2009 Mayıs Anneleri

biz de iyiyiz canım benim oğlan da tatil günleri pek hareketli değil diğer günler yerinde durmuyor okulda gülesim geliyor o tekme attıkça :)

birsencim diyet ağır gelmiştir kardeşimin bana yazdığı önce yetmedi bana şimdi 1952 kalorilik hazırladı kndimi çok iyi hissediyorum bana bir ara yazar mısın diyetini şekerin yükselmesinden çok düşmesi tehlikeliymiş

cnm yemezmiyim tuzlu yedimmm işte 12-7 oldu tansiyonum....
dün 3 dilim unonun ekmeğini yedim bugün ise şekerli çay artı normal ekmek onuda baya yedim artı helva yani ben bunlarla yüksek çıkmalı kafa kafaya çıkması çok zor
neyse bakacam artık bugün normal yemek yiyecem yarında aynı şekil olursa doktoruma hemen söyleyecem tek hatam yataktan kalkamazken şekerimi ölçmemem
ama o kadar dönüyorduki başım sağdan sola dönemedim...

cnm benim listem var tutkunun açtığı başlıkta mayıs annelerinde
ama 2200 kalorilik benim diyetim ...diyetisyen normalde tek bebekli gebeye veriyorum eğer sende kilo kaybı ve farklı şeyler olursa gel hemen değiştirecem artı yiyecek koyacam dedi....

heee düzelmiş tansiyonun..ay canim ya yat sen..bugun yarin yada en gec p.tesi ara doktorunu düzeltsinler listeni ya..demekki az geliyor..

bugün en güsel şeyi karnımda bir fırtına var dalgalı deniz gibi kuzular nasıl oynaşıyor bi o vuruyor bi öteki bi o kafasını kaldırıyor biri ayaklarını .............süper bişeyy yaaaaaaaaaaa demek doğdunda derlerya bir gülüşü dünyaya değer ...işte şidi bile bu kadr sıkıntıya rağmen karnıma baktıkca mutluktan uçacam
61 gün kaldı yaramazlık yapmadan beklerlerse 61 gün sonra benle olacaklar.......

çok merak ediyorum koca göbüşüme sarılıyorum içime sokasım geliyor da diyemiyorumki :) içimdeler:))

heee düzelmiş tansiyonun..ay canim ya yat sen..bugun yarin yada en gec p.tesi ara doktorunu düzeltsinler listeni ya..demekki az geliyor..

evte tubacığım yapacaz bişey annem diyo yüzün bembeyazdı şimdi açlık ölçecem bakim kaç bişeyler yiyecem şimdii

neyse kızlar ben çıkıyorum yatacağım bugün ve yarın olmayacağım laptopumu kuzenime verecem kardeşim kıllık yapmazsa onunkinden girerim nete

PINARCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HERŞEYİN İİ OLMASINA SEVİNDİM

BİRSENCİM BENCE HEMEN DOKTORUNU ARA YADA DİYETİSYENİNİ ARA DİETİ DEGİŞTİRSİNLER
BESLENME COK ÖNEMLİ GERÇİ SEN COK DİKKATLİ VE BİLGİLİSİN AMA BİLGİLENDİR DOKTORUNU BELKİ FARKLI BİŞİ SÖLER...

BANA GELİNCE AZ ÖNCE DRDAN GELDİK KIZIM 1800 OLMUS DOTOR MAŞ. DEDİ
SAGLIGIMIZ,SUYUMUZ,KORDONUMUZ GAYET NORMAL GÖZÜKÜO
AMA BEN 3KİLO ALMISIM GECEN AY 4GEÇKİN ALMISTIM BUDEFA BÖLE ALDIGIMA COK SEVİNDİM DR YİNE COK DEDİ AMA BEN BU AY DİKKAT ETTİM YEDİKLERİME..
DRUM SEN MİNYONSUN ALDIGIN KİLOLARDA DİREK ŞİŞKİNLİK YAPIO SENDE DİO KAFANA TAKMA DEDİ..ELEVİTİ 2GÜNDE 1E İNDİRMİŞTİM ONADA KIZDI ELEVİT ASLA KİLO YAPMAZ AKSİNE ŞU HAFTALARDAN SONRA SANA DAHA COK YARAYACAK ÇÜNKİ SÜTÜNÜN KALİTESİ ARTACAK DEDİ VE BUNUNLADA DEMİR HAPI VERDİ SABAH AÇ KARNINA İÇİCEM..

KIZIMIN BUDEFA YÜZÜNÜ GÖREMEDİM DRLA SOHBETE TAKILDIK FAZLA BAKAMADIM
OYÜZDEN MORALİM BOZULDU...

BUGÜN İST. HAVA FELAKET İÇİM SIKILIO RESMEN AGLAYASIM GELİO YAAAAA:sm_confused:

birsencim dikkat et kendine ben o listeye bakayım sana az gelmiştir mutlaka görüş diyetisyeninle
[k] {n} [k] canını sıkma ya her şey güzel olacak öbür gidişinde görürsün, bebeğin sağlıklıysa boşver gerisini

sibelciğim güle güle hadi dinlen bakalımmmmmmmm

kıııız o koca göbüş kim??

sibel naber canım? evet hemde sen 32. haftana geldin. ben daha 29 olacak ama olsun,kenarda dursun.

İYİ AKŞAMLAR SİBİKOM...KENDİNE İYİ BAK İYİ TATİLLER

iyi dinlenmeler sibikocum sana

Kızlar saolasınız dinlendim dün baya :CüvCüv: sizde maşşallah bu arada ne kadar çok yazışmışsınız oku oku bitmedi

Maşşallah canım benim prensesimiz kocaman olmuş

Merhaba Tubacım nasılsın görünmüyorsun uzun zamandır özletiyosun kendini

Canım ne kadar sevindim bi bilsen iyi olmana inşallah o nişanda oluşurda sende normal yaşantına dönersin ama bu bir haftada bol bol dinleniyosun hiç yatağından kalkmıyosun anlaştıkmı dualarımız senle ve minik defnemizle :Saruboceq::Saruboceq:

Canım ben çok oldu oy kullanalı bizim oyumuz Mehmet Demir'e gamyoncuiremsu

Aynen bengicim katılıyorum sana

Bengicim bende heyecanlıyım senin gibi bende çarşamba görücem paşamı doktordan sonra yaz bize olurmu?

Canım ben oyumu Ahsen'den yana kullandım.Kızım olsaydı adını Ahsen koyacaktım manasıda çok güzel hayırlısı olsun :ecrin_bebek:

İncihancım oğluşuna maşşallah akıntı önemli değil kafana takma hiç banada fitil vermişti sonra baya düzeldi.Benimde randevularımı doktor bi önceki gidişimden bu yana 15 güne indirdi.

Canım sen muhakkak doktorunla konuş en kısa zamanda böle olmaz

Canım maşşallah kızına bebişlerimiz tombik olmaya başladı hihoyyyt Benim doktorum bana eleviti bıraktırdı gidince bi sorayım bakayım uzun zamandır kullanmıyorum çünkü

sibelcim inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin iple çekiyorum salıyı vallaha çok özlemişim oğluşumu yaa

canım ben de evdeyim kociş işte. ben de dinleniyorum tv izliyorum sabahtan eşimle temizlik yaptık yorulmuşum biraz

aslında çoğunu eşim yaptı ama yine de yoruldum ben doğumdan sonra fazla yorulmam diyorum ama bakalım kısmet annemle aynı apartmandayız kayınvalidem de 5 dak. uzakta bana dediler sen otur bebeğini sev biz her şeyi yapacağız. inşallah öyle olur oğlum huysuz olmaz da inşallah ben de rahat ederim

oooooo iyiymiş anneler bakar sana da bebeğe de inşallah huysuz olmaz canım hepimizinkinin Allah siretini suretini güzel etsin

inşallah inşallah esencim inşallah bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelirler bizi üzmezler

merhaba kıslaarrr..

dr a gittik bugün biz...özlem giderdik biraz oğluşumla...dr um bak elleri ağzında diyerek anlatıyordu sonra hayır hayır ayakları bu dedi:)hem elleri hem ayakları yüzündeydi minnoşumun..büyümüş maşşalah 1. 700 gr olmuş...bir sonraki randevumuz 20 gün sonrasında..ne güsel bu defa fazla beklemeyeceğim günleri..
sonrasında ona birsürü alışverişte yaptık..biraz dinleneyim inş fotolarını koyacağım buraya...

Kızlarrr nihayet evime geldim çok şükür. Koltuğa hasta yatağımı yaptılar, yatırdılar bnei...

Bu haftayı böyle geçireceğim artık ne yapalım kuzum iyi olsun da çok şükür...

Doktora giden arkadaşlarıma maşşallah. Kuzuların keyifleri, kiloları yerlerindeymiş maşşallah a.s.

Birsen'cim canım zorlama çok kendini. Doktorunla konuş bi ayarlama yapsın ağır geliyorsa diyetin...

Ben eşimin çenesinden fırsat bulursam hafta sonu sık sık girerim nete. Hafta içi onu işe yollayınca rahat ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…