2009 Mayıs Anneleri

ayyy sepet harikaymış!! annemde benim oğluşuma süsletiyormuş. ama ben daha görmedim. tahminimce böyle bişey. çok meraklandım şimdidelikafadulden
Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
hoşgeldin canım. bebişini sağlıcakla alırsın inşallah kollarına.
kısss bu minik yaramazlar adamı şairde yapıyorr dimii ama böle duygusal şeyler yazarsan hepimiz ağlarız şimdiii senağlamasenağlamasenağlama çokk güzell canımm

yaaa bugün kocam "sen çok yoruldun aşkım,ben silerim evi" deyince gözlerim doldu ağlaycaktım yaasenağlama biras fazla mı duygusalım ne?:asigim:

ewet cnm malesef öyleyizz :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kısss bu minik yaramazlar adamı şairde yapıyorr dimii ama böle duygusal şeyler yazarsan hepimiz ağlarız şimdiii senağlamasenağlamasenağlama çokk güzell canımm

ya ya kociş bulmuş bana gösterdi az önce ..bende hemen paylaşayım dedim...
ağla cnm ağla bütün hamişler duygusallaştık zaten beraber ağlayalım:CüvCüv:

cerencim kocişe maaşallah bu veletleer babalarına da iş yapmayı öğretiyor anlaşılan:roflol:

evet evet benim kocişte pek bi hamarat olduuu :roflol::roflol::roflol:

Aminn canımm ..benim muhtemel tarih 7 mayıs ama sanırım yani Allah kısmet ederse sezeryan olucak ve nisan 20 25 arası gibi cnm ..cinsiyetide kız

saol teyzesiii begendiğine sevindikkŞenizŞeniz

aaa sende nisan annesi olucan yaniiii sağlıkla gelsin inşallah kızınnnn

cıvcıvımmmm sepet harıka benım bebeklerde cok begendı
sanursam bırazcuk kıskandılar tekmeleyıp duruyorlar heheh

HERKESLERE İİ AKŞAMLAR a.s.
CİVCİVİM COK GÜZEL BEŞİGE BAYILDIM AMA COK KÜCÜK DEGİLMİ YA NEKADAR YATABİLİRKİ İÇİNDE? PRENSESLER GİBİ GÖZÜKÜCEK KIZIN İÇİNDE MAŞ

DÜNDEN YORGUNDUM FUAR FALAN, BİDE KUZENLE KOCASI GELDİ YATILIYA BİDE KIZZLARI VAR 2YAŞINDA NASI YARAMAZ ANLATAMAM COŞTURDU BİZİ delikafadulden
7GİBİ GİTTİLER SOGOLSUN BANA BİŞİ YAPTIRMADI AMA COK YORULMUSUM VALLA .....ÇIMI OYNATAMIYORUM COK AGRIOOOOOO

cıvcıvımmmm sepet harıka benım bebeklerde cok begendı
sanursam bırazcuk kıskandılar tekmeleyıp duruyorlar heheh

çokk saoll teyzesiii ama ben bilirimm senin kuzucukalr kıskanmazz delikafaduldendelikafaduldenkesin sen kıskandınn yineee:jeyyar::jeyyar: zaten başına ne geliyosa o yüzden geliyorr sırnaşık şeysırnaşık şey

Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
hoşgeldin cnm allah tamamna erdirir inş.
civciv beşik çok hoş ..güle güle kullansın gazelin..

Birsen odanız hayırlı olsun ...güle güle kullansın Ali ve Ömer paşalarrr....

kity aramıza hoşgeldin cnm.a.s.

çoookkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederizz teyzesiiiiiiiiii

canım benimm bebişin odasını aldık bunu geceleri bebişi yanımda yatıracağım için yatak odasına aldım yani beşik niyetine değil Allah kısmet eedrse ilk 8 aya kadar falan kullanırım sanırım kaydirigubbakcemile5

valla fuarın yorgunluğu acayip kötü bende fenayımm bugunn ama bu gece kesin rahat uyurum yorulduğum için delikafaduldendelikafadulden

selam kızlar

civciv beşik çok güzel vallla cokta uyguna almışsın iyi günlerde kullan canım

birsencim seninde odan hayırlı uğurlu olsun fotoları bekliyoruz.

selam kızlar

saol tatlımm Şeniz sanırım bugun şanslı günüme denk geldi gerçekten ucuza aldım cnm sırnaşık şeysırnaşık şey

canım hayırlı olsun ii yapmışsın 8 aya yatarsa cok ii resimde içi minnacık gözüküo ondan sordum...

Valla dün ben yorgunluktan uyuyamadım bide fuar alanı kapalıydı ya havası beni kötü yaptı hala başım agrıyo valla..

merhaba canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun hamileliğin.

Kızlar dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı alanlar kapaklarının biri mavi biri pembemi ya benim eşim almışta yanlışmı acaba birde ıslak mendil olarak ne alıyorsunuz

hee yokk cnm baya genişş belki resimden öyle görünüyordurr :uhm::uhm::uhm:

ben yaklaşık 1 aydır bacak ve kalça ağrısından uyuyamadığım için bugünde çokk yürüdüm umarım iyi gelir diye düşünüyorum cnm bide insan girince oraya çıkmak istemiyor yaw :bbo::bbo:

selam kızlar

sağol cnm valla mobilya eve gittiğinde benidde götürürlerse çekip koyacam resmini
çünki bebişlerin kıyafetleri annemde yıkancak ütülencek gidecek eve

canım ben bugun aldım ama kapağı yeşildi ...ama yumuşatıcıyı yumaşunkini aldım mendil olarakta hem bebedor aldım bide dalinin bakım setindede ıslak mendil vardı CADIARZU

offf kızlar bu gün berbat bi gündü ya sabahtan beri Adapazarı'na kardeşime gitmek için koşturuyorum eşiminde uyuyacağı tuttu bir türlü uyandıramadım bide arabayı kaçırdık geri geldik deli oldum ya o sinirin üstüne oturdum evde ağlıyorum bide kaynanam aradı musaitmisin diye teyzeleri toplamış misafirliğe gelecek dedim oğlun evde yok bende duş aldım tamam kızım dedi kapadı ama kesin darılmıştır offf bu günlerde barut gibiyim ya acayip stres var üstümde hem alınganım hem sinirli ne olacak bu halim bilmiyorum valla

İyi akşamlar fıstıklar,
Fuara gidenler keşke sözleşip buluşsaydınız yavs,inş. bi dahaki bebişte giderim bende:1rolleyes:

Gözün aydın canım,ama kızıyorum sana doktor yat demiş sen niye oturuyosun??klava:

İncihancim masallah canım tosununaa,darısı başımıza inş:Saruboceq:

Uğurumbenim, inş. hayırlısı ile kavuşursun bebişine cnm

Birsencim o diyet ikiz bebekler için yetmiyor demekki,aman kafana göre yeme canım ya,sor sen yinede doktora kesin bişeyler daha ekler merak etme

knk,bebişine masallah tatlım darısı basıma inş

Bengicim, çok şanslısın canım valla,ne güzel annenle kayınvaliiden tüm işlerini yaparız sen bebişe bak diyolarmış imrendim valla,benim kaynana cadı semra gibi valla,olmaması olmasından çok daha iyi,annemde doğuma kadar burda olacağı için 15 gün bebeğe bakar giderim diyo,bende kara kara düşünüyorum nerden öğrenicem bebek bakımını diye,özellikle bebek tıkanırsa diye ödüm kopuyo

Melincin masallah bebişine canım

Mimaresra canım inş. diyetten sonra şekerin normale dönerde insüline gerek kalmaz,geçmiş olsun

Uğurnuriye,masallah bebişine canım

Civcivim,sepet çok güzel canım,hemde süslü püslü valla,yakışacak süslü kızına

Kity, hoşgeldin canım,mayısın kaçında sezaryenin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…