alsucum öle bir hakkımız varmı acaba sen devlettemisin ben 32 haftada rapor alıcam son 3 haftaya kadar çalışabilir diye bu rapor son 4 hafta diye oluyormu acabakafamçokkarıştı
ılgıncım lansinoh alıcam forumdada araştırdım herkes çok memnun kalmış bu ay başlamak lazım
kızlar öğleden sonra görüşürüz.dışarda işlerim varöptüm hepinizi...
alsucum öle bir hakkımız varmı acaba sen devlettemisin ben 32 haftada rapor alıcam son 3 haftaya kadar çalışabilir diye bu rapor son 4 hafta diye oluyormu acabakafamçokkarıştı
ılgıncım lansinoh alıcam forumdada araştırdım herkes çok memnun kalmış bu ay başlamak lazım
kızlar bide merak ettiğim bir şey varya sezeryan olursak çok göbek kalıyor ya acaba korse kullanabiliyomuyuz ben geçen gecelik alırken alıcaktım vazgeçtim hamileler için yapılmış bir şeydi alan varmı içinizde
kızlar bide merak ettiğim bir şey varya sezeryan olursak çok göbek kalıyor ya acaba korse kullanabiliyomuyuz ben geçen gecelik alırken alıcaktım vazgeçtim hamileler için yapılmış bir şeydi alan varmı içinizde
canım bende aynı kremi alacağım arkadaşlarım önermişti
canım ben krem alacağım tatlım küçük boyuda var 17 tl fıstık
alsucum zor olmazmı bitanem valla her sabah daha bir zor oluyor zaten benim göbeğin maşallahı var gören tek olduğuna eminmisin diyor bide ikiz çıkıyormuş benimki kafamçokkarıştı
sibelcim ben şimdi 8 mayısta 40 haftam bitiyor muhtemel doğum tarihim 8 mayıs yane kaçında başlıyor benim 3 haftam ben 17 nisan diye hesapladım ama yanlışmı
ben de dün lansinohu gördüm dastinide 44 tl idi
ama şimdilik almadım bakalım
dün eltim ben tere yağ sürdüm diyor
öbür eltim de 7. ay sonra kına yak gögüs ucuna dedi
ay hangisi doğru acaba
en iyisi kremmi? :uhm:
Herkese selamlar,
Hastalara gecmis olsun, yatan arkadaslara kolay gelsin... Kendinize ve bebislerinize dikkat edin, kendinizi zorlamayin...
Diger arkadaslar sizler de kendinizi zorlamayin bu arada tabi ki...
Bu arada calisanlara da kolay gelsin.
Sibiko puseti ve arabayi cok uygun almissiniz, gule gule kullanin... Ben cok begendim.
alsucum zor olmazmı bitanem valla her sabah daha bir zor oluyor zaten benim göbeğin maşallahı var gören tek olduğuna eminmisin diyor bide ikiz çıkıyormuş benimki kafamçokkarıştı
sibelcim ben şimdi 8 mayısta 40 haftam bitiyor muhtemel doğum tarihim 8 mayıs yane kaçında başlıyor benim 3 haftam ben 17 nisan diye hesapladım ama yanlışmı
ben hamileligimin ilk aylarindan beri kakao yagini gobek, gogus, kalca ve bacaklarima kullaniyorum. baslarda yalnizca banyodan sonra kullaniyordum simdi biraz daha fazla kullanmaya basladim. ben henuz kendimde yeni catlak da gormedim (hamilelikten once bacaklarimda hafif catlaklarim vardi, onlarin disinda).
doktor ozel bir urun onermezse de doguma kadar kakao yagi kullanmayi dusunuyorum, goguslerim icin de. tabi emzirirken bebek icin daha uygun bir kremw gecmek gerekecek... ama simdilik kakao yagindan memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?