selam güzel annişlerr !!
biz kızımla yorulduk yorukduk geldik fuara gittik ayaklarıma kara sular indi yaw insan gezdikçe gezesi geliyor kaydirigubbakcemile çokk güzel şeyler vardı gerçekten kaçıranlar için üzüldümm :çok üzgünüm: jeleki bugün parekende satış vardıı odaların fiyatları bedava diyecek kadar uygundu en kaliteli odanın fiyatı 1.600 ytl idi eşimle şok olduk keşke biraz daha bekleseydik diye neyse kızımın kısmeti değilmişama bizde ona sepet aldıkk tam istediğimdi ve çok uygundu fiyatı :jeyyar: bakalım teyzelerimizde begencek mi??:uhm:gecen ay maskoda aynısı sormuştuk 450 ytl demişlerdi bizse 250 ytl aldıkk delikafaduldendelikafadulden
canım dün o yatağın fiyatını sordum 2500 dedi merak ettim sadece bugün nekadara indi diye vallahi seninkide saray yatağı gibi çok güzel.Bende dün bütün ıvır zıvır herşeyi aldım öyle diyorum ama baya toplamda tuttu.Bu gün gitmediğime pişman oldum bebek arabası beğendim bugün satabileceklerini söylediler seneye pazar ordayım valla.evet tatlım gördümm çok güzeldi ama ben odasını yaptım biliyorsun onların fiyatıda çok uygundu ama çok büyük olduğu için benim odaya sığmazdı hemde gereksiz olurdu diye düşünmedim:1no2:
başka bişey almadım canım çünkü biliyosunuz ben çogu şeyi tamamlamıştım zaten bitek patik aldım...dönüştede migrosa ugradık dalinin bakım setini çamaşır deterjanını ve yumoşunda yumuşatıcısını aldımm hihoyyyt
kızlar merhaba...
pınarcım çok geçmiş olsun kendine çokçok dikkat et lütfen...
benimde şekerim ciddi şekilde yüksek çıktı dr baya telaşlandı diyete başladım 10 gün sonra kontrolüm var noldu bizze böle zaman yaklaştıkça patırpatır dökülmeye başladık yaa nazar değdi galiba...ama allah kötüsünden saklasın hepimizi...
canım hayırlı olsun bebişinin sepetı bayada şatafatlı sepetmış dün bende görmüştüm çokta hosuma gıttı fıyatını hıc sormadım ama uyguna almıssınız güle güle kullan canımhihoyyyt
canım dün o yatağın fiyatını sordum 2500 dedi merak ettim sadece bugün nekadara indi diye vallahi seninkide saray yatağı gibi çok güzel.Bende dün bütün ıvır zıvır herşeyi aldım öyle diyorum ama baya toplamda tuttu.Bu gün gitmediğime pişman oldum bebek arabası beğendim bugün satabileceklerini söylediler seneye pazar ordayım valla.
canım onun fiyatını sormadımama ona benzerleri 500 600 arasıydı ..bugun son gün olduğu için bütün toptancılar ellerindekileri çıkarmak için çok ucuza satış yapıyolardı hatta akşam saatlerinde dahada düşer fiyatlar ..dediğin gibi demekki kısmet değilmiş seneye bebişlerle gideriz artıkk :dance::dance:
haklısın canım.bu arada kızlar dalinin bakım seti migrosta 31.ytl idi içinde
şampuan
sabun
pişik kremi
bebe yağı
pudra
ve mendil var
bana fiyatı diğer markalara göre çok uygun geldi
selam güzel annişlerr !!
biz kızımla yorulduk yorukduk geldik fuara gittik ayaklarıma kara sular indi yaw insan gezdikçe gezesi geliyor kaydirigubbakcemile çokk güzel şeyler vardı gerçekten kaçıranlar için üzüldümm :çok üzgünüm: jeleki bugün parekende satış vardıı odaların fiyatları bedava diyecek kadar uygundu en kaliteli odanın fiyatı 1.600 ytl idi eşimle şok olduk keşke biraz daha bekleseydik diye neyse kızımın kısmeti değilmişama bizde ona sepet aldıkk tam istediğimdi ve çok uygundu fiyatı :jeyyar: bakalım teyzelerimizde begencek mi??:uhm:gecen ay maskoda aynısı sormuştuk 450 ytl demişlerdi bizse 250 ytl aldıkk delikafaduldendelikafadulden
canım çok cici tam prenseslere layık. güle güle kulanın.
Kızlar merhabalar!
biz de babamızı bekliyoruz fuara gideceğiz
söz vermişti ama gelemedi hala
son gün ya ben de gidip bakmak istedin
bozoncum sen de ankaralısın galiba gittinmi Altınparka?
Pınarcım dikkat et kendine
civcivimm cnm senin aldığın yerden aldık cnm hiçbiryere gitmedik zaten bizim hemşerimizmiş
senin tarzda aldım ama iki büyüyen yatak 3 kapılı dolabı bizr kalktı 1700 fiyat verdi üstelik 6 taksit dedi
eşimde dedi bak iki bebek masraf çok başka yere gitmedik dedi....beni dolaştırma dedi eşim 1600 indi 10 taksit yaptı beğendik biz hayırlısı olur inş.
Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
canım aramıza hoşgeldinn hamişliğin hayırlı olsun bebişini kucağına sağlıcakla al cnm a.s.a.s.
civciv beşik çok hoş ..güle güle kullansın gazelin..
Birsen odanız hayırlı olsun ...güle güle kullansın Ali ve Ömer paşalarrr....
kity aramıza hoşgeldin cnm.a.s.
Teşekkürler tatlım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah meleklerimiziiiiiSenin ne zaman doğumun?? Erkek mi kız mı? meleğinnnn
civciv beşik çok hoş ..güle güle kullansın gazelin..
Birsen odanız hayırlı olsun ...güle güle kullansın Ali ve Ömer paşalarrr....
kity aramıza hoşgeldin cnm.a.s.
Gülüşüne ömrümü böldüğüm bebişim.
Gülümseki kalksın efkarı kalbimin.
Yüreğime can gelsin ömrüme bahar.
Haydi can dediğim birtanem.
Gülümse ben göremesemde hissedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?