merhaba canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun hamileliğin.
Kızlar dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı alanlar kapaklarının biri mavi biri pembemi ya benim eşim almışta yanlışmı acaba birde ıslak mendil olarak ne alıyorsunuz
offf kızlar bu gün berbat bi gündü ya sabahtan beri Adapazarı'na kardeşime gitmek için koşturuyorum eşiminde uyuyacağı tuttu bir türlü uyandıramadım bide arabayı kaçırdık geri geldik deli oldum ya o sinirin üstüne oturdum evde ağlıyorum bide kaynanam aradı musaitmisin diye teyzeleri toplamış misafirliğe gelecek dedim oğlun evde yok bende duş aldım tamam kızım dedi kapadı ama kesin darılmıştır offf bu günlerde barut gibiyim ya acayip stres var üstümde hem alınganım hem sinirli ne olacak bu halim bilmiyorum valla
canım ben bugun aldım ama kapağı yeşildi ...ama yumuşatıcıyı yumaşunkini aldım mendil olarakta hem bebedor aldım bide dalinin bakım setindede ıslak mendil vardı CADIARZU
offf kızlar bu gün berbat bi gündü ya sabahtan beri Adapazarı'na kardeşime gitmek için koşturuyorum eşiminde uyuyacağı tuttu bir türlü uyandıramadım bide arabayı kaçırdık geri geldik deli oldum ya o sinirin üstüne oturdum evde ağlıyorum bide kaynanam aradı musaitmisin diye teyzeleri toplamış misafirliğe gelecek dedim oğlun evde yok bende duş aldım tamam kızım dedi kapadı ama kesin darılmıştır offf bu günlerde barut gibiyim ya acayip stres var üstümde hem alınganım hem sinirli ne olacak bu halim bilmiyorum valla
canımm sakin ol bakıyımm ne bu şiddet bu celalll kötükedihüso bebişi üzme kötükedihüso aksilikler geldi mi üst üste gelir zatennn sen sakin olmaya çalış hayra yor hamilelik psikolojisinden kaynaklanır malesef ŞenizŞeniz
burcu canım çok tşk ederim sen nasılsın keyfin yerinde inş :1hug:
[k] {n} [k];5528831 .!.:canm sıvı deterjanı bilmiyorumda ısalak mendili ne marka alırsam alayım kesinlikle yıkamadan kullanmayacagım kuzenm kızına 10 aya kadar öyle yaptı ve bi pişk nede tahriş oldu cocuk maş. Sende öle yap
onun için markayı önemsemiorum ama gidipte 1liralıklardan almam..
kızlarr ben kaçarr hepinizi öpüyorumm Allah rahatlık versinn cayip yorgunum vallaiyi geceler hepinizeee :)
kızlarr ben kaçarr hepinizi öpüyorumm Allah rahatlık versinn cayip yorgunum vallaiyi geceler hepinizeee :)
İİ GECELER SANADAkızlarr ben kaçarr hepinizi öpüyorumm Allah rahatlık versinn cayip yorgunum vallaiyi geceler hepinizeee :)
doğru diyosun aslında canım bende yıkamak istiyorum ama ne bileyim tutmaya filan korkuyorum herzaman başa cıkarmı yıkamak ama ıslak pamuk belki yıkanmadığı zamanlar
:1shok::1shok::1shok:
[k] {n} [k];5529137 .!.:KIZLAR BENDE ÇIKIOM ÇAM. ASICAM MUTFAK BERBAT VE SONRA YATICAM ÖP HEPİNİZİyerimseniben
[k] {n} [k];5529137 .!.:KIZLAR BENDE ÇIKIOM ÇAM. ASICAM MUTFAK BERBAT VE SONRA YATICAM ÖP HEPİNİZİyerimseniben
Ben de gidiyorum arkadaşlar uyuyalım artık hepinize iyi geceler :1closedeyes:
aramıza hoşgeldin canım benimde bir kızım olacak inşallah hep birlikte bebklerimizi kucağımıza alırızMerhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
beşiğin çok güzel canım güle güle yatsın bebeğin içinde prensese de pek yakışır he maşallah maşallahselam güzel annişlerr !!
biz kızımla yorulduk yorukduk geldik fuara gittik ayaklarıma kara sular indi yaw insan gezdikçe gezesi geliyor kaydirigubbakcemile çokk güzel şeyler vardı gerçekten kaçıranlar için üzüldümm :çok üzgünüm: jeleki bugün parekende satış vardıı odaların fiyatları bedava diyecek kadar uygundu en kaliteli odanın fiyatı 1.600 ytl idi eşimle şok olduk keşke biraz daha bekleseydik diye neyse kızımın kısmeti değilmişama bizde ona sepet aldıkk tam istediğimdi ve çok uygundu fiyatı :jeyyar: bakalım teyzelerimizde begencek mi??:uhm:gecen ay maskoda aynısı sormuştuk 450 ytl demişlerdi bizse 250 ytl aldıkk delikafaduldendelikafadulden
kızlar dün benim de kontrolüm vardı. kızım çok iyiymiş çok mutluyum. 1560 gr olmuş maşallah.doktorum durumun iyi olduğunu söyledi ama böyle durumlarda şeker olabilir dedi. geçen ayki şeker yüklemene bakalım dedi. ama unuttu.ben de kızımı görünce heyecandan unutmuşum. böyle bişey duydunuzmu.bebek haftasına göre önde gidiyorsa değerleri iyiyse şeker ihtimali olabilirmi?
bir de geçen ay yapılan şeker yüklemesinde kan verdim 1 bardak şekerli su gibi bişey içip tekrar verdim o kadar. ama sizler 2-3 kez kan alındığından bhsediyorsunuz ve birçok kan değeriiz var. benim açlık 87 1 saat sonrası 119çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?