bende bugün temizlikteyim kızlar!! eee dün bütün gün gezince bugünde bitiremiyorum işte temizliği:1no2: şu izne bi ayrılsaydım yaa!
pınar,minju,bozon nasılsınız kızlar?
merhaba arkadaşlar!
kahvaltımıızı yaptık miskin miskin oturuyoruz. canım hiçbirşey yapmak istemiyor. ev temzlenecek ama eşim eline kitabını aldı ve beni hiç duymuyor. bekliyorum bende sabırla.
pınarcım geçmiş olsun canım. iyi olmana sevindim. öyle kendini pat diye atmak yokartık.. kendine biraz daha dikkat edersin. defne kızımıza söyle pek aceleci davranmasın.
pınarcım dikkat et canım dinlen bol bol defne'yi öpüyoruz kocaman:)
merhaba kizlar a.s.
oh ne güzel fuara gidenlerden haberler gelmeye basladi :) bizim içinde gezin kizlar :) bizde yatalm sizin için :))) okadar yolu göze alabilseydim bende giderdim belki ama yemedi gözüm valla :)
neysem ben kaciyorum kizlar..annem oturmaaaa diyip duruyor :) öptüm hepiniziiii a.s.
Kızlar merhabalar!
biz de babamızı bekliyoruz fuara gideceğiz
söz vermişti ama gelemedi hala
son gün ya ben de gidip bakmak istedin
bozoncum sen de ankaralısın galiba gittinmi Altınparka?
Pınarcım dikkat et kendine
Sağolasın canım iyiyim çok şükür. Gerçi ilk günden yatmaktan sıkıldım ama ne yapalım artık bir hafta idare edeceğiz inşallah. Sen nasılsın? Aman dikat et lütfen. Yavaş yavaş yap işlerini...
Merhaba canım hoşgeldin. Yok yok artık hareketler yavaş yavaş :) Kızımda söz verdi beklicek vaktini kaydirigubbakcemile3
Tek başına yapma. Söyle yardım etsin sana aaaaaa Çok üzgünüm çoook
Teşekkür ederim bitanem sağolasın a.s.
Selam canım. Bizimkide tepemde sürekli uyu biraz, aman gözlerin ağrıdı diyip duruyor kaydirigubbakcemile3
Evet ya fuarcılardan haberler gelmeye başladı. Oh ohh gezin bakalım bacılarım ama yormayın kendinizi a.s.
Merhaba canım hoşgeldin. Sağolasın ediyorum işte yatıyorum full time. Ooo sende haberler getir bakalım bize fuardan. Bu durum olmasaydı bende bugün gidicektim :çok üzgünüm:
Bu arada kızlar şu progestan adlı vajinal ilacı kullanmaya devam eden var mı? Akşamları saat 10'da iki tane kullanıyorum. Sabah falan tuvalete gittiğimde o ilaçtan ufak parçalar halinde geliyor tuvaletimi yaparken. Normal mi acaba? Tamamen erimesi mi gerekiyor?
Bu arada kızlar şu progestan adlı vajinal ilacı kullanmaya devam eden var mı? Akşamları saat 10'da iki tane kullanıyorum. Sabah falan tuvalete gittiğimde o ilaçtan ufak parçalar halinde geliyor tuvaletimi yaparken. Normal mi acaba? Tamamen erimesi mi gerekiyor?
olsun canım bebeklerimiz fuardan daha önemli
ben de oturuyorum eşime kızıyorum, 12de geleceğim dedi hala yok
çoğu zaman haksızlık yapıyor gibi
seninkine bak yanından ayrılmıyor
ben de dayanamadım o gitmeden bir oturup ağladım hiç yardım etmiyorsun
kimmetimi bilmiyorsun diye senağlama
cnm bende ilk 3 ay boyunca vajinal yoldan almıştım progestanı..günde 3 defa kullanıyordum..o parçalar hep geliyordu..dr a sormuştum..öyle ama bu şekilde devam etmemiz gerekiyor demişti...hem daha az yan etkisi oluyormuş hemde daha etkiliyiş bu yoldan..akşam yaatrken kullanmak daha mantıklı .. o zaman geri gelmesi daha az oluyor..ben 3 öğün birer tane kullanıyordum..inş tez zamanda atlatısın cnm ...
o ilacı gebeliğin başlarında kullandım canım geri gelmesi normal betuvaletini yaptıktan sonra yatar pozisyonda bacaklarını karnına doğru çek öyle ilacı içeri doğru sık sonra biraz hareket etmen lazım ama senin yatman gerekiyor hareket edince daha iyi yayılıyormuş sonrasında mutlaka geri geliyor merak etme vücut alacağını alıyor tatlım
Hay maşalla kızımızaslm kızlar
öneclikle pınara çok sevindim iiyimiş
inş bir sorun olmaz canımcım evde dinlenirsin sende:1hug:
bizde bugün kontrole gittik
bel ağrım çok ayakta kaldığım için oluyormuşa.s
kramplarım içinde mg verdi dr.um iyii gelir dedi
bu arad kzım tam 1390 kg olmuş
tosuncuk mu olacak ne
herkese iyi geceler
tatlı rüyalar
Senin kızada maşllah canım büyüyorlar valla senin bu şeker tahlilin 50 gr lık bir kere alınıyor eğer çok çıksaydı 75-100 yapılırdı oda 3-4 defa saat başı alınıyor.Senin normal çıkmış ama yinede tatlıyı abartma birden çıkıveriyor bazen dr ondan demiştir birde şeker olanlarda bebek normalden iri gidiyor ve sezeryan oluyorlar ileride de çocuk ve annenin şeker hastası olma ihtimali oluyor ondan kontrol etmek istemiştir.Eğer korkun varsa bi gün dr gitmeden öğle yemeği yedikten 2 saat sonra tokluk şekerine baktır eczanede 120 yi geçerse dr a söylersin her eczane yapmaz önce sor sonra baktır.kızlar dün benim de kontrolüm vardı. kızım çok iyiymiş çok mutluyum. 1560 gr olmuş maşallah.doktorum durumun iyi olduğunu söyledi ama böyle durumlarda şeker olabilir dedi. geçen ayki şeker yüklemene bakalım dedi. ama unuttu.ben de kızımı görünce heyecandan unutmuşum. böyle bişey duydunuzmu.bebek haftasına göre önde gidiyorsa değerleri iyiyse şeker ihtimali olabilirmi?
bir de geçen ay yapılan şeker yüklemesinde kan verdim 1 bardak şekerli su gibi bişey içip tekrar verdim o kadar. ama sizler 2-3 kez kan alındığından bhsediyorsunuz ve birçok kan değeriiz var. benim açlık 87 1 saat sonrası 119çıkmıştı.
Canım kızdırma bak benim dr um bana sırt üstü ayaklarını hafif dize çekerek kıpırdamadan yat demişti oturma sakın yemekte bile yatağında ye bu çok önemli sen çimdi ağrı sızı olmadığı için rahat davranıyorsun bu böyle değil ne kadar kıpırdarsan orası açılır tamamlanmadan sen yat sabret en fazla arada sakince sağa sola dönüp yatarsın senin kız büyük ağırlık yapar zor olur.Eğer tamamlanır az açıklık olsa bile zaten dr progesterana devam eder bu sefer ilaçtan sonra yarım saat yürümene izin verir o zaman topaklanma olmaz beni dinle yat defnemizi de korkutma kötükedihüsoGünaydınlarrrrrrr bacılarım...
Akşam ziyarete gelmişler akrabalar sağolsunlar. Sürekli yat dediler ama ben rahat edemedim koca insanların yanında yatmaya. Oturdum bi saat falan. Bütün gece bacağıma belimden sancı vurdu. Neyseki geçti. Artık oturmakta yok sürekli yatış delikafadulden
Ay insan yat yat iyice uykucu oluyor yahu :1shok: 1 saat önce uyandım. Eşim kahvaltı hazırlamış sağolsun yedim o şimdi mutfağı topluyor bende bi kaçamak yapayım dedim. Sizlerde ne var ne yok bakalaım ?
o dağılmıyor ilaçtan sonra battaniyenin altına gir sıcak biraz eritir ama hareket olmadığı için topaklanıyor.Bu arada kızlar şu progestan adlı vajinal ilacı kullanmaya devam eden var mı? Akşamları saat 10'da iki tane kullanıyorum. Sabah falan tuvalete gittiğimde o ilaçtan ufak parçalar halinde geliyor tuvaletimi yaparken. Normal mi acaba? Tamamen erimesi mi gerekiyor?
canım bu tahlilleri çok az arkadaş yaptırdı onlarda bilmiyordur bizde geldik cevaplıyoruz.Alınma bakiimbengicim sağol yardımın için. senden başka kimse duyarlı değil.
daha önce de bir kaç sorum böyle havada kaldı. hatta bir arkadaş bu konuda sıkıntısını dile getirmişti bir grup kurulmuş onlar birbiriyle konuşuyor diye. aynen öyle oluyormuş. size iyi sohbetler....
oy oy hadi iyi günlerde kullansınlarmerhaba kızlar herkesler iyi okuduğum kadari ile
bizde bugün gittik bebişlerimin odasını aldık çok güseldi ama civcivkli biişeyler almadık
beje sarı aldık babası civciv diye diye çocuklara sarı aldı odasını ..biraz genç odasına yattkın 3 kapılı dolap sürgü kapı 2 tane büyüyen yatak aldık .........20 gün sonra gelecek ....sarı beşik yokmuş yapılcak..uyku seti yatağı içinde
Canım dün bende bunları görünce pişman olmuştum çooook güzel çokta iyi yapmışsın başka neler aldın birde yuvarlak altın kaplamalı saray yatağı gibi vardı gördünmü onuselam güzel annişlerr !!
biz kızımla yorulduk yorukduk geldik fuara gittik ayaklarıma kara sular indi yaw insan gezdikçe gezesi geliyor kaydirigubbakcemile çokk güzel şeyler vardı gerçekten kaçıranlar için üzüldümm :çok üzgünüm: jeleki bugün parekende satış vardıı odaların fiyatları bedava diyecek kadar uygundu en kaliteli odanın fiyatı 1.600 ytl idi eşimle şok olduk keşke biraz daha bekleseydik diye neyse kızımın kısmeti değilmişama bizde ona sepet aldıkk tam istediğimdi ve çok uygundu fiyatı :jeyyar: bakalım teyzelerimizde begencek mi??:uhm:gecen ay maskoda aynısı sormuştuk 450 ytl demişlerdi bizse 250 ytl aldıkk delikafaduldendelikafadulden
Canım dün bende bunları görünce pişman olmuştum çooook güzel çokta iyi yapmışsın başka neler aldın birde yuvarlak altın kaplamalı saray yatağı gibi vardı gördünmü onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?