2009 Mayıs Anneleri

oh pınarcım çok şükür evindesin dinlen canım boşver uzan yat nete sonra da girersin arada bizi haberdar et yeter senin ve bebişinin sağlığı daha önemli canım tekrar geçmiş olsun

oyy maşaAllah annesinin kuzusunaaaa :) cok sevindim canim herşeyin yolunda olmasina

hoşgeldin evine canim bolbol yat dinlen :) sende artik benim gibi arada kacamak yaparsin eşin evde olunca

insanın evi gibisi yok canım
iyi olmuş :CüvCüv:
kendine dikkat et bebişine de :CüvCüv:

KIZLAR ben geldim herkese merhaba evet bu gün cnr a giden varmıydı koca göbüşlülerden belki de beraberdik
Sanırım herkes iyi daha okuyamadım ama

mehaba kızlarr
pınar çok sevındım ıyı olduguna bol bol dinlen bebişinde üzmesin annesını tembıhle ufaklığı :)

kızlar bugun fuardaydık kocişle canımız cıktı yorgunluktan ama gidemeyenler hiç üzülmesin öle süperde degıldı normaldı fıyatlarda biberonlarda falan 1 2TL ucuzdu piyasadan
kızımın beşiğinin siparişini ettik onun fıyatı cok uygundu 350TL yatagıyla aldık 10gün sonra getırecekler
ama gerısı boştu yanı eminönü fiyatları daha uygundu bence
bacaklarım ve belim cok agrıyo dineleneyım bıraz gelırım gene

dırımkızı sen konus bence doktorla fazla yoruyo senı bu dıyet benıde gondermıstı hatırlarsan ama senınkı kadar sert bı lıste hazırlamadı az ye sık ye dedı ekmegı makarnayı yasakladı ha buarada cavdar ekmegı cok ıyıymıs hamılelerın tatlıya olan düşkünlüğünü bırazda olsa önler dedı aklında olsun canım..

bigudi tutkun bende fuardaydım... cok fazla koca göbek vardı hakkaten:CüvCüv:

bende fazla begenmedim fuarı cokta ucuz degildi hakkaten ama promosyonlar süperdihihoyyyt

Canım hadi gözün aydın fitil falan önemli değil sağlıkla devam ette geçer maşallah oğluşuna

Sağol canım sanada

günaydın arkadaşlar nasılsınız bir cumartesi sabahında bakalımm
İYİYİZ SEN NASILSIN

Kız senin tansiyonu düşmüş o kadar aç kalmamalısın düzenli yersen şekere bişey olmaz

[k] {n} [k];5517676 .!.:

bende fazla begenmedim fuarı cokta ucuz degildi hakkaten ama promosyonlar süperdihihoyyyt

bende nekadar cok hamıle var memlekette dıye dusundum valla:jeyyar: ben daha kalabalık olur sanıyodum ama krız valla mılletı perısan ettı valla promosyon bezlerden baska bısey yoktukııı

[k] {n} [k];5517676 .!.:

Canım birbirimizin yanından geçtik desenize ben aslında beğendim ama yarın ordaki tüm ürünleri satıyorlarmış şanssızlığımız o mesela ben şu bebek salıncakları varya 0+24 ay olanlar internette 150 den başlıyor orda 35-85 arası çok uygundu arabalar ve beşiklerde yani uygun çok şey vardı ama toptandı yarın perakende satış varmış promosyonda bi can bebeden 2-3 çanta aldık bir iki bebek kıyafeti falan ama bu kapı süsleri falan uygun ve güzeldi 15 ten başlaıyordu ama o kadar firma insan karıştırıyor ve yoruluyor sizler neler aldınız

bende nekadar cok hamıle var memlekette dıye dusundum valla:jeyyar: ben daha kalabalık olur sanıyodum ama krız valla mılletı perısan ettı valla promosyon bezlerden baska bısey yoktukııı

çok büyüktü ya yinede kalbalıktı... aaa biz aventten biberon falan aldık yanında emzik verdiler,sonra bi firma indirim kuponuyla zıbın verdi,sonra minik tester kozmetikler falan
bezler falanda vardı tabi.. kız banamı denk geldi ki??

valla öle keşke sözleşseymişiz tanışırdık oracıkta üzüldüm şimdi yaaaa
çok güzel şeyler almıssın güle güle giydir bebeşine inş.

Bigudicim orda çok güzel şeyler vardı mesela bu emzirme yastıkları falan uygundu ben banyo termometresi aldım gecelikler 40-50 liraya vardı çok güzellerdi gecelik sabahlık takımları 60 a kadardı çok şıklardı.organik bebek şampuanı pişik kremleri vardı ben sebamed aldığıma pişman oldum çok güzel ve uygunlardı.Aslında bebek odası takımlarıda çok güzeldi seneye bebeğimin odasını ordan bakıcam valla.Benim çoğu şeyim alındığı için ufak tefek şeyler aldım.

güzel günlerde kulanırsın inşallah kapı süslerı gercekten cok ucuzdu o salıncaklara hiç bakmadım daha cok alınacak var dıye ınsan ıkı adımda yoruluyo zaten beşik olayını hallettık ya ustumden yuk kalktı valla

ana kucagı ve arabasını alamadım ama onların acılıyetı yok nasılsa

tutkuncum gecelik pijama,kıyafet falan hiç bakmadım dogrusu ben onları mahmutpaşadan almayı düşünüyorum orda cok çeşit var.. bide begendigim ne varsa toptan satıyoruz malasef dediler kibarcaÇok üzgünüm çoook bide şu 5liralık patikler çok ciciydi bitane 5likten bitanede 8likten aldım dahada alıcaktım amaannnem kızdı..

kız bizde aldık aslında her reyona girmek lazım bu sene krizden çoğu firma promosyon yerine kurupasta cola şeker bide arabada bebek var yazıları dağıtmış.çok güldüm kriz onlarıda vurmuş.Ben viki baby nin davetiyesiyle gittim benim aldığım hastane çıkışı orda uyguna satılıyordu.Dedim keşke dükkandan almasaydım kızlar gülüyor.Yalnız promosyon paketlerinden hep şansıma mavi bady çıktı eşime dedim ben kızın herşeyini mavi aldım hiç pembe yok bunlar bile mavidelikafaduldendelikafadulden yinede çok güzeldi bence paran ve alacak şeyin varsa modeller çok güzeldi.görmüşsünüzdür yuvarlak altın işlemeli ve saray yatağı gibi yuvarlak bi bebek yatağı vardı taşlarla süslemişlerdi.2500 lira inanamadım:1shok:

kızlar merhaba... bugün sabah 9dan akşam 5e kadar hastaneydeydim... malum hem şeker testim hem de kontrolüm vardı... bebişim çok iimiş 1211 gr olmuş çok tatlıdı ama şeker testim bi felaketçıkktı moralim çok bozuk... ilk saat sonucum 200 çıktı... sonrakiler de 174 ve 96... dr sonuçları görünce durumun çok ciddi olduğunu söyledi diyehtisyenin diyet vereceğini 10 gün sıkı bi şekilde yaptıktan sonra tekrar bi test olacağımı eğer değerlerim düşmemişse inüsiline başlayacağımız söyledi((( sonradiyetisyene gittm baya sıkı bi diyet verdi ve nerdeyse herşeyi yasakladı... oğlum için katlanacağım... umarım 10 gün sonra değerlerim normale döner kızlar yaaaa....

desene bizim türkizimize nazar degmicek mavi mavi olacak kısmet işte banada pembe geldi şans işte sdece emzigimiz mavi oldu:teytey:

ben o yatagı görmedim oneymiş öle 2500 dogum parsası nerdeyse:1shok:

zaten bigudinin dedigi gibi iki adımda yoruluo insan bi ara bayılacak gibi oldum oturttular beni hemen:sm_confused:

Doğru alan büyük firma çok olunca yoruluyorsun.Bende devamlı yattığım için tedirgindim.Hadi bakalım beşik gelsin fotosunu görelim.Zaten bu dediklerim anakucağı gibi olan salıncaklar benzeri chicco da 250 lira tabi müzikli falan.Bunlar sade balkonda odada falan yanıbaşında ana kucağı gibi götürebilirsin.

Doğru ben oralara gidemem ondan burada alabildiğimi aldım.Diyorum ya yarın gitmeliymişiz bidaha pazar gidicem.güzeller o patkler ama dimi ay keşke dediğin gibi sözleşseydik 5 dk konuşur tanılırdık belki aynı anda baktık herşeye

valla süper bişeydi zaten ordaki yataklar gelin yatağı gibiydi bittim valla

canım hiç üzülme canını da sıkma sıkı bi diyetle geçer.Ben bir hafta yaptım düştü hemen hemen başla sen şekeri direk kes ben hamilelik şekeri ve diyet diye topik açtım bu mayıs annelerinde 2000 liği yaptım bir hafta düştü saatler çok önemli geçer yani üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…