2009 Mayıs Anneleri

canm sıvı deterjanı bilmiyorumda ısalak mendili ne marka alırsam alayım kesinlikle yıkamadan kullanmayacagım kuzenm kızına 10 aya kadar öyle yaptı ve bi pişk nede tahriş oldu cocuk maş. Sende öle yap
onun için markayı önemsemiorum ama gidipte 1liralıklardan almam..

inci cnm ben hastane için ıslak mendil alacam ama evde bi süre pamuğu ıslatıp kullanacam sonrada yıkayacam en sağlıklısı bu cnm .......

unibaby yenidoğanı iyiymiş

canımm sakin ol bakıyımm ne bu şiddet bu celalll kötükedihüso bebişi üzme kötükedihüso aksilikler geldi mi üst üste gelir zatennn sen sakin olmaya çalış hayra yor hamilelik psikolojisinden kaynaklanır malesef ŞenizŞeniz

burcu canım çok tşk ederim sen nasılsın keyfin yerinde inş :1hug:

canım ben bugun aldım ama kapağı yeşildi ...ama yumuşatıcıyı yumaşunkini aldım mendil olarakta hem bebedor aldım bide dalinin bakım setindede ıslak mendil vardı CADIARZU

evet evet canım yeşil di yanlışlıkla mavi yazmışım doğru almiş ozaman.Bende bir paket pampers aldım ama deneyerek bulucaz heralde iyisinişakkıdı

Doğru birsencim olsun bizde içinde oğluşlarla görürüz inşallahkaydirigubbakcemile3

Bugün bende aynı durumdaydım, ay üstümde bir alınganlık bir sinir,sabah uyndım kahvaltımı yaptım,sonra sinirlerim boşaldı başladım durduk yere ağlamaya,eşimde yazık şaşırdı ne oluyo buna diye,sonra uyudum 2 saat falan,baktım eşim çikolata almış birsürü,yazık beni sevindirmeye çalışıyo napsın,sonra bugün bide 3 sefer kustum,çok kötü gündü çok..

CANIM HERKESTE AYNI STRES VALLA SAKİN OLMAYA ÇALIŞ

BENDE ADAPAZARLIYIM KOCANADA KIZDIM NİE ERKEN KALKMAMIŞKI

ZATEN NEYE HEVES ETSEK KURSAKTA KALIR DİMİ??

BİDE ÜSTÜNE KAYNANA ÇEKİLMEZDİ YA İİ YAPMIŞSIN Çok üzgünüm çoook

Sağol bitanem,valla bugün bütün huysuzluğum üstümdeydi,anlayamadım bende niye,inş. yarın daha iyi olurum,
benden başka durduk yere ağlayan varmı kızlar yaa?kendimden şüphe edicem yakında

kızlarr ben kaçarr hepinizi öpüyorumm Allah rahatlık versinn cayip yorgunum valla iyi geceler hepinizeee :)

doğru diyosun aslında canım bende yıkamak istiyorum ama ne bileyim tutmaya filan korkuyorum herzaman başa cıkarmı yıkamak ama ıslak pamuk belki yıkanmadığı zamanlar

:1shok::1shok::1shok:

kızlarr ben kaçarr hepinizi öpüyorumm Allah rahatlık versinn cayip yorgunum valla iyi geceler hepinizeee :)
İİ GECELER SANADA
doğru diyosun aslında canım bende yıkamak istiyorum ama ne bileyim tutmaya filan korkuyorum herzaman başa cıkarmı yıkamak ama ıslak pamuk belki yıkanmadığı zamanlar

:1shok::1shok::1shok:

VALLA ISLAK PAMUKTA İİ FİKİR AMA MENDİL DAHA PRATİK SANKİ SUYA TUTUP Bİ SIK ALTINI AÇMADAN,YADA YANINDA OLAN HERANGİ BİRİNE YAPTIRABİLİRSİN:jeyyar:

KIZLAR BENDE ÇIKIOM ÇAM. ASICAM MUTFAK BERBAT VE SONRA YATICAM ÖP HEPİNİZİyerimseniben

Kızlaar boğazım yanıyoooooor off,reflüm azdı yineeeee:a015::a015:biraz süt içicem inş. iyi gelir:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
aramıza hoşgeldin canım benimde bir kızım olacak inşallah hep birlikte bebklerimizi kucağımıza alırız
beşiğin çok güzel canım güle güle yatsın bebeğin içinde prensese de pek yakışır he maşallah maşallah

canım o 2-3 kere kan aldıranlar 100 lük şeker yüklemesi yaptıranlar eğer 50 gramlık iyi çıkarsa 100lük yapılmıyor seninki de gayet iyi çıkmış 1 saat sonrası 140 çıkarsa sınır şeker var diyorlar endişelenmene gerek yok bebğinin önden gitmesi de gebelikte olabilecek bişe bir hafta önde gider başka kontrolde geriden gider olabilir böyle şeyler ayrıca ultrasondan ultrasona dr dan dr a ölçümler değişebilir

herkese günaydın iyi haftalar güzel mayıs anneleri nasılsınız:)))))))) aldıklarınız hayırlı olsun arkadaşlar bebişleriniz içinde sağlıcakla huzurla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…