2009 Mayıs Anneleri

valla kızlar sözleşsek olurmus aslında ama bızım gıdecegımız saat bellı degıldı aslında aklıma gelmıstı ama

mımaresra hiç bozma morelını benıde kılodan dolayı dıyetısene gonderdı elim yüzüm şişmeye baslamıstı dayanacaz bebişler ıcın sıkacaz kendımızı bogazımıza dur deyınce tüm değerler normale dönecek merak etme

kızlar merhaba hepinize!! ben bugün 3 tane gezme yaptım,anca eve gelebildimkaydirigubbakcemile3
akşam bi arkadaşın 5 günlük bebeğini hayırlamaya gittik. o kadar miniciktiki!!! 3250gr doğmuş ama çok küçüktü, şok oldum!! bide o kadar çok saçı vardı ki maşallah, traş ettirsen edilir yani o kadar!! ayy ne kadar özendim onadelikafadulden darısı da bizlere artık inşallah! 2,5 ay kaldı.

haftaya rotam mahmutpaşa çamasır ve gecelık olayını halledecem nasıpse ayyy kızımın odası dolunca dahada keyıflı olmaya basladı:)

ay ne güzel konuşacaktım sizlerle ama geçmişi okuyana kadar eşim geldi kapat deyip duruyor yarın görüşürüz artık bye

oy maşallah gez valla ay çok tatlı bu bebişler artık kızımı görmek istiyorum bende kucağıma almak istiyorum

haftaya rotam mahmutpaşa çamasır ve gecelık olayını halledecem nasıpse ayyy kızımın odası dolunca dahada keyıflı olmaya basladı:)

dı dıt dırıt dırı dırı dı dıt seni marşlarla gönderiyorum bak git gez canım içine sineni al bu mahmutpaşa çok mu ucuz gerçekten.Ay bende gidebilsem keşke.Hadi odayı bitirde görelim artık ben oda falan yapamıyorum yerim yok inşallah seneye.

tutkuncum 15 gun sonra odamızı teyzelerıne gostercez ınsallah:)hem tırsıyorum hem cok heyecanlı hayırlısı bakalım

bu hamılelık nasıl bıseyse gecen hafta bunalımdaydım bugun mutlu:)))el kadar bebk nasıl yönetiyo benı zilli..

slm kızlar
öneclikle pınara çok sevindim iiyimiş
inş bir sorun olmaz canımcım evde dinlenirsin sende:1hug:
bizde bugün kontrole gittik
bel ağrım çok ayakta kaldığım için oluyormuşa.s
kramplarım içinde mg verdi dr.um iyii gelir dedi
bu arad kzım tam 1390 kg olmuş
tosuncuk mu olacak ne
herkese iyi geceler
tatlı rüyalar

herkese günaydııııınnnn :)

canım canını sıkma benim de ilki 204 ikincisi 139 3. sü berbat düşük 46 bana da kardeşim yazdı diyeti 1952 kalorilikti sanırım onu uyguluyorum bir çok şey yasak ama bebeğimin sağlıklı olacağını düşündükçe rahatlıyorum benim de moralim çok bozulmuştu ağlamıştım bile ama kardeşimle konuşunca çok rahatladım. diyetisyeninle her şeyi konuş ben hafta içi okuld olacağım için klasik diyetler bana uygun değildi bana göre ayarlandı diyetim ve çok rahat ediyorum canım hiç üzülme

oh maşallah maşallah kızına canım
çok ayakta kalma bana da dr um öyle demişti benim de oldu bi ara şükür şimdi iyiyim

kızlar dün benim de kontrolüm vardı. kızım çok iyiymiş çok mutluyum. 1560 gr olmuş maşallah.doktorum durumun iyi olduğunu söyledi ama böyle durumlarda şeker olabilir dedi. geçen ayki şeker yüklemene bakalım dedi. ama unuttu.ben de kızımı görünce heyecandan unutmuşum. böyle bişey duydunuzmu.bebek haftasına göre önde gidiyorsa değerleri iyiyse şeker ihtimali olabilirmi?
bir de geçen ay yapılan şeker yüklemesinde kan verdim 1 bardak şekerli su gibi bişey içip tekrar verdim o kadar. ama sizler 2-3 kez kan alındığından bhsediyorsunuz ve birçok kan değeriiz var. benim açlık 87 1 saat sonrası 119çıkmıştı.

Sanada günaydın ilgincim biz kızımla gayet iyiyiz hatta bu gün gezmeye gidiyoruz Adapazarına anneanne teyze ve dedeyi görmeye :)sen nasılsın?

50 lik şeker yüklemesi iyi çıkmadığı için 0 lük yapıldı bana canım o yüzden fazla değer var senin 50'lik yüklemende bi problem çıkmamıştır ondan sana 100'lük yapılmamış
kızına da maşallah kocaman olmuş

ilgincim günaydın canım biz kahvltımızı ettik öğleden sonra gezmemiz var oraya gideceğiz şimdilik keyif yapıyoruz sen nasılsın kızlar nasıl

Günaydınlarrrrrrr bacılarım...

Akşam ziyarete gelmişler akrabalar sağolsunlar. Sürekli yat dediler ama ben rahat edemedim koca insanların yanında yatmaya. Oturdum bi saat falan. Bütün gece bacağıma belimden sancı vurdu. Neyseki geçti. Artık oturmakta yok sürekli yatış delikafadulden

Ay insan yat yat iyice uykucu oluyor yahu :1shok: 1 saat önce uyandım. Eşim kahvaltı hazırlamış sağolsun yedim o şimdi mutfağı topluyor bende bi kaçamak yapayım dedim. Sizlerde ne var ne yok bakalaım ?

Hoşgeldin pınoooş. Çoookk geçmiş olsun yazamamıştım kaç gündür çok üzüldüm.İNoldu sana birden böle inş hemen düzelirsin.Aman sen boşver misafiri felan yat nolucak durumunu bilmiyolarmı.normalde bile zor oturuyo insan bide bu durumda sakın zorlama kendini boşver anlayışla karşılar herkes... Bende ufak ufak hazırlık yapıyodum akşama misafirim var.dinlene dinlene yaptığım için ancak yetişirkaydirigubbakcemile3 hiç yorulmaya gelmiyo inanki hemen bel ağrısı felan başlıyo o yüzden dikkat etmek lazım..Aradasırada kaçamak yapıyorum bende

Hoşbuldum canım sağolasın. Valla nazar mı değiyor mayıs annelerine bilmiyorum. Hepimizde bişeyler çıkıyo işte. Allah beterinde saklsın diyelim. Az kaldı biraz daha sabredeceğiz sonra sağ salim alacağız inşallah kuzularımızı kucağımza...

Aman canım yorma kendini. Ben hiç dikkat edemedim hareketlerime sonuç ortada valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…