hoşgeldin canım hayırlı doğumlar inşallahMerhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
kıyamıyorlar artık bize ondan sen ne zaman çıkyorsun izneayyy sepet harikaymış!! annemde benim oğluşuma süsletiyormuş. ama ben daha görmedim. tahminimce böyle bişey. çok meraklandım şimdidelikafadulden
yaaa bugün kocam "sen çok yoruldun aşkım,ben silerim evi" deyince gözlerim doldu ağlaycaktım yaasenağlamabiras fazla mı duygusalım ne?:asigim:
canım ıslak mendil uny baby aldım 4-5 tane vee aldım can bebe var çok yanimerhaba canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun hamileliğin.
Kızlar dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı alanlar kapaklarının biri mavi biri pembemi ya benim eşim almışta yanlışmı acaba birde ıslak mendil olarak ne alıyorsunuz
Ay canım ben de hhep yatıyordum tabi fuarda gezdim dün kalçam tutulmuş yürüyemedim bugünde aynı inşallah sende daha çok tutulmazsın ben ayağa kaşkıp WC ye gidemiyorum düşün yanihee yokk cnm baya genişş belki resimden öyle görünüyordurr :uhm::uhm::uhm:
ben yaklaşık 1 aydır bacak ve kalça ağrısından uyuyamadığım için bugünde çokk yürüdüm umarım iyi gelir diye düşünüyorum cnm bide insan girince oraya çıkmak istemiyor yaw :bbo::bbo:
canım işin ters gitmiş olur bazen kaynananın yaptığıda komik yani zaten şişmişsin bide misafir alıp geliyor bide haber son dk veriyor evdesindir halinde olmayabilir iyi yapmışsın zaten aradığına göre soruyor sende müsait değilsin bu kadarofff kızlar bu gün berbat bi gündü ya sabahtan beri Adapazarı'na kardeşime gitmek için koşturuyorum eşiminde uyuyacağı tuttu bir türlü uyandıramadım bide arabayı kaçırdık geri geldik deli oldum ya o sinirin üstüne oturdum evde ağlıyorum bide kaynanam aradı musaitmisin diye teyzeleri toplamış misafirliğe gelecek dedim oğlun evde yok bende duş aldım tamam kızım dedi kapadı ama kesin darılmıştır offf bu günlerde barut gibiyim ya acayip stres var üstümde hem alınganım hem sinirli ne olacak bu halim bilmiyorum valla
hadi hayırlı olsun canım şimdi için daha kıpır kıpırdır.inşallah fuarada seneye bebişinle gidesin.Günaydın kızlar....!!!hihoyyyt
Haftasonu modokoya gittik ve kızımın odasını aldık sonundahihoyyyt bu ayın sonunda gelicek ,ayy biran önce gelsin istiyorum çok güzel mobilyalar var kızlar biraz pahalı ama bayıldım,eşim fuara götürmediği için böle affettirdi kendini,neyse kısmet değilmiş gidenler bizim içinde gezmişlerdir zaten, bize geç kalmışsınız almakta 1ay havalanamsı gerekiyor dediler,mobilyaların kokusunu alması içinde oradaki satıcı ilk önce bebek kıyafetlerini dolaba yerleştirin o kokuyu kıyafetler daha iyi çeker dedi sonra yıkarsınız kıyafetleri dedi birde sirkeli suyla silincede faydası oluyormuş kızlar aklınızda olsun,bu hafta işte rahatım fırsat buldukça girerimhihoyyyt
hadi hayırlı olsun canım şimdi için daha kıpır kıpırdır.inşallah fuarada seneye bebişinle gidesin.
diğer gelen arkadaşlarada günaydın ben bugün yatıyorum cumartesi gezince dünden beri yatıyorum gezerken bile korktum Allahım kızımı kucağıma sağlıkla alsam daha bişey istemiyorum hep korkuyla yaşıyoruz.Dün gece rüyamda kızımı gördüm doğmuş emziriyorum mersem sütüm gelmiyormuş ağlıyor bende ağlıyorum.Sonra uyandım doğal ihtiyaçlarımdam sonra 2.ye uyudum bu sefer başka bi bebek kara kocaman herkes bu kime benziyor diyor bende eşimde sarışınız sonra küçük görümceme benzettim diyorum en çirkin halaya benzemiş napalım sonra bebek kocaman oluyor şaşkınlık dolu rüyalar gördüm yani.Hayır olsun inşallah
Sağol bitanem,valla bugün bütün huysuzluğum üstümdeydi,anlayamadım bende niye,inş. yarın daha iyi olurum,
benden başka durduk yere ağlayan varmı kızlar yaa?kendimden şüphe edicem yakında
alsucun yeni gördüm yazdığını. ev temizlememek için eşim beni kandırıp dışarı çıkalım dedi ve bizde sitelere gittik. bebek odalarına baktık. keşke daha önce haberim olsaydı kesin giderdim üzüldüm şimdi.:çok üzgünüm: yanından geçtim sayılır. kısmet değilmiş diyelim.
hadi hayırlı olsun canım şimdi için daha kıpır kıpırdır.inşallah fuarada seneye bebişinle gidesin.
diğer gelen arkadaşlarada günaydın ben bugün yatıyorum cumartesi gezince dünden beri yatıyorum gezerken bile korktum Allahım kızımı kucağıma sağlıkla alsam daha bişey istemiyorum hep korkuyla yaşıyoruz.Dün gece rüyamda kızımı gördüm doğmuş emziriyorum mersem sütüm gelmiyormuş ağlıyor bende ağlıyorum.Sonra uyandım doğal ihtiyaçlarımdam sonra 2.ye uyudum bu sefer başka bi bebek kara kocaman herkes bu kime benziyor diyor bende eşimde sarışınız sonra küçük görümceme benzettim diyorum en çirkin halaya benzemiş napalım sonra bebek kocaman oluyor şaşkınlık dolu rüyalar gördüm yani.Hayır olsun inşallah
Burcucum ben de aynıydım dün, çok gergin ve stresli
bebişimi düşünmeye çalışıyordum, ama biraz sakinleştikten sonra yine başlıyordu
eşim söz vermişti fuara götüreceğim diye
ama birtürlü gelemedi, 4 saat sonra geldi gittik ben ağlıyorum tabi senağlama
fuar da yokmuş bir de :1no2:
anlamadık vallahi kafamçokkarıştı
akşama misafirler vardı bir de
2 aylık bebişleri beni biraz rahatlattı, ona baktıkça sakinleştim
ay 2 ay nasıl geçecek
inşallah biz de alırız yavrularımızı sağ-salim kucaklarımıza
hayır olsun canım bende her akam rüyamda başka başka bebekleri emzirip duruyorumkaydirigubbakcemile3 ay hayırlısıyla vaktinde doğsunlar inşallah ama bu sabah çok zorlandım kalçam ağrıyor topallıyorum,üzerime olan bir tane montum kaldı onunda bu sabah fermuarı patladıkafamçokkarıştı bütün ayakkabılarım ayağımı sıkıyor sadece bir tanesi oluyor,sabah aynaya bakıyorum iyice çirkinleştim çenemde sivilceler çıktı buayın sonunda yakın bir arkadşımın nişanı var ,nisan dada eşimin akrabasının düğünü var off ne giycem,giysemde bişey yakışmıyor ikisinede hastayım diyip gitmiycem senağlama ayy zaman çabuk geçsin walla anne olmak çok zormuş yasenağlama hayırlısıyla sağsalim kucaklarımıza alalım
kızlar bizimde cumartesi misafirimiz vardı iki aile bebekleri vardı biri 4 aylık diğeri 8 aylık ikiside çok tatlıydı küçük olanı kucağıma aldım gazını çıkardım sevdim Allahım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin annelik kadar güzel bir duygu yok sanırım bu dünyada
sıkma canını o kadar bebişinde üzülcek annesi, eşinele konuş daha anlayışlı olması gerektiğini öpüyorum seni ve kuzunu
canım olsun ya git belki değişiklik olur böyle geri çekme hiç bir şeyden kendini bence hamilelik bir kadının en güzelleştiği dönemlerden biri bunu olumlu ve olumsuza çevirmek bizim elimizde
ne güzel canım ya bebek misafirler bize pek gelmiyor bebek bizim pazar günü misafirlerimiz vardı ailenin zihinsel ve bedensel 15 yaşlarında bir oğlu vardı çok üzüldüm allah kimseyi böyle sınamasın bide 8 yaşında erkek kardeşi vardı o kadar akıllıydıki bende onlarla sohbet ettim çok hoşuma gitti yalnız babanın saçında siyah kalmamıştı çok üzüldüm adama ya allah yardımcıları olsun
merhaba kıslaarrr..
dr a gittik bugün biz...özlem giderdik biraz oğluşumla...dr um bak elleri ağzında diyerek anlatıyordu sonra hayır hayır ayakları bu dedi:)hem elleri hem ayakları yüzündeydi minnoşumun..büyümüş maşşalah 1. 700 gr olmuş...bir sonraki randevumuz 20 gün sonrasında..ne güsel bu defa fazla beklemeyeceğim günleri..
sonrasında ona birsürü alışverişte yaptık..biraz dinleneyim inş fotolarını koyacağım buraya...
Kızlarrr nihayet evime geldim çok şükür. Koltuğa hasta yatağımı yaptılar, yatırdılar bnei...
Bu haftayı böyle geçireceğim artık ne yapalım kuzum iyi olsun da çok şükür...
Doktora giden arkadaşlarıma maşşallah. Kuzuların keyifleri, kiloları yerlerindeymiş maşşallah a.s.
Birsen'cim canım zorlama çok kendini. Doktorunla konuş bi ayarlama yapsın ağır geliyorsa diyetin...
Ben eşimin çenesinden fırsat bulursam hafta sonu sık sık girerim nete. Hafta içi onu işe yollayınca rahat ederim :)
KIZLAR ben geldim herkese merhaba evet bu gün cnr a giden varmıydı koca göbüşlülerden belki de beraberdik
Sanırım herkes iyi daha okuyamadım ama
mehaba kızlarr
pınar çok sevındım ıyı olduguna bol bol dinlen bebişinde üzmesin annesını tembıhle ufaklığı :)
kızlar bugun fuardaydık kocişle canımız cıktı yorgunluktan ama gidemeyenler hiç üzülmesin öle süperde degıldı normaldı fıyatlarda biberonlarda falan 1 2TL ucuzdu piyasadan
kızımın beşiğinin siparişini ettik onun fıyatı cok uygundu 350TL yatagıyla aldık 10gün sonra getırecekler
ama gerısı boştu yanı eminönü fiyatları daha uygundu bence
bacaklarım ve belim cok agrıyo dineleneyım bıraz gelırım gene
dırımkızı sen konus bence doktorla fazla yoruyo senı bu dıyet benıde gondermıstı hatırlarsan ama senınkı kadar sert bı lıste hazırlamadı az ye sık ye dedı ekmegı makarnayı yasakladı ha buarada cavdar ekmegı cok ıyıymıs hamılelerın tatlıya olan düşkünlüğünü bırazda olsa önler dedı aklında olsun canım..
[k] {n} [k];5517676 .!.:bigudi tutkun bende fuardaydım... cok fazla koca göbek vardı hakkaten:CüvCüv:
bende fazla begenmedim fuarı cokta ucuz degildi hakkaten ama promosyonlar süperdihihoyyyt
kızlar merhaba... bugün sabah 9dan akşam 5e kadar hastaneydeydim... malum hem şeker testim hem de kontrolüm vardı... bebişim çok iimiş 1211 gr olmuş çok tatlıdı ama şeker testim bi felaketçıkktı moralim çok bozuk... ilk saat sonucum 200 çıktı... sonrakiler de 174 ve 96... dr sonuçları görünce durumun çok ciddi olduğunu söyledi diyehtisyenin diyet vereceğini 10 gün sıkı bi şekilde yaptıktan sonra tekrar bi test olacağımı eğer değerlerim düşmemişse inüsiline başlayacağımız söyledi((( sonradiyetisyene gittm baya sıkı bi diyet verdi ve nerdeyse herşeyi yasakladı... oğlum için katlanacağım... umarım 10 gün sonra değerlerim normale döner kızlar yaaaa....
kızlar merhaba hepinize!! ben bugün 3 tane gezme yaptım,anca eve gelebildimkaydirigubbakcemile3
akşam bi arkadaşın 5 günlük bebeğini hayırlamaya gittik. o kadar miniciktiki!!! 3250gr doğmuş ama çok küçüktü, şok oldum!! bide o kadar çok saçı vardı ki maşallah, traş ettirsen edilir yani o kadar!! ayy ne kadar özendim onadelikafadulden darısı da bizlere artık inşallah! 2,5 ay kaldı.
slm kızlar
öneclikle pınara çok sevindim iiyimiş
inş bir sorun olmaz canımcım evde dinlenirsin sende:1hug:
bizde bugün kontrole gittik
bel ağrım çok ayakta kaldığım için oluyormuşa.s
kramplarım içinde mg verdi dr.um iyii gelir dedi
bu arad kzım tam 1390 kg olmuş
tosuncuk mu olacak ne
herkese iyi geceler
tatlı rüyalar
kızlar dün benim de kontrolüm vardı. kızım çok iyiymiş çok mutluyum. 1560 gr olmuş maşallah.doktorum durumun iyi olduğunu söyledi ama böyle durumlarda şeker olabilir dedi. geçen ayki şeker yüklemene bakalım dedi. ama unuttu.ben de kızımı görünce heyecandan unutmuşum. böyle bişey duydunuzmu.bebek haftasına göre önde gidiyorsa değerleri iyiyse şeker ihtimali olabilirmi?
bir de geçen ay yapılan şeker yüklemesinde kan verdim 1 bardak şekerli su gibi bişey içip tekrar verdim o kadar. ama sizler 2-3 kez kan alındığından bhsediyorsunuz ve birçok kan değeriiz var. benim açlık 87 1 saat sonrası 119çıkmıştı.
merhaba kizlar a.s.
oh ne güzel fuara gidenlerden haberler gelmeye basladi :) bizim içinde gezin kizlar :) bizde yatalm sizin için :))) okadar yolu göze alabilseydim bende giderdim belki ama yemedi gözüm valla :)
neysem ben kaciyorum kizlar..annem oturmaaaa diyip duruyor :) öptüm hepiniziiii a.s.
merhaba kızlar herkesler iyi okuduğum kadari ile
bizde bugün gittik bebişlerimin odasını aldık çok güseldi ama civcivkli biişeyler almadık
beje sarı aldık babası civciv diye diye çocuklara sarı aldı odasını ..biraz genç odasına yattkın 3 kapılı dolap sürgü kapı 2 tane büyüyen yatak aldık .........20 gün sonra gelecek ....sarı beşik yokmuş yapılcak..uyku seti yatağı içinde
selam güzel annişlerr !!
biz kızımla yorulduk yorukduk geldik fuara gittik ayaklarıma kara sular indi yaw insan gezdikçe gezesi geliyor kaydirigubbakcemile çokk güzel şeyler vardı gerçekten kaçıranlar için üzüldümm :çok üzgünüm: jeleki bugün parekende satış vardıı odaların fiyatları bedava diyecek kadar uygundu en kaliteli odanın fiyatı 1.600 ytl idi eşimle şok olduk keşke biraz daha bekleseydik diye neyse kızımın kısmeti değilmişama bizde ona sepet aldıkk tam istediğimdi ve çok uygundu fiyatı :jeyyar: bakalım teyzelerimizde begencek mi??:uhm:gecen ay maskoda aynısı sormuştuk 450 ytl demişlerdi bizse 250 ytl aldıkk delikafaduldendelikafadulden
bu arada kızlar dalinin bakım seti migrosta 31.ytl idi içinde
şampuan
sabun
pişik kremi
bebe yağı
pudra
ve mendil var
bana fiyatı diğer markalara göre çok uygun geldi
Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
inci cnm ben hastane için ıslak mendil alacam ama evde bi süre pamuğu ıslatıp kullanacam sonrada yıkayacam en sağlıklısı bu cnm .......
unibaby yenidoğanı iyiymiş
Günaydın kızlar....!!!hihoyyyt
Haftasonu modokoya gittik ve kızımın odasını aldık sonundahihoyyyt bu ayın sonunda gelicek ,ayy biran önce gelsin istiyorum çok güzel mobilyalar var kızlar biraz pahalı ama bayıldım,eşim fuara götürmediği için böle affettirdi kendini,neyse kısmet değilmiş gidenler bizim içinde gezmişlerdir zaten, bize geç kalmışsınız almakta 1ay havalanamsı gerekiyor dediler,mobilyaların kokusunu alması içinde oradaki satıcı ilk önce bebek kıyafetlerini dolaba yerleştirin o kokuyu kıyafetler daha iyi çeker dedi sonra yıkarsınız kıyafetleri dedi birde sirkeli suyla silincede faydası oluyormuş kızlar aklınızda olsun,bu hafta işte rahatım fırsat buldukça girerimhihoyyyt
günaydın sabah şekerleri biz erkenciyiz valal 8 de agledik ama ancak okuduk geçmişi
pınarcım gözünaydın evindesin artık doğuma kadar sorunsuz güzel bir şekilde geçirirsin inş geri kalan zamanı
oh gitmişiz gezmişiz fuarları
civcivden başlayayım çok beğendim çok güzel yatak ya prenses yatağı güle güle kullansın kızın Canım
biz cumartesi çıktık rutin alışverişimize ama hava kötüydü pazra hava çok güzeldi ama biz evdeydik tam tersi yaptık kocişle net haal bağlanmadı bir sorun varmış inş b hafta bağlancak sinir olduk hafta sonunu film izleyerek geçirdik bizde
kuzumm iyi kızlar hepinizi öpüyoruz kızımla
günaydın tutkun nasılsın canım geçmiş olsun çok gezdin tabi alışkın olmayınca tutuldu her yanın
ama bendede pazartesi mahmurluğu var
ahh geçse şu günler saydım 29 gün iş günüm kaldı ha gayret valla kızımın doğumunada 67 gün kaldı ayyyyyyy az kaldı yawww valla heyecan bastı bugün 60 lara indik ya
kızlar bizimde cumartesi misafirimiz vardı iki aile bebekleri vardı biri 4 aylık diğeri 8 aylık ikiside çok tatlıydı küçük olanı kucağıma aldım gazını çıkardım sevdim Allahım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin annelik kadar güzel bir duygu yok sanırım bu dünyada
kızlar günYDIN EHRKES İYİDİR UMARIM.BEN H.SONU HEP HASTAYDIM.FELAKET KUSMALARIM VARDI SANIRIM GEÇENLERDE ISLANMIŞTIM ONDAN OLDU.AMA ŞİMDİ AZ DAHA İYİYİM.bu arada bebeişlerinize aldıklarınızı güle güle kullannın.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Kızlar oğluşuma fuardan aldığım araba ve puseti.Arabayı 300'e puseti 75'e aldık nasıl beğendiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?