2009 Mayıs Anneleri

sibiko canım teş.ederim.güle güle kullanın çok şekerler.bende almıcaktım raba ama artık almaya karar verdim sizleri gördükçe içim gidiyor:):)

ilgin canım saolasın...valla dün limon bal yaptım o ilaç gibi geldi ayağa kalktım en azından:):)

Kızlar herkese günaydınlar....

Nabersiniz bakalım? Oturmam yasak olduğu için geçmişi okuyacak vaktim olmadı. Annem geldi kahvaltımı ettim hemen bi bakayım canlarıma dedimmmmmm a.s.

Biz iyiyiz çok şükür. Yattığım sürece sorun yok. Sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum. Uzun süre ayakta kalırsam bel ağrısı ve bacağıma sancı olarak vuruyor. Cumaya kadar idare edeceğiz bakalım. İnşallah cuma günü herşey yolunda çıkar da iş miş yapmamak kaydıyla normal hayatıma dönerim inşallah...

Arkadaşlarım yeni ciciler almışlar anladığım kadarıyla fuardan. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bacılarımmmm a.s.

pınarcım günaydın tatlım defnem nasıl iyi olmana sevindim bol bol dinlen tatlım inşallah herşeyb yolundadır cuma günü güzel haberlerle dönersin

pınarcım günaydın tatlım defnem nasıl iyi olmana sevindim bol bol dinlen tatlım inşallah herşeyb yolundadır cuma günü güzel haberlerle dönersin

Günaydın Ilgın'cım. Sağolasın teyzesi kuzum iyi çok şükür. Keyfi yerinde habire şov yapıyo. Vazgeçti heralde çıkmaktan kaydirigubbakcemile3 Benim gibi biri için yatmak biraz zor ama iyiymiş yine de be hihoyyyt Sen nasılsın bakalım? Yağmur'um , Defne'm nasıl?

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Kızlar oğluşuma fuardan aldığım araba ve puseti.Arabayı 300'e puseti 75'e aldık nasıl beğendiniz mi?

canım çok güzel ana kucağını çok iyi almışsın şaştım valla arabasıda çok şıkmış yağız beyin valla paşalar gibi oturur inş güle güle kullanın

merhaba kızlar..

ben uzun süredir aranızda yoktum..çünkü çok fena gribimyasakkelime
hala kötüyüm ama bugün işe gelmek zorunda kaldım..
geçen hafta raporluydum ve evde bilgisayar yok..çok özledim sizleri..
geçmişi nası okuyup bitiricem bilmşyorum valla

pınarrrrrrrrrrrrrrcım hoşgeldin aman dikkat et kendine... defnemiz merak etme acele etmez sen rahat ol canım...

maşallah canım defneme yağmurda defnede iyi tatlım defne hanımda şov yapıyor babası dün şaşırdı kaldı uzaktan belli oluyor hareketleri artık nasıl evde olmak bende iznimi sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısıyla sabahları kalkmak işe gelmek zorlamaya başladı bizi tatlım a.s.
a.s.

günaydın canım hoşgeldin valla tam grip mevsimi çok geçmiş olsun iyi bak kendine bebişine

merhaba hoşgeldin canım geçmiş olsun tatlım bol bol c vitamiini al şeker bizde seni özledik a.s.

arkadaşlar bir arkadaşım tavsiye etti doğumdan önce göğüs uçları için krem kullanmaya başla dedi sonra yara oluyor bebek emdikçe birkaç krem araştırdım bakalım alacağım birini

Pınarcım hoş geldin a.s.
kızlar ben de zorlanıyorum artık işe gelmekte
nisanın ortasında çıkacaktım izne
şimdi düşünüyorum acaba martı tamamlayıp tamı gitsem? CADIARZU

Canım günaydın iyi olmana çok seviniyorum.Kalkma tabikide sen iyi olda hep yat nolcakki.Bu arad kim bakıyo yanında kim kalıyo? Cumada inşallah herşey iyi çıkarda normale döner.

alsucum öle bir hakkımız varmı acaba sen devlettemisin ben 32 haftada rapor alıcam son 3 haftaya kadar çalışabilir diye bu rapor son 4 hafta diye oluyormu acabakafamçokkarıştı

ılgıncım lansinoh alıcam forumdada araştırdım herkes çok memnun kalmış bu ay başlamak lazım

canım çok güzel güle güle kullanın a.s.:1hug:

sibiko canım teş.ederim.güle güle kullanın çok şekerler.bende almıcaktım raba ama artık almaya karar verdim sizleri gördükçe içim gidiyor:):)

tamam canım sımdı gordum yazdıklarını puset cok uygunmuş :ecrin_bebek:

canım çok güzel ana kucağını çok iyi almışsın şaştım valla arabasıda çok şıkmış yağız beyin valla paşalar gibi oturur inş güle güle kullanın

Kızlar saaolun daha iyileri sizlere olsun inşallah.Puseti çok uyguna aldık hakkaten.Kanz'ın.Arabayıda özelliklerini çok beğendim.4 tekerleğide tam dönüyor tek elle katlanıyor ve çok hafif.O kadar alan olduki bizim arabanın modelinden adam pazar günü 24 tane sattım dedi.Zaten biz 3 aileydik.Üçümüzde farklı renklerini aldık kaydirigubbakcemile3

Canım çok geçmiş olsun havalar kötü bu aralar anlamadan hasta oluveriyoruz.Dikkat et kendine

arkadaşlar bir arkadaşım tavsiye etti doğumdan önce göğüs uçları için krem kullanmaya başla dedi sonra yara oluyor bebek emdikçe birkaç krem araştırdım bakalım alacağım birini

Banucum banada doktorum 8 aydan itibaren kullanmamı tavsiye etti.Lasinoh önerdi en iyisi ve etkilisi bu demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…