2009 Mayıs Anneleri

Canım 37 hafta raporu alıyosun ama 37 hafta itibariyle çalışmıyosun dolayısıyla 40'a kadar 4 hafta oluyo aslında

kızlar öğleden sonra görüşürüz.dışarda işlerim varöptüm hepinizi...

Görüşürüz canım...

marylincim onu ben de bilmiyorum eşim çıkabilirsin istediğin zaman diyor
ama bir sormak lazım
önce 3 hafta önce çıkmayı düşünüyordum ama zor olacak gibi :bbo:

kızlar bide merak ettiğim bir şey varya sezeryan olursak çok göbek kalıyor ya acaba korse kullanabiliyomuyuz ben geçen gecelik alırken alıcaktım vazgeçtim hamileler için yapılmış bir şeydi alan varmı içinizde

canım ben hiç kullanmadım ilk sezeryanımda göbek kalmadı bünyeyle alakalı sanırım ama doktorum beş altı ay sonra kullanabilirsin demişti dikiş yerinin iyileşmesi gerek diye

kızlar benimde 8 nisanda 32 haftam doluyor çalışabilir raporu alıp 37 haftaya kadar çalışırım diyorum ama 38 haftamdada sezeryanım var yani bir hafta önce ayrılmış olacağım kalan 5 haftamıda doğum sonrasına aktaracağım sizce zor olur mu bana bir fikir verina.s.

Herkese selamlar,

Hastalara gecmis olsun, yatan arkadaslara kolay gelsin... Kendinize ve bebislerinize dikkat edin, kendinizi zorlamayin...
Diger arkadaslar sizler de kendinizi zorlamayin bu arada tabi ki...
Bu arada calisanlara da kolay gelsin.
Sibiko puseti ve arabayi cok uygun almissiniz, gule gule kullanin... Ben cok begendim.

Canım sezeryanda olsa normalde ilk haftadan sonrasında takmanın faydalı olacağını söyledi doktor.Medikal malzeme satan yerlerde varmış yandan cırtcırtlı bende bi bakıcam bakalım.

canım bende aynı kremi alacağım arkadaşlarım önermişti

ben de dün lansinohu gördüm dastinide 44 tl idi
ama şimdilik almadım bakalım
dün eltim ben tere yağ sürdüm diyor
öbür eltim de 7. ay sonra kına yak gögüs ucuna dedi
ay hangisi doğru acaba
en iyisi kremmi? :uhm:

alsucum zor olmazmı bitanem valla her sabah daha bir zor oluyor zaten benim göbeğin maşallahı var gören tek olduğuna eminmisin diyor bide ikiz çıkıyormuş benimki kafamçokkarıştı

sibelcim ben şimdi 8 mayısta 40 haftam bitiyor muhtemel doğum tarihim 8 mayıs yane kaçında başlıyor benim 3 haftam ben 17 nisan diye hesapladım ama yanlışmı

Saniyorum ben internette gezinirken sezeryan veya hamile korsesi diye birsey gormustum. Almadim ama bu sekilde ozel urunler var. Ama ne kadar saglikli olduklarini bilmiyorum. Doktora danismakta yarar var.

kızlar sezeryandan sonra kesi yerinde ağrı olacağı için korse kullanmak zor olur bilginize dikiş yerinin iyileşmesi zaman alıyor

canım benim de muhtemel doğum 9 mayıs
doğru hesaplamışsın ben de 18 nisan son diye düşünüyordum
şimdi sen kaç hafta önce çıkacaksın izne?

ılgıncım sen mankensin valla ama benim göbek bölgasi zaten yağ bağlamaya müsait canım kesin kalır benim göbek o yüzden telaşeyim bu konuda

sibel canım bende kk forumda baktım sabah biri yazmış sezeryandan sonra kullanmış göbüş kalmamış ya bu gidişimde doktora da sorucam okey derse alıcam korseyi

ben hamileligimin ilk aylarindan beri kakao yagini gobek, gogus, kalca ve bacaklarima kullaniyorum. baslarda yalnizca banyodan sonra kullaniyordum simdi biraz daha fazla kullanmaya basladim. ben henuz kendimde yeni catlak da gormedim (hamilelikten once bacaklarimda hafif catlaklarim vardi, onlarin disinda).
doktor ozel bir urun onermezse de doguma kadar kakao yagi kullanmayi dusunuyorum, goguslerim icin de. tabi emzirirken bebek icin daha uygun bir kremw gecmek gerekecek... ama simdilik kakao yagindan memnunum.

alsucum valla gönül ister ki 4 haftaya kadar diye rapor versinler ama böle bir şey duymadım ben ya işte 17 nisana kadar çalışıcam bakalım son 3 hafta yane benneyaptımki

Canım saolasın beğenmene sevindim.Son gün olduğu için fuarda indirim çok iyiydi.

Canım 13 mart cuma 32 oluyosun o gün doktora gidip uzatman gerekiyor.17 Nisandada 37 oluyosun dolayısıyla o tarihten sonrası izin diye biliyorum.Çarşamba zaten doktora gidicem o konuyu tam aydınlatmış olurum arkadaşlar 37 den itibaren çalışmıyosun dediler ama bakalım...

ben de kakao yağı almıştım ama 3-4 kez sürdüm
çatlak falan olmadığından bıraktım
bu kremler bebek için zararlı olmaz dimi sonuçta emecek çocuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…