2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba...
pınarcım çok geçmiş olsun kendine çokçok dikkat et lütfen...
benimde şekerim ciddi şekilde yüksek çıktı dr baya telaşlandı diyete başladım 10 gün sonra kontrolüm var noldu bizze böle zaman yaklaştıkça patırpatır dökülmeye başladık yaa nazar değdi galiba...ama allah kötüsünden saklasın hepimizi...

canım hayırlı olsun bebişinin sepetı bayada şatafatlı sepetmış dün bende görmüştüm çokta hosuma gıttı fıyatını hıc sormadım ama uyguna almıssınız güle güle kullan canımhihoyyyt

canım dün o yatağın fiyatını sordum 2500 dedi merak ettim sadece bugün nekadara indi diye vallahi seninkide saray yatağı gibi çok güzel.Bende dün bütün ıvır zıvır herşeyi aldım öyle diyorum ama baya toplamda tuttu.Bu gün gitmediğime pişman oldum bebek arabası beğendim bugün satabileceklerini söylediler seneye pazar ordayım valla.

gecmiş olsunn canımm neseki az kaldı birazdaha dişimizi sıkarsakk sorunsuz Atlatıcaz inş

evet cnm uzun zamandır gözümde bunlardan vardı zaten ama çok pahallı olduğu için almak biraz uzak geliyordu ..neseki allah gönlüme göre verdi :Saruboceq:

canım onun fiyatını sormadımama ona benzerleri 500 600 arasıydı ..bugun son gün olduğu için bütün toptancılar ellerindekileri çıkarmak için çok ucuza satış yapıyolardı hatta akşam saatlerinde dahada düşer fiyatlar ..dediğin gibi demekki kısmet değilmiş seneye bebişlerle gideriz artıkk :dance::dance:

bu arada kızlar dalinin bakım seti migrosta 31.ytl idi içinde

şampuan
sabun
pişik kremi
bebe yağı
pudra
ve mendil var

bana fiyatı diğer markalara göre çok uygun geldi

bu arada kızlar dalinin bakım seti migrosta 31.ytl idi içinde

şampuan
sabun
pişik kremi
bebe yağı
pudra
ve mendil var

bana fiyatı diğer markalara göre çok uygun geldi
haklısın canım.
Bu arada fiyat çok uygunmuş gerçekten ben hepsini aldım yoksa alırdım

civcivimm cnm senin aldığın yerden aldık cnm hiçbiryere gitmedik zaten bizim hemşerimizmiş

senin tarzda aldım ama iki büyüyen yatak 3 kapılı dolabı bizr kalktı 1700 fiyat verdi üstelik 6 taksit dedi
eşimde dedi bak iki bebek masraf çok başka yere gitmedik dedi....beni dolaştırma dedi eşim 1600 indi 10 taksit yaptı beğendik biz hayırlısı olur inş.

alsucun yeni gördüm yazdığını. ev temizlememek için eşim beni kandırıp dışarı çıkalım dedi ve bizde sitelere gittik. bebek odalarına baktık. keşke daha önce haberim olsaydı kesin giderdim üzüldüm şimdi.:çok üzgünüm: yanından geçtim sayılır. kısmet değilmiş diyelim.

aldığınız şeyler hayırlı uğurlu olsun kızlar
beşik çok güzel ve çok uygunmuş
yatak odası da öyle birsencim
güle güle kullansın bebişleriniz
o bakım setinden ben de alacağım migrosta da uygunmuş

iyi fiyata almışsınız canımm güle güle kullan inş. resimlerini bekliyoruz mutlaka yerimsenibenyerimseniben

bozon ve bengicim çok tşk ederim kızlarŞenizŞeniz
ewet cnm gercekten bana uygun geldi bakım setinin fiyatı

Son düzenleme:
sağolun arkadaşlar 20 gün sonra gelecek mobilyamız bizde martın iikinci haftası bebek eşyaLARINI yıkayacaz

Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?

canım aramıza hoşgeldinn hamişliğin hayırlı olsun bebişini kucağına sağlıcakla al cnm a.s.a.s.

canım aramıza hoşgeldinn hamişliğin hayırlı olsun bebişini kucağına sağlıcakla al cnm a.s.a.s.

Teşekkürler tatlım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah meleklerimiziiiii Senin ne zaman doğumun?? Erkek mi kız mı? meleğinnnn

civciv beşik çok hoş ..güle güle kullansın gazelin..

Birsen odanız hayırlı olsun ...güle güle kullansın Ali ve Ömer paşalarrr....

kity aramıza hoşgeldin cnm.a.s.

Hoşbulduk canımmmm a.s. ben sizin takvimlerinizi göremiyorum x çıkıo :1no2:

Gülüşüne ömrümü böldüğüm bebişim.
Gülümseki kalksın efkarı kalbimin.
Yüreğime can gelsin ömrüme bahar.
Haydi can dediğim birtanem.
Gülümse ben göremesemde hissedeyim.

Teşekkürler tatlım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah meleklerimiziiiii Senin ne zaman doğumun?? Erkek mi kız mı? meleğinnnn

Aminn canımm ..benim muhtemel tarih 7 mayıs ama sanırım yani Allah kısmet ederse sezeryan olucak ve nisan 20 25 arası gibi cnm ..cinsiyetide kız

saol teyzesiii begendiğine sevindikkŞenizŞeniz

Gülüşüne ömrümü böldüğüm bebişim.
Gülümseki kalksın efkarı kalbimin.
Yüreğime can gelsin ömrüme bahar.
Haydi can dediğim birtanem.
Gülümse ben göremesemde hissedeyim.

kısss bu minik yaramazlar adamı şairde yapıyorr dimii ama böle duygusal şeyler yazarsan hepimiz ağlarız şimdiii senağlamasenağlamasenağlama çokk güzell canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…