ayyy sepet harikaymış!! annemde benim oğluşuma süsletiyormuş. ama ben daha görmedim. tahminimce böyle bişey. çok meraklandım şimdidelikafaduldenselam güzel annişlerr !!
biz kızımla yorulduk yorukduk geldik fuara gittik ayaklarıma kara sular indi yaw insan gezdikçe gezesi geliyor kaydirigubbakcemile çokk güzel şeyler vardı gerçekten kaçıranlar için üzüldümm :çok üzgünüm: jeleki bugün parekende satış vardıı odaların fiyatları bedava diyecek kadar uygundu en kaliteli odanın fiyatı 1.600 ytl idi eşimle şok olduk keşke biraz daha bekleseydik diye neyse kızımın kısmeti değilmişama bizde ona sepet aldıkk tam istediğimdi ve çok uygundu fiyatı :jeyyar: bakalım teyzelerimizde begencek mi??:uhm:gecen ay maskoda aynısı sormuştuk 450 ytl demişlerdi bizse 250 ytl aldıkk delikafaduldendelikafadulden
hoşgeldin canım. bebişini sağlıcakla alırsın inşallah kollarına.Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
kısss bu minik yaramazlar adamı şairde yapıyorr dimii ama böle duygusal şeyler yazarsan hepimiz ağlarız şimdiii senağlamasenağlamasenağlama çokk güzell canımm
ayyy sepet harikaymış!! annemde benim oğluşuma süsletiyormuş. ama ben daha görmedim. tahminimce böyle bişey. çok meraklandım şimdidelikafadulden
hoşgeldin canım. bebişini sağlıcakla alırsın inşallah kollarına.
yaaa bugün kocam "sen çok yoruldun aşkım,ben silerim evi" deyince gözlerim doldu ağlaycaktım yaasenağlamabiras fazla mı duygusalım ne?:asigim:
kısss bu minik yaramazlar adamı şairde yapıyorr dimii ama böle duygusal şeyler yazarsan hepimiz ağlarız şimdiii senağlamasenağlamasenağlama çokk güzell canımm
ya ya kociş bulmuş bana gösterdi az önce ..bende hemen paylaşayım dedim...
ağla cnm ağla bütün hamişler duygusallaştık zaten beraber ağlayalım:CüvCüv:
cerencim kocişe maaşallah bu veletleer babalarına da iş yapmayı öğretiyor anlaşılan:roflol:
Aminn canımm ..benim muhtemel tarih 7 mayıs ama sanırım yani Allah kısmet ederse sezeryan olucak ve nisan 20 25 arası gibi cnm ..cinsiyetide kız
saol teyzesiii begendiğine sevindikkŞenizŞeniz
aaa sende nisan annesi olucan yaniiiisağlıkla gelsin inşallah kızınnnn
selam güzel annişlerr !!
biz kızımla yorulduk yorukduk geldik fuara gittik ayaklarıma kara sular indi yaw insan gezdikçe gezesi geliyor kaydirigubbakcemile çokk güzel şeyler vardı gerçekten kaçıranlar için üzüldümm :çok üzgünüm: jeleki bugün parekende satış vardıı odaların fiyatları bedava diyecek kadar uygundu en kaliteli odanın fiyatı 1.600 ytl idi eşimle şok olduk keşke biraz daha bekleseydik diye neyse kızımın kısmeti değilmişama bizde ona sepet aldıkk tam istediğimdi ve çok uygundu fiyatı :jeyyar: bakalım teyzelerimizde begencek mi??:uhm:gecen ay maskoda aynısı sormuştuk 450 ytl demişlerdi bizse 250 ytl aldıkk delikafaduldendelikafadulden
cıvcıvımmmm sepet harıka benım bebeklerde cok begendı
sanursam bırazcuk kıskandılar tekmeleyıp duruyorlar heheh
hoşgeldin cnm allah tamamna erdirir inş.Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
civciv beşik çok hoş ..güle güle kullansın gazelin..
Birsen odanız hayırlı olsun ...güle güle kullansın Ali ve Ömer paşalarrr....
kity aramıza hoşgeldin cnm.a.s.
[k] {n} [k];5528591 .!.:HERKESLERE İİ AKŞAMLAR a.s.
CİVCİVİM COK GÜZEL BEŞİGE BAYILDIM AMA COK KÜCÜK DEGİLMİ YA NEKADAR YATABİLİRKİ İÇİNDE? PRENSESLER GİBİ GÖZÜKÜCEK KIZIN İÇİNDE MAŞ
DÜNDEN YORGUNDUM FUAR FALAN, BİDE KUZENLE KOCASI GELDİ YATILIYA BİDE KIZZLARI VAR 2YAŞINDA NASI YARAMAZ ANLATAMAM COŞTURDU BİZİ delikafadulden
7GİBİ GİTTİLER SOGOLSUN BANA BİŞİ YAPTIRMADI AMA COK YORULMUSUM VALLA .....ÇIMI OYNATAMIYORUM COK AGRIOOOOOO
selam kızlar
civciv beşik çok güzel vallla cokta uyguna almışsın iyi günlerde kullan canım
birsencim seninde odan hayırlı uğurlu olsun fotoları bekliyoruz.
[sıze="2"]canım benimm bebişin odasını aldık bunu geceleri bebişi yanımda yatıracağım için yatak odasına aldım yani beşik niyetine değil allah kısmet eedrse ilk 8 aya kadar falan kullanırım sanırım kaydirigubbakcemile5
valla fuarın yorgunluğu acayip kötü bende fenayımm bugunnAma bu gece kesin rahat uyurum yorulduğum için delikafaduldendelikafadulden[/sıze]
Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
[k] {n} [k];5528709 .!.:canım hayırlı olsun ii yapmışsın 8 aya yatarsa cok ii resimde içi minnacık gözüküo ondan sordum...
Valla dün ben yorgunluktan uyuyamadım bide fuar alanı kapalıydı ya havası beni kötü yaptı hala başım agrıyo valla..
selam kızlar
civciv beşik çok güzel vallla cokta uyguna almışsın iyi günlerde kullan canım
birsencim seninde odan hayırlı uğurlu olsun fotoları bekliyoruz.
merhaba canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun hamileliğin.
Kızlar dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı alanlar kapaklarının biri mavi biri pembemi ya benim eşim almışta yanlışmı acaba birde ıslak mendil olarak ne alıyorsunuz
Herkese günaydınlar... Çok sağolun kızlar... Şu anda taburcu işlemlerimiz yapılıyor. Çok şükür bu geceyi de sorunsuz atlattık. Öğlene evimde olurum kısmetse... Öpüyorum sizleri...
Dilara hayırlı uğurlu olsun hamişliğin canım. Anketine Eylül diye cevap verdim canım. İsmi ne olursa olsun sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?