2009 Mayıs Anneleri

Günaydın kızlar....!!!hihoyyyt

Haftasonu modokoya gittik ve kızımın odasını aldık sonundahihoyyyt bu ayın sonunda gelicek ,ayy biran önce gelsin istiyorum çok güzel mobilyalar var kızlar biraz pahalı ama bayıldım,eşim fuara götürmediği için böle affettirdi kendini,neyse kısmet değilmiş gidenler bizim içinde gezmişlerdir zaten, bize geç kalmışsınız almakta 1ay havalanamsı gerekiyor dediler,mobilyaların kokusunu alması içinde oradaki satıcı ilk önce bebek kıyafetlerini dolaba yerleştirin o kokuyu kıyafetler daha iyi çeker dedi sonra yıkarsınız kıyafetleri dedi birde sirkeli suyla silincede faydası oluyormuş kızlar aklınızda olsun,bu hafta işte rahatım fırsat buldukça girerimhihoyyyt

günaydın sabah şekerleri biz erkenciyiz valal 8 de agledik ama ancak okuduk geçmişi

pınarcım gözünaydın evindesin artık doğuma kadar sorunsuz güzel bir şekilde geçirirsin inş geri kalan zamanı

oh gitmişiz gezmişiz fuarları

civcivden başlayayım çok beğendim çok güzel yatak ya prenses yatağı güle güle kullansın kızın Canım

biz cumartesi çıktık rutin alışverişimize ama hava kötüydü pazra hava çok güzeldi ama biz evdeydik tam tersi yaptık kocişle net haal bağlanmadı bir sorun varmış inş b hafta bağlancak sinir olduk hafta sonunu film izleyerek geçirdik bizde

kuzumm iyi kızlar hepinizi öpüyoruz kızımla

Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
hoşgeldin canım hayırlı doğumlar inşallah

kıyamıyorlar artık bize ondan sen ne zaman çıkyorsun izne

canım ıslak mendil uny baby aldım 4-5 tane vee aldım can bebe var çok yani

Ay canım ben de hhep yatıyordum tabi fuarda gezdim dün kalçam tutulmuş yürüyemedim bugünde aynı inşallah sende daha çok tutulmazsın ben ayağa kaşkıp WC ye gidemiyorum düşün yani

canım işin ters gitmiş olur bazen kaynananın yaptığıda komik yani zaten şişmişsin bide misafir alıp geliyor bide haber son dk veriyor evdesindir halinde olmayabilir iyi yapmışsın zaten aradığına göre soruyor sende müsait değilsin bu kadar
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu gün İLGİN MARLYN gelmiş başka varmı gelen

hadi hayırlı olsun canım şimdi için daha kıpır kıpırdır.inşallah fuarada seneye bebişinle gidesin.
diğer gelen arkadaşlarada günaydın ben bugün yatıyorum cumartesi gezince dünden beri yatıyorum gezerken bile korktum Allahım kızımı kucağıma sağlıkla alsam daha bişey istemiyorum hep korkuyla yaşıyoruz.Dün gece rüyamda kızımı gördüm doğmuş emziriyorum mersem sütüm gelmiyormuş ağlıyor bende ağlıyorum.Sonra uyandım doğal ihtiyaçlarımdam sonra 2.ye uyudum bu sefer başka bi bebek kara kocaman herkes bu kime benziyor diyor bende eşimde sarışınız sonra küçük görümceme benzettim diyorum en çirkin halaya benzemiş napalım sonra bebek kocaman oluyor şaşkınlık dolu rüyalar gördüm yani.Hayır olsun inşallah

günaydın tutkun nasılsın canım geçmiş olsun çok gezdin tabi alışkın olmayınca tutuldu her yanın
ama bendede pazartesi mahmurluğu var

ahh geçse şu günler saydım 29 gün iş günüm kaldı ha gayret valla kızımın doğumunada 67 gün kaldı ayyyyyyy az kaldı yawww valla heyecan bastı bugün 60 lara indik ya

hayır diyelim hayır olsun canım bu emzirme süt olayı baya giriyor rüyama benimde dün bardak bardak süt sağdım kıytırık bide pompam varmış sabah kadar süt sağdım sakladım dolapta sonra ayyy ne acayip rüyalar ya

Sağol bitanem,valla bugün bütün huysuzluğum üstümdeydi,anlayamadım bende niye,inş. yarın daha iyi olurum,
benden başka durduk yere ağlayan varmı kızlar yaa?kendimden şüphe edicem yakında

Burcucum ben de aynıydım dün, çok gergin ve stresli
bebişimi düşünmeye çalışıyordum, ama biraz sakinleştikten sonra yine başlıyordu
eşim söz vermişti fuara götüreceğim diye
ama birtürlü gelemedi, 4 saat sonra geldi gittik ben ağlıyorum tabi senağlama
fuar da yokmuş bir de :1no2:
anlamadık vallahi kafamçokkarıştı
akşama misafirler vardı bir de
2 aylık bebişleri beni biraz rahatlattı, ona baktıkça sakinleştim
ay 2 ay nasıl geçecek
inşallah biz de alırız yavrularımızı sağ-salim kucaklarımıza

canım boş ver
biz gittik ama fuar-muar yok dediler
nasıl bir şeyse
ben de üzüldüm ama ne yapalım bize de kısmet değilmiş

hayır olsun canım bende her akam rüyamda başka başka bebekleri emzirip duruyorumkaydirigubbakcemile3 ay hayırlısıyla vaktinde doğsunlar inşallah ama bu sabah çok zorlandım kalçam ağrıyor topallıyorum,üzerime olan bir tane montum kaldı onunda bu sabah fermuarı patladıkafamçokkarıştı bütün ayakkabılarım ayağımı sıkıyor sadece bir tanesi oluyor,sabah aynaya bakıyorum iyice çirkinleştim çenemde sivilceler çıktı buayın sonunda yakın bir arkadşımın nişanı var ,nisan dada eşimin akrabasının düğünü var off ne giycem,giysemde bişey yakışmıyor ikisinede hastayım diyip gitmiycem senağlama ayy zaman çabuk geçsin walla anne olmak çok zormuş yasenağlama hayırlısıyla sağsalim kucaklarımıza alalım

kızlar bizimde cumartesi misafirimiz vardı iki aile bebekleri vardı biri 4 aylık diğeri 8 aylık ikiside çok tatlıydı küçük olanı kucağıma aldım gazını çıkardım sevdim Allahım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin annelik kadar güzel bir duygu yok sanırım bu dünyada

sıkma canını o kadar bebişinde üzülcek annesi, eşinele konuş daha anlayışlı olması gerektiğini öpüyorum seni ve kuzunu

canım olsun ya git belki değişiklik olur böyle geri çekme hiç bir şeyden kendini bence hamilelik bir kadının en güzelleştiği dönemlerden biri bunu olumlu ve olumsuza çevirmek bizim elimizde

ne güzel canım ya bebek misafirler bize pek gelmiyor bebek bizim pazar günü misafirlerimiz vardı ailenin zihinsel ve bedensel 15 yaşlarında bir oğlu vardı çok üzüldüm allah kimseyi böyle sınamasın bide 8 yaşında erkek kardeşi vardı o kadar akıllıydıki bende onlarla sohbet ettim çok hoşuma gitti yalnız babanın saçında siyah kalmamıştı çok üzüldüm adama ya allah yardımcıları olsun

sağol marylincim
konuştum ama 1-2 gün sürüyor ondan sonra yine aynı
ama artık karar verdim 2 ayımız kaldı şurda ne olursa olsun bebeğim için üzülmeyeceğim
o anlarda bebeğimin resmine bakıyorum sakinleşiyorum :ecrin_bebek:

alsucum en güzeli çünkü eşlerimiz bizim gibi hissedemiyor belki ellerindan geleni yapıyorlar ama onlarında hayatı baya değişti bu hamilleik sürecinde biz en iyisi sadece bebişleri düşünelim olumsuz şeyleri azcık tolere edelim

kızlar günYDIN EHRKES İYİDİR UMARIM.BEN H.SONU HEP HASTAYDIM.FELAKET KUSMALARIM VARDI SANIRIM GEÇENLERDE ISLANMIŞTIM ONDAN OLDU.AMA ŞİMDİ AZ DAHA İYİYİM.bu arada bebeişlerinize aldıklarınızı güle güle kullannın.

Ay canım benim kocaman olmuş acaba benim oğluş ne kadar oldu bende çarşamba görücem

Pınarcım çok dikkat et kendine arada yaz bize olurmu merak ederiz seni ve defnemizi :teselli:

KIZLAR ben geldim herkese merhaba evet bu gün cnr a giden varmıydı koca göbüşlülerden belki de beraberdik
Sanırım herkes iyi daha okuyamadım ama

Ben pazar gittim canım yaaaa tüh karşılama fırsatımız olmadı gerçi sağa bak sola bak kocaman göbüşler kaydirigubbakcemile3 bu kadar hamile görünce acayip oldum

Bigudicim aldıklarını güle güle kullan canım bende ufak tefek bişeyler aldım günlük alt açma,yakalık,termos biberon,banyo termometresi falan.Bide arabamızla pusetimizide hallettik dün o kadar yorulmuşum ayaklarımın ağrısında uyuyamadım.

[k] {n} [k];5517676 .!.:
bigudi tutkun bende fuardaydım... cok fazla koca göbek vardı hakkaten:CüvCüv:

bende fazla begenmedim fuarı cokta ucuz degildi hakkaten ama promosyonlar süperdihihoyyyt

Bencede uygundu tabi herşye değil bide bizim son gün gitmiş olmamızın faydası var sanırım biz 450 liralık arabamızı 300 e aldık pusetimizde 75'e

Esracım hiç canını sıkma kısa bir diyetle sorun ortadan kalkar bizim kızlarda da var ve benim çok yakın bir arkadaşımda da diyetle düşürdü ve artık diyet gibi değil sadece dikkatli besleniyor canım.Doktorun zaten yönlendirmiştir seni

Maşşallah canım ben bugün fuarda yamuldum valla.3 yeri gezmek yürek ister kaydirigubbakcemile3 Bebeğide allah bağışlasın canım benimde yeğenim olacak bir saate kadar.Ablamın (öz ablam gibidir) kızı olacak sezeryanla bende çok heyecanlıyım..delikafadulden

Prensesine maşşallah canım

Canım hiç böyle bişey duymadım benim bebeğimde 1 hafta öncen gidiyor ama doktorum böle bişey sölemedi sorarım ama merak ettim şimdi kafamçokkarıştı

Canım nasılsın?

Güle güle kullansınlar paşalarım canım nerden aldınız bana yazarmısın ben aldımda bi arkadaşım bakıyor uygun geldi fiyatı..

Bayıldımmmmmmmmmm tek kelimeyle bende baktım kumaşdı böle tül değil broşürlerini aldım sipariş edicem. 120 lira alamadım çünkü rengi yoktu :çok üzgünüm:

bu arada kızlar dalinin bakım seti migrosta 31.ytl idi içinde

şampuan
sabun
pişik kremi
bebe yağı
pudra
ve mendil var

bana fiyatı diğer markalara göre çok uygun geldi

Civcivim fuarda irem bebede chicco nun çantalı bakım seti 35 liraydı piyasa fiyatı 49.

Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?

Canım aramıza hoşgeldin hihoyyyt

inci cnm ben hastane için ıslak mendil alacam ama evde bi süre pamuğu ıslatıp kullanacam sonrada yıkayacam en sağlıklısı bu cnm .......

unibaby yenidoğanı iyiymiş

Bende unibaby yenidoğan aldım birsencim.3lü paket 10 lira

Semracım gülegüle kullansın bebişin en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz.

Günaydınlar kızlar..Benimde 1 ayım kaldı marylin ondan sonra 3 hafta sonra bebişler :1shok:

Ay canım ne tatlıdır onlar şimdi mis gibi kokuyolardır.Ben bebeklerin kokularına bayılıyorum.

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Miden için nane limon iyi gelir diye düşünüyorum.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Kızlar oğluşuma fuardan aldığım araba ve puseti.Arabayı 300'e puseti 75'e aldık nasıl beğendiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…