Kızlarrr nihayet evime geldim çok şükür. Koltuğa hasta yatağımı yaptılar, yatırdılar bnei...
Bu haftayı böyle geçireceğim artık ne yapalım kuzum iyi olsun da çok şükür...
Doktora giden arkadaşlarıma maşşallah. Kuzuların keyifleri, kiloları yerlerindeymiş maşşallah a.s.
Birsen'cim canım zorlama çok kendini. Doktorunla konuş bi ayarlama yapsın ağır geliyorsa diyetin...
Ben eşimin çenesinden fırsat bulursam hafta sonu sık sık girerim nete. Hafta içi onu işe yollayınca rahat ederim :)
merhaba kıslaarrr..
dr a gittik bugün biz...özlem giderdik biraz oğluşumla...dr um bak elleri ağzında diyerek anlatıyordu sonra hayır hayır ayakları bu dedi:)hem elleri hem ayakları yüzündeydi minnoşumun..büyümüş maşşalah 1. 700 gr olmuş...bir sonraki randevumuz 20 gün sonrasında..ne güsel bu defa fazla beklemeyeceğim günleri..
sonrasında ona birsürü alışverişte yaptık..biraz dinleneyim inş fotolarını koyacağım buraya...
Kızlarrr nihayet evime geldim çok şükür. Koltuğa hasta yatağımı yaptılar, yatırdılar bnei...
Doktora giden arkadaşlarıma maşşallah. Kuzuların keyifleri, kiloları yerlerindeymiş maşşallah a.s.
Birsen'cim canım zorlama çok kendini. Doktorunla konuş bi ayarlama yapsın ağır geliyorsa diyetin...
Ben eşimin çenesinden fırsat bulursam hafta sonu sık sık girerim nete. Hafta içi onu işe yollayınca rahat ederim :)
Canım hadi gözün aydın fitil falan önemli değil sağlıkla devam ette geçer maşallah oğluşunaGünaydın Arkadaşlar ,
Ben şimdi dr geldim.Allaha şükür herşey iyi gidiyor.Oğlum 1.600 gr olmuş ve 35 cm teyzeleri bize şov yaptı resmen elleri hep ağızındaydı süper birşeydi.
Bundan sonra randevuları 15 güne indirdi daha sık kontrol olmam gerekiyormuş.Bu arada ben bu ay hiç kilo almamışım ve dr cok sevindi sağlıklı beslenmişim valla ben daha cok sevindim.
Akıntım artmıştı son dönemde önemli birşeymiş fitil kullanıcam enfeksiyona karşı.
Sol tarafa yatmanın daha iyi olduğunu söyledi sağ tarafada yatılabilirmiş ama bebeğe en az kan giden pozisyon sırt üstü yatmakmış bilginiz olsun kızlar.fisfisfis
Aklıma gelenler bunlar öptüm hepinizi.hihoyyyt
Sağol canım sanadaMerhaba, önceden yazmıştım, okuyorum ama çok cevap yazamıyorum çünkü 4 yaşında oğluşum var ondan bana sıra gelmiyor kapıyor bilgisayarı hemen... Antalya dayım ve ben de şimdi dr. dan geldim... 1600 gr dedi. iyi dedi.. 23 nisan gibi alabilirim sezeryanla dedi... spinal olacam galiba ama biraz korkmuyor da değilim... ama sakinleştirici veriyorlamış... uyku hali gibi ... canın sıkılmaz hem dedi. bebeğinile de hemen ilgilenirsin dedi.. ilk oğlumu ssk da olmuştum.. şimdi özel düşünüyorumm. aslında erken doğrasa küvöz açısından tıp acile gideceğim.....
Hepimize inşallah hayırlı doğumlar...Hoşçakalın..
İYİYİZ SEN NASILSINgünaydın arkadaşlar nasılsınız bir cumartesi sabahında bakalımm
Kız senin tansiyonu düşmüş o kadar aç kalmamalısın düzenli yersen şekere bişey olmazgünaydın kızlar güne güsel başlamadım sabah annem markete giderken dediki çayın herşeyi hazır
demele dedi tmm dedim ama malesef yataktan kalkamadım annemde gelmedi tuvaletim geldi
başım aşırı derecede dönüyordu annem geç geldi vs.sonra tansiyonumu ölçtüm 10-5 çıktı
sonra nabzıma baktım 126 çıktı ....annem hemen kahvaltıya oturtuu beni şekerli çay içtim beyaz ekmek yedim ve baya bir helva yedim buna rağmen bir saat sonra şekerimi ölçtüm 149 çıtkı
dün sabah ise 3 dilim ekmek biraz beyaz peynir zeytin yedim çay yerine su içtim 143 çıkmıştı şekerim çok düşmüş sanırım....bugün diyet yapmayacam doktoruma söylesemmi bilmiyorum
iyiyiz canım bizde çok şükür,bugün evdeyiz,yarında fuaragitmek için eşimikandırmaya çlışıyorum ama çok uzak diyor ya,ben sana burdan ne istersen alcam diyor offÇok üzgünüm çoook napalım ksmet belki seneye giderizsenağlama[/QUOTE olsun canım kısmet değilmiş seneye bebişinle gidersin
Maşallah bebişine canımKız ne moral bozuyon kızın sağlıklı işte[k] {n} [k];5513849 .!.:PINARCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNHERŞEYİN İİ OLMASINA SEVİNDİM
BİRSENCİM BENCE HEMEN DOKTORUNU ARA YADA DİYETİSYENİNİ ARA DİETİ DEGİŞTİRSİNLER
BESLENME COK ÖNEMLİ GERÇİ SEN COK DİKKATLİ VE BİLGİLİSİN AMA BİLGİLENDİR DOKTORUNU BELKİ FARKLI BİŞİ SÖLER...
BANA GELİNCE AZ ÖNCE DRDAN GELDİK KIZIM 1800 OLMUS DOTOR MAŞ. DEDİ
SAGLIGIMIZ,SUYUMUZ,KORDONUMUZ GAYET NORMAL GÖZÜKÜO
AMA BEN 3KİLO ALMISIM GECEN AY 4GEÇKİN ALMISTIM BUDEFA BÖLE ALDIGIMA COK SEVİNDİM DR YİNE COK DEDİ AMA BEN BU AY DİKKAT ETTİM YEDİKLERİME..
DRUM SEN MİNYONSUN ALDIGIN KİLOLARDA DİREK ŞİŞKİNLİK YAPIO SENDE DİO KAFANA TAKMA DEDİ..ELEVİTİ 2GÜNDE 1E İNDİRMİŞTİM ONADA KIZDI ELEVİT ASLA KİLO YAPMAZ AKSİNE ŞU HAFTALARDAN SONRA SANA DAHA COK YARAYACAK ÇÜNKİ SÜTÜNÜN KALİTESİ ARTACAK DEDİ VE BUNUNLADA DEMİR HAPI VERDİ SABAH AÇ KARNINA İÇİCEM..
KIZIMIN BUDEFA YÜZÜNÜ GÖREMEDİM DRLA SOHBETE TAKILDIK FAZLA BAKAMADIM
OYÜZDEN MORALİM BOZULDU...
BUGÜN İST. HAVA FELAKET İÇİM SIKILIO RESMEN AGLAYASIM GELİO YAAAAA:sm_confused:
Bu gün hep güzel haberler valla.Hadi büyütmüşün bebişimerhaba kıslaarrr..
dr a gittik bugün biz...özlem giderdik biraz oğluşumla...dr um bak elleri ağzında diyerek anlatıyordu sonra hayır hayır ayakları bu dedi:)hem elleri hem ayakları yüzündeydi minnoşumun..büyümüş maşşalah 1. 700 gr olmuş...bir sonraki randevumuz 20 gün sonrasında..ne güsel bu defa fazla beklemeyeceğim günleri..
sonrasında ona birsürü alışverişte yaptık..biraz dinleneyim inş fotolarını koyacağım buraya...
Geççmiş olsun artık dikkat et kızımıza bak bozuşuruzKızlarrr nihayet evime geldim çok şükür. Koltuğa hasta yatağımı yaptılar, yatırdılar bnei...
Valla birsürü şey aldım hatta pazar gitmediğime pişman oldum bebek arabası beğendik oto koltuğuyla takım 250 lira 150 ye teklisi ama yarın veririz dediler alamadık kızıma kilotlu çorap aldım poposu fırfırlılardan 4-5 tane pembe ve beyaz 5 lirra sonra uygun 1 yaşa kadar patiler taşlı falan 5 lira dan sonra 3 tanesi 5 e ıslak mendillerden kızıma fırfırlı elbise altı kilotlarından aldım yan yatış yastığı kendimme göğüs koruyucu sütyen kilot falan sonra çıngırak dişlik emzik tokalar önlük ...... birsürü şey aldık yatutkun bende ordaydım neler aldın bebişe begendınmı fuarıı
[k] {n} [k];5517676 .!.:bigudi tutkun bende fuardaydım... cok fazla koca göbek vardı hakkaten:CüvCüv:
bende fazla begenmedim fuarı cokta ucuz degildi hakkaten ama promosyonlar süperdihihoyyyt
Canım hadi gözün aydın fitil falan önemli değil sağlıkla devam ette geçer maşallah oğluşuna
Sağol canım sanada
İYİYİZ SEN NASILSIN
Kız senin tansiyonu düşmüş o kadar aç kalmamalısın düzenli yersen şekere bişey olmaz
iyiyiz canım bizde çok şükür,bugün evdeyiz,yarında fuaragitmek için eşimikandırmaya çlışıyorum ama çok uzak diyor ya,ben sana burdan ne istersen alcam diyor offÇok üzgünüm çoook napalım ksmet belki seneye giderizsenağlama[/QUOTE olsun canım kısmet değilmiş seneye bebişinle gidersin
Maşallah bebişine canımKız ne moral bozuyon kızın sağlıklı işte
Bu gün hep güzel haberler valla.Hadi büyütmüşün bebişi
Geççmiş olsun artık dikkat et kızımıza bak bozuşuruz
Valla birsürü şey aldım hatta pazar gitmediğime pişman oldum bebek arabası beğendik oto koltuğuyla takım 250 lira 150 ye teklisi ama yarın veririz dediler alamadık kızıma kilotlu çorap aldım poposu fırfırlılardan 4-5 tane pembe ve beyaz 5 lirra sonra uygun 1 yaşa kadar patiler taşlı falan 5 lira dan sonra 3 tanesi 5 e ıslak mendillerden kızıma fırfırlı elbise altı kilotlarından aldım yan yatış yastığı kendimme göğüs koruyucu sütyen kilot falan sonra çıngırak dişlik emzik tokalar önlük ...... birsürü şey aldık ya
kaçırmısım corapları patıklerı ben zaten teksılde cogu yer toptan satıyorus dedı o yuzden bakmadık cok o salona kaydirigubbakcemile
Canım birbirimizin yanından geçtik desenize ben aslında beğendim ama yarın ordaki tüm ürünleri satıyorlarmış şanssızlığımız o mesela ben şu bebek salıncakları varya 0+24 ay olanlar internette 150 den başlıyor orda 35-85 arası çok uygundu arabalar ve beşiklerde yani uygun çok şey vardı ama toptandı yarın perakende satış varmış promosyonda bi can bebeden 2-3 çanta aldık bir iki bebek kıyafeti falan ama bu kapı süsleri falan uygun ve güzeldi 15 ten başlaıyordu ama o kadar firma insan karıştırıyor ve yoruluyor sizler neler aldınız[k] {n} [k];5517676 .!.:bigudi tutkun bende fuardaydım... cok fazla koca göbek vardı hakkaten:CüvCüv:
bende fazla begenmedim fuarı cokta ucuz degildi hakkaten ama promosyonlar süperdihihoyyyt
bende nekadar cok hamıle var memlekette dıye dusundum valla:jeyyar: ben daha kalabalık olur sanıyodum ama krız valla mılletı perısan ettı valla promosyon bezlerden baska bısey yoktukııı
Canım birbirimizin yanından geçtik desenize ben aslında beğendim ama yarın ordaki tüm ürünleri satıyorlarmış şanssızlığımız o mesela ben şu bebek salıncakları varya 0+24 ay olanlar internette 150 den başlıyor orda 35-85 arası çok uygundu arabalar ve beşiklerde yani uygun çok şey vardı ama toptandı yarın perakende satış varmış promosyonda bi can bebeden 2-3 çanta aldık bir iki bebek kıyafeti falan ama bu kapı süsleri falan uygun ve güzeldi 15 ten başlaıyordu ama o kadar firma insan karıştırıyor ve yoruluyor sizler neler aldınız
Canım birbirimizin yanından geçtik desenize ben aslında beğendim ama yarın ordaki tüm ürünleri satıyorlarmış şanssızlığımız o mesela ben şu bebek salıncakları varya 0+24 ay olanlar internette 150 den başlıyor orda 35-85 arası çok uygundu arabalar ve beşiklerde yani uygun çok şey vardı ama toptandı yarın perakende satış varmış promosyonda bi can bebeden 2-3 çanta aldık bir iki bebek kıyafeti falan ama bu kapı süsleri falan uygun ve güzeldi 15 ten başlaıyordu ama o kadar firma insan karıştırıyor ve yoruluyor sizler neler aldınız
kız bizde aldık aslında her reyona girmek lazım bu sene krizden çoğu firma promosyon yerine kurupasta cola şeker bide arabada bebek var yazıları dağıtmış.çok güldüm kriz onlarıda vurmuş.Ben viki baby nin davetiyesiyle gittim benim aldığım hastane çıkışı orda uyguna satılıyordu.Dedim keşke dükkandan almasaydım kızlar gülüyor.Yalnız promosyon paketlerinden hep şansıma mavi bady çıktı eşime dedim ben kızın herşeyini mavi aldım hiç pembe yok bunlar bile mavidelikafaduldendelikafadulden yinede çok güzeldi bence paran ve alacak şeyin varsa modeller çok güzeldi.görmüşsünüzdür yuvarlak altın işlemeli ve saray yatağı gibi yuvarlak bi bebek yatağı vardı taşlarla süslemişlerdi.2500 lira inanamadım:1shok:[k] {n} [k];5518041 .!.:çok büyüktü ya yinede kalbalıktı... aaa biz aventten biberon falan aldık yanında emzik verdiler,sonra bi firma indirim kuponuyla zıbın verdi,sonra minik tester kozmetikler falan
bezler falanda vardı tabi.. kız banamı denk geldi ki??
valla öle keşke sözleşseymişiz tanışırdık oracıkta üzüldüm şimdi yaaaa
çok güzel şeyler almıssın güle güle giydir bebeşine inş.
kız bizde aldık aslında her reyona girmek lazım bu sene krizden çoğu firma promosyon yerine kurupasta cola şeker bide arabada bebek var yazıları dağıtmış.çok güldüm kriz onlarıda vurmuş.Ben viki baby nin davetiyesiyle gittim benim aldığım hastane çıkışı orda uyguna satılıyordu.Dedim keşke dükkandan almasaydım kızlar gülüyor.Yalnız promosyon paketlerinden hep şansıma mavi bady çıktı eşime dedim ben kızın herşeyini mavi aldım hiç pembe yok bunlar bile mavidelikafaduldendelikafadulden yinede çok güzeldi bence paran ve alacak şeyin varsa modeller çok güzeldi.görmüşsünüzdür yuvarlak altın işlemeli ve saray yatağı gibi yuvarlak bi bebek yatağı vardı taşlarla süslemişlerdi.2500 lira inanamadım:1shok:
Doğru alan büyük firma çok olunca yoruluyorsun.Bende devamlı yattığım için tedirgindim.Hadi bakalım beşik gelsin fotosunu görelim.Zaten bu dediklerim anakucağı gibi olan salıncaklar benzeri chicco da 250 lira tabi müzikli falan.Bunlar sade balkonda odada falan yanıbaşında ana kucağı gibi götürebilirsin.güzel günlerde kulanırsın inşallah kapı süslerı gercekten cok ucuzdu o salıncaklara hiç bakmadım daha cok alınacak var dıye ınsan ıkı adımda yoruluyo zaten beşik olayını hallettık ya ustumden yuk kalktı valla
ana kucagı ve arabasını alamadım ama onların acılıyetı yok nasılsa
Doğru ben oralara gidemem ondan burada alabildiğimi aldım.Diyorum ya yarın gitmeliymişiz bidaha pazar gidicem.güzeller o patkler ama dimi ay keşke dediğin gibi sözleşseydik 5 dk konuşur tanılırdık belki aynı anda baktık herşeye[k] {n} [k];5518163 .!.:tutkuncum gecelik pijama,kıyafet falan hiç bakmadım dogrusu ben onları mahmutpaşadan almayı düşünüyorum orda cok çeşit var.. bide begendigim ne varsa toptan satıyoruz malasef dediler kibarcaÇok üzgünüm çoook bide şu 5liralık patikler çok ciciydi bitane 5likten bitanede 8likten aldım dahada alıcaktım amaannnem kızdı..
valla süper bişeydi zaten ordaki yataklar gelin yatağı gibiydi bittim valla[k] {n} [k];5518247 .!.:desene bizim türkizimize nazar degmicek mavi maviolacak kısmet işte banada pembe geldi şans işte sdece emzigimiz mavi oldu:teytey:
ben o yatagı görmedim oneymiş öle 2500 dogum parsası nerdeyse:1shok:
zaten bigudinin dedigi gibi iki adımda yoruluo insan bi ara bayılacak gibi oldum oturttular beni hemen:sm_confused:
canım hiç üzülme canını da sıkma sıkı bi diyetle geçer.Ben bir hafta yaptım düştü hemen hemen başla sen şekeri direk kes ben hamilelik şekeri ve diyet diye topik açtım bu mayıs annelerinde 2000 liği yaptım bir hafta düştü saatler çok önemli geçer yani üzme kendinikızlar merhaba... bugün sabah 9dan akşam 5e kadar hastaneydeydim... malum hem şeker testim hem de kontrolüm vardı... bebişim çok iimiş 1211 gr olmuş çok tatlıdı ama şeker testim bi felaketçıkktı moralim çok bozuk... ilk saat sonucum 200 çıktı... sonrakiler de 174 ve 96... dr sonuçları görünce durumun çok ciddi olduğunu söyledi diyehtisyenin diyet vereceğini 10 gün sıkı bi şekilde yaptıktan sonra tekrar bi test olacağımı eğer değerlerim düşmemişse inüsiline başlayacağımız söyledi((( sonradiyetisyene gittm baya sıkı bi diyet verdi ve nerdeyse herşeyi yasakladı... oğlum için katlanacağım... umarım 10 gün sonra değerlerim normale döner kızlar yaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?