ben de kakao yağı almıştım ama 3-4 kez sürdüm
çatlak falan olmadığından bıraktım
bu kremler bebek için zararlı olmaz dimi sonuçta emecek çocuk?
alsucum valla gönül ister ki 4 haftaya kadar diye rapor versinler ama böle bir şey duymadım ben ya işte 17 nisana kadar çalışıcam bakalım son 3 hafta yane benneyaptımki
slm kızlar...
bıraz konuya balıklama dalcam ama,şu rapor işi dogumdan 3 hafta oncesıne kadar mı hak edıoruz mesela 4 hafta oncesı olmuomu kızlar ya?benım mart 20 den sonra normal izin hakkım baslıomus,ben 1 ay uzatmak ıstıorum,bızım personel işlerindekı bayan doguma 3 hafta kalana kadar calıscak ole rapor alcak ozaman demiş eşime.bunun bı yasal sınırlamasımı var yoksa ıstedıın haftaya kadarmı alıosun?:uhm:uff ya gun gectıkce zor oluo ama dogum sonrası bebişimle daha cok vakıt gecırmek ıstıorum hazır işlerde younlasmamısken bırazdaha sıkayım dişimi diorum:bbo:
merhaba kızlar..
ben uzun süredir aranızda yoktum..çünkü çok fena gribimyasakkelime
hala kötüyüm ama bugün işe gelmek zorunda kaldım..
geçen hafta raporluydum ve evde bilgisayar yok..çok özledim sizleri..
geçmişi nası okuyup bitiricem bilmşyorum valla
pınarcım günaydın
kendine dikkat et az kaldı sabır bitanem öpüyorum seni ve kuzunu a.s.
pınarrrrrrrrrrrrrrcım hoşgeldin aman dikkat et kendine... defnemiz merak etme acele etmez sen rahat ol canım...
maşallah canım defneme yağmurda defnede iyi tatlım defne hanımda şov yapıyor babası dün şaşırdı kaldı uzaktan belli oluyor hareketleri artık nasıl evde olmak bende iznimi sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısıyla sabahları kalkmak işe gelmek zorlamaya başladı bizi tatlım a.s.
a.s.
arkadaşlar bir arkadaşım tavsiye etti doğumdan önce göğüs uçları için krem kullanmaya başla dedi sonra yara oluyor bebek emdikçe birkaç krem araştırdım bakalım alacağım birini
Pınarcım hoş geldin a.s.
kızlar ben de zorlanıyorum artık işe gelmekte
nisanın ortasında çıkacaktım izne
şimdi düşünüyorum acaba martı tamamlayıp tamı gitsem? CADIARZU
Canım günaydın iyi olmana çok seviniyorum.Kalkma tabikide sen iyi olda hep yat nolcakki.Bu arad kim bakıyo yanında kim kalıyo? Cumada inşallah herşey iyi çıkarda normale döner.
Herkese selamlar,
Hastalara gecmis olsun, yatan arkadaslara kolay gelsin... Kendinize ve bebislerinize dikkat edin, kendinizi zorlamayin...
Diger arkadaslar sizler de kendinizi zorlamayin bu arada tabi ki...
Bu arada calisanlara da kolay gelsin.
Sibiko puseti ve arabayi cok uygun almissiniz, gule gule kullanin... Ben cok begendim.
canlarım yemek saatimiz geldi, karnımız guruldamaya başladı :)
biz gidiyoruz yemeğe
valla ben de kaçıyorum yemeğe öldüm cayır cayır yandı midem aç olunca mide yanması başladı ben de bu ara herkese afiyet şeker olsun
fıstıklar bizde acıktık yemeğe gidiyoruz herkese afiyet olsun
tabi. o zaman bebek icin zararli olmayan kremler var onlar kullaniliyor diye biliyorum. ama su an hangi marka oldugunu hatirlamiyorum. emzirirken kullanilabilen doktorlarin onerdigi bazi kremler oldugunu duymustum.
lansinoh kullanilabiliyor diye yazmis internette. emzirirken silinmesine gerek yokmus, parfum icermiyormus...
afıyet olsun MARYLIN,YARASIN KUZUCUNA...
deme ya dayanmasına dayanırız o sorun deıl canım ya ben izin yanıcak ondan endışelenıorum...yanı bu 3 hafta muhabbetı 40 haftalıga kadar dıye hesaplanıo demi canım ya...en gec 37.haftada dogum olcak ozaman...ben sezeryan olcam zaten bebiş hala ters benım.40 haftamız zor dolar yani..izne cıkar dogum yaparım heralde:))napcaz yakcaz artık yani...
pınarrrcımmm tatlım hosgeldın ...geçmiş olsun canımcım..iisin demi artık defnemız nasıl?cok opuoruz senı tatlım...
canım sağolasın
işte sorun da orda şimdi 37 de ayrıldık hemen doğum yaptık kalan 3 hafta eklenmiyor yanıyor bununla ilgili mecliste çalışma varmış hatta eşlerimizede doğum izni gelicekmiş ne güzel olur ya herşeyi anneye yüklüyor bu sistem bence babalarında bu konuda yasal izin süreleri olmalı benim eşimde memur onun sedece 3 gün izni var ondada hem benle uğraşcak hem kızmın nüfus cüzdanını çıkartacak :bbo:
Hoşbuldum canım. Tşk ederim bitanem. İyiyim çok şükür. Defne'm de çok iyi teyzesi selamı var sizlereSen nasılsın canım?
iyiyiz bizde teyzesi....yarın kontrolumuz var bakalım yagız oglan ne kadar buyumus 1 ayda...DEFNE kızıma ii bak annesiii oglusum talip yani ona gore,şimdiden kanı ısındı hani bilemicem sonunukaydirigubbakcemile:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?