde :) gündüzleri oek tik yok..anasi kilikli :) gündüz miskin gece canlaniyor :))) sen ve boncuk nasil??

kuzeniminde nişan günü :) daha kaç kişi var acaba

günaydın kızlar güne güsel başlamadım sabah annem markete giderken dediki çayın herşeyi hazır
demele dedi tmm dedim ama malesef yataktan kalkamadım annemde gelmedi tuvaletim geldi
başım aşırı derecede dönüyordu annem geç geldi vs.sonra tansiyonumu ölçtüm 10-5 çıktı
sonra nabzıma baktım 126 çıktı ....annem hemen kahvaltıya oturtuu beni şekerli çay içtim beyaz ekmek yedim ve baya bir helva yedim buna rağmen bir saat sonra şekerimi ölçtüm 149 çıtkı
dün sabah ise 3 dilim ekmek biraz beyaz peynir zeytin yedim çay yerine su içtim 143 çıkmıştı şekerim çok düşmüş sanırım....bugün diyet yapmayacam doktoruma söylesemmi bilmiyorum

merhaba kızlar bugün geç kalkıtım ohh keyif uaptık kızımla şimdide kahvaltı yaptım sizleri merak ettim
pınarcım iyi olmana çok sevindim canım aman eve çıkıncada hep yat yorma sakın kendini canım valla tam zamanında işten ayrılımşsın şu nişan neymiş ben onu anlamdım:uhm: valla ilk sende duydum canım
dırımkızı canım bir ara sor istersen dr.aklında kalmaz daha rahat edersin
mutahhara,bengi incihan nasılsınız kızlar bebişler büyüyor hadi gözünüz aydın bende 1 aydır görmüyorumsenağlama ama haftaya gidicem sabırsızlıkla bekliyorumhihoyyyt

canim şekerin düşük cikmamişki..tansiyonun düşük cikmiş..o sana baş dönmesi yapmiştir..şeker hastalarinin cok düzgün beslenmesi lazim..ananem şeker hastasi ondan biliyorum..eger saati saatine düzgün beslenirsen eminim düşecektir..kafana göre hareket etme lütfen..az sabir bitanem ya..sadece şekerli şeylerin şekerin cikarmadigini sende biliyorsundur..ekmekte şekeri cikarir..beyaz un yani..börek çörek vs..bunlar ayni tatli şeyler gibi şekeri arttirir..oyuzden kafa kafaya cikmiştir dünküyle bugunkü..

ama eger diyet yapmayacaksan doktoruna söyle muhakkak..ciddi bi iş bu canim..

hoşgeldin canim..çok şükür sen nasilsin?

nişan dogumdan önce gelen şey canim..

hadi az kalmiş gözün aydin canim :)

hoşgeldin canim..çok şükür sen nasilsin?

nişan dogumdan önce gelen şey canim..

hadi az kalmiş gözün aydin canim :)

iyiyiz canım bizde çok şükür,bugün evdeyiz,yarında fuaragitmek için eşimikandırmaya çlışıyorum ama çok uzak diyor ya,ben sana burdan ne istersen alcam diyor offÇok üzgünüm çoook napalım ksmet belki seneye giderizsenağlama

cnm tansiyonum başından beridir böyle yani hiç etkilenmedi beni...benimde babam şeker hastası yani ailemin tümü ....tabiki biliyorum hamur işi baklagillerin şeker içerdiğini
zaten saati saatine yemek yedim şimdiye kadar ama bu sabah öle kalkamadım...
bu şekerler tokluk şekeri cnm açlık değil.normalde tokluk şekeri 2 saat sonra ölçülür ama takip amaçlı beni 1 saat sonra ölçmeye yönlendirdi doktor....
şunu demek istedim dün perhizli yediğim halde bu çıkan şeker şimdi bu kadar tatlı şeye karşın yüksek çıkması lazım ....bir elma bile fark attırıyor çünki...diyetide bugünlük yapmayacam hala başım dönüyor....ve verilen diyet tek bebekli gebe için buda etken olabilir bakalım yarında aynı durumda olursam doktorumu araycam soracam
diyetisyende sorun olursa listeyi arttıracağını söyledi....birde hiç şeker yok diyetimde

bende gitmekten vazgectim :) ist.da oldugum halde üşeniyorum :) gerçi sizin orda olsa daha yakin sayilir bana :))) pendikteyim cünkü..yeşilköy ist.un diger ucu kaliyor bana göre :)

işte ayni şeyi diyoruz canim..dün ekmek yemişsin bugun helva..ikiside arttirici şeyler..ondan kafa kafaya cikmiş olabilirler dedim :)

ama madem yetmiyor muhakkak doktorunada diyetisyeninede söyle canim..düzeltsinler listeyi..benimde tansiyonum genelde düşüktür seninki gibi..ama bazen ciddi dibi boyluyor :)) yer ayagimin altindan kayiyor..hemen tuzlu peynir ayran vs yiyorum düzeliyorum..sen genede bi dene derim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…