sibiko hayırlı olsun canım aldıkların mahsuru yoksa kaça aldın bebek arabasını.
Kızlar herkese günaydınlar....
Nabersiniz bakalım? Oturmam yasak olduğu için geçmişi okuyacak vaktim olmadı. Annem geldi kahvaltımı ettim hemen bi bakayım canlarıma dedimmmmmm a.s.
Biz iyiyiz çok şükür. Yattığım sürece sorun yok. Sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum. Uzun süre ayakta kalırsam bel ağrısı ve bacağıma sancı olarak vuruyor. Cumaya kadar idare edeceğiz bakalım. İnşallah cuma günü herşey yolunda çıkar da iş miş yapmamak kaydıyla normal hayatıma dönerim inşallah...
Arkadaşlarım yeni ciciler almışlar anladığım kadarıyla fuardan. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bacılarımmmm a.s.
pınarcım günaydın tatlım defnem nasıl iyi olmana sevindim bol bol dinlen tatlım inşallah herşeyb yolundadır cuma günü güzel haberlerle dönersin
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Kızlar oğluşuma fuardan aldığım araba ve puseti.Arabayı 300'e puseti 75'e aldık nasıl beğendiniz mi?
Günaydın Ilgın'cım. Sağolasın teyzesi kuzum iyi çok şükür. Keyfi yerinde habire şov yapıyo. Vazgeçti heralde çıkmaktan kaydirigubbakcemile3 Benim gibi biri için yatmak biraz zor ama iyiymiş yine de be hihoyyyt Sen nasılsın bakalım? Yağmur'um , Defne'm nasıl?
merhaba kızlar..
ben uzun süredir aranızda yoktum..çünkü çok fena gribimyasakkelime
hala kötüyüm ama bugün işe gelmek zorunda kaldım..
geçen hafta raporluydum ve evde bilgisayar yok..çok özledim sizleri..
geçmişi nası okuyup bitiricem bilmşyorum valla
merhaba kızlar..
Kızlar herkese günaydınlar....
Nabersiniz bakalım? Oturmam yasak olduğu için geçmişi okuyacak vaktim olmadı. Annem geldi kahvaltımı ettim hemen bi bakayım canlarıma dedimmmmmm a.s.
Biz iyiyiz çok şükür. Yattığım sürece sorun yok. Sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum. Uzun süre ayakta kalırsam bel ağrısı ve bacağıma sancı olarak vuruyor. Cumaya kadar idare edeceğiz bakalım. İnşallah cuma günü herşey yolunda çıkar da iş miş yapmamak kaydıyla normal hayatıma dönerim inşallah...
Arkadaşlarım yeni ciciler almışlar anladığım kadarıyla fuardan. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bacılarımmmm a.s.
canım çok güzel güle güle kullanın a.s.:1hug:
sibiko canım teş.ederim.güle güle kullanın çok şekerler.bende almıcaktım raba ama artık almaya karar verdim sizleri gördükçe içim gidiyor:):)
tamam canım sımdı gordum yazdıklarını puset cok uygunmuş :ecrin_bebek:
canım çok güzel ana kucağını çok iyi almışsın şaştım valla arabasıda çok şıkmış yağız beyin valla paşalar gibi oturur inş güle güle kullanın
merhaba kızlar..
arkadaşlar bir arkadaşım tavsiye etti doğumdan önce göğüs uçları için krem kullanmaya başla dedi sonra yara oluyor bebek emdikçe birkaç krem araştırdım bakalım alacağım birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?