biz de iyiyiz canım benim oğlan da tatil günleri pek hareketli değil diğer günler yerinde durmuyor okulda gülesim geliyor o tekme attıkça :)iyiyim cok sukur canim..bebişim iyi sanirim..aksamlari oynuyor genelde :) gündüzleri oek tik yok..anasi kilikli :) gündüz miskin gece canlaniyor :))) sen ve boncuk nasil??
kuzeniminde nişan günü :) daha kaç kişi var acaba
günaydın kızlar güne güsel başlamadım sabah annem markete giderken dediki çayın herşeyi hazır
demele dedi tmm dedim ama malesef yataktan kalkamadım annemde gelmedi tuvaletim geldi
başım aşırı derecede dönüyordu annem geç geldi vs.sonra tansiyonumu ölçtüm 10-5 çıktı
sonra nabzıma baktım 126 çıktı ....annem hemen kahvaltıya oturtuu beni şekerli çay içtim beyaz ekmek yedim ve baya bir helva yedim buna rağmen bir saat sonra şekerimi ölçtüm 149 çıtkı
dün sabah ise 3 dilim ekmek biraz beyaz peynir zeytin yedim çay yerine su içtim 143 çıkmıştı şekerim çok düşmüş sanırım....bugün diyet yapmayacam doktoruma söylesemmi bilmiyorum
cnm yemezmiyim tuzlu yedimmm işte 12-7 oldu tansiyonum....bende gitmekten vazgectim :) ist.da oldugum halde üşeniyorum :) gerçi sizin orda olsa daha yakin sayilir bana :))) pendikteyim cünkü..yeşilköy ist.un diger ucu kaliyor bana göre :)
işte ayni şeyi diyoruz canim..dün ekmek yemişsin bugun helva..ikiside arttirici şeyler..ondan kafa kafaya cikmiş olabilirler dedim :)
ama madem yetmiyor muhakkak doktorunada diyetisyeninede söyle canim..düzeltsinler listeyi..benimde tansiyonum genelde düşüktür seninki gibi..ama bazen ciddi dibi boyluyor :)) yer ayagimin altindan kayiyor..hemen tuzlu peynir ayran vs yiyorum düzeliyorum..sen genede bi dene derim canim
biz de iyiyiz canım benim oğlan da tatil günleri pek hareketli değil diğer günler yerinde durmuyor okulda gülesim geliyor o tekme attıkça :)
birsencim diyet ağır gelmiştir kardeşimin bana yazdığı önce yetmedi bana şimdi 1952 kalorilik hazırladı kndimi çok iyi hissediyorum bana bir ara yazar mısın diyetini şekerin yükselmesinden çok düşmesi tehlikeliymiş
cnm yemezmiyim tuzlu yedimmm işte 12-7 oldu tansiyonum....
dün 3 dilim unonun ekmeğini yedim bugün ise şekerli çay artı normal ekmek onuda baya yedim artı helva yani ben bunlarla yüksek çıkmalı kafa kafaya çıkması çok zor
neyse bakacam artık bugün normal yemek yiyecem yarında aynı şekil olursa doktoruma hemen söyleyecem tek hatam yataktan kalkamazken şekerimi ölçmemem
ama o kadar dönüyorduki başım sağdan sola dönemedim...
cnm benim listem var tutkunun açtığı başlıkta mayıs annelerinde
ama 2200 kalorilik benim diyetim ...diyetisyen normalde tek bebekli gebeye veriyorum eğer sende kilo kaybı ve farklı şeyler olursa gel hemen değiştirecem artı yiyecek koyacam dedi....
heee düzelmiş tansiyonun..ay canim ya yat sen..bugun yarin yada en gec p.tesi ara doktorunu düzeltsinler listeni ya..demekki az geliyor..
sibelciğim güle güle hadi dinlen bakalımmmmmmmm
kıııız o koca göbüş kim??
sibel naber canım? evet hemde sen 32. haftana geldin. ben daha 29 olacak ama olsun,kenarda dursun.
İYİ AKŞAMLAR SİBİKOM...KENDİNE İYİ BAK İYİ TATİLLER
iyi dinlenmeler sibikocum sana
Hepinize iyi akşamlar kızlar bu gün doktora gittim benim kızımda kocaman olmuş dört boyutlu resmini çekti doktor teyzesi yakında koycam tombiş yüzlü çokkk şirin bişi ya aşık oldum görür görmez bu arada babamızın kopyasıyız doktor bile babaya benzetti ah bide parmağını emmese tam göremedim ağzını 1,5 kg olmuşuz teyzeleri doktor elevit ve balık hapı verdi bide kan hapı kullanıyorum Allah hepimizin meleklerini korusunkızlar resmine bakıp bakıp daha çok özlem duyyuyorum minik Nilime :))
merhaba kizlar a.s.
cok sukur bugun herkes iyi..ödüm kopuyor artik kötü haber alcaz diye..
cok sukur pinarcimda iyimiş..inşaAllah haftya cumaya kadar bişey cikmazda tekrar eski haline döner..ama anlamadigim şey hem nişan olabilir demesi..bu nişan dogumdan önce gelen su yada kan degilmi yahu?? Allah korusun o olsa anlardi muhakkak ya..neyse inşaAllah cikip biran önce düzelir a.s.
Kızlar selaaammm ben geldimmmmm :)
Hastanedeyim hala. Eşim sıkılınca bilgisayarı getirdi sağolsun. Kısmetse bu gece de sorunsuz geçerse yarın sabah çıkacağız.
Dün benden gelen su gibi madde rahim ağzındaki nişanın tam oluşmamış haliymiş. Yani şu anda rahim ağzı açıkda. O yüzden önümüzdeki bir hafta tamamen yatak istirahati. Tuvalet harici kalkmak , hareket yapmak yasak... Cuma tekrar kontrole gidicez. Eğer o nişan tekrar oluşmaya başlamışsa zorlamamak kaydıyla normal hayatına dönersin dedi. Allah'tan iştende ayrılıcaktım. Tam denk geldi yani. Doktora falan dün gitmemiş olsam heralde şuanda doğurmuştum kızlar...
Dün ve bugün her ihtimale karşı erken doğum olursa diye iki tane ciğer geliştirici iğne oldum. Progestanmıdır nedir ondan kullanıyorum dünden beri. Sürekli turnusollu ped veriyolar. Su gelmiyo çok şükür. Bide 3 satte bi nst'ye bağlıyolar. Kuzumun kalp atışlarıyla eğleniyoruz burda :)
Hepinizden Allah razı olsun. Aradınız, sordunuz. Valla çok ama çok mutlu oldum. Benden böyle işte umarım sizde herşey yolundadır bi ara okuyayım geçmişi a.s.
Evet bi zararı yokmuş. Hani olur da erken olursa diye tedbir. Ben acaba doğumu tetikler mi dedim ama yokmuş öyle bi yan etkisi çok şükür...
Cerencim tşk ederim canım Allah hepinizden razı olsun :)
Nst'ye de normalde 32.haftadan sonra bağlıyolarmış. Maşşallah bebişinizin çok güzel geliyor kalp atışları dedi tüm hemşireler. Doktorda olmasını istemeyiz tabiki ama olurda erken doğurtmak zorunda olursak korkma Allah'ın izniyle o gününü tamamladı sorun olmaz dedi. Ama yine de inşallah vaktini bekler kuzum...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...niz-lutfen-oglum-dogacak-daha-ismi-yok-4.html
kızlarrr,oy vermeyenler hemen oylasın anketimi bakiiimmmm:jeyyar:
amaniiinnn kızlar çıldırmış bizim vallahi bu hamilelik bizi zorladı öyle nazlı oldum ki zavallı kocişim isyan edecek diye korkuyorum bi de hiçbi şey yapamamak beni sinir ediyo eskiden bir sürü çocuğum olsun isterdim şimdi Allah buna sağlık versin diyorum
merhaba kıslaar...
pınar sevindim cnm ii olmana..inş tam zamanını bekler defnecik...
tülay kardeşinin sonuçları ii çıkmış gözün aydın olsun...
bende yarın dr a gideceğim inş...bebişimi göreceğim heyecanı sardı şimdiden inş herşey yolundadır..bakalım bakalım bakalım...
merhaba kızlar bende temmuz annesiyim allah kısmet ederse sizlerede sağlıklı hamilelikler diliyorum sağlıkla alın yavrularınızı kucaklarınıza sizden bi isteyim olacak kızıma isimde karar veremedim anket açtım oy verirseniz senirim kızlar hepinize teşekkür ederim şimdidenŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/257988-kizima-isim-secicem-buyrun-ankete.html
Günaydın Arkadaşlar ,
Ben şimdi dr geldim.Allaha şükür herşey iyi gidiyor.Oğlum 1.600 gr olmuş ve 35 cm teyzeleri bize şov yaptı resmen elleri hep ağızındaydı süper birşeydi.
Bundan sonra randevuları 15 güne indirdi daha sık kontrol olmam gerekiyormuş.Bu arada ben bu ay hiç kilo almamışım ve dr cok sevindi sağlıklı beslenmişim valla ben daha cok sevindim.
Akıntım artmıştı son dönemde önemli birşeymiş fitil kullanıcam enfeksiyona karşı.
Sol tarafa yatmanın daha iyi olduğunu söyledi sağ tarafada yatılabilirmiş ama bebeğe en az kan giden pozisyon sırt üstü yatmakmış bilginiz olsun kızlar.fisfisfis
Aklıma gelenler bunlar öptüm hepinizi.hihoyyyt
günaydın kızlar güne güsel başlamadım sabah annem markete giderken dediki çayın herşeyi hazır
demele dedi tmm dedim ama malesef yataktan kalkamadım annemde gelmedi tuvaletim geldi
başım aşırı derecede dönüyordu annem geç geldi vs.sonra tansiyonumu ölçtüm 10-5 çıktı
sonra nabzıma baktım 126 çıktı ....annem hemen kahvaltıya oturtuu beni şekerli çay içtim beyaz ekmek yedim ve baya bir helva yedim buna rağmen bir saat sonra şekerimi ölçtüm 149 çıtkı
dün sabah ise 3 dilim ekmek biraz beyaz peynir zeytin yedim çay yerine su içtim 143 çıkmıştı şekerim çok düşmüş sanırım....bugün diyet yapmayacam doktoruma söylesemmi bilmiyorum
[k] {n} [k];5513849 .!.:PINARCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNHERŞEYİN İİ OLMASINA SEVİNDİM
BİRSENCİM BENCE HEMEN DOKTORUNU ARA YADA DİYETİSYENİNİ ARA DİETİ DEGİŞTİRSİNLER
BESLENME COK ÖNEMLİ GERÇİ SEN COK DİKKATLİ VE BİLGİLİSİN AMA BİLGİLENDİR DOKTORUNU BELKİ FARKLI BİŞİ SÖLER...
BANA GELİNCE AZ ÖNCE DRDAN GELDİK KIZIM 1800 OLMUS DOTOR MAŞ. DEDİ
SAGLIGIMIZ,SUYUMUZ,KORDONUMUZ GAYET NORMAL GÖZÜKÜO
AMA BEN 3KİLO ALMISIM GECEN AY 4GEÇKİN ALMISTIM BUDEFA BÖLE ALDIGIMA COK SEVİNDİM DR YİNE COK DEDİ AMA BEN BU AY DİKKAT ETTİM YEDİKLERİME..
DRUM SEN MİNYONSUN ALDIGIN KİLOLARDA DİREK ŞİŞKİNLİK YAPIO SENDE DİO KAFANA TAKMA DEDİ..ELEVİTİ 2GÜNDE 1E İNDİRMİŞTİM ONADA KIZDI ELEVİT ASLA KİLO YAPMAZ AKSİNE ŞU HAFTALARDAN SONRA SANA DAHA COK YARAYACAK ÇÜNKİ SÜTÜNÜN KALİTESİ ARTACAK DEDİ VE BUNUNLADA DEMİR HAPI VERDİ SABAH AÇ KARNINA İÇİCEM..
KIZIMIN BUDEFA YÜZÜNÜ GÖREMEDİM DRLA SOHBETE TAKILDIK FAZLA BAKAMADIM
OYÜZDEN MORALİM BOZULDU...
BUGÜN İST. HAVA FELAKET İÇİM SIKILIO RESMEN AGLAYASIM GELİO YAAAAA:sm_confused:
canım ben de evdeyim kociş işte. ben de dinleniyorum tv izliyorum sabahtan eşimle temizlik yaptık yorulmuşum biraz
aslında çoğunu eşim yaptı ama yine de yoruldum ben doğumdan sonra fazla yorulmam diyorum ama bakalım kısmet annemle aynı apartmandayız kayınvalidem de 5 dak. uzakta bana dediler sen otur bebeğini sev biz her şeyi yapacağız. inşallah öyle olur oğlum huysuz olmaz da inşallah ben de rahat ederim
inşallah inşallah esencim inşallah bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelirler bizi üzmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?